Koti Artikkelit Palestiinalaisia murhaava Israel “tuomitsi” Uuden-Seelannin moskeijaiskun

Palestiinalaisia murhaava Israel “tuomitsi” Uuden-Seelannin moskeijaiskun

27

Palestiinalaisia ja muita arabeja vuosikymmenten ajan teollisessa mittakaavassa murhannut juutalaisvaltio Israel “tuomitsi” tänään Uuden-Seelannin moskeijaiskun. Sionistien mukaan muslimien tappaminen on hyväksyttyä ainoastaan juutalaisten etua ajettaessa.

Reuven Rivlin.

Tuoreimpien tietojen mukaan Uuden-Seelannin moskeijaiskussa on kuollut vajaat 50 ihmistä. Ampujaksi epäilty mies on valkoinen kansallismielinen, joka vastustaa länsimaiden väestönvaihtopolitiikkaa eli valkoisten korvaamista rotumuukalaisilla.

Sionistien mukaan ampuja toimi moraalisesti väärin. Israelin mielestä valkoinen kansallismielisyys on tuomittavaa, vaikka juutalaisvaltio itsepitää omat rajansa visusti kiinni siirtolaisilta ja tekee jopa geenitestejä, joilla potentiaalisten kansalaisten juutalainen rotupuhtaus todennetaan.

Israelin presidentti Reuven Rivlin julisti “tuomitsevansa terroristi-iskut Christchurchin moskeijoihin mahdollisimman voimakkain sanankääntein”. Rivlin myös ilmoitti, että koko Israel tuomitsee hyökkäyksen. Juutalaisjohtajan mukaan ampuja “ylitti punaisen viivan”.

Sionistien mukaan valkoisen ampumat 50 muslimia Uudessa-Seelannissa on rikos siinä missä Israelin murhaamat 500 lasta Gazassa 2014 oli tarpeellinen ja oikeutettu sotilasoperaatio. 2008–2009 vuodenvaihteessa Israel puolusteli myös väkivaltaisuuksia, joiden aikana juutalaiset murhasivat muutaman viikon aikana 345 palestiinalaislasta.

Myös valtamedia on suhtautunut Uuden-Seelannin tapahtumiin huomattavasti hysteerisemmin kuin Israelin suorittamiin joukkomurhiin. Mikäli poliittiseen eliittiin on uskominen, arabien murhaaminen on tuomittavaa vain silloin, kun sitä ei tehdä juutalaisen ylivallan nimissä.

Lähde: Israel National News

27 KOMMENTIT

 1. Israel rahoittaa tutkitusti islam-vastaista, mutta samalla kansallissosialismin ja rodullisen ajattelun tuomitsevaa kosher-nationalismia.

  Sionistinen finanssieliitti rahoittaa kaikkea politiikkaa oikealta vasemmalle poislukien politiikan, joka uskottavasti ja tehokkaasti vastustaa valkoisen kansanmurhan pysäyttämistä. Me valkoiset olemme nimittäin uskottavin vastus sionistien ja globalistien maailmanvallalle, joten sen mukainen on ollut valkoisia vastaan kohdistuvan hyökkäyksen massiivisuus ja laajuus.

  • Pitäisi aina oikolukea kommentit. Piti kirjoittamani että: “…finanssieliitti rahoittaa kaikkea politiikkaa…..poislukien politiikan, joka uskottavasti ja tehokkaasti pysäyttää valkoisten kansanmurhan”.

 2. Luulisi leikkokikkelin paremmin muistavan omat teot. Ja sen millä niitä aina perustellaan:”Silmä silmästä ja hammas hampaasta”. Kovan luokan sionisteilla on aina:”Oikeus kostaa 10 kertaisesti kokemansa vääryys”. koska ne ei pitänee Jeesusta messiaana. Ja siksi ne yper-ventiloivat vanhaa testamenttia omien mielihalujensa mukaiseksi. Niillä ei ole anteeksiantoa eivätkä ne käännä toista poskea, kuten Jeesus opetti. Ja siksipä juutalaiset murhasivat Jeesuksen näytösoikeudenkäynnin jälkeen. Ja jäivät odottamaan messiasta maan päälle. …ja odottavat yhä edelleen…

 3. Täysin sairas sekopää tuo ampuja. Yllätys, että teki manifestin missä ylistää Trumppia ja Breivikiä. 🙄

  • Tuliko paha mieli? Itkit silloinkin taatusti, kun media näytti kuvaa ammutusta arabi/jutkupennusta tai siitä hukkuneesta “pakolaistytöstä”?

  • Olisiko pitänyt olla Barry “Hussein” Soetoron miehiä sitten? Mistä sitä tietää ovatko Trump ja Orbán huijareita. Voihan se niinkin olla. Jokainen kalastajakin tietää, että välillä pitää antaa löysää ja sitten kiristää taas. Se tekee hyvää ihan vain bisneksellekin.

   Onko Putinkin huijari? Kysytään nyt kun sinä tunnut kaiken täällä aina tietävän.

   Entä Jörg Haider? Me hieman vanhemmat muistamme 90-luvun loppua kohti ympäri Eurooppaa poliittisesti vahvistuneen äärioikeiston. Sveitsi, Saksa, Itävalta jne.

   Breivikin ampumista uhreista oli vain 10 % mutakuonoja. Mitä siihen sanot? Sotkee pakkaa kivasti, eikö?

 4. Isku moskeijoihin tai kirkkoihin ei aja kenenkään muun agendaa kuin globalistien. Siinä missä isis on puhtaasti amerikkalaisen imperialismin, Saudi-Arabialaisen wahabbismin ja sionismin lopputuote, on tämäkin isku epäsuorasti johdettavissa eliitin toimista viimeisten vuosikymmenten ajalta.
  Muistuttelen näistä (((kansallismielisistä))), että pahin uhka tulee sisältäpäin.

 5. Tuomitsi ja tuomitsi. Nyt kaikki kiiruhtavat tuomitsemaan ÄÄRIOIKEISTOA.
  Ts. kaikkia jotka eivät halua massoittain kehitysmaalaisia Suomeen.
  Eli Vastarintaliike, Persut, Seitsemän tähden liike, Suomi ensin, kaikki isänmaalliset, kaikki kansallismieliset, lihaa syövät heteromiehet ja monet tavalliset kansalaiset ovat nyt KOLLEKTIIVISESTI VASTUUSSA yhden sekopään toiminnasta!
  Vaikka varmasti KUKAAN EI TÄLLAISTA HYVÄKSY IKINÄ.
  Miksei tämä ole yksittäistapaus?
  Islamistiset iskuthan ovat aina yksittäistapauksia.

  • Anteeksi, mutta mitä PS, Vastarintaliike, Väyrynen & Co. jne. ovat tehneet maahantunkeutujatulvan torjumiseksi? PS:n hallituskaudella maahan tuli ennennäkemättömällä vauhdilla mutiaisia – jopa yli 100 000 per vuosi!

   Kyllä täällä monikin hyväksyy iskun. Luepa uutisesta kommentteja. Minäkin hyväksyn ja toivon että niitä tulisi lisää. Meinaatko äänestää PS:ää vielä tänäkin vuonna? Kuinka monta kertaa suomalaista voi kusta samaan silmään?

 6. Isku haiskahtaa Globalisti – sionistien junailemalta toteuttaja esim. mossad tai vast. tiedustelupalvelut.

  Toinen kysymys, onko isku edes oikea, onko sitä yleensä tapahtunut, vertaa viime vuosien valeiskut…

  Muistakaa globalistien agenda: ensin eri rodut sekoitetaan massa maahanmuutolla ja sitten niiden välille aletaan lietsoa vihamielisyyksiä esim. terrori-iskuilla.

  Hajota ja hallitse…

 7. Naurettava fake news koko tapaus, kuten lähes kaikki massa-ampumiset siellä täällä. Lapsikin näkee tällaisen läpi. Kuinka äärettömän helppo ihmisiä on vetää nokasta. Tämäkin tulitus lavastettiin, jotta valkoinen mies saadaan näyttämään pirulta, ja sen myötä tuleekin kompensaationa lisätä mutiaisten maahan haalintaa eri puolilla. Sionistien tilaustyö näin Suomen eduskuntavaalien alla? “Turvallisempaa” lavastaa jossain huitsinnevadassa, eikä Suomessa.

  • Jotenkin kävi helpon tuntuisesti tuo ampuminen. Laukauksia oli ehkä liian vähän ruumiiden määrään nähden. Ikäänkuin ruumiskasat olisivat olleet valmiina odottamassa.

   Jalkakäytävän vieressä loppupuolella oli nainen, joka valitti. Hän hiljeni kahdesta osumasta ja punaista näkyi. Mutta huomattavaa on, että pienellä autolla ruumiin yli ajettaessa ei kuulunut mitään, ei ollut töyssähdystä.

   Siitä erikoinen tämä ampuja, että otti takaluukusta mustan AR-15 tyyppisen kiväärin ja jätti takaluukun auki. Sinne jäi lattialle auton taakse ehkä kaksi kivääriä. Sitten kun oli aikansa ampunut rakennuksen sisällä, kävi hakemassa autosta toisen kiväärin.

   https://mvlehti.net/2019/03/15/video-katso-veriloyly-uuden-seelannin-christchurchin-moskeijassa-tekijan-kuvaamana/

   Nyt sitten muslimit ympäri maailmaa hautonevat kostoa. Olkaa varovaisia.

   • Muslimit eivät ole mikään yhtenäinen joukko. Uuden-Seelannin musut olivat todennäköisesti aasiasta eli jotain indonesialaisia tai malesialaisia jne. Toisiaan ne tappavat kaikista eniten.

   • Taasko tämä paska alkaa? Oletko ampunut ketään? Voin sanoa ettei se ole kuin elokuvissa välttämättä.

  • Lueppa huvikses Tarrantin manifesti: https://assets.documentcloud.org/documents/5770516/The-Great-Replacement-New-Zealand-Shooter.pdf

   Sillä ei ole mitään väliä, isketkö väkivaltaisesti vai verbaalisesti (((globalistien))) väestönvaihtopolitiikkaa vastaan, sinut tuomitaan silti ja näin väestönvaihto-operaatio jatkuu ja se tulee tuhoamaan meidät, koska me annamme sen tapahtua. Elämme niiiiiiiiiiiiiiin vahvaa kaksinaismoralismin ja tekopyhyyden aikaa ettei mitään järkeä, ihminen ei ole edelleenkään niin fiksu, että se pystyisi välttämään massamanipuloinnin voimaa, joten se on toiminut helvetin hyvin.

   Sinulla ei ole mitään todisteita siitä, että tekijä olisi “sionistien tilaustyö”, vai onko sinulla esittää jotain todisteita? Tässä oli yksi äärimmäisen radikaali ja napsahtanut kaveri, joita tulee olemaan vielä lisää tässä ahdingollisessa tilanteessa, tämä Uuden-seelannin isku tulee todennäköisesti poikimaan vastaiskuja ja tähänhän roskamedia on valmistaunut, valkopesupyykki onkin jo odottamassa. Juu tämähän on juuri sitä mitä globalistit haluavat, konflikteja ja kansan hajoamista, se on tapahtunut ilman Tarrantejakin. Kansallismieliset eivät paskaakaan välitä jostain Suomen eduskuntavaaleista, poltan itsekin äänestyskirjeeni. Tästä ei äänestämällä selvitä, kun ei ole mitään äänestettävää.

   • Eihän sinulklakaan ole kuin valemedia todisteena. Aina ennen ovat todisteet jälkeenpäin osoittaneet selvästi palaneen käryn olleen oikea haisto

     • Scene vilisee crisis actoreita ja muita tekoitkua vääntäviä. “Ampujan” heikkolaatuisella kypäräkameralla (mistä noin hiton huonon kameran löytänytkin) kuvaama attack-video on CGI:llä höystettyä poukkoilua.

 8. Miten joku taho “järjestää” tällaisen massamurhan?
  Aivopesemällä?
  Eikö tekijä paljasta kuka aivopesi?
  Tämäkin sekopää on ollut kommunisti ja sitä sun tätä.
  Nyt äärioikeistolainen.
  Ja taas monikulttuurifantasian rakastajat pääsevät haukkumaan KAIKKI muut.
  Natsikortteja lentää.
  Kansallismielisyys TAAS yhdistetään muukalais- ja muslimivihaan.
  Kansallismielinen tai vaikka sitten natsi voi olla vihaamatta ketään ulkomaalaisuuden takia ja itsenäiset kansallisvaltiot voivat elää rauhassa vihaamatta naapureitaan.
  Kyllä nämä kaksi lähi-idän ideologiaa ovat moninverroin vihamielisempiä kuin joku “äärioikeisto” tai kansallismieliset.
  Vai löytyykö muka jotain vihaoppeja kirjoitettuna jostain länsimaissa?
  Ei vastarintaliikkeelläkään kovin agressiivisia ajatuksia ole kun vertaa Koraaniin tal Talmudiin.

  • “Kansallismielinen tai vaikka sitten natsi voi olla vihaamatta ketään ulkomaalaisuuden takia ja itsenäiset kansallisvaltiot voivat elää rauhassa vihaamatta naapureitaan.”

   Mitä vittua se Late lässyttää? Musuja Uudessa-Seelannissa ammuttu. Ei ampuja musumaihin lähtenyt “ristiretkelle”.

 9. Haistavakovat pitkät paskat. Mulkeroimmat mulkerot löytyvät juuri sieltä, missä rehottavat juutalaiset ulkokultaiset uskonnon parissa, jota sanotaan “yksijumalaiseksi”. Sillä juutalaisilla on todellakin vain yksi jumala. Heidän OMA erehtymättömyytensä sekä kaiken arvostelun yläpuolelle omaehtoisesti itse itsensä tuohon asemaan nostaneina terroristeina, joka on sitä “parempaa terrorismia”, koskapa eihän maailmassa ole muita “puhtaita” kansakuntia kuin he ITSE, niin teoissaan, puheissaan, salamurhatessaan ja lukemattomissa sodissaan, joita tuo “valittu kansa” on sotinut kuin “sotapelejä” kenraalit lännessä ja idässä esikuntiensa pöydillä syystä, että goyimien aloittamat sodat eivät koskaan ole läpäisseet korkean moraalin ja etiikan “seulaa” kuin huomenen sanominen aamulla juutalisille olipa kyseessä millainen sotaretki hyvänsä, silllä aivan kuten George Orwell (1903-1950) kirjoitti “Eläinten vallankumouksessa”. “Toiset ovat tasa-arvoisempia kuin toiset!”
  Ja tämä pätee tässä maailmassa siellä, jossa syystä tai toisesta järvetkin ovat “kuolleita”!

Comments are closed.