Koti Artikkelit Vastarintaliike #OpenBordersForIsrael: tempaus Israelin suurlähetystöllä

#OpenBordersForIsrael: tempaus Israelin suurlähetystöllä

30

Helsingin keskustassa sijaitsevalla Israelin suurlähetystöllä järjestettiin hiljattain flashmob-tempaus, jossa vaadittiin avoimia rajoja Israeliin. Olemme huolissamme Israelin väestörakenteesta, joka vaatii ehdottomasti uutta energiaa ja geneettistä potkua mustasta Afrikasta. Petri Nordman piti alla olevan puheen, joka toivottavasti tavoitti Israelin valtion edustajat.

Monikulttuurisuus on rikkaus; tämän allekirjoittavat kaikki länsimaalaiset koulut, suuret mediat, vanhat poliittiset puolueet ja kulttuurivaikuttajat. Tämän allekirjoittaa myös juutalaisvaltio Israel, joka on ollut huolissaan niin sanottujen äärioikeiston ja uusnatsien noususta Euroopassa. Kuten aina, juutalaisvaltio asettaa muiden kansakuntien edun omien tarpeidensa yläpuolelle. Juutalaisethan kutsuvat itseään kansakuntien valoksi. Heillä riittää rajattomasti resursseja myös Euroopan ja Yhdysvaltojen politiikan hoitamiseen.

Israel osoitti oikeamielisyytensä ja järkkymättömän uskonsa monikulttuurisuuteen sekä ihmisoikeuksiin vuosi sitten, kun valtio julkaisi raportin Euroopan “äärioikeistosta”. Israel vaati Euroopan hallituksia puuttumaan rautaisin ottein maahanmuuttovastaisen liikkeen kasvuun. Eurokraatit ovat tehneet työtä käskettyä, sillä nationalistisia järjestöjä on kielletty, uusia ajatusrikoslakeja on säädetty ja lukemattomia väärinajattelijoita on tuomittu sakkoihin sekä vankeuteen. Kiitos Israel!

Ilman Israelin määrätietoisia toimia esimerkiksi Suomen olisi paljon hankalampaa tottua uuteen monikulttuuriseen normaaliin. Miettikää, mitä täällä tapahtuisi, jos pahantahtoiset äärioikeistolaiset ja uusnatsit saisivat puhua suunsa puhtaiksi maahantunkeutujarikollisuudesta ilman, että ajatuspoliisi puuttuisi asiaan. Mitä olisi tapahtunut, jos hallitus, poliisi ja valtamedia eivät olisi tehneet kaikkensa Turun terrori-iskun jälkeen estääkseen julkista keskustelua radikaaleista ratkaisuista siirtolaisongelmaan? Seuraukset olisivat olleet katastrofaalisia – Juha Sipilä olisi voitu syöstä vallasta ja Suomi olisi voinut saada lähtöpassit Euroopan unionista! Kiitos Israel, että pidät Sipilän hallituksen sekä Euroopan unionin puolia näinä myrskyisinä aikoina.

Juutalaisvaltion julkaisemassa äärioikeistoraportissa haukutaan niin Brexitin puolesta äänestäneet britit kuin myös monikulttuuriseen rikollisuuteen kyllästyneet saksalaiset ja ranskalaiset. Kiitosta juutalaisvaltio antaa sen sijaan Ranskan pääministerille, joka kavalsi 100 miljoonaa euroa veronmaksajien rahaa “rasismin” ja “antisemitismin” vastaisiin hankkeisiin. Israel toivoo, että yhä suurempi osa eurooppalaisten verorahoista suunnataankin tulevaisuudessa monikulttuurisuuden ja sionismin propagoimiseen. Kiitos Israel, että päätätte puolestamme, mihin verorahamme sijoitetaan! Ilman teitä politiikka olisi riitaisaa ja monimutkaista. On paljon helpompaa noudattaa selkeitä käskyjä.

Israelin ulkopuolella juutalaisvaltion työtä tekee uutterasti myös World Jewish Congress eli Juutalainen maailmankongressi, joka sekin ansaitsee raikuvat aplodit monikulttuurisesta työstään. Juutalainen maailmankongressi on viime vuosina käynyt hurskasta sotaa muun muassa Saksan, Kreikan, Ruotsin, Britannian, Serbian ja Unkarin maahanmuuttokriitikoita vastaan. Juutalainen maailmankongressi lobbaa valtapuolueiden poliitikkoja tehdäkseen nationalistijärjestöjen toiminnasta mahdollisimman hankalaa ja varmistaakseen, että me kaikki eurooppalaiset saamme elää täysiveristä monikulttuurista unelmaa. Kiitos, Juutalainen maailmankongressi!

Olemme kuitenkin huolestuneita Israelin tulevaisuudesta. Meistä tuntuu siltä, että juutalaiset ovat työskennelleet niin uutterasti meidän valkoisten puolesta, että juutalaiset ovat unohtaneet kokonaan oman hyvinvointinsa. Juutalaiset ovat ritarillisesti uhranneet itsensä, jotta sateenkaaren värinen Eurooppa voisi kukoistaa. Nyt on meidän vuoromme auttaa juutalaisia – ja vaatia monikulttuurisuutta myös Israeliin!

Kun juutalaiset ovat keskittyneet meidän ei-juutalaisten pyyteettömään palvelemiseen, synkät voimat ovat salakavalasti vallanneet Israelin. Israelin hallitus on sterilisoinut maahan saapuneita uskonnoltaan juutalaisia mutta rodultaan afrikkalaisia maahanmuuttajia sekä investoinut kymmeniä miljoonia dollareita seka-avioliittojen eli rodunsekoituksen vastaisiin kampanjoihin. Israelin sisäministeri Eli Yishai on kertonut, mikä juutalaisvaltion pakolaispoliittinen strategia on: eritrealaisten, sudanilaisten ja muiden mustien siirtolaisten ”elämästä tehdään niin surkeaa”, että nämä jättävät juutalaiset vapaaehtoisesti rauhaan!

Israel maksaa “vääränvärisille” maahanmuuttajille 3 500 dollaria puhtaana käteen, mikäli nämä suostuvat poistumaan maasta vapaaehtoisesti. “Tunkeutujiksi” kutsuttujen laittomien maahanmuuttajien metsästämiseen osallistuville juutalaisille puolestaan tarjotaan 8 700 dollarin palkkio, koska nämä vaalivat Israelin rotupuhtautta. Laittomat tunkeutujat suljetaan vankiloihin. Uutiset ovat järkyttäviä. Tällä menolla Israelin kulttuuri ei koskaan tule rikastumaan! Juutalaisvaltion talous tulee romahtamaan ilman somali-insinöörejä, ja perinnölliset sairaudet tulevat tuhoamaan Israelin aivan kuten ne tuhosivat sisäsiittoisen Suomenkin.

Kuten Juutalainen maailmankongressi on todennut, “Euroopan rajojen sulkeminen ei ole oikea ratkaisu pakolaiskriisiin“. Nyt juutalaisten on taisteltava Israelissa yhtä uutterasti kuin he ovat taistelleet Euroopassa, jotta muukalaisvastaisuuden, rasismin ja vihapuheen nousu luvatussa maassa saadaan tukahdutettua. Tervettä itsekkyyttä täytyy olla; vaikka juutalaiset ovat omien sanojensa mukaan kansakuntien valo, on heillä oikeus keskittyä hetkeksi kokonaan omiin asioihinsa. Te pelastitte jo Euroopan, tehkää sama nyt Israelille! Me autamme teitä siinä!

Israelin on avattava omat rajansa myös suojellakseen poliittista uskottavuuttaan. Euroopassa yhä useammat maahanmuuttoa vastustavat kansallismieliset nimittäin väittävät, että Israel ajaisi tietoisesti monikulttuurisuutta valkoisiin valtioihin ja rotupuhtautta juutalaisvaltioon. Teorian mukaan kyseessä on kaksinaamainen hajota ja hallitse -strategia, jolla juutalaisväestöjen ei-juutalaiset isäntävaltiot pidetään heikkoina, jotta niitä on helppo manipuloida. Samalla kansainvälisen juutalaisväestön poliittinen sydän eli Israel pidetään etnisesti yhdenmukaisena ja vahvana. Israelin on todistettava, ettei tämä karmea salaliittoteoria pidä paikkaansa.

On hyvä muistaa, että juutalaisilla on jo kaksi etnistä valtiota. Heidän ensimmäinen valtionsa, Birobidžan eli Juutalaisten autonominen alue Kaukoidässä, on edelleen olemassa. Muutamia vuosia Birobidžanin jälkeen juutalaiset saivat myös Palestiinan, kun Rothschildin pankkiirisuku teki suursotien aikana historian kulkua muuttaneita kauppoja Yhdysvaltojen ja Britannian eliittipoliitikkojen kanssa. Harvalla kansalla on kahta valtiota, minkä vuoksi Israel on kohdannut aivan erityisen kovaa arvostelua. Paras tapa torjua arvostelu on elää opetusten mukaan ja osoittaa, että Israel todella on kansakuntien valo!

Israel – teitä arvostelevien valkoisten eurooppalaisnationalistien suut saadaan tukittua vain yhdellä tavalla: avatkaa rajanne, sydämenne ja ennen kaikkea perheenne monikulttuurisuudelle! Syleilkää Afrikkaa ja arabimaita aivan kuten olette meitäkin opettaneet! Lakkauttakaa rajavalvonta, nostakaa pakolaiskiintiöitä, lopettakaa kantaväestön lapsiperheiden tukeminen ja lobatkaa seka-avioliittojen puolesta! Tuokaa uusia geenejä juutalaiseen vereenne – se vahvistaa teitä! Vain näin voitte todistaa, että olette vilpittömästi monikulttuurisen Euroopan asialla!

ISRAELIN RAJAT AUKI NYT!

Vastarintaliike

30 KOMMENTIT

 1. #OpenBordersForIsrael on parhaita valkoisten kansallismielisten “kampanjoita”/meemejä, minkä huomaa jo siitä, että “uusnatseista” kirjoittaessaan valtamedia ei uskalla koskaan mainita sitä. Yhdessä lauseessa nimittäin paljastuu täydellisesti politiikkaa ohjailevan vihamielisen eliitin totaalinen kaksinaismoralismi.

 2. Erinomaista, loistavaa. Tasa-arvo afrikkalaisten ja lähi-itäläisten kesken on se jota meiltä vaaditaan. Siksi sitä voidaan vaatia myös leikkokikkeleiltä.

 3. Loistavaa toimintaa, tosin sarkasmi, tuossa muodossa ei taida koukkunokkiin purra. Mutta ehkä joku kantasuomalainen havahtuu…

  • Juu, kyseessä taitaa olla lähinnä valkoisille suunnattu puhe. Tuon talon porukka ei meitä kuuntele ja ne tietää kyllä mitä tekevät, eivät neuvottele ja toimivat kylmän laskelmoidusta – suunnitelmien mukaan.

 4. H U U T O N A U R U A ! ! ! 😀 😀 Tähän ei riitä kymmenen pistettä ja papukaijamerkki, menee yli asteikon!

 5. Jutkuil ei o empatiaa. Niilt puuttuu sakara tähdestä. Siksi ovat niin aidosti ahneita ja ilkeitä. Jude katsoo mielellään ,kun valkoisen lapsen naama syödään. He kiihottuvat vain kemiallisesta paskasta. On hyvä, että avaruudesta kohta laskeutuu oikeus ja vie heidät turvalisesti pois. Is ra el. Isa aurinko ja Elvis.

 6. Ihan älyvapaa kirjoitus. Jerusalem on maailman monikulttuurisimpia paikkoja. Myös Suomessa saisivat maksaa muutaman tuhat euroa vapaa-ehtoisesti maasta poistuville. Jo tulleet perheet saisivat jäädä. Ne ihmisryhmät joita Istaelista ollaan palauttamassa eivät halua sulautua maan väestön tapoihin vaan haluavat aiheuttaa konfliktia. Hyvin ymmärrettävää että heistä halutaan eroon. Kirjoutuksenne on puppua. Suoranaista valetta.

  • “Ne ihmisryhmät joita Istaelista ollaan palauttamassa eivät halua sulautua maan väestön tapoihin vaan haluavat aiheuttaa konfliktia. Hyvin ymmärrettävää että heistä halutaan eroon.”

   Ymmärrätkö mikä tässä on vähän viksallaan?

   • Istaeli on Takanagaguan naapurivaltio ja sieltä ollaan palauttamassa ortonistimunkkeja takaisin koska eivät sopeudu Istaelin valtion tarjoamaan telttamajoitukseen kera päivittäisen banaanikiintiön joka on kuulemma liian pieni. Näin kertoi Istaelin banaanikiintiöministeri Hebbes Kikkebuu Lepakkouutisten lentävälle reportterille.

    PVL aikoo osoittaa mieltään myös Takanagakuan lähetystön edessä liian pienien banaanikiintiöiden johdosta ja Tuija.ruotsalaine tulee sinne avaamaan tilaisuuden.

  • Hei Tuija! Saatko palkkasi shekelein
   ä, dollareina vai euroina tästä sionistisen propagandan levittämisestä.

   No hyvä huomata että Naton hybridikeskuksella riittää töitä.

 7. Naulan kantaan. Tuossa tuli sanottua kaikki se, minkä allekirjoittanutkin olisi halunnut sanoa Israelille ja juutalaisille päin pläsiä. Korostan erityisesti sanaa: “sanoa”, eikä ampua päin pläsiä, niin kuin itse “Maailman valolla” on tapana tehdä lähtökohtaisesti tapauksessa kuin tapauksessa.

 8. en kyllä omaa kansaani pettäis ikinä!!! johtuuhan se siitä meneekö hommat niinku briteis tai ruottis jotka ei oo pelatettavis!!!

 9. Hyvä herra tasavallan presidentti Niinistö.Kiitos viimeisen viiden ja puolen vuoden vainonajasta jollaista koskaan en ole elämässäni kokenut.Lontoon olympialaisten 2012 aikaan ja sen jälkeen, josta sinä ja muut tahot supoa myöten tietävät mitä olette olleet tekemässä.Sinä olet alisteinen voimille jotka ovat rikoksissaan alistaneet kansat ikeen alle.Et ole koko kansan presidentti.Näiden vuosien ajan olen omin silmin nähnyt miten alasajo näkyy katutason reaalimaailmassa josta sinunlaisillasi EI ole kosketuspintaa…Olet itse sanonut olevasi NWO `miehiä´,ja tällä hetkellä tiedän mitä se tarkoittaa.Häijyin iljettävin ns.peli on käynnissä josta sinunlaisesi muita lokaan vetämällä nostaa irtopisteitä.Olet oikeasti yksi vastenmielisimmistä pelureista mitä maa päällään kantaa.Kaikki poliitikot lienevät samaa paskaa.Tässä `valtakunnassasi´jokaikinen elämäntapanarkomaani ja muu viihteilijä saa paikan `jatkoon´kunhan avaa suunsa ja herjaa köyhää kristittyä.Olet mitä valovoimaisin´todistaja siitä että ilmestyskirjan petovalta on totta.Sinä olet mitä parhain työkalu saatanalle ja hyvä `putsari kun kadut siistitään vanhuksista,sairaista ja muista ns.rupusakista…Muuten,mitä `prissi´William teki suomessa?Antoiko hän luvan jatkaa samaa linjaa jossa kyseessä on murhaprojekti kun puhutaan `turvallisuudesta`,ei suinkaan tavallista ihmistä silmällä pitäen vaan sille joukolle joita sinä nuoleskelet.On halpa köyhän elämä Niinistön suomessa.

  • Ihan vaan tiedoksi, presidentillä ei sitten Kekkoslovakian päivien ole ollut todellista poliittista valtaa Suomessa. Hallitus ja ennen kaikkea pääministeri sitä käyttävät. Eli salaliittoteoriasi tähtäin on vähän ehkä pielessä.

   Käännä antennit 60° vasemmalle ja foliopipo toiselle ohimolle niin homma alkaa toimia… 😀

   • Persedentin valta on aika mitätön se myönnettäkööt, mutta Scholomo tahtoo olla koko kansan presidentti. Arvojohtajaksi melko niljakas tapaus, mutta sehän nähtiin jo tovi sitten….joukko somaloisia raiskaa suomalaisen ja Scholomo on hiirenhiljaa….neekeripoika jää bussipysäkillä…ja Scholomo järkyttyy julkisesti…sellainen arvojohtaja meillä 😀

 10. Niinistö on vieläkin suomessa myös puolustusvoimien ylipäällikkö yms…Sopimuksia on tehty naton ja USA:n kanssa salaisesti.Hän on tiettävästi henkilö joka rakastaa sooloilla.Eu prosessikin kun oli omaa luokkaansa.Voi kunpa olisi se foliohattu…Totuus on että poliitikot suomessa tallovat lakeja jotka suojaisivat tavallista ihmistä.Mielivaltaisesti tahot kykenevät tavalla tai toisella ns.neutraloimaan epätoivotun henkilön ilman oikeusprosessia.Leima turpaan ja se on siinä.Vai mitä supo?

 11. Tiina Wiik, Tuukka Kuru, James Hirvisaari, Ilja Janitskin, Suomen Sisu, FDL jne ovat nyt kyllä hyvin vihaisia tästä tempauksesta.

 12. Tämä pohdinta ei kohdistu juurikaan itse Israeliin, vaan Suomessa asuviin kataareihin. Milloin “suomalaiset” rabbit alkavat puolustamaan karkoitusuhan alla eläviä turvapaikanhkijoita? Koska juutalaiset avaavat synagoogansa ovet ja ottavat nämä sorretut “SYNAGOOGATURVAN” piiriin???

Comments are closed.