Koti Uutisia Uusi aktivismivideo Tanskasta

Uusi aktivismivideo Tanskasta

6

Vastarintaliikkeen tanskalaisaktivistit ovat olleet viime aikoina aktiivisia. He julkaisivat uuden silta-aktivismivideon vastikään.

Aktivismin jälkeen poliisi tuli paikalle ja valokuvasi lipun. Vaikka aktivistit olivat jo poistumassa paikalta, joutuivat poliisit odottamaan parikymmentä minuuttia poliisijohdolta päätöstä siitä, miten aktivistien kanssa toimitaan. Poliisin vastaus oli antaa poistumiskäsky alueelta.

6 KOMMENTIT

 1. Loistava video. Ajoitus oli juuri oikea, ruuhka-aika. Silloin useimmilla on mahdollisuus nähdä lippu ja banderolli.

  Poliisi oli tietämättömän näköinen videolla. Ottivat vielä lipustakin valokuvan vaikka kai niillä on jo siitä montakin valokuvaa.

  No, nyt varmaan ihmiset Tanskassakin ymmärtävät että omaa maata kannattaa suojella pankkiirien käsikassaroilta, pakoloisilta. Oma maa täytyy pitää puhtaana, muutoin ei euroopalla ole tulevaisuutta.

  Rikoslaissa ei ole kriminalisoitu valkoista ihonväriä. Eikä valkoisella miehellä ole mitään velvollisuutta ottaa muita rotuja maahansa asumaan. Ei ainakaan tässä mittakaavassa.

 2. Naispoliisi varmaankin kysyi: “Mistä näitä saa”. On niin kauniit värit!”
  Tämän yksittäistapauksen perusteella tanskalaiset poliisit käyttäytyvät – voisinko sanoa – fiksusti verrattuna suomalaisiin ja ruotsalaisiin “verikoiriin”, jotka ovat ilmiselvästi punikki-rabieksen vaikutuksen alaisena, jota on vielä “terästetty” israelilaisissa “laboratorioissa”.

  • Poliisin kenttäväestä löytyy usein ymmärrystä koska he joutuvat tekemisiin tämän tuontikuonan kanssa päivittäin. Kirjoituspöytäsankarit johtoportaassa ovat niitä joita pitäisi hiukan valistaa asioiden todellisesta laidasta. Se on ah niin helppoa
   kasvattaa mahaa ja välittää typerien poliitikkojen loistoajatuksia kenttäsioille tehtäväksi. Ja rivikonsta puree hammasta ja tottelee koska eriävän mielipiteen julkituontiin tyssää ura saman tien.

Comments are closed.