Koti Uutisia Italialaiset kutsuvat Macaretan ampujaa sankariksi

Italialaiset kutsuvat Macaretan ampujaa sankariksi

4
Luca Traini.

Keski-Italiassa sijaitsevassa Macaretan kaupungissa helmikuun alussa tapahtunut ammuskelu on herättänyt runsaasti maahanmuuttoon ja kansallismielisyyteen liittyvää keskustelua maassa. Ammuskelu, jossa loukkaantui kuusi afrikkalaista maahanmuuttajaa, oli kosto 18-vuotiaan italialaistytön murhasta, jossa pääepäilty on afrikkalainen huumekauppias. Murhan kostanut ampuja on puolestaan 28-vuotias kansallissosialisti Luca Traini, joka on tunnustanut teon.

Monet ovat osoittaneet avoimesti tukensa Trainin teolle, sillä maassa on vakava siirtolaisongelma ja paikalliset ovat kyllästyneet lisääntyvään maahanmuuttajarikollisuuteen, mikä on näkynyt kärjistyneenä keskusteluna. Jotkut kansallismieliset kutsuvat ampujaa sankariksi, ja murhatun tytön äiti on kiittänyt Trainia julkisesti hänen tekemästään kostoiskusta.

Ympäri Italiaa katukuvaan on myös ilmestynyt graffiteja ja banderolleja, joissa osoitetaan kunnioitusta vangittuna olevalle Trainille. Huhujen mukaan hän on saanut lämpimän vastaanoton myös vankilassa.

Lähde: Daily Stormer

4 KOMMENTIT

 1. Minä kutsuisin häntä marttyriksi. Hän uhrasi oman henkensä paremman tulevaisuuden puolesta.

 2. Ihailtava teko! Olisi mielummin mennyt ampuun petturipoliitikkoja, mutta käyhän nuo lakupekat paremman puutteessa. 🙂

 3. Tätä juuri kanta-asukkailta kaivataan. Pääsemistä irti EU-globalistien ja sionistien pakkopaidasta ulos sekä kieltäydyttävä nousemasta nuorattuun neliöön kädet selän taakse sidottuna. Lesti -jihad -Sipilän tuoreen paskan lämpöiset puheet: “Ei saa vihastua” voi tunkea takaisin mistä ne ovat tulleetkin. Ohjeeksi voin antaa, ettei ole “päällä väliä”, joten saadaan pois puretua turhaa “byrokratiaa”. EU-eliitti ja George Soroksen “leikki-kipapäät” vievät Euroopan suoraan kohti sen tuhoa, sillä ainoa arvo, jota nuo kelvottomat kunnioittavat on raha, asema, kulta ja alaikäiset tytöt ja pojat.

 4. Jos haluaa lähettää postia Lucalle, osoite kuulemma on

  Luca Traini

  Carcere di Montacuto

  Via Montecavallo, 73A,

  60100 Ancona

Comments are closed.