Koti Artikkelit Raportti: Israel tehnyt rotupuhtaustestejä tuhansille maahanmuuttajille

Raportti: Israel tehnyt rotupuhtaustestejä tuhansille maahanmuuttajille

10

Juutalaisvaltio Israelissa on puhjennut kiivas oikeusriita DNA-testeistä. Israel on maailman ainut valtio, jolle länsimaat ovat myöntäneet erivapauden tehdä radikaalia rotupolitiikkaa. Osa juutalaisista kertoo kuitenkin loukanneen tunteensa rotupuhtaustestien vuoksi.

Rotusyrjinnän kohteiksi joutuneita israelilaisia edustavan kansalaisjärjestön mukaan juutalaisvaltio on tehnyt tuhansia DNA-testejä maahanmuuttajille viimeisten vuosien aikana. Erityistä kuohuntaa on synnyttänyt tapa, jolla Israel kohtelee entisistä Neuvostoliiton maista saapuvia.

Maahanmuuttajien on täytynyt kyetä todistamaan juutalainen perimänsä ennen kansalaisuuden saamista. Sionistit ovat suhtautuneet suurella epäilyksellä muun muassa itäisestä Euroopasta Israeliin muuttaviin ihmisiin, jotka väittävät olevansa juutalaisia.

DNA-testijärjestelmän taustalla on rabbiininen tuomioistuin, jota voidaan pitää juutalaisena vastineena islamin sharia-instituutiolle. Nyt rotupuhtaustestejä vastustavat aktivistit tahtovat kannella rabbiinijärjestelmän toiminnasta Israelin korkeimpaan oikeuteen.

The Jerusalem Post lainasi johtavaa israelilaisrabbia, jonka mukaan juutalaiset perinnöllisyystutkijat ovat selvittäneet, että 40 prosenttia kaikista maailman aškenasijuutalaisista polveutuu neljästä juutalaisnaisesta, jotka muuttivat yli 1 000 vuotta sitten Lähi-idästä Eurooppaan. Rabbiinijärjestelmä tahtoo suojella neljän matriarkan sisäsiittoista perintöä tiukalla rotulainsäädännöllä myös vastaisuudessa.

The Jerusalem Postin mukaan juutalaisauktoriteetit ovat viime vuosina alkaneet suosia yhä voimakkaammin rotubiologisia tutkimuksia, kun taas uskonnollisen lain rooli ihmisen “juutalaisuuden” määrittelyssä on menettänyt painoarvoaan. Toisin sanoen juutalaisuutta pidetään Israelissa entistä vahvemmin rodullisena eikä uskonnollisena identiteettinä.

Lähde: The Jerusalem Post

10 KOMMENTIT

 1. “Monikulttuurisuus” kukoistaa Israelissa, kun täällä vielä taistellaan kynsin hampain sitä vastaan. Luulenpa, että “rotutesti” jätetään tekemättä, jos ja kun meidän silmin katsottuna juutalainen on kyllin rikas tai pedofiili.

 2. Eikö riitä että näyttää jutkulta ja puhuu siansaksaa? Ihme touhua.

 3. Voisimmeko ottaa mallia?Ai niin, ihmisoikeudet, tasa-arvo,rasismi…Meillähän kaikki ja kaiken väriset ovat suomalaisia astuttuaan Tornio-joen yli. Joopa joo…

 4. TOIMITUS, HUOM.‼

  Muistakaa kirjoittaa sana vielä tässä asussa: aškenazi. Aivan kuten se eräs Suomessa loisiva kommunisti SDP:stä on nimeltään Nazima, eli ei S:ää siihenkään. Oikea kirjoitusasu on tärkeä ja hyvää “omaa lääkettä” noille pökäleille. Afganistaniin tulisi ämmä ja isänsä lähettää takaisin. Siellä saisivat taatusti “lämpimän” vastaanoton, mokomat rikolliset. Yksi maa kun oli kupattu, niin vaihdettiin paikkaa.

  • Sama juttu, miksi pianistia Viktor Askenazy lausutaan [askenaasi] Suomen YLE:llä samaan aikaan kun muut ovat [natseja]. Ollaan sitten tarkkoja kaikkien kanssa.

 5. Eikä tässä vielä kaikki. Monet ihmiset maailmasta maksavat siitä että saavat anta DNA:nsa sionistien käsiin, yritykselle nimeltä My Heritage. 50e antamalle he lisäävät sinut rekistereihinsä ja luokittelevat sinut sekä katsovat ketkä ovat sukulaisiasi. Ja sen jälkeen tekevät ihmisistä ja suvuista eri kastien kansalaisia. Ja tyhmimmät vielä maksavat siitä.

  Pikkuisen pitäisi kellojen soida jos firman pääpaikka on israellissa.

 6. Sana: “Erivapaus” ei tiedä koskaan mitään hyvää, sillä se on niin lähellä petkutusta, että niiden välinen ero on kuin veteen piirretty viiva.

Comments are closed.