Koti Artikkelit Uuden-Seelannin moskeijahyökkääjä kertoi vastustavansa valkoisten kansanmurhaa

Uuden-Seelannin moskeijahyökkääjä kertoi vastustavansa valkoisten kansanmurhaa

91

Uudessa-Seelannissa poliisi epäilee joukkoa valkoisia kansallismielisiä moskeijaiskusta Christchurchissa. Viranomaistietojen mukaan hyökkäyksessä on kuollut 40 muslimia sekä loukkaantunut yli 20. Tulen avannut Brenton Tarrant on kertonut kirjoittamassaan manifestissa vastustavansa valkoisten kansanmurhaa.

Maahanmuuttajien valkoisiin kohdistama järjetön väkivalta ja terrorismi ovat olleet otsikoissa tiivistyvään tahtiin lännen pakolaiskriisin myötä. Jokaisen raiskauksen, murhan ja pahoinpitelyn jälkeen poliitikot ovat luvanneet tiukentaa rajapolitiikkaa, mutta lupaukset ovat osoittautuneet aina katteettomiksi.

Poliitikkojen korruptio on johtanut väestönvaihtopolitiikkaan eli siihen, että länsimaiden valkoiset ovat jäämässä vähemmistöiksi omissa kotimaissaan. YK:n ja EU:n kaltaiset ylikansalliset järjestöt ovat painottaneet, ettei kansallisvaltioilla ole oikeutta sulkea rajojaan, mikä on johtanut useiden maahanmuuttokriitikoiden radikalisoitumiseen: Jos rajoja ei saada kiinni edes äänestämällä, mitä vaihtoehtoja jää jäljelle?

Alustavien tietojen mukaan Uuden-Seelannin moskeijahyökkääjät päättivät ottaa oikeuden omiin käsiinsä, koska he eivät uskoneet, että valkoiset voivat enää vaikuttaa kohtaloonsa perinteisen politiikan kautta. Lain rajoissa toimivia maahanmuuttovastaisia järjestöjä kielletään jatkuvasti länsimaissa, minkä lisäksi sananvapautta rajoittavat lakiuudistukset estävät poliittisen keskustelun ankarien sanktioiden uhalla. Turhautuminen on purkautunut toisinaan väkivaltaisuuksina siirtolaisia vastaan.

Uuden-Seelannin poliisi on kehottanut ihmisiä välttelemään moskeijoita turvallisuussyistä. Ampuja painotti poliittisia näkemyksiään soittamalla kolmannen valtakunnan aikaista marssimusiikkia iskun aikana. Hyökkäys lähetettiin suorana Internetiin. Iskun jälkeisissä kotietsinnöissä on löydetty improvisoituja räjähteitä.

Lähde: Helsingin Sanomat

91 KOMMENTIT

 1. Henkilökohtainen mielipiteeni on, että kohde on väärä.

  Vihollinen pesii globalismissa ja sionismissa. Jos haluaa, että sattuu niin iskun pitää kohdistua oikeaan petoon, joka vaanii vallan varjoissa. Peto itse ja sen lakeijat.

  Luonnollisesti, pälä pälä, tuomitsen väkivallan, hohhoijaa. Yhtä paljon kuin IDF:n sankarisotilas, joka ampui kiikarikiväärillä kosheristi lasta päähän Gazassa. Paha mieli tuli, mutta elämä jatku kuitenkin… Tuomitsen, tuomitsen…

  • Samaa mieltä. Väärä kohde ja tällainen lietsoo oikean vallankumouksen sijaan sionistien ja globalistien haluamaa sisäistä kriisiä, joka ei ulotu heidän ylivalta-asemaansa (minkä tuhoaminen ainoastaan voi lopettaa valkoisten kansanmurhan).

   • Täsmennän.

    Tarkoitus oli sanoa, että IDF:n “moraaliset tappajat” varmaan Gloda Meirin sanoin pahoittelevat, “että joudumme tappamaan lapsia”. Minulle ei tullut pahaa mieltä asiasta, ei millään tavalla. Paitsi tuosta sionistimurhaajasta, siitä tuli paha mieli.

    Pitänee vähän skarpata tuon kirjoittamisen kanssa…

    • No kyllä pitää skarpata, ValHalla. Olitko kipeä tai kännissä, kun tuon mokelsit ulos? Ei lainkaan tasoistasi, partaveitsen terävää sanansäilää.

  • Kuinka monta valkoista täytyy kuolla matujen iskuissa ennen kuin valkoisilla on mielestäsi lupa kostaa? Ja ei kukaan estä ketään näyttämästä esimerkkiä oikeaoppisesta kohteesta tai toiminnasta.

   Yksi tämän rodun ongelmia on turha paskanjauhaminen ja muiden tekemisten väheksyminen kotisohvalta käsin.

   • Hyvä KS! Onneksi on järkevää porukkaa vielä tässä maassa. Nyt kavennetiin edes vähän sitä piste-eroa musuihin. Tästä se lähtee.

    Jokaisen on nyt kaupassa/kaupungilla käydessään tehtävä selväksi suvakeille ja varsinkin noille musuille, ettö emme heitä tänne suvaitse. Pakotetaan ne lähtemään, niin kuin Joensuun skinit tekivät aikoinaan neekereille siellä. Moni teistä on toki niin nuori ettei tapausta muista, mutta ei se haittaa. Oikea asenne on nyt tärkein!

 2. Hyvä uutinen. Juutalaisen jos ammut, niin kuolet putkassa kyllä ennen aamunkoittoa.

  Toivottavasti Suomessakin joku tekisi vastaavaa. Kohteeksi kelpaavat musut, jutkut, “päättäjät” ynnä muut “suvaitsevaiset”.

  • Hohhoijaa! Aina joku aloittaa tollasen saman lätinän siitä, miten “nyt on kyllä tosi haitallista kun lakeja kiristetään ja media voi nyt mustamaalata meitä laillisia toimijoita”. Todellisuudessa sionistit nauravat valkoisten passiivisuudelle ja sille, että toiset valkoiset haukkuvat niitä, jotka uskaltavat toimia.

   Kansallismielisten ei pidä koskaan painaa alas niitä miehiä, jotka uskaltavat toimia!

   • Juuri näin. Täällä on Leoa, Juhaa, Jussia ja ties mitä pelleä, jotka jo “tietävät” että iskun tekijän kämpiltä löytyy koraani ja Tunisian passi. Kyllä, juutalaset & arabit ovat täysin yhtä ja samaa paskaa, mutta eikö maailmassa edes JOSKUS ihan oikeasti tapahdu jotakin?

    Nyt kannattaa liimailla niitä tarroja, muuten.

    • Ellei ole “tarrojen liimaaja” niin on pelle. Eipä tämäkään eroa omassa “puhdas sielusuudessaan” yhtään rasmuksesta ja sun muista varisverkostoista.
     Ts. Kenenkään toisen ei saa tietää mitään, saatika kuin arvata kuin “tarranl liimaajien”.
     Itse olen kirjoitellut vain syystä siitä, että EU ja Suomen globalistit tuhoavat tämän maan kommunististen kulttuurimarxistien kanssa enkä nyt vain satu siitä pitämään enkä kannatamaan “vääräuskoisuudestani” huolimatta.

     Tämä riittää nyt minulle ja jätän tämän “foorumin” niille, jotka ovat “yli-ihmisiä”./
     Danke Schön!

   • Minäkin uskon että nauravat valkoisille(?) jotka ilkkuvat ja tuomitsevat omat radik. toim. jotka eivät poliisiin tai oik.sys. enää syystä luota. Mutta eihän sitä tietää voi, luulen silti.

   • Mutta juuri niitä todellisia toimijoita nämä meidän ammattikouluälyköt sieltä kerrostalolähiöidensä uumenista kritisoivat aina. Ei ole vaikea päätellä, että ovat pelkureita ja todellisen, radikaalin kansallissosialismin vihollisia pelkästään. Pelko on vittumainen juttu. Se on helppoa – jopa helpompaa kuin viha.

   • “Nyt on kyllä tosi haitallista kun lakeja kiristetään ja media voi nyt mustamaalata meitä laillisia toimijoita”

    Leo ja juha. (noin hänen äidinkielen taidoillaan nimi kirjoitetaan…) joutuvat nyt poliisien ja lainsäätäjien kynsiin ynnä hampaisiin. Oi-voi-voi! Nyt on paha. Millaista on näiden kahden isänmaan toivon & sankarin toiminta? Erittäin laillista, sen voin sanoa: Leo “Copy-paste” Vanha Leo on taitava leikkaamaan ja liimailemaan englanninkielisiä tekstinpätkiä sekä linkkejä. Juha. (anteeksi, piti aloittaa isolla lause – unohda suosiolla, et kuitenkaan tajua!) taasen kirjoittaa tajunnanvirtaa vailla turhaa huolta perinteisestä kieliopista tai mistään muustakaan.

    Ei ole, pojat, poliisi tahi armeija tulossa teidän ovien taakse ihan heti. Sen voin luvata.

 3. Miten se nyt menikään… Jos värillinen murhaa valkoisia kristittyjä niin se ei ole terroriteko. Mutta jos valkoinen murhaa värillisiä tai juutalaisia niin se on terroriteko. Missä journalistien logiikka? Eivätkä kaikki ihmiset olekkaan tasa-arvoisia? Ovatko valkoiset vähempiarvoisia?

  • Ai kukaan ei oo tuominnu kaikkia terroritekoja mitä Euroopassa on tapahtunu? Pariisi, Nizza, Tukholma yms. yms. Kyllä ne tuomitaan niinkun kuuluukin

 4. Nyt kaikki mukaan Suomessakin radikaaliin toimintaan. Toiv. SVL pitää marssin pian.

  • Haha! SVL:n vakiopellet itkevät. Toivottavasti todellisella SVL:llä ei ole mitään tekemistä näiden vitun itkijäeukkojen kanssa, jotka tänne kirjoittelevat pienistä betonikopeistaan joka päivä.

   Hienoa toimintaa ja tätä myös Suomeen mahd. pian!

   • Ei nämä muutama kommentoija täällä edusta PVL:n linjaa, vaan tänne voi kuka tahansa ulkopuolinenkin kirjoitella vapaasti.

    • Ei toki. Kyllä se on huomattu. SVL:n artikkelit noudattavat järjestään asiallista linjaa, joka kannustaa meitä suomalaisia radikaaleihin tekoihin. Ja kenellekään ei nöyristellä, se on hienoa!

     Mutta kuten joku sanoikin, tarvitaan myös lain puitteissa toimivia kansalaisia yhtälailla. Jokainen toimii parhaaksi katsomalla tavallaan. Mutta mielestäni näitä pahimpia “false flag” -tyyppejä, radikaalien kansallissosialistien ilkkujia ja muita heikkomielisiä voisi potkia täältä pois. Ei sitä samaa paskaa jaksa joka päivä katsoa täällä.

    • Ovat ilmeisesti vasikoita ainakin osa noista vakiospedeistä. Ovat yrittäneet mm. urkkia tietoja olinpaikoista ymv. Jokatapauksessa: säälittävää sakkia.

 5. Vaikuttaa sionistien agentilta kuten Breivik. Kuten yllä sanottu niin miksi nämä tapaukset eivät ota maalikseen johtavia poliitikkoja ja pankkiireita jne. Rivimuslimien ammuskelu on hyvin sionistista.

  • Joo, joo. Nyt sitä foliohattua ja kipaa vain päähän. Laita vaikka jeesusteippiä ympärille niin pysyy. Tai pikaliimaa. Loctite on aika hyvä.

   Juuri nuo rakastamanne “rivimusut” ovat se paska, joka maatamme kuppaa ja saastuttaa. Ensin eroon noista ja suvakeista, sitten eliitti eli jutkut. Jos heillä ei ole kätyreitään touhuamassa, niin mitä he sitten tekevät Suomessakaan?

  • Aika höperöä tai sabotaasia väittää tollastakin “sionistien salaliitoksi.” Yritätkö viedä uskottavuutta pois niiltä, jotka puhuvat sionistien todellisista teoista ja vaikutuksesta maailmaan?

  • Breivik sai inspiraationsa juutalaisten counter jihadistien kirjoituksista ja elokuvista. Etenkin Obsession elokuva, jonka tuotti (((Raphael Share))) oli vaikuttanut häneen. Hän julisti olevansa juutalais-kristillisen maailman temppeliritari manifestissaan. En jaksa uskoa salaliittoon vaan Breivikin henkilökohtaiseen päätökseen toimia.

   • “Counter jihadisti”

    Jäikö se apukoulu kenties kesken? Vittu mitä pellejä koko maa täynnä. Tulisi se puhdistus jo tännekin pian. Liikaa videopelejä olette pelanneet vissiinkin.

   • Ampujan manifestista poimittua :

    Did the groups you support/are aligned with order or promote your attack?
    No.No group ordered my attack, I make the decision myself. Though I did contact the reborn Knights Templar for a blessing in support of the attack, which was given.

  • Lisää poimintoja manifestista:
   Were/are you an anti-semite?
   No.A jew living in israel is no enemy of mine, so long as they do not seek to subvert or harm my people.

   • Hän ei myöskään lähtenyt musumaihin lahtaamaan musuja, vaan teki sen invaasion kohteessa. Minulle aivan sama mitä jutkuarabit tekevät Israelissa. Ei yksikään tapettu tai raiskattu lapsi siellä kiinnosta minua. Korkeintaan nauran kun näen palasiksi ammutun jutkuarabin, jos sitäkään.

    • Jussille tulee pienissä kaljoissa aina niin paha mieli tästä maailman tuskasta ja arabien kärsimyksistä Palestiinassa.

 6. Nimenomaan. Voisin vaikka lyödä vetoa, että Mossad paljastuu iskun taustavoimaksi tai ainakin se on sen työtä. Natsien kriminalisointia eri puolilla maailmaa on perusteltu melkein eniten Breivikillä, joka oli tosin norjalainen versio sionistipersusta. Kaikissa ohjelmissakin tehdään niin. Breivikin isku oli myös Mossadin työtä ja koko yhteiskuntakerma (poliitikot ja viranomaiset) osallistui salailuun.

  Jo kauan on vaadittu tunnetuilla tahoilla, että kansallismielisiä ja etenkin kansallissosialisteja ja ns. valkoisia nationalisteja olisi alettava tarkastella ääri-islamilaisten terroristien kanssa identtisenä ilmiönä. Nyt on näköjään tähtäimessä myös natsimarssien sensuroiminen.

  Kuinka kukaan voi uskoa, että joku tekisi jotain noin päätöntä ja vihollista hyödyttävää?

  • Noita väitteitä on helppo heitellä, mutta vähän vaikeampi perustella.

   Mikä siinä joillekin foliohatuille on niin vaikea uskoa, että jotkut valkoiset saattavat vaan olla vittuuntuneita tähän touhuun ja päättävät toimia? Nämä sionistihöpinät haittavaat asiaamme silloin, jos ne eivät perustu tosiasioille. Ne vievät uskottavuutta pois todellisilta antisionisteilta.

   Tuntuu jotenkin, että nää sionistien agenteista tässä yhteydessä puhuvat ovat jotain vanhuksia tai elävät Internet maailmassa, joten eivät tunne tosielämässä kansallismielisen nuorison keskuudessa olevaa mentaliteettia ja keskusteluja, joita kansallissosialistit käyvät keskenään.

   • Jos viitsisit yhtään perehtyä asioihin, niin tietäisit Breivikin oleen silkka lavastusoperaatio. Synagoogaiskuissa USA:ssa on myös monia hämäriä piirteitä.

    • Kyllä kaikki varmasti ovat törmänneet noihin Breivik-teorioihin, mutta eihän tämä uutinen käsittele Breivikiä.

     Samaa mieltä siitä, että noita sionistisyytöksiä ei tarvitse joka paikkaan viljellä heppoisin perustein.

     • Perusteet eivät ole heppoisia. Taidat olla yksi sionistien maksana nettiarmadan jäsen

    • “Sionistien maksama trolli”

     Et kai, Pallo, oikeasti ole, vittu, tosissasi?

   • “Faktoja” on näiden salaliittopoikien helppo repiä yksinkertaisista päistään. Toki, on olemassa salaliittoja, mutta aina ette voi tekään olla oikeassa, vaikka kovin fiksuja & hyvin menestyneitä elämissänne taatusti olettekin…

    Tiedän itsekin lukuisia hienoja kansallismielisiä tekoja mätämedioita, hyysääjiä, viranomaisia ja “pakolaisia” vastaan, mutta niitä ei – yllätys, yllätys! – mätämedioissa uutisoida, JOTTEI MUUT AIDOSTI KANSALLISMIELISET SAA HUONOA ESIMERKKIÄ. Tätä faktaa on kovin monen niin vaikea tajuta. No, jos uskoo jenkkien käyneen kuussa ja ties mitä muuta paskaa, niin ei varmaan yksinkertaisimmatkaan faktat silloin uppoa sinne onttoon kaaliin.

   • huh, juuri näin. Kannattaisi jalkautua sinne tosimaailmaan ja tehdä jotakin maansa ja kaupunkinsa hyväksi. Foliosta pojat ovat kipan tehneet itselleen, voi-voi. Ehkä ovatkin vanhuksia. Itse pitänyt aina keskenkasvuisina. Alkaakohan tästä iskujen sarja tai mahd. kostot? No, maalla on kivaa ja rauhaisaa.

 7. Minusta teko on täysin ymmärrettävä kostoisku valkoisiin kohdistuvaan väkivaltaan, jonka raakuus ja arkipäiväisyys ovat moninkertaisia tähän verrattuna. Vaikka itse pyrin toimimaan väestönvaihtoa vastaan laillisin keinoin, ei tulisi mieleenikään haukkua, vähätellä tai tuomita tällaista tekoa.

  Yleinen väite on, että tuollaista ei pitäisi tehdä, koska sitten järjestelmä kiristää ajatusrikoslakeja ja saa tekosyitä käydä opposition kimppuun. Totuus kuitenkin on, että niitä lakeja kiristetään jatkuvasti ja täysin laillista kansallissosialistista toimintaa pyritään tukahduttamaan.

  Toinen väite on, että nyt ihmisille jää meistä radikaaleista huono kuva kun leimaudumme tällaiseen tekoon ja valtamedia voi hyökätä meitä vastaan. Totuus on, että valtamedia hyökkää meitä vastaan joka tapauksessa kaikin mahdollisin ja mahdottomin keinoin.

  Jotkut tykkäävät syyttää kaikesta sionisteja. Totuus on, että nimen omaan modernin valkoisen miehen passiivisuus, tyhmyys ja mukavuudenhalu ovat mahdollistanut tilanteen, jossa sionistit ovat ottaneet vallan ja maahantunkeutujat sikailevat maassamme ilman seurauksia.

  Viimeisenä on ne, joiden mielestä kyseessä oli “väärä kohde”. Nojatuoliviisastelijat ovat Hommaforumilta tuttu ilmiö, joka toivottavasti ei rantaudu KS-piireihin. Kukaan ei estä ketään toimimasta oikeaoppiseksi katsomallaan tavalla, mutta toisten tekemisten julkinen arvostelu on haitallista.

  Tuskin tekijä on kuvitellut tekevänsä vallankumouksen tällä teolla vaan ennemmin hänen logiikkansa on: Yksittäisenä tekona tämä provosoi etnisten ryhmien välistä konfliktia ja toimii esimerkkinä muille sekä voimannäyttönä ja kostona tunkeutujille.

  Kaikenlainen aktivismi ja toiminta täydentävät toisiaan. Laillisen ja laittoman toiminnan sekä toimijoiden ei tarvitse olla keskenään ristiriidassa, kun päämäärä on sama. Historia näyttää, mikä taktiikka oli toimiva.

  • Juuri näin.

   Jos pyritään kaikessa aina täydellisyyteen, se voi kääntyä itseään vastaan.

  • Kyllä ne nojatuolipojat ja -papat — valitettavasti — täällä ovat olleet jo kauan, kuten itsekin näet. Pitävät kyllä sitten turpansa aika hyvin rutussa, kuten esim. savugranaattijutussa. Pyöräteline oli tosin vielä vassareiden tekemä “false flag”, sillä vassarit ovat ennenkin heittäneet pyörätelineen ikkunasta (tu quoque). Melkoisia ruutihattuja. Mitä lie sosiaalietuuksien varassa eläviä henkiheikkoja; heikompaa ainesta. Trolliksi en ketään koskaan kutsu. Jokaisella on oikeus mielipiteeseensä, niin typerältä kuin se kuulostaakin.

   Hommat ja Sisut voi jokainen jättää täysin omaan arvoonsa sinne Perussuomalaisten ja Sinisten kaveriksi ideoiden kaatopaikalle.

   Lakejahan ollaan nykyisin aina kiristämssä heti kun jotakin sattuu. Luulisi musujenkin teot vaikuttavan näihin. Mykkänen kysyi Huhtasaarelta että otetaanko irakilaisia Suomeen lisää vai nostetaanko veroja? No, nyt ilmeisesti ollaan autoiluun ja autonomistamiseen liittyviä veroja nostamassa jälleen.

   Apropoo, mitä ne lailliset keinot sitten ovat? Meinaan vain että luotto poliitikkoihin, “päättäjiin” ja koko sirkukseen eli systeemiin on mennyt minulta jo aikoja sitten. Kaikki tuntuu olevan vain yhtä samaa vedätystä.

  • Tässä tapauksessa on vain niin paljon teatraalisuutta ja niin vähän älyä, että väkisin mieleen tulee epäillys että tapaus on samasta sarjasta kuin on lukuisat muut viimevuosien “terrori”teot ja sionisti Breivik.

   Heikentääkö tämä teko muslimien invaasiota valkoisiin maihin? Ei.
   Nostattaako tämä teko valkoista isänmaallisuutta? Ei.
   Sopiiko se sionistien suunnitelmaan, jonka mukaan muslimit toimivat työkaluna ja voimana joka hävittää valkoisia? Kyllä sopii.

   Muslit lisääntyvät netto vähintään n. 100 000 vuorokaudessa (!), joten 49 kuollutta muslia se on kuin pisara meressä – mutta sionistien omistamassa massamediassa propagandahyöty on huomattava. Sionisteille/globalisteille tapaus on kuin lottovoitto.

   Näiden seikkojen perusteella itse näen teon valkoisille vahingollisena; älyvapaana jos se on tehty vilpittömästi, tai mahdollisesti se on false flag operation.

   • Tuskinpa tekijä on tavoitellut lampaiden hyväksyntää, joten massamediaan vetoaminen on naurettavaa ymmärtämättömyyttä.

    Ei valkoisten ongelma ole se, etteikö kansanvaihdosta ole tietoa tarjolla. Ongelma on passiivisuus ja taistelevien esimerkkien puuttuminen. Uskon, että tällä teolla on taistelutahtoa nostattava merkitys.

    Kuten kommentoija vkr sanoi: “Kyllä tämän iskun tekijä tai tekijät on näyttänyt maailmalle, ettei valkoisille vittuilla.”

    • Minusta tuntuu, että tänne on nyt kirjoitellut vain yks tai kaksi ns. agent provocateur-tyyppiä, jotka haluavat mustata kansallissosialismia ja muita oikeita kansallismielisiä mokoman sionistiterroristin rikoksella, joka hyvinkin saattaa olla mossadin työtä 100%

     • Meikäläinen vain ei halua että typerän hysteerisen amok juoksun takia tämä AINOA kipinä, PVL, olisi sammutettu tai sammunut. Jos se sammuu, uutta ei tule. Kipinä on pidettävä elossa kunnes puut ovat kuivuneet (ja ne on kuivumassa pikkuhiljaa), sitten sopivana hetkenä on yritettävä.

      Provokaattori on se, joka yllyttää älyttömiin tekoihin. Ei ole sattuma, että epäonnistuneen vallankaappausyrityksen v.1923 Adolf Hitler muutti lähestymistavan ja sai aikaan vallankumouksen onnistumisen v. 1933. Jos yhteiskunta ei ole kypsä, mikään sankari(/terrori)teko ei muuta mitään paitsi voittanut vihollinen vahvistuu. Ei vallankumous onnistu jos yhteiskunta ei ole kypsä. Kärsivällisyyttä ja sitkeyttä tarvitaan, ei yksittäisiä hysterisiä älyvapaita amok-juoksuja. Ei onnistu nuotion sytyttäminen ainoalla tulitikulla kun puut ovat märkiä ja sataa räntää.

     • Se on “agent provocateur -tyyppiä.” Ota ihan aluksi Suomen kieli haltuun, niin ne muutkin jutut tulevat sieltä kyllä sitten ajallaan. Esim. sen ymmärtäminen, että joillakin voi olla eri mielipiteitä ja jopa tietämystä asioista. Tämä yhdistettynä siihen, että kutsut aina toisin asioita näkeviä “trolleiksi” antaa sinusta aika helvetin typerän kuvan ihmisinä.

    • Mutta erilaiset toimintatavat eivät sulje toisiaan pois. Ne jotka kannattavat laillista lähestymistapaa toimivat sen mukaan, ja ne jotka kannattavat toisenlaista lähestymistapaa toimivat valitsemallaan tavalla. Ei näiden asioiden tarvitse olla vastakkain.

     • Aivan niin, monta rintamaa on vaikeampi pysäyttää/ valvoa kuin yhtä.
      Yksi keino ei sovellu kaikille, joten parempi on yhteinen päämäärä ja rintama eri variaatioineen jolloin jokaiselle löytyy se mielekäs/tehokas tapa vaikuttaa yhteisen tavoitteen toteutumiseen.
      On opitava käyttämään samaa taktiikkaa kuin vastapuoli, eli soluttauduttava mahdollisimman moneen eri tahoon ja toimeen, tehtävä parhaimman taitonsa mukaan vastarintaa sekä haittaa.
      Mielestäni PVL tarvitsee juuri kadunmiestä, ammattikoululaista, “intellektuellia” kuin muitakin kansankerroksista tulevia riveihinsä, kukaan ei ole toisen yläpuolella eikä alapuolella silloin kun päämäärä on sama, marssiaskeleen tahti on kuitenkin jokaisella sama.

     • Niinhän se menee aseellisessa konfliktissakin eli sodassa; on ihan näkyviä toimijoita, sotilaita aseineen ja varusteineen poksauttelemassa toisiaan ja sitten näitä näkymättömissä toimivia salaisempia asiamiehiä.

      Historia on myös todistanut muutamaankin otteeseen, että useamman rintaman sota ei ole ideaali menettelytapa. Yksi kerrallaan vastustajat nippuun.

 8. Tekijä oli vain väärinymmärretty. Hän harjoitti vain käänteistä monikulttuuria.

 9. Helkkari, totta kai teko oli sinänsä ymmärrettävä ja perusteltu ottaen huomioon, että muslimit on nimenomaan tuotu valkoisiin maihin hajottamaan yhteiskuntamme.

  Mutta pidän pääni (ja olen ollut mukana mielenosoituksissa etulinjassa niin Suomessa kuin Ruotsissa) ja sanon, että oikea kohde on se taho, joka on nämä muslimiraiskaajat ja -tappajat maihimme tuonut. Ei syöpää hoideta oireita hoitamalla, vaan poistamalla pesäke. Ja pesäke on muualla kuin moskeijoissa, vaikka siellä kuinka saarnataan tuhoamme. Pointti on se, että moskeijoita ei pitäisi olla maissamme, muslimeja ei pitäisi olla täällä hoilottamassa jihadia.

  Jos itse Petoa ei päästetä päiviltä niin mikään ampuminen ei muuta mitään. Jos ollaan karhujahdissa niin kaadetaan karhu eikä ympäristön supeja, vaikka ne kuinka haitaksi olisivat.

  Jos voitaisiin olla varmoja, että tällainen teko johtaisi kansan silmien avautumiseen niin mikäs siinä, mutta nyt itse peto vain nauraa. Pedon ja Pedon lakeijoiden pitää pelätä. heidän pitää pelätä aina, niin junassa, bussissa kuin lentokoneessa. Heidän pitää nukkua huonosti. Heidän pitää tuntea olevansa vihattu. Heidän pitää katsella illalla olkansa ylitse.

  Se nyt vaan on niin, että nämä muslimit eivät ole tervetulleita, mutta itse Peto asustaa muualla kuin moskeijoissa. EU:n portailla niitä näkyy ja vallan kortteleissa. Soroksia on joka paikassa, puhumattakaan heidän lakeijoistaan kaikenlaisissa palkkioviroissa. Jos heihin sattuu, niin sattuu oikeaan paikkaan.

  Toki jokainen taaplaa tyylillään.

  • Kuinka monta juutalaista olet ajanut pois siellä etujoukoissa lahden molemmin puolin ollessasi?

   See my point here? Ei ne muutamaa pitkätukkaista riimupaitaa swat-housuissa pelkää, sen voin sanoa.

   Mutta hyvä että olet jotakin ollut tekemässä. Siitä pisteet.

  • ”An ounce of prevention is worth a pound of cure” — ever heard of that?

   Karhujahdissa? Hyi helvetti. Sairasta touhua.

 10. Jeesustelun määrä lienee loputon tämän aiheen tiimoilta. Kuten jo edellä hyvin sanottiin, myös minä kannustan jeesustelijoita tarttumaan tuumasta toimeen täällä kommenteissa vinkumisen sijaan. Kyllä tämän iskun tekijä tai tekijät on näyttänyt maailmalle, ettei valkoisille vittuilla.

  Hyvänä lisänä yleisen ilmapiirin muuttuminen siihen suuntaan, ettei näitä toimia tosiaan heti lonkalta olla tuomitsemassa. Internet on pullollaan asiallista keskustelua aiheesta, ilman jeesustelua, vähättelyä tai tekijän mielenterveyteen vetoamista. Ei ole montaa vuosikymmentä, kun suoraan toimiminen oli ihmisille vielä luontaista. Onko hanavesi pehmentänyt selkärangan niin pahasti, että vaikka ei itse tällaisiin tekoihin pystyisi, niin silti moralismin avulla yritetään egoa pönkittää.

  Tsemppiä toiselle puolen palloa, vahva veikkaus ettei Uusi-Seelanti hetkeen ole saamassa lisää rotumuukalaisia rikkaudeksi. Vanhatkin saattavat lähteä karkuun. Rynnäkkökiväärin edessä pelolle tulee varmasti annettua jo vähän valtaa.

 11. Nämä kourallinen kirjoittajia, jotka täällä höyryävät iskun olleen “sionistien false-flag”, joko tietoisesti tai typeryyttään hämärtävät sionistien roolia todellisissa asioissa. Samaan tapaan kuin on lukuisia kosher-salaliittoja koskien 9/11 iskua: tarkoituksena hämätä valittujen todellista roolia 9/11 tapauksessa leimaamalla kaikki aiheesta puhuvat hörhöiksi.

  • 9/11 on kyllä sionistinen false flag, jossa mukana USAn hallitus ja Mossad.
   Tutkin sitä pitkään, ennen kuin ymmärsin miten temppu oli tehty. Nerokkaasti! kaikki perustuu goyimien tyhmyyteen ja juutalaisten röyhkeyteen.

   • Sitähän minä sanoin! Mutta sen todellisen tiedon rinnalle on rakennettu lukuisia muita kosher-teorioita, joilla hämärretään Mossadin roolia. Samalla tavalla kuin nyt jotkut täällä hämärtävät valittujen roolia keksimällä tekaistuja false flag sionistisyytöksiä, jotka eivät perustu mihinkään tietoon.

    • Siis: Jos joka asiasta keksitään tuoreeltaan jotain false flag syytöksiä vailla mitään tietoa, niin se vie uskottavuutta niiltä todellisiltakin false flag teorioilta.

   • Ai että Leo on oikein “selvittänyt” jutun? Leo kyllä vastaa sivuston päivittäisestä huumoriannoksesta aina eli ei tarvita sille erillistä palstaa.

    Mutta rehellisesti sanoen, alkaa jo maistumaan mädältä puulta tuonkin yksinkertaisen pikku mielen sepustukset päivästä toiseen.

    • Salaliittoteoria ja false flag pomppaa nykyään esiin heti, kun bussi on vartin myöhäässä.

 12. Todetaan tämä nyt vielä: Halusin muistuttaa todellisesta vihollisesta valkoisten kansanmurhan takana, ettei viholliskuva hämärry hetkeksikään.

  Se ei sulje pois tämän päiväisen iskun merkittävyyttä. Se oli muistutus eliitille, että valkoisten käyttäytyminen “nurkkaan ahdistettuina” ei ole niin helposti ennustettavissa kuin he kuvittelivat.

  Rajat eivät mene kiinni niin kauan kuin sionistijohtoinen eliitti johtaa maailmaa. Seuraavaksi invaasion muodoksi valkoisiin maihin eliitti on jo valinnut ilmastopakolaisuuden.

 13. Näiltä jotka sanovat ettei valkoisia lapsia raiskaavia muslimeja saisi mennä ampumaan, vaan iskut tulisi kohdistaa niihin jotka niitä muslimeja tänne järjestää, haluaisin kysyä että mitenkä näppärästi Soroksen tai jonkun Rotschildin tappaminen sitten onnistuu? Ja jos onnistuu, niin loppuuko se monikulttuuri nyt sitten siihen kun Soros makaa maassa aivot pihalla? Kuinka monta näistä omaa kansaansa halveksivista elitisteistä pystytään listimään ennenkuin ne viedään suojaan seuraavilta iskuilta?

  Kuinka monta muslimien tekemää murhaa ja raiskausta pitää hiljaa sietää ennenkuin saa iskeä takaisin ilman että on vain “hyödyttämässä sionistien agendaa”? Ilmeisesti ei koskaan saisi tehdä mitään jottei lähes Jumalan tasolla kaikkeen vaikuttamisessa olevat juutalaiset vaan saisi lisää työkaluja valkoisen rodun hävittämiseen.

 14. Ainoat seikat, mikä asiassa yllättivät, oli maa jossa se tapahtui ja tekijän kansalaisuus. En tosin ole juurikaan seurannut NZn uutisia, mutta ainakaan mikään seuraamistani medioista ei ole uutisoinut ählämien kurkunleikkauksista siellä.

  Oletin, että ensimmäinen massiivisempi länsimaissa tapahtuva moskeijahulabaloo tapahtuisi jossakin pahemmin infektoituneessa valtiossa, mutta toisaalta, jostainhan se on aina aloitettava.

 15. eihön se ole terroria puolustaa omaa mataan vallottajaa vastaan, se on maanpuolustusta. jenkit tekee terroria lähi idässä ja muslimit länsimaissa. valkoinen ei voi olla terroristi taistellakseen kansansa puolesta, muslimien maat on lähiidässä,, eikä missåån muualla. tåstå se lähteee. me tahdomme olla vapaita globalistien orjuudesta

  • Jihad=oman maan puolustaminen vierailta hyökkääjiltä kotirintamalla. Se on aina oikeutettua.

 16. Simon Lindberg on kirjoittanut asiasta Nordfrontin sivuilla tapansa mukaan hienon analyysin tästä teosta. Olen hänen kanssaan samaa mieltä. Ehdottomasti.

  Täsmennän myös omaa kantaani: Teko on ymmärrettävä nykytilanteessa, mutta johtaa silti umpikujaan.

  Rohkenen myös epäillä, kaikella kunnioituksella, että jotkut asiasta hyperpositiiviseen sävyyn kirjoittavat ovat provokaattoreita. Kaikkien on hyvä ymmärtää, että viranomaiset lukevat näitä(kin kirjoituksia suurennuslasilla.

  Jos joskus meidänkin maamme ajetaan siihen tilanteeseen, että mikään muu ei jää jäljelle kuin suora väkivalta, niin toivon, että löytyy sellaisia yksilöitä, jotka toimivat organisoidusti ja EIVÄT JÄÄ KIINNI. Pelkoefekti on massiivinen, jos kohde on oikea ja tekijä(t) kulkevat vapaana.

  Toisaalta tällöin kiinnijääminen ei olisikaan enää vaihtoehto.

  Tällainen spekulaatio on omaa, ja ei kovin kypsää, mutta tosiasia on, että jos aseeseen todellakin joudutaan tarttumaan niin sen kanssa joudutaan kuolemaan. Ei enempää, ei vähempää.

  Siksi Simon Lindberg ja PVL ja sen linja.

  • Lindbergin kaltaisia tarvitaan maailmanpolitiikkaan. Taitaa vaan olla turha toivo…

 17. Positiivisen itsetuhoinen kaveri, oikeaan osoitteeseen iski: saa ählämit maistaa omaa lääkettään. Islamistit ovat sivistysmaissa vääräuskoisia vai mitä vittua ne kuvittelee? Menkööt kalifaatteihinsa asumaan jos sivistysvaltiot ei käy. Kivikautinen kultti ei kuulu sivistysvaltioihin.

  Heil Hitler & fuck the jews & muzzies!! Risto Ryti & Kekkonen kunniaan!

  Harmi että kuoli tekijä, olisi ehkä voinut hoitaa homman niinkin että olisi jäänyt henkiin, muttei ehkä sitä edes halunnut.

 18. Tällä ei ole mitään tekemistä “valkoisen ylivallan kanssa”… “kristinuskon kanssa”…- “rasismin kanssa”…. “kyseessä oli “mielenterveysongelmainen syvästi traumatisoitunut henkilö”…. “hallituksen työllisyyspolitiikka ja sosiaalipolitiikka ei ole ollut kyllin hyvää”…. …. “henkilöllä oli huono päivä ja hän oli vähän ennen kokenut rasismia kohdatessaan kauppareissullaan muslimimeista koostuneen jengin, joka potki hänet katuun ja “käänsi” hänet eli vei rahat ja kännykän…” … “ampuja ei ollut saanut sosiaalitoimistosta haluamaansa avustusta, johon hän oli omasta mielestään oikeutettu itsestään selvyytenä, koska yhteiskunnan kuuluu elättää hänet ja vastata kaikista hänen menoistaan aina ulkomaanmatkoihin saakka. … …. “automaattiase ampui väkijoukkoon, tekijästä ja hänen taustastaan ei ole vielä tietoa. Seuraamma tilannetta minuutti minuutilta… (TEKIJÄ ON OLLUT TIEDOSSA JO 24 H ULKOMAISISSA “UUTIMISSA”!!!)

  Tässä oli muutamia ” “otantoja” “vastaavista” tapauksista!!!

  Lopuksi voin todeta koko videon nähneenä kyseisestä tapauksesta: Mielestäni muslimien oli aika kokea se, millaista on olla piipun “väärällä” puolella.
  Mitä muslimit kuvittelivat omissa mielissään runsaan 30-vuoden aikana tehtyjen islamistien tekemien terrori-iskujen jälkeen sekä varsinkin Euroopassa muutamia vuosia ja nyt tapahtuneiden “Allahu Akbar” murhatekojen jälkeen tapahtuvan???
  Olipa “astia” vaikka miljoona kuutiota tilava! Sekin täyttyy yli laitojen ja “vuotaa yli maljan”, sillä vain “Marskin ryyppy” oli piripintaan täytetty niin, että alkoholin oma pintajännite esti sen valumisen yli vaikka ääriään myöten olikin täytetty. Ja lopusta huolehti Marskin vakaa käsi ja vuosikymmenten kokemus etiketistä ja siitä, milloin on aika lakata täyttämästä ettei juomasta tule “kastiketta”.
  Muslimit ja uhrit sekä heidän omaisensa kuten myös selkärangattomat ja munattomat länsimaailman johtavat politiikot katsovat syyttävän katseensa ja osoittavat syyttävän kätensä valkoisia vastaan ja kohtaan tuomiten heidät tästä teosta. Mutta kuten AINA unohdetaan se OLEELLISIN seikka.
  Muslimit katsokoot ITSEÄÄN PEILIIN (jos tuohon moderniin “kuvaimeen” sopii karvaista naamaansa” kääntää, sillä muslimeiden “uskonveljet ja sisaret ovat omilla raakalaismaisilla murhateoillaan uhrien kidutusta kaihtamatta häpäisten vielä teurastetut ruumiitkin mitä vastenmielisimmillä tavoilla, josta hohtaa kuin kuu taivaalla se kieroutunut ja mielenvikainen meilenlaatu ja Islamin syvimmät periaatteet ja “pyhimmät” suurat, mitkä saavat kohtelemaan raukkamaisesti ja kunniattomasti murhattujen vääräuskoisten rikkirevityt ruumiit, joita on enää mahdotonta tunnistaa ja joiden näkemisen uhrien omaisilta estävät “kuolinsyytutkijoiden” ja poliisien edustajat vanhemmille, veljille, siskoille, isovanhemmille, vaimolle ja mieheĺle syystä, jonka nuo paljon nähneet, mutta suvaisevaisten puolihullujen, globalistien,
  kommunistien ja lopulta JUUTALAISTEN hirmuvaltiaiden mielivallan alla ja heistä itsestään koostuvat teurasjätteiden “käsittelijät” peittelevät ja villaisella painavat irvokkaalla syyllä perustellen: YHTEISKUNTARAUHALLA!!!

  P.S. Muslimit johtavat 1 000 000 – 1.

  • Juha, lopetatko jo ihan oikeasti? Kauheaa paskaa joka kerta kun jotakin vain kirjotat. Sinulle nauretaan, etkö tajua?

   • Sinulle täällä nauretaan vastaanottokeskuksen polttaja, sekopää puhuu täällä taas itsensä kanssa, nimim Pertti, Timo, ja kymmenen muuta. Helvetin höyrypää. Muista taas ne lääkkeet ottaa!

    • Kävin hakemassa sitten ministeriöltä ihan luvan ja aloitan tai siis tarkemminkin sanottuna jatkan yläasteen käymistä ja aion suorittaa sen loppuun, lupa piti hakea samalta ministeriöltä jos esimerkiksi menee sisaruksensa lapsen kanssa naimisiin, no minähän en sellaista kyllä tekisi mutta jotkut tekevät, joten ei voi kuin ihmetellä, todennäköisesti ovat vasemmistolaisia nuo ihmiset, voi siellä ministeriössä asioida aivan muunlaistenkin asioiden takia kuten minä. Eli aion suorittaa keskenjääneen 9. luokan loppuun ja minut otetaan vielä mukaan tähän kuluvalle kevätlukukaudelle, vaikka onhan se vähän outoa lähteä takaisin koulunpenkille ja varsinkin yläasteen sellaiselle, sillä olen syntynyt kuintenkin “jo” 1974 eli tässä on hieman enemmän ikää kuin useammilla muilla siellä käyvillä. Toivottavasti esim. äidinkielen oppitunneista olisi jotakin hyötyä minulle ja oppisin esimerkiksi pisteen, pilkun ja muiden kirjoitus- ynnä välimerkkien sekä kappalejaon merkityksen sillä tähän astihan olen kirjoittanut kaiken tekstin vain yhtenä vitun kymenä joka paskasuihkuna ryöppyää kalloluunisisuksista, on muuten epämuodostunut ja vammainen tuo kalloni, sellainen lituskainen sillä äitini on ¼ somali joten luiska kalloni selittynee sillä että äidilläni oli tapana pureskella khat-lehtiä raskauspahoinvointiin, mutta kaikille “natseille” ja muille kaljupäille voin sanoa että olen itse kuitenkin vähintään 100 %:nen suomalainen, isänmaallinen ja kansallissosialistikin, eli ei kannata yrittää vääntää vitsiä tästä ja pilkata minua henkilökohtaisuuksiin menemisellä, vaikka se kieltämättä monille se helpoin vaihtoehtokin olisi, joten toivon että pidettäisiin asiallisena tämä keskustelu. Äitini oli todella innostunut myös uutisista ja sanoi että et käy sitten, Juha, McDonald’sissa kuin korkeintaan neljä kertaa viikossa, joka huvitti minua ja jännittikin vähän sillä entinen ennätykseni on kolme kertaa viikossa kun pelasin nuorempana sählymaalivahtina eräässä III divisioonan joukkueessa josta jouduin kuitenkin lähtemään sillä minulta poistettiin puolikkaan greipin kokoinen struuma ja lääkäri sanoi etten saa liikuttaa niskaa hirveästi ainakaan vain ne perusjutut sai tehdä ja tuollainen “puoliammattilainen” urheilijanura ei sitten oikein sopinut siihen pirtaan, mutta joukkuekaverit silloin vielä pelatessani ristivät minut “Burgeri-Juhaksi” sillä kävin jopa sen kolme kertaa viikossa Mäkissä äitini kieltoja ja toiveita vastaan jopa.

    • Jussia pelottaa, kun kansat alkavat toimia. Suomalaiset seuraavat pian perässä. Voi olla vasikoille käy huonosti silloin.

    • Yksin ja hyvässä seurassa keskustellen samaan aikaan. Se on taitolaji se.

    • Ja tulihan se lääkkeet-meemi sieltä. Mitä voi tuollaisilta alkoholisoituneilta reppanoilta odottaa. Kirjoittelee tänne mm. Jussi ja Flyin’ Finn -nimillä. Samaa paskaa päivästä toiseen.

     Kyllä se olet sinä jolle todelliset, radikaalit kansallismieliset nauravat. Olet vain niin typerä ettet sitä edes tajua.

     Menkää halimaan maailmaa, itkemään Israelin lapsia ja ammuttuja muslimeja. Yhy-hyy.

 19. Joku kirjoitti että tuolla moskeijassa oli ruumiit ikään kuin valmiina.

  Voin sanoa että kun suljetussa tilassa vailla pakoonpääsyä aletaan ampiua, niin sinä menet maihin ja leikit kuollutta. Syöt lattiaa, niin sanotusti.

  Niin minä ainakin tein. Tiedä sitten kuinka vitun kovia jätkiä tänne kirjoittelee sieltä kirpparilta haetuista nojatuoleistaan.

  Itse katson videon nyt jo neljättä kertaa. Aina yhtä hyvä.

 20. Loistava video! Toivottavasti pian saamme lisää hyviä uutisia. Ehkä jopa Suomestakin pian?

 21. Hyvä! Hienoa työtä! Muslimit pois kuppaamasta valkoisia.

  Pahoittelut “Jussille”, jolle tuli musujen lahtauksesta paha mieli.

 22. NZ:n jutkuministeri ämmä “ei voi ikinä lausua ääneen ampujan nimeä”. Mitä ihme paskaa tuokin on? Eikö kyseessä nyt olekaan terroristi vain muiden joukossa? Paitsi että valkoisten tekemänä tällainen on äärimmäisen harvinaista. Eivätkä valkoiset ikinä ammuskele tai räjäyttele musumaissa yhtään mitään. Nythän kyseessä oli vain jihad eli oman kotimaan puolustaminen kotirintamalla.

Comments are closed.