Koti Uutisia Kulttuuritaistelu Orbán lakkautti Soros-kampanjan – pyysi anteeksi globalisteilta, anelee jatkoa EU-ryhmässä

Orbán lakkautti Soros-kampanjan – pyysi anteeksi globalisteilta, anelee jatkoa EU-ryhmässä

3

Unkarin pääministeri Viktor Orbán on alkanut taipua Euroopan unionin painostuksessa. Orbán kärsi kovan arvovaltatappion, kun Unkari pakotettiin poistamaan kaduilta julisteet, joissa kritisoitiin juutalaismiljardööri George Sorosia sekä EU:n korruptoitunutta alkoholistijohtaja Jean-Claude Junckeria.

Unkari lakkautti julistekampanjansa jo viime viikolla, vaikka Orbán ehti aiemmin vannoa, etteivät ulkopuoliset tule koskaan määräilemään häntä. EU-parlamentin globalistisen EPP-ryhmän puheenjohtaja Manfred Weberin tiukka käsky sai Unkarin pääministerin kuitenkin syömään sanansa.

Orbánin Fidesz-puolue on tervehenkisestä maahanmuuttopolitiikastaan huolimatta tahtonut pysyä osana Euroopan unionia. Lisäksi Fidesz on tahtonut pysyä jäsenenä “keskustaoikeistolaisessa” EPP-ryhmässä, vaikka ryhmän arvot pohjautuvat kulttuurimarxismiin ja globalismiin. Monet Orbánin kannattajat ovat neuvoneet Fidesziä jättämään EPP:n ja liittoutumaan radikaalimpien maahanmuuttovastaisten puolueiden kanssa.

Yksi EPP:n jäsenistä on Suomen kokoomus, joka on Petteri Orpon johdolla vaatinut Fideszin erottamista ryhmästä. EPP piti Soros-kampanjan perumista hyvänä alkuna, muttei riittävänä osoituksena Orbánin kuuliaisuudesta. Tällä viikolla Orbán pyrki turvaamaan EPP-jäsenyyden lähettämällä ryhmälle anteeksipyyntökirjeen.

Orbán pahoitteli kielenkäyttöään ja aneli EPP:tä säilyttämään Fideszin jäsenyyden. Soros- ja Juncker-vastaisista mainoksista tuohtunut Petteri Orpo kuitenkin vaati Unkarilta lisää myönnytyksiä ennen kuin Fideszin erottamista vaativa esitys voitaisiin vetää pois. Korruption ja kiskonnan vastainen kampanja oli kokoomuksen mukaan liian verinen loukkaus EPP:n arvoja vastaan.

Orbán ja Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu Budapestin synagogassa.

Alkoholisti Juncker tunnetaan yhtenä Euroopan vaarallisimmista korruptiorikollisista, joka on romuttanut EU-maiden talouksia rakentaessaan Luxemburgista veroparatiisia. Juutalainen Soros on myös vuosikymmenten ajan korruptoinut länsimaiden politiikkaa rahalla, jonka hän on ”ansainnut” rikollisesti. Eräs Sorosin tunnetuimmista finanssiterrorismioperaatioista on hyökkäys Britannian keskuspankkia vastaan.

Kansallinen Vastarinta on jo aiemmin varoittanut lukijoita luottamasta Fideszin kaltaisiin ideologisesti ympäripyöreisiin, sionistisiin ja EU-jäsenyyttä kannattaviin “maahanmuuttokriittisiin” puolueisiin. Soros-kampanjan peruminen ja EPP:lle osoitettu nöyristely osoittavat varoitusten olevan aiheellisia.

Vaikka Unkari on tehnyt esimerkillistä väestöpolitiikkaa, on maa tahtonut toisaalta pysyä kiinni EU:n, sionistien ja Naton hallitsemassa ”liberaalissa länsimaisessa yhteisössä”, vaikka tämä on merkinnyt poliittisen itsenäisyyden menettämistä. Orbán ja muut Israelin kanssa yhteistyöhön alentuneet poliitikot eivät tee tiukkaa maahanmuuttopolitiikkaa kansallismielisen ideologian vuoksi vaan siksi, että se on ainut tapa saada laajaa kannatusta Unkarin kaltaisessa konservatiivisessa maassa.

Lähteet: Helsingin Sanomat, Yle

3 KOMMENTIT

  1. Pakko taipua, vaikka EU:lla ei ole armeijaa…. vielä. George Soros: “Money talks!”

Comments are closed.