Koti Uutisia Maahanmuuttajat aloittivat raiskaamisen lapsina

Maahanmuuttajat aloittivat raiskaamisen lapsina

2

 

Iltalehti uutisoi hiljattain, että Ruotsissa joukko noin 10-vuotiaita yritti raiskata 14-vuotiaan tytön. Tekijät ovat värillisiä maahanmuuttajia.

14-vuotias lapsi oli juuri ehtinyt nousta raitiovaunusta, kun maahanmuuttajaryhmä kävi häneen käsiksi ja yritti heti raiskata hänet. Tyttö pääsi karkuun, mutta poliisi ei löytänyt yöhön paennutta tummaa joukkiota. Kun tiedotusvälineet haastattelivat paikallisia naisia, he myönsivät suoraan pelkäävänsä ulkona liikkumista öisin.

Amnestyn julkaiseman Case Closed – Rape and Human Rights in the Nordic Countries Summary Reportin mukaan raiskausten määrä on nelinkertaistunut Ruotsissa viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana. Ruotsi onkin tunnettu paitsi eräänä Euroopan monikulttuurisimmista valtioista, myös maana, jossa valkoisten naisten on erityisen vaarallista liikkua yksin öisin. Ruotsi nousi Amnestyn tutkimuksessa esiin myös maana, jossa nimenomaan joukkoraiskaukset ovat yleistyneet huomattavasti viime vuosina. Esimerkiksi vuonna 2006 18 % ilmoitetuista raiskauksista oli joukkoraiskauksia. Monikulttuurisuuden edelläkävijä on saanut kärsiä raskaasti liberaalin väestöpolitiikkansa seurauksista.

Pohjoismainen Vastarintaliike järjesti loppukesästä 2012 Bollnäsissä suuren mielenosoituksen, kun joukko värillisiä maahanmuuttajia oli raiskannut valkoisen ruotsalaisnaisen. Tuolloin monikulttuurisuutta kannattanut vasemmisto julisti, ettei raiskauksista saisi kirjoittaa tai puhua julkisesti, jos tekijät ovat maahanmuuttajia. Tämä voisi heidän mukaansa lisätä pahimmassa tapauksessa rasismia. Suomen Vastarintaliike puolestaan nosti marraskuun katutapahtumassaan Vaasassa puheenaiheeksi tapauksen, jossa 15-vuotias maahanmuuttaja oli ahdistellut, pahoinpidellyt ja yrittänyt raiskata 7–10-vuotiaita tyttöjä.

Suomen ehkäpä hälyttävin tapaus vuonna 2012 puolestaan oli Helsingin joukkoraiskaus, jossa tekijät olivat yläkouluikäisiä somaleita. Ennen kuin tuomittujen etninen tausta paljastui, monet suomalaiset parjasivat julkisuudessa “suomalaisnuorten” naisvihamielistä ja väkivaltaista arvomaailmaa. Keskustelu loppui kuin seinään, kun selvisi, että jälleen kerran raiskaajat olivat mustia maahanmuuttajia. Nuoret mustat raiskaajat eivät missään vaiheessa katuneet tai hävenneet tekojaan, vaan kehuskelivat niillä ystävilleen jopa Internetissä.

 

Aiheesta lisää:

Eteläamerikkalaiset raiskasivat lapsia tansskikoulussa

Mustat raiskaustilastot

Mustat raiskasivat, kiduttivat, ampuivat ja hukuttivat

Sympatisoi pakolaisia – joukkoraiskattiin

Mustat joukkoraiskasivat kanan Sambiassa

Joukkoraiskaukset yleistyneet Belgiassa monikulttuurin myötä

Maahanmuuttajataustaiset raiskasivat

Aiheesta muualla:

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2012112016348621_ul.shtml

2 KOMMENTIT

  1. Tällaiset uutiset saavat minut inhoamaan tätä ihannoitua yhteiskuntaa entistä enemmän… Miksi niin harva on herännyt taistelemaan oman, kansansa, rotunsa ja kulttuurinsa turvallisuuden ja säilyvyyden puolesta? Kuinka sairas ihmisen täytyy olla että voi kannattaa tällaista kehitystä? Silloinhan suoraan tukee tällaisia tapahtumia ja “lieveilmiöitä”.

    • Kuinka näitä voidaan lakaista maton alle ja hyssytellä? Eikö meillä oman maamme kansalaisena ole enää oikeutta puolustauta? Eikö rikoksen uhrin oikeuksia ole enää olemassa, jos satut olemaan oman maan kantaväeöstöä? Kas, kun ette laita vankilaan uhria ja syytä rasismista, kun kehtasi tehdä rikos ilmoituksen. Kuinka Suomen hallinto ja päättäjät voivat asettaa oman maansa kansalaiset vaaraan ja puolustella rikoksen tekijää? Missä on uhrin oikeudet ja tukeminen?

Comments are closed.