Koti Artikkelit Kansallinen taistelu Eteläamerikkalaiset raiskasivat lapsia tanssikoulussa

Eteläamerikkalaiset raiskasivat lapsia tanssikoulussa

5

Tampereella paljastui muutama viikko sitten laaja törkeiden seksuaalirikosten sarja, jossa tekijät ovat taustaltaan ei-eurooppalaisia maahanmuuttajia. Poliisin mukaan uhreja voi olla yhteensä useita kymmeniä, mukaan lukien alle 16-vuotiaita lapsia.

Kuva: Kuvan henkilöt eivät välttämättä liity tapaukseen.

Tampereella toimivan, muun muassa eteläamerikkalaisia tansseja opettavan tanssikoulun kolme Etelä-Amerikasta kotoisin olevaa miesopettajaa on vangittuina tapauksen johdosta. Poliisi pitää todennäköisenä, että epäiltyjä tulee vielä lisää. Rikosnimikkeinä ovat kuusi raiskausta, kaksi törkeää lapsen seksuaalista hyväksikäyttöä, lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, pakottaminen seksuaaliseen tekoon, kaksi pahoinpitelyä ja kaksi laitonta uhkausta.

Tapaus on saanut monet suomalaiset vanhemmat heräämään viimein siihen, että vastuun lasten turvallisuudesta voivat kantaa vain vanhemmat itse. Poliisi oli voimaton estämään äärimmäisen laajaa ja törkeää rikosvyyhtiä, vaikka tanssikoulun ilmapiirin tiedettiin yleisesti olleen hyvin jännittynyt. Ei ole suomalaislasten tai suomalaisen kulttuurin edun mukaista ilmoittaa omaa jälkikasvua harrastetoimintaan, jossa auktoriteetit edustavat impulsiivista ja ei-valkoista tapakulttuuria. Monikulttuurinen yhteiskuntarakenne koituu vuosittain satojen suomalaisten, etenkin naisten ja lasten, kohtaloksi.

Poliisin asenne tapaukseen on myös herättänyt paljon kysymyksiä. Perjantaina 24. päivä Pirkanmaan poliisilaitos julkaisi tiedotteen, jossa se parjasi “rasistiseksi” äityvää kommentointia aiheesta. Mikäli poliisin oli välttämätöntä kommentoida yhteiskunnallista keskustelua, olisi ollut kohtuullista, että se olisi ottanut kantaa tapaukseen itseensä ja mahdollisesti sen syihin. Sen sijaan, että poliisi olisi kertonut, miten törkeä raiskaussarja oli ylipäätään mahdollinen Suomessa, syyttikin se suomalaisia vihapuheesta ja aiheen sopimattomasta käsittelystä. Poliisi valtuuttikin valtamedian pitämään silmällä kaikkea epäilyttävää keskustelua aiheesta. Virkavalta uhkaa puuttua kaikenlaiseen ajatus- ja sananvapausrikollisuuteen.

Samalla, kun poliisi tuhlaa vähäisiä resurssejaan vartioidakseen monikulttuurisuuden koskemattomuutta ja poliittisesti korrektia konsensusta, ovat tapauksen alaikäiset uhrit jääneet virkavallan retoriikassa pimentoon. On mahdoton arvioida, kuinka moni heidän kaltaisensa jää joka vuosi täysin vaille oikeutta.

Aiheesta muualla:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012022215238302_uu.shtml
http://poliisi.fi/poliisi/pirkanmaa/home.nsf/PFBD/A5BC621BF4B4D19EC22579AE003754BB

Juuso Tahvanainen

5 KOMMENTIT

 1. Olen samaa mieltä siitä, että on korkea aika luopua yksilökeskeisestä kulutusyhteiskunnasta ja ryhtyä säilyttämään ja kehittämään perisuomalaista kulttuuria ja elämänmenoa. Ei oteta Suomeen muita kuin suomalais-ugrilaisten kansojen heimoveljiä, jos kerran työvoimaa tarvitaan. Suomalaiselle kulttuurille vieras mentaliteetti ei ole hyväksi. Maahanmuuttajat muista värikkäistä maista tulevat Suomeen mielessä nauttiminen monen suomalaisten sukupolven luomasta hyvinvoinnista.

 2. On tärkeämpää keskittyä siihen, kuinka voidaan muuttaa yhteiskuntaamme eikä vain siihen, kuka on tehnyt ja mitä. Tai jos keskitytään vain tekoihin ja tekijöihin, olisi hyvä suhtauttaa asioita oikeisiin mittakaavoihin: Ulkomaalaisia Suomessamme on vain vajaa 4% väestöstämme ja toisiin EU-maihin suhteutettuna siis todella vähän. Suomessa kuitenkin 6-8% tytöistä ja 1-3% pojista joutuu seksuaalisen hyväksikäytönuhriksi (1990 tehdyn kyselytutkimuksen mukaan,Lääkärikirja Duodecim; Aila Tiitinen)! Suurin osa lasten seksuaalirikoksista tapahtuu suomalaisten tekeminä. On hyvä, että uhrit/tekijät jäävät tällaisessa tapauksessa medialta pimentoon, jotta uhrit voivat toipua rauhassa ja voivat säilyttää yksityisyytensä. Suomi on rikollisten luvattu maa lyhyiden tuomioiden perusteella. Pitäisi ottaa mallia ulkomailta ja koventaa rangaistuksia! Rikoslain säännökset eivät toimi. Monet tavallisina raiskauksina ja lapsen seksuaalisena hyväksikäyttönä tuomitut teot olisi voitu tuomita törkeinä. Tähän vaikuttaa osaltaan päätösten salaisuus sekä se, että seksirikokset ovat kuitenkin aika harvinaisia. Tuomarit liikkuvat kapealla asteikolla, ja rangaistukset ovat taulukon alapäästä.

  • Totta että on tärkeää vaikuttaa yhteiskunnallisiin ongelmiin muuttamalla yhteiskuntaa, kuten säädöksiä, lakeja, rangaistuksia. Anniinan muut väitteet olivatkin sitten tuttua roskaa millä maahanmuuttajien tuomaa yhteiskunnallista ja yksilöllistä haittaa koetetaan usein puolustaa, vähätellä ym.

   Väite 1)Suomessa vähemmän maahanmuuttajia kuin muissa Euroopan maissa. Suomessa ei kannata huolestua tai reagoida maahanmuuton ongelmiin niiden vaatimalla tavalla.

   V: Muissa Euroopan maissa enemmän maahanmuuttajia, myös enemmän ongelmia. Esim. Ruotsi, Ranska, Belgia. Näistä jokainen tietää ghettoutumisen, väkivallan, ryöstöt, mellakat, vandalismin, raiskaukset, yhteiskunnallisen taakan(henkisen ja materiaalisen) mikä näitä Euroopan maita on kohdannut. Idea on varmaan juuri siinä, että ongelmia pyritään ehkäisemään ENNEN kuin niitä on. Suomessakin niitä jo on ja että muualla Euroopassa enemmän, niin tästä Suomen ottaa oppia – siihen loistava tilaisuus – eikä käyttää tätä tietoa siihen, että vähätellään ongelmia. Se että jossakin menee huonommin, niin ei sano että täällä täytyisi sietää samoja ongelmia. Tämä on tyhmä ajatusmalli poliittisestikin.

   Väite 2) Suomalaiset tekevät myös samoja rikoksia kuin maahanmuuttajat ja suomalaiset tekevät niitä määrällisesti enemmän. Ei pidä syylistää maahanmuuttajia.

   V: Maahanmuuton seurauksena syntynyt rikollisuus on olemassa vain koska on maahanmuuttoa. Ilman maahanmuuttoa, ei ole tätä rikollisuutta. Suomalaiset tekisivät samat rikokset oli sitten maahanmuuttoa tai ei(pois. lukien ns. “rasistiset- ja viharikokset”). Suomessa on reilu 5 miljoonaa suomalaista ja n. 200 000 ulkomaalaista(osa näistä kansalaisuuden saaneita maahanmuuttajia). Se että absoluuttisesti suomalaiset tekevät enemmän rikoksia kuin maahanmuuttajat ei ole mitään asian suhteuttamista. Onhan suomalaisia kuitenkin 96% väestöstä. Asian suhteuttamista on se, että usein maahanmuuttajat tekevät suhteellisesti enemmän rikoksia useilla rikosaloilla, kuten raiskaukset. Ja esim. raiskauksiin ja väkivaltaan syylistyvät vielä enemmän tietyt maahanmuuttajaryhmät. Maahanmuuttajien rikollisuuteen vaikutetaan vaikuttamalla maahanmuuttoon.

   Suomi on maahanmuuttjarikollisten luvattu maa!

   • En lainkaan väheksy maahanmuuttajien tekemien raiskausten määrää, joka toki on huolestuttavan korkea (ja tietenkin jokainen raiskaus on liikaa), mutta väitän että tilastot tässä kohtaa ovat jonkin verran vääristyneet.

    On erittäin todennäköistä, että tuntemattoman ja etenkin maahanmuuttajan tekemä raiskaus ilmoitetaan poliisille herkemmin. Myytti puskaraiskaajista elää ja voi hyvin, etenkin kun sitä tarkoitushakuisesti ruokitaan. Kuitenkin tosielämässä raiskaaja on hyvin usein uhrille ennestään tuttu. Itselläni on (ainakin) kolme ystävää, jotka on raiskattu, en voi tietää onko heitä enemmänkin. Nämä kaikki kolme ovat joutuneet tutun suomalaisen miehen uhreiksi.

    Jos laskettaisiin mukaan kaikki ilmoittamatta jäävät sukupuoliyhteyteen painostamiset/pakottamiset ja avo/avoliitossa tapahtuvat raiskaukset (puhumattakaan lapsiin kohdistuvista seksuaalirikoksista), niin kuinkahan mahtaisi tilastojen käydä?

    • Rikollisuutta esiintyy missä tahansa yhteiskunnassa, mutta ei-eurooppalaisella maahanmuutolla on selkeä yhteys raiskaustapauksiin. Tämä on erityisesti nähtävissä katsastamalla muita Pohjoismaita. Oslossa on jo vuosien ajan kaikki raiskaustapaukset olleet maahanmuuttajien tekemiä. Ruotsissa on tapahtunut järkyttäviä ja erityisen julmia joukkoraiskauksia, joissa kaikki rikokseen osallistuneet ovat olleet ei-eurooppalaista alkuperää (lue esim. Fria Tider verkkosanomalehteä niin saat paremman kuvan). Suomi on pelastunut vain vähemmällä maahanmuuttajien määrällä.

Comments are closed.