Koti Uutisia Maahanmuuttajataustaiset raiskasivat

Maahanmuuttajataustaiset raiskasivat

7

Kuva: Kuvan henkilöt eivät liity tapaukseen

Suomessa on taas paljastunut tapaus, jossa maahanmuuttajataustaiset henkilöt ovat syyllistyneet raiskaukseen. Internetistä löytyvän tuomiolauselman mukaan miehet ovat Somaliasta. Erityisen hälyttävää joukkoraiskaustapauksesta tekee se, että sen suorittaneet värilliset olivat tekohetkellä vasta yläkouluikäisiä. Julkisella paikalla suoritettu väkivaltainen ja toistuva raiskaus kertoo tekotapana, että tekijät ovat mielenlaadultaan erityisen impulsiivisia, eivätkä he olleet huolissaan kiinnijäämisestä.

Tapauksesta käytiin tiivistä julkista keskustelua jo ennen tuomiolauselman vuotoa Internetiin. Helsingin käräjäoikeuden raiskauksesta antaman tuomion tuomiolauselma leviää Internetissä hakkereiden suosimalla Pastebin-verkkosivulla. Julkisessa keskustelussa suomalaista nuorisoa ja kulttuuria syyllistettiin naisvihamielisyydestä. Kun raiskaajien etninen tausta paljastui, on liberaali media pyrkinyt arvoilleen uskollisesti tukahduttamaan keskustelun.

Jotain raiskaajien viiteryhmän arvomaailmasta kertoo se, etteivät nuoret olleet pyrkineet millään tavoin peittelemään tapahtunutta. He olivat kehuneet raiskauksellaan ystävilleen ja Internetissä kuin se olisi ollut kunnioitettava suoritus. Oikeudessa ei-valkoiset syytetyt olivat yrittäneet vielä vanhempineen vyöryttää syyn tapahtuneesta raiskatun tytön niskoille.

Ei ole kovinkaan yllättävää, että raiskaajat saivat tuomioksi vain ehdollista ja yhdyskuntapalvelua. Käräjäoikeus ei pitänyt tapausta edes törkeänä. Suomalainen oikeusjärjestelmä on jälleen osoittanut haluttomuutensa ja voimattomuutensa suojata kansalaisia ei-valkoiselta aggressiolta. Liberaalille maahanmuuttopolitiikalle ei ole uskottavia vastavoimia poliittisen järjestelmän sisällä.

Mikäli tahdot muutosta, ota yhteyttä Suomen Vastarintaliikkeeseen ja aloita ulkoparlamentaarinen toiminta terveen ja puhtaan Suomen puolesta. Yksikin raiskaus on liikaa.

Aiheesta lisää:

Mustat raiskaustilastot
Eteläamerikkalaiset raiskasivat lapsia tanssikoulussa

Aiheesta muualla:

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012041815464058_uu.shtml

7 KOMMENTIT

 1. Oululainen Kalevakin kirjoitti asiasta, ja kuinka ollakaan “tämän uutisen kommentointi on estetty” luki uutisen perässä. Kaleva saattaa hyvinkin olla suomalaisvastaisen rikollisuuden sensuroinnissa Suomen kärkeä, sitä pitää lukea rivien välistä, esimerkiksi kun raiskaajan mainitaan olevan “oululainen” kotipaikkakunnan muttei kansallisuutta mainiten tai “nuorukainen”, vihjaa nimitys pahantekijän olevan etnisesti jotain muuta kuin suomalainen.

 2. Suomen oikeuslaitos on täysin hampaaton tällaisten rikosten edessä! Sieltä suunnasta on turha odottaa mitään parannusta.

 3. Taas kerran suomalaiselta medialta informatiivistä ja erityisesti valistavaa uutisointia!

 4. Tämänkaltaisia alati lisääntyviä tapauksia lukiessa alkaa voida todella pahoin. Tosiaan,yksikin raiskaus on liikaa. Taas kerran yksi esimerkki siitä, mitä ei-valkoisesta maahanmuutosta seuraa.
  Ja vielä kehuskelivat teoillaan…Kuinka monta tällaista tapausta oikein on tultava esiin, ennen kuin ihmiset heräävät massamedian maalaamista harhakuvista todellisuuteen?

 5. Mitenkään noita kahta saastaa puolustelematta, sanoisin että pääsyyllinen on liberalismi ja sen arvomaailmoja noudattavat päättäjät ja tuomioistuimet.

  Tilaisuustekee varkaan, ja totta helvetissä saastat, niin suomalaiset kuin ulkomaalaisetkin, raiskaavat koska tuomiot ovat täysin olemattomia.

  Tämänkaltaisia uutisia saa lukea lehdistä harva se päivä.

  Hyvin monesti seksuaalirikolliset vapautetaan vastuusta ja annetaan ehdollista, joka merkitsee käytännössä vapautta.

 6. Ei luulisi olevan hankalaa säätää laki, joka määräisi jokaisen seksuaali- ja väkivaltarikokseen syyllistyneen maahanmuuttajan karkotettavaksi? Näinkin pieni lisäys hillitsi varmasti jo paljon tuota barbarismia.

  On totaalisen järkyttävää kun Suomen valtio ei pysty/halua suojella omia kansalaisiaan vaan päinvastoin pyrkii kaiken keinoin vahingoittamaan heitä. Demokratian ihanuutta, kansa tappaa itse itsensä.

Comments are closed.