Koti Uutisia Sympatisoi pakolaisia – joukkoraiskattiin

Sympatisoi pakolaisia – joukkoraiskattiin

3

Viisi irakilaista pakolaista on pidätetty julmasta joukkoraiskauksesta Yhdysvaltain Coloradossa. Rikos tapahtui kolmisen viikkoa sitten, kun uhri oli mennyt yhden irakilaisen kutsumana asuntoon, jonka sisällä oleili lisää pakolaisia. Naisen viimeinen muistikuva tapahtumista on se, kun hän tarjosi irakilaisille limonadia juotavaksi. Tapausta tutkivan poliisin mukaan kyseessä on yksi kauhistuttavimmista seksuaalirikoksista, joita hän on uransa aikana nähnyt.

Ei ole ennenkuulumatonta, että järjestelmän monikulttuurisuusvalheisiin uskovat valkoiset joutuvat itse monikulttuurisuuden uhreiksi. Esimerkiksi Ruotsin rikoshistorian törkeimmäksi luonnehdittu joukkoraiskaus tapahtui vastaanottokeskuksessa viime vuoden joulukuussa. Tuolloinkin uhri oli mennyt vapaaehtoisesti viettämään iltaa pakolaisten kanssa ja päätynyt lopulta seitsemän ei-valkoisen raiskaamaksi.

Aiheesta muualla:

http://nation.foxnews.com/iraqi-nationals/2012/08/20/muslims-gang-rape-colorado-woman
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article15081478.ab

3 KOMMENTIT

  1. Noita on yllättävän paljon ihmisiä, joille mamut tekee jotain ja sitten ne julkisesti “antaa anteeksi” eikä anna “pahan rasismin” vallata itsenään.
    Yksi oli joku ruotsalainen, jonka tytär raiskattiin ja tapettiin. Isä sitten “antoi anteeksi” ja puhui rasismia vastaan.
    Negatiivisia tunteita pidetään huonoina ja ihmisillä on jonkinlainen pyrkimys “puhtaaseen” ajatteluun, joka sitten kieroutuu yllämainitulla tavalla varsin usein. Vaati aikapaljon pohdintaa, elämän ymmärrystä ja kypsyyttä, jotta oivaltaa, että ei ole negatiivista eikä positiivista. Kaikki on vain ilmiöitä psyykessä. Tosiasia on vain jatkuva kansanmurha, jonka problematiikan ratkaisu vaatisi eri spektrillä olevia ratkaisumalleja. Tollainen “anteeksiantaminen” on vähän samanlainen reaktio kuin strutsilla pään laittaminen piiloon.

  2. Joukkoraiskaaja ei ansaitse elää. Piste. Joukkoraiskaaja tulee teloittaa hirttämällä, sähkötuolissa tai ruiskeella. Piste. Jos tähän ei päästä, on naisten perustettava oma aktivistiryhmä, joka huolehtii joukkoraiskaajien lopettamisesta. Piste.

  3. Tollasia ei kaivata tänne Suomeen yhtäkään. Ainuttakaan raiskaajaa ei pitäisi ottaa maahan ja kaikki joukkoraiskaajat pitäisi karkottaa maasta pois ihan heti. PISTE.

Comments are closed.