Koti Artikkelit Kansanmurha Mustat raiskasivat, kiduttivat, ampuivat ja hukuttivat

Mustat raiskasivat, kiduttivat, ampuivat ja hukuttivat

5


Kuva: Vianan perheen murhannut kolmikko

 

Apartheidin jälkeisessä Etelä-Afrikassa on jälleen tapahtunut barbaarinen joukkoteurastus. Kuten yleensä, murhaajat ovat mustia afrikkalaisia ja uhrit valkoinen perhe.

Kolme mustaa afrikkalaismiestä päätti ryöstää valkoisen eteläafrikkalaisperheen heinäkuussa Walkervillessä, Johannesburgin kaupungissa. Värillinen joukko oli murtautunut Vianan perheen kotiin. Aseikseen he olivat ottaneet muun muassa laittoman pistoolin, golfmailoja ja viidakkoveitsiä. Lauma hyökkäsi kotiin yllättäen saapuneen 53-vuotiaan insinööriperheenisä Tony Vianan kimppuun, pahoinpidellen ja sitoen tämän. He vaativat saada talon kassakaapin tunnusluvun.

Kesken verisen kuulustelun Tonyn vaimo Geraldine ja poika Amaro saapuivat epäonnekseen paikalle. Mustat eivät epäröineet hyökätä puolustuskyvyttömän naisen ja lapsen kimppuun. Pian koko perhe oli sidottu. Valkoiset vietiin kaikki omiin huoneisiinsa murhattaviksi. Vähemmän yllättäen ryöstäjät joukkoraiskasivat seuraavaksi perheenäiti Geraldinen. Ensiksi Sipho Mbele -niminen murhaaja raiskasi hänet samalla, kun Patrick Radebe -niminen elämäntaparikollinen seisoi hänen päänsä päällä. Sen jälkeen Mbele ja Radebe vaihtoivat paikkoja. Raiskauksen jälkeen mustat tarttuivat pistooliin ja teloittivat säälimättömästi sekä isän että äidin. Näistä ei ollut enää hyötyä heille.

Sitten synkkä joukko alkoi lähestyä perheen lasta. Itkevän lapsen suu tukittiin kylmästi ja yksi mustista alkoi valuttaa vettä kylpyammeeseen. Amaro Viana joutui katsomaan, kun veren tahrimat tummat hahmot valmistelivat hänen vedenalaista hautaansa. Tätäkö varten kansainväliset ”ihmisoikeusjärjestöt” ja media olivat rummuttaneet vuosikymmenet veristä vallankumousta hänen kotimaahansa? Oliko tämä todella Etelä-Afrikka, jollaisen puolesta länsimaat olivat kampanjoineet? Tätäkö on rodullinen tasa-arvo? Pitäisikö kolmikkoa ehkä yrittää ymmärtää – olivatko he vain valkoisen rasismin traumatisoimia, viattomia nuoria aikuisia? 12-vuotias Amaro pakotettiin ammeeseen pää edellä. Hän tukehtui kuoliaaksi. Mbele, Radebe ja Motaung olivat tyytyväisiä kättensä jälkeen.

Kuva: Vianan perhe

Loppusilauksena tummapintainen murhajoukko päätti vielä tappaa perheen koiran viiltämällä sen vatsan auki. Kuka ties miksi. Kolmikko jäi myöhemmin kiinni ja he saivat tuomiot teoistaan. Matkalla takaisin selleihinsä he nauroivat tapahtuneelle äänekkäästi. Kellekään ei jäänyt epäselväksi, etteivät he katuneet tekojaan ja etteivätkö he toistaisi rikoksiaan heti vapaaksi päästyään, mikäli sille päälle sattuisivat. Vankila on synnynnäisille murhaajille vain hidaste, ei este. Tasa-arvon nimiin vannova tuomioistuin ei päätöstensä perusteella juuri kanna huolta valkoisten eteläafrikkalaisten hengestä.

 

Media, rasismi, raiskaus

 
Kummallista kyllä, Helsingin Sanomat, Kaleva, Aamulehti tai Ilta-Sanomat eivät Vianan perheen teurastuksesta sivuillaan maininneet. Tosin, olihan esimerkiksi valkoisen olympialaisurheilijan poliittisesti epäkorrekti ”twiittaus” toki monin verroin vastenmielisempi tapaus, ja rasismi aina tuomittavampaa kuin esimerkiksi raiskaus. ”Ei kaikista maailman tapahtumista ehdi kirjoittaa.” ”Toimittajan täytyy priorisoida.” Verkkohaku paljasti, että aihetta tosin oli käsitelty parilla suomalaisella foorumilla. Toinen niistä edusti valtamediaa, toista puolestaan suosivat sionistiset maahanmuuttokriitikot. Kummaltakin foorumilta uutista käsitelleet keskustelut oli kuitenkin poistettu.

Suomalainen valtamedia uutisoi tuon tuostakin yksittäisistä ”rasistisista” pahoinpitelyistä ympäri maailman. Jos vaalea patriootti lyö nyrkillä kommunistia Italiassa tai jos ”uusnatsi” ampuu kotiinsa tunkeutuvan ryöstelevän latinon Yhdysvalloissa, on kansainvälinen uutiskynnys lähes takuulla ylitetty. Vihaa, rasismia ja valkoisten suvaitsemattomuutta kauhistellaan pahimmillaan viikkojen ajan.

Vaikka väitetyistä ”rasistisista” rikoksista koituisikin uhrille vain hieman päänsärkyä ja mustelmia, vallitsee liberaalissa mediassa konsensus siitä, että valkoisia on kansainvälisesti syyllistettävä jokaisesta teosta, jonka uhri on värillinen. Sen sijaan valkoisiin kohdistuvat veriset viharikokset joukkoraiskauksineen ja lapsiuhreineen yltävät yleensä hädin tuskin paikallisuutisiin! Suomalainen media on esimerkiksi vaiennut tyystin valkoisten kansanmurhasta Etelä-Afrikassa. Mistä ihmeestä on kyse?

 

Taistelu Etelä-Afrikasta

 
Syy maailmanlaajuiselle mustaa rikollisuutta ympäröivälle uutispimennolle on yksinkertainen. Yhdysvaltain oikeusministeriön sekä esimerkiksi psykologian professori J. Philippe Rushtonin mukaan mustat syyllistyvät tilastollisesti huomattavasti useammin seksuaali-, väkivalta- ja omaisuusrikoksiin kuin valkoiset. Tämä puolestaan ei vastaa nykyään vallitsevan rodullisen tasa-arvon ideologian perusoletusta, että ulkokuoren alla kaikki ihmiset ovat samanlaisia ja synnynnäisesti yhtä hyviä. Valkoisiin kohdistuvat joukkoraiskaukset ja murhat saavat tasa-arvokiihkoilijat nolostumaan; ne vievät pohjan koko näiden maailmankuvalta.

 

Kuva: Mustien sänkyynsä murhaama eteläafrikkalainen

Etelä-Afrikka on tässä mielessä aivan erityisessä asemassa. Apartheid- eli rotuerottelujärjestelmä jakoi yhteiskunnan mustiin ja valkoisiin alueisiin 1940-luvulta aina 90-luvulle. Näin tehtiin, jotta valkoiset saisivat elää rauhassa, ilman jatkuvaa altistumista väkivallan uhalle ja usein alkukantaisiksi koettujen mustien läsnäololle. Rotuerottelujärjestelmä kunnioitti ihmisten luontaista tahtoa elää elämäänsä omanlaistensa joukossa.

Tasa-arvokiihkoilijat eivät kuitenkaan olleet tyytyväisiä. Heidän mielestään valkoisilla ei ollut oikeutta omiin busseihin tai vessoihin, joten aloitettiin kansainvälinen kampanja apartheidin tuhoamiseksi. Propagandaa tuotettiin niin koululaisille, varttuneemmille keskiluokkaisille television orjille kuin poliitikoillekin. Paasattiin, että pelkästään valkoisille tarkoitetut koulut ovat varsinaisia pahuuden pesäkkeitä. Alettiin lobata Etelä-Afrikkaa, jossa mustalla rodulla olisi diktaattorin asema. Puolisotilaallisten marxilaisjärjestöjen mustan terrorin selitettiin olevan ”ihmisoikeustyötä”. Kirkolla, suvaitsevaisuuden ja humanismin ikiaikaisella esitaistelijalla, oli huomattava rooli tässä. Esimerkiksi Suomen evankelis-luterilainen kirkko järjesti vuosikymmenten ajan tukea väkivaltaiselle kommunistijärjestö ANC:lle. Rasismia vastaan tahdottiin taistella kivääreillä, pommeilla ja veitsillä. Silvottujen ja raiskattujen valkoisten ruumiiden takana häämöttäisi rodullisen tasa-arvon loistava tulevaisuus – kirkkoa, kommunismia ja liberalismia yhdistävä kansainvälisen veljeyden ihanne.

 

Totuus paljastuu

 
Totuus oli kuitenkin hyvin toisenlainen. Ruhjottujen valkoisten ruumiskasojen takaa löytyikin vain lisää ruumiita. Ei rauhaa, ei veljeyttä. Rotuerottelujärjestelmän purkaminen ei vähentänytkään väkivaltaa vaan lisäsi sitä huimasti. Kuten sisällissodan jälkeen Yhdysvalloissa, vapautetut mustat aloittivat myös Etelä-Afrikassa ennennäkemättömän teurastuskampanjan. Valkoiset olivat riisuneet itse itsensä aseista ja olivat nyt puolustuskyvyttömiä. Tasa-arvokiihkoilijat selittivät väkivaltaisuuksia sillä, että mustien turhautuneisuus vain purkautui vuosien syrjinnän jälkeen, ja että pian tilanne tasaantuisi. Apartheid lopetettiin vuonna 1991. Vuonna 2012 Johannesburg on edelleen maailman murhapääkaupunki. Valkoistenvastainen silmitön väkivalta on elimellinen osa eteläafrikkalaista valtarakennetta. Etelä-Afrikassa murhataan päivittäin 44 ihmistä, ja lähes 30 % miehistä tunnustaa avoimesti ja häpeilemättä raiskanneensa ainakin kerran elämässään. Murhaajien ja raiskaajien rodusta ei ole kellään epäselvyyttä. Jopa Etelä-Afrikan korruptoituneella mustalla presidentillä, Jacob Zumalla, on raiskaussyyte!

 

 

Suurin osa Etelä-Afrikan poliittisista murhista (14 000 yhteensä 21 000:sta) suoritettiin 1990-luvulla, eli apartheid-järjestelmän kaatuessa tai kaaduttua. Valtaosa, eli lähes 8 600 murhatuista 14 000:sta, oli mustien afrikkalaisten murhaamia mustia afrikkalaisia! Tämä ei sovi kovin hyvin liberalistien viralliseen mantraan valkoisesta rasismista Etelä-Afrikan väkivaltaisuuksien perimmäisenä syynä. Suurin osa valkoisten tappamista mustista puolestaan kuoli Angolan sisällissodassa, kun turvallisuuspalvelut ja raa’at marxilaiset sissijärjestöt taistelivat keskenään. 1990-luvulle tultaessa mustat ehtivät tappaa apartheid-järjestelmän sisällä lähes 13 500 mustaa poliittisista syistä. Valkoiset puolestaan tappoivat samana aikana noin 7 500 mustaa, joista huomattava osa kuului laittomiin terroristisiin partisaaniryhmiin. Viimeisen 63 vuoden aikana mustat ovat tappaneet eteläafrikkalaisia valkoisia noin 100 kertaa enemmän kuin valkoiset mustia. Siinä humanitääristä kriisiä kerrakseen! Usein murhien takana on ollut Nobel-palkitun Nelson Mandelan edustama ANC-järjestö, joka sai aseellista ja taktista tukea terrorilleen Neuvostoliitolta.

Mistä musta väkivalta sitten johtuu? Useiden tutkijoiden, kuten Cross-National Variation in Violent Crime Rates, r-K Theory, and Income -kirjan kirjoittaneiden Rushtonin ja Glayde Whitneyn mukaan syitä väkivaltaan voidaan etsiä perinnöllisestä impulsiivisuudesta sekä matalasta älykkyysosamäärästä. Uutiset huonosti suunnitelluista ja tarpeettoman sadistisista mustien rikoksista vaikuttavat tukevan teoriaa. Kun eurooppalaisten keskimääräinen älykkyysosamäärä on 100, on pohjoisafrikkalaisten keskimääräinen ÄO vain 84 ja Saharan eteläisellä puolella elävien afrikkalaisten vaivaiset 67 pistettä. Vertailun vuoksi Homo erectuksen ÄO on 50 ja ihmisapinan 22 pistettä.

 

Mitä Etelä-Afrikalta tulisi oppia?

 
Etelä-Afrikka on malliesimerkki siitä, kuinka tyhjänpäiväistä puhe rodullisesta tasa-arvosta sekä mustien ja valkoisten veljeydestä on. Kun poliitikot vetävät maahanmuutto- ja pakolaislinjauksiaan, olisi heidän toisinaan hyvä tutustua monikulttuurisiin maihin ruusunpunaisen propagandan sijaan. Rodut ja rotujännitteet eivät ole uskon asia. Ne ovat biologiaa eivätkä katoa kiistämällä tai ideologisilla taikasanoilla.

Meillä valkoisilla on kummallinen taipumus vältellä rotukysymystä silloinkin, kun se iskee vasten kasvoja. 2010 tunnettu valkoinen rasisminvastainen aktivisti nimeltä Amanda Kijera matkusti Haitiin. Matkansa aikana hän oli kirjoittamassa lehtiartikkelia rasistisista stereotypioista, joiden mukaan mustat miehet ovat ”väkivaltaisia villi-ihmisiä”. Stereotypioita vastustanut Kijera oli omistanut koko uransa ajaakseen mustien ”veljiensä” asiaa. Eräänä iltana, ennen kuin hän oli saanut kirjoitettua artikkelinsa loppuun, paikallinen musta mies sieppasi ja raiskasi hänet. Kijeran mukaan tapauksen ironia ”sattui kovasti”. Raiskaajaa ei kiinnostanut rasisminvastustajan alistunut vakuuttelu yhteisestä taistelusta, ei edes tämän Malcolm X -oppineisuus. Antirasistisia ansioitaan raiskauksen aikana luetellut tasa-arvotaistelija hakattiin hiljaiseksi. Kijera oli jo masentua ja lopettaa hyväntekeväisyystyönsä Haitissa, kunnes hän tajusi, että itse asiassa musta raiskaaja oli hänen – valkoisen länsimaalaisen – uhri! Hän jatkoi työtään ymmärrettyään, että raiskaus oli mitä polttavin syy jatkaa taistelua stereotypioita vastaan.

Ovatko suomalaiset todella yhtä typeriä kuin Kijera ja hänen kohtalotoverinsa? Olisimmeko valmiita ylistämään valloittajia, jotka raiskaavat sisaremme ja tappavat veljemme? Siltä ikävä kyllä vaikuttaa, ellemme pikaisesti ota julkisesti kantaa Etelä-Afrikan kriisiin sekä tartu toimeen kotimaamme maahanmuuttopolitiikan muuttamiseksi. Monikulttuurisesta yhteiskuntamallista on jo tarpeeksi varoittavia esimerkkejä. Emmehän toista samoja virheitä?

 
Aiheesta lisää:

Mustat raiskaustilastot http://www.vastarinta.com/?p=3239
Kaikki eriarvoisia http://www.vastarinta.com/?p=2614
Haastattelu eteläafrikkalaisen valkoisen aktivistin kanssa http://www.vastarinta.com/?p=380
Valkoiset eteläafrikkalaiset turvapaikanhakijoina http://www.vastarinta.com/?p=4199
Valkoisten kansanmurha kiihtyy Etelä-Afrikassa http://www.vastarinta.com/?p=5058
Lue myös rotueroja käsittelevä artikkeli Kansallinen Vastarinta -lehden 3. numerosta! http://www.kadulle.com/product_details.php?p=82

 
Aiheesta muualla:

 
Daily Mailin alkuperäinen uutinen http://www.dailymail.co.uk/news/article-2179171/Walkerville-family-murders-Horrific-death-boy-12-drowned-boiling-water-robbers-raped-mother.html
Kansanmurha Etelä-Afrikassa http://majorityrights.com/weblog/comments//a_genocide_in_south_africa http://www.whitenationnetwork.com/paper/?p=2051

 

Juuso Tahvanainen

5 KOMMENTIT

  1. Minä myös ihmettelen, ihanko liberaalit ja suvaitsevaiset tosissaan ovat sitä mieltä että Etelä-Afrikka on nyt parempi paikka kuin apartheidin aikaan. Ja tuo Amansa Kijeran tapaus oli uutta tietoa, näyttää siltä että mokuttajan mielipidettä ei mikään muuta.

  2. On käsittämätöntä miksi nämä asiat pidetään tiukasti pimennossa. Haluavatko nämä ihmiset mahdollisesti saman kohtalon lapsilleen, jonka Vianan perhe on joutunut kokemaan? Tuskinpa vain. Uskomattoman sinisilmäisesti jatkavat puolusteluaan rodullisesta tasa-arvosta sekä monikulttuurisuuden kannattavuudesta.

    • On käsittämätöntä miksi nämä asiat pidetään tiukasti pimennossa.

      Ei mitään ihmeellistä jos tietää ketkä omistavat Suomen (ja muun “läntisen maailman”) median – sionistit. He toimivat systemaattisesti ja noudattavat erittäin loogista (suorastaan saatanallista) suunnitelmaa koko maailman vallan kaappamiseksi. Kun miettii miten heidän tavoitteena oleva Jew World Order (a.k.a. NWO) pitäisi olla järjestetty kestävällä tavalla, on täysin looginen vaatimus että he olisivat ainoat “valkoiset” ja kaikki muut (l. orjat) olisivat helposti tunnistettavissa (värilliset) ja lisäksi älyllisesti paljon heikompia (kykenemättömiä tehokkaaseen vastarintaan). Juutalaisen Herrarodun a.k.a. Fuhrer Rasse (© Praktischer Idealismus) on selvästi erottuva orjista; tämä on ääremmäisen tärkeä asia JWOn sisäiselle turvallisuudelle ja hallinnon lujuudelle. Joten mykyinen oikea valkonen rotu on ainoa joka potentiaalisesti voisi estää JWOn perustamista. Äärijuutalaiset näet ovat hyvin järkevästi päättäneet, että perimä/geenit on kaiken perusta eivätkä salli geneettistä sekoitusta goyimien kanssa. Joten “oikeiden valkoisten” (potentiaalisten vastustajien) totaalinen hävittäminen on olennainen ja kriittinen osa tätä suunnitelmaa. Kun äärijuutalaisilla ei ole moraalisia rajoitteita goyimien suhteen, niin kaikki hävittämisen menetelmät käy: moraalin rappeuttamisesta ja perheinstituution hävittämisestä – massamurhiin ja jopa maailmansotien järjestämiseen. Tietysti omaksi ostettu massamedia uutisoi vain sellaiset asiat, jotka palvelevat päätavoitetta – valkoisten demoralisointia ja itsesuojeluvaiston tukahduttamista jotka edistävät valkoisen rodun hävittämistä.

Comments are closed.