Koti Artikkelit Kultainen aamunkoitto: valtio vastuussa murhista

Kultainen aamunkoitto: valtio vastuussa murhista

16

AK_gd_valoisa

1.11. moottoripyörillä liikkuneet terroristit surmasivat konepistooleilla kaksi ja haavoittivat kolmatta Kultaisen aamunkoiton jäsentä puolueen toimiston edustalla. Murhaajat jatkoivat uhrien tulittamista vielä näiden maatessa maassa. Menehtyneiden kansallismielisten nimet ovat Giorgos Fountoulis (26) ja Manolis Kapelonis (23). He kuuluivat puolueen nuorisojärjestöön.

Vaikka vasemmistoa epäillään iskusta ja vaikka vasemmistojärjestöt ympäri Eurooppaa ovat ylistäneet kaksoismurhaa, puolue toteaa julkilausumassaan turvattomuuden olevan silti ennen kaikkea valtion syytä. Kultainen aamunkoitto on ollut syksyn ajan ennennäkemättömän poliittisen ajojahdin kohteena. Kansainvälinen media on keskittynyt lokaamaan puolueen mainetta ja monia sen johtajia on pidätetty poliittisin perustein. Murhien jälkeen kansallismielisyyttä vastustavat toimittajat ovatkin lähinnä pahoitelleet sitä, että Kultainen aamunkoitto voi “käyttää hyväksi” rikosten synnyttämää ilmapiiriä. Muut puolueet ovat myös valmistelleet useita raukkamaisia kansallismielisyyden kieltäviä lakeja tänä vuonna. Asemansa puolesta pelkäävät valtapoliitikot on pyrkineet jopa kieltämään Kultaisen aamunkoiton, sillä se on saanut paljon suosiota kansan keskuudessa hyväntekeväisyysohjelmansa vuoksi.

Yhdysvaltalaisen tukiryhmän mukaan valtio ei ole lukuisista puolueen kokemista uhkauksista ja pommi-iskuista huolimatta tahtonut myöntää Kultaiselle aamunkoitolle samoja turvallisuuspalveluita kuin muille puolueille. Sen paikallistoimistot on jätetty oman onnensa varaan, ja kun vasemmisto on hyökännyt asein niitä vastaan, poliisi on rankaissut itseään puolustaneita puolueen jäseniä. Jopa puukeppejä on takavarikoitu, jotta järjestöllä ei olisi mitään mahdollisuuksia puolustaa toimitilojaan. Perjantaina murhatut nuoret olivat vartioimassa puolueen toimistoa, vaikka tehtävä olisi kuulunut poliisille.

Onkin nurinkurista, että vaikka valtio ei tahdo suojella puolueen koskemattomuutta, vaativat poliitikot nyt kuitenkin kovia toimia mahdollisen kostoiskun ennaltaehkäisemiseksi. Käytännössä Kultainen aamunkoitto yritetään siis lamaannuttaa epäämällä siltä sekä suojelu että itsepuolustusoikeus. Puolueen jäseniltä on tietysti myös kielletty ampuma-aseiden hallussapito. Epäilemättä poliisi tulee kohdistamaan nyt valtaosan resursseistaan puolueen jäsenten valvontaan “koston” ehkäisemiseksi sen sijaan, että se etsisi murhaajia. Kultainen aamunkoitto arvelikin jo muutama viikko sitten julkaisussaan, että valtio petaa lainsäädännöllä terrori-iskua järjestöä vastaan. Yhä useampi kreikkalainen puhuukin jo sisällissodan mahdollisuudesta.

Kultaisen aamunkoiton vangittu johtaja Nikolaos Michaloliakos antoi perjantai-iltana lausunnon. Hän syytti Kreikan hallitusta siitä, että se vangitsee poliittisen opposition jäseniä samalla, kun todelliset murhaajat ja poliittiset terroristit nauttivat vapaudesta.

Ilias Kasidiaris puolueesta taas vetosi julkisuudessa kreikkalaisiin, jotta he pitäisivät tapahtumista huolimatta pään kylmänä ja osoittaisivat tukea murhattujen perheille ja lähimmäisille. Murhaajille ja murhan mahdollistaneille poliitikoille Kasidiaris kuitenkin vaatii ”kovaa rangaistusta”.

 

Toimitus

 

Aiheesta muualla:

Kultaisen aamunkoiton newyorkilaisen tukijärjestön lausunto
Hyökkäys Kultaista aamunkoittoa vastaan – kaksi kuollutta
Nordfront.se

Aiheesta lisää:

Kreikka valaa toivoa Eurooppaan
Kaksi Kultaisen aamunkoiton jäsentä murhattu
Vastarintaliike vaatii Michaloliakosin vapautusta

16 KOMMENTIT

 1. Voi tulla aika jännää jälkeä, jos vasemmiston viikonlopputerroristit aikovat oikeasti haastaa Kultaisen Aamunkoiton, jonka riveissä on erikoiskoulutuksen saaneita sotilaita! Eipä sillä, että itseäni haittaisi, vaikka Euroopan katuja siinä prosessissa putsattaisiin muutamasta punaisesta kansanvihollisesta…

  • En usko että viikonloppuvasemmistolaiset kykenee tuollaseen Brassi-tyylisiin murhiin, ja viel automaattiaseilla. Eiköhän nämä ole joitain valtion palkkaamia kokeneempia rottia. Taikka israelin turisteja. Kaikki kunnia ja tuki Kultaiselle Aamunkoitolle.

   • Samaa mieltä NSo6 kanssa – tässä iskussa mukana on vakavampi tekijä kuin roskaväki. Tarkoituksena on provosoida patriootteja väkivaltatekoon, joka antaisi oikeutusta laajamittaiseen hyökkäykseen Kultaista Aamunkoittoa vastaan. Mikäli patriootit eivät provosoidu, niin sekin on täysin mahdollista, että suoritetaan jälleen kerran ns. false flag -operaatio, ja samat rotat hyökkäävät jotakuta multikulturistia vastaan, ja jos tässä hyökkäyksessä lisäksi joku lapsi menehtyisi, niin se olisi operaation huippumenestys. Sitten kuolleesta mokuttajasta tehdään martyyriä ja viatonta uhrikaritsaa, ja sitten koko voimalla (väkivaltakoneisto, “demokrattiset” hallituspuolueet ja massamedia) hyökätään Kultaista Aamunkoittoa vastaan.

    • Olen samalla kannalla. Tämä on aivan selvä provokaatio jonka tarkoitus on saada Kreikkalaiset kostamaa, vaikka kosto on hyväksytty vain yhden etnisen tyhmän edustajille.

     Nyt Kreikkalaisten kannattaisi ryhtyä marttyyreiksi ja järjestää näyttäviä kulkueita itkijä mummojen kanssa. Otta aseiksi ne joita vastapuolikin käyttää. Julistaa väkivallan päivää ja saada kansan sympatiat puolelleen.

     En yhtään väheksy sitä tuskaa jonka tuo teko on aiheuttanut omaisille ja tovereille. Mutta tässä vaiheessa kosto on väärä teko. Muuan Hooverkin sanoi aikoinaan:”Kosto on ruokalaji joka pitää nauttia kylmänä”.

     Jos sitten mietitään mitä valtaapitävät tahot pelkäävät niin paljon että tällaisiin toimiin pitää ryhtyä, niin olisiko se että puolue ei alistu yhden agendan puolueeksi? Meillä Suomessakin on “monipuoluejärjestelmä” joka ajaa vain yhtä agendaa. Ihmiset äänestämällä luulevat voivansa vaikuttaa asioihin. Ja todellisuudessa demokratiassa kansa saadaan mahdollisimman kauas päätöksistä. Päätökset tehdään valtiohallinnossa ja se ajaa vain yhtä agendaa. Sieltä on demokratia kaukana.

     Poliittisesti Sosiali Demokraatit ja Kansallis Sosialistit eivät ole niin kaukana toisistaan että Kansallis Sosialisteja pitäisi pelätä. Siksi agressiivinen suhtautuminen yllättää. Joko jossain verhojen takana pelkää tätä ajattelumallia. Tai pelkää sitä, että se ei ajakkaan heidän agendaansa.

 2. Nyt varmaan kaikki poliitikot yms poliittiset vaikuttajat ja yleisesti kaikesta tämänkaltaisesta itkevät tahot irtisanoutuvat poliittisesta väkivallasta sekä vaativat vasemmistopuolueiden ja ryhmien kieltämistä lailla. Myös media muistaa varmasti demonisoida äärivasemmistolaista väkivaltaa niin paljon, ettei koko euroopassa varmasti ole yhtäkään henkilöä, joka ei olisi kuullut siitä. Ai ei..?

  No mutta kuten artikkelissa todettiin, on valtio todellinen syypää tapahtumaan. Punaiset petturit tulevat kyllä saamaan ansionsa mukaan sitten, kun muutama vähän tärkeämpi asia on hoidettu ensiksi.

 3. Mikäli sissällissota toteutuu Kreikassa, lähden vapaaehtoisena tukemaan Kultaista Aamunkoittoa

 4. Vallankumous tarvitaan nyt.
  Kreikan kiero, tekopyhä ja läpeensä mädäntynyt hallitus ei enää pysty peittelemään kyvyttömyyttään ja korruptoitunutta ideologiaansa. Sisällissodan ainekset ovat kasassa, enää tarvitaan vain pieni sykäys ja liekki leimahtaa.
  Uutisen perusteella tämä liekki alkaa jo kyteä.

  Jaksamista uhrien perheille ja omaisille.
  Kreikan apinahallitus luulee olevansa vahva mutta tässä he erehtyvät.

 5. Aseet kansalle! Kaikki militantti tuki kultaiselle aamunkoitolle Suomesta. Voitonpäivä koittaa vielä!

 6. Onko muut ajatelleet että vois kasata rahallista tukea KA:lle? Kovat ajat siellä, jollain ihme syyllä kieltävät kohta koko puolueen, uskon että viimeiset hetket laittaa ulkomailta sinne tukea (ellei mene itse paikan päälle)

Comments are closed.