Koti Uutisia Kaksi Kultaisen aamunkoiton jäsentä murhattu

Kaksi Kultaisen aamunkoiton jäsentä murhattu

9

Kello seitsemän aikaan joukko Kreikan Kultaisen aamunkoiton militantteja ja tukijoita oli viettämässä aikaa puolueen toimiston edessä Neo Iraklion alueella. Yllättäen moottoripyörällä liikkeellä olleet kaksi miestä avasivat tulen sarjatuliaseella ihmisiä kohti, surmaten 23- ja 26-vuotiaat miehet ja haavoittaen vakavasti kolmatta.

Toinen kuolleista oli puolueen paikallisen toimiston sihteeri.

 

Aiheesta lisää:

Kultainen aamunkoitto: Valtio vastuussa murhista

Aiheesta muualla:

Ekathimerini.com
Ansa.it

9 KOMMENTIT

 1. Edustivatpa teon takana olleet siat punaisia (todennäköistä), jonkin valtion turvallisuusviranomaisia tai maahanmuuttajia, niin toivottavasti saavat ansionsa mukaisesti takaisin! Eläköön Kultainen Aamunkoitto!

 2. Punaisen logiikan mukaan nyt pitäisi mennä Espooseen laittamaan pankkiautomaatteja hajalle. Valtaapitävien logiikan mukaan nyt pitäisi laittaa kaikki vasemmistolaiset vankilaan ja kieltää näiden toiminta lailla.

  Saas nähdä, mitä lähipäivät tuo tullessaan. Tuskin kumpaakaan edellämainituista skenaarioista, mutta Kultaisen Aamunkoiton jäsenillä voi olla asiaan jotain sanottavaa. Rauha murhatuille tovereille, ylistys Kultaiselle Aamunkoitolle!

  • Noh, veikataan, että KV tarjoaa vielä fiksumpaakin kertomusta aiheesta. Yleensä GD-uutisointi on ollut sen verta särmää, etten tahtoisi jokaista blogia kollata ennen KV:n versiota. Itse asiaan: Silmä silmästä! Eläköön Voitto! Eläköön Kultainen Aamunkoitto! Kunnia Aatteen puolesta kaatuneille!

  • Hienoa, että on muitakin suomenkielisiä oikeasti kansallismielisiä julkaisuja!

 3. Ylläolevasta linkistä lainaus:
  “Alustavien tietojen mukaan veriteossa käytettin ensin MP-5 konepistoolia ja lopuksi uhreja ammuttiin päähän 9 mm käsiaseella. Silminnäkijöiden mukaan terroristit kirjaimellisesti tyhjensivät lippaansa uhreihin. Puolue oli aikaisemmin pyytänyt poliisilta suojeluapua saamiensa uhkailujen jälkeen, mutta riittävää suojelua ei oltu annettu. Puolueen jäsenen Georgios Germeniksen mukaan siviilipukuinen poliisi oli partioinut puoluetoimiston ympäristössä kaikkina muina päivinä paitsi tänään.”

  -Murhattuja taistelijoita kunnioittaen.-

 4. Todennäköisesti systeemi asialla, tai punikit – Se on yhdentekevää, koska ovat samaa sontaa. Eläköön Kultainen Aamunkoitto ja kreikkalainen Kreikka!

 5. Voitte olla varmoja, että sitä puoluetta ei julisteta rikollisjärjestöksi, minkä kannattajia ampujat on. Se kertoo paljon nykyisestä demokratiasta / tilasta Euroopassa. N.W.O määrää… Ja juutalaiset sen rikollisjärjestön johdossa.

Comments are closed.