Koti Uutisia Israel hyökkäsi jälleen Syyriaan

Israel hyökkäsi jälleen Syyriaan

3

Israel hyökkäsi keskiviikkona Syyrian ilmavoimien tukikohtaan Latakian maakunnassa, Snubar Jablehin alueella. Alueelta kuultiin räjähdyksiä, mutta henkilövahingoista ei ole tietoa.

Yhdysvaltain viranomaiset vahvistivat iskun ja kertoivat kohteena olleen venäläiset ohjukset. Israel ei ole kommentoinut asiaa millään tavalla.

Mikäli Israel on hyökkäyksen takana, niin kyseessä on sen neljäs isku Syyriaan puolen vuoden sisällä.

 

Lähteet: Al Arabiya, Haaretz

3 KOMMENTIT

  1. Missä “kansainvälisen yhteisön” älämölö nyt, kun nämä siionin rotat sohivat kuinka holtittomasti haluavat.

  2. Minä kun olin siinä käsityksessä että tämä kyseinen on joidenkin vihervasurien sivusto kun niin kovasti Israelia solvataan. Ettekös te ole seuranneet mediaa kun eihän siellä muuta tehdäkään kun Israelia solvataan. Palestiinalaismilitanttienkin iskut käännetään usein israelilaisten tekemiksi. No joo, olen huomannut että vihervasurit ja natsit ovat yksi ja sama asia. Näyttäähän heillä olevat yhteiset päämäärät.

    • Israel on rikollisesti perustettu valtio, joten tietysti arabeilla on “lupa” iskeä sitä vastaan. Juutalaisvaltio on kansainvälisen kapitalismin, liberalismin, huumeiden ja prostituution keskus, joka vaatii yksikulttuurisuutta itselleen, mutta monikulttuurisuutta muille valtiolle. On siis täysin luonnollista, että terveet valkoiset kansallismieliset inhoavat Israelia.

Comments are closed.