Koti Artikkelit Vastarintaliike vaatii Michaloliakosin vapautusta

Vastarintaliike vaatii Michaloliakosin vapautusta

9

front-bild-hellas

Pohjoismainen Vastarintaliike toimitti perjantaina protestikirjeen Kreikan suurlähetystöille Tukholmassa, Oslossa, Helsingissä ja Kööpenhaminassa. Kirjeessä vaadittiin Kultaisen aamunkoiton puheenjohtajan, Nikolaos Michaloliakosin, välitöntä vapauttamista.

Lauantaiaamuna 28. syyskuuta Kreikan viranomaiset alkoivat vangita johtavia Kultaisen aamunkoitto -puolueen jäseniä. Heitä syytettiin kuulumisesta “rikollisjärjestöön”. Tällä hetkellä jotkut pidätetyistä on vapautettu odottamaan mahdollisia syytteitä ja oikeudenkäyntiä. Kultaisen aamunkoiton johtaja Nikolaos Michaloliakos istuu kuitenkin yhä vangittuna yhdessä useiden muiden johtavien puolueen jäsenten kanssa.

Tämän johdosta Pohjoismainen Vastarintaliike toimitti perjantaina 4. lokakuuta protestikirjeen Kreikan suurlähetystöille Tukholmassa, Oslossa, Helsingissä ja Kööpenhaminassa. Kirjeessä vaadittiin puoluejohtajan ja parlamentin jäsenen Nikolaos Michaloliakosin sekä myös kaikkien muiden Kultaisen aamunkoiton poliittisten vankien välitöntä vapauttamista.

Vapaus Nikolaos Michaloliakosille ja voitto Kultaiselle aamunkoitolle!

Pohjoismainen Vastarintaliike
Norja – Ruotsi – Suomi – Tanska

 

Alla kuvia kirjeen toimittamisesta eri Pohjoismaissa:

Suomi:

Finlandversion2

Norja:

Norge

Ruotsi:

Sverige

Tanska:

Danmark

 

Lue kirje kokonaisuudessaan:

 

Kreikkalaisille ja Kreikan lähetystöille Tukholmassa, Oslossa, Helsingissä ja Kööpenhaminassa:

Lauantaiaamuna 28. syyskuuta Kreikan hallitus alkoi pidättää johtavia Kultainen aamunkoitto -puolueen jäseniä. Heitä syytettiin “rikollisjärjestön” johtamisesta ja siihen kuulumisesta.

Kultainen aamunkoitto on suosittu ja nouseva oppositio nykyiselle Kreikan hallinnolle, joka näyttää olevan ainoastaan sionististen plutokraattien sätkynukkehallitus. Kyse on hallituksesta, joka pyrkii perustamaan kyseenalaisin keinoin diktatuurin demokraattisen naamionsa takana.

Yllä olevaa kuvastaa hyvin se, että pääministeri Antonis Samaras vannoi julkisesti vaikutusvaltaisten sionistien kokoontumisessa New Yorkissa tuhoavansa Kultaisen aamunkoiton. Kreikan hallitus on hyvin korruptoitunut ja toimii vastoin kreikkalaisten etuja.

Tällä hetkellä jotkin pidätetyistä puolueen jäsenistä on vapautettu ja he odottavat mahdollisia syytteitä ja oikeudenkäyntiä. Merkittävää kuitenkin on, että puheenjohtaja Nikolaos Michaloliakosia pidetään yhä poliittisena vankina.

Parlamenttiin valittujen jäsenten ja Kultaisen aamunkoiton johtajan pidätys ja vangitseminen ovat diktaattorimaisen hallituksen vastenmielisiä tekoja, jotka muodostavat uhan Kreikan kansan vapaudelle.

Me Pohjoismaisessa Vastarintaliikkeessä vaadimme välitöntä vapautusta Nikolaos Michaloliakosille, kuten myös muille laillisen poliittisen puolueen, Kultaisen aamunkoiton, poliittisille vangeille. Puolue edustaa todella Kreikan valtion ja sen kansan etua.

Mikäli poliittisia vankeja ei vapauteta välittömästi, on meidän todettava, että vallitseva hallinto ja sen tukijat oikeuslaitoksessa muodostavat kiistatta todellisen rikollisen ja maanpetoksellisen verkoston Kreikassa.

Viestimme hallituksen jäsenille, näiden valtiollisille avustajille ja valtaapitävien rikollisia toimia puolustavalle medialle on:

Nikolaos Michaloliakosin ja muiden vainoamisen tukeminen voi vaikuttaa nyt teidän etujenne mukaiselta. Sionistinen hallinto saattaa näyttää kaikkivoivalta, mutta ajat muuttuvat ja uusi kansallismielinen vallankumouksellinen voima nousee Euroopassa.

Poliittisen muutoksen täytyy tulla Kreikkaan kuten myös muihin Euroopan maihin. Eräänä päivänä Euroopassa vallitsee uusi hallinto, eikä se tule koskaan unohtamaan Kultaisen aamunkoiton vainoon syyllistyneiden rikoksia.

Sen sijaan, että toimit petturimaisesti omaa maatasi kohtaan, sinun tulisi menetellä oikeamielisesti: puolusta vapautta Kreikassa ja auta Kultaista aamunkoittoa hajottamaan nykyinen hallinto sekä perustamaan uusi kansallismielinen ja vallankumouksellinen hallitus, joka todella työskentelee Kreikan valtion ja sen kansan hyvinvoinnin puolesta.

VAPAUS NIKOLAOS MICHALOLIAKOSILLE JA VOITTO KULTAISELLE AAMUNKOITOLLE!

Pohjoismainen Vastarintaliike Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Tanskassa lokakuun 4. päivänä 2013.

 

Pohjoismainen Vastarintaliike

9 KOMMENTIT

  1. Hyvä jätkät! Vaikuttava vetoomus ja vielä neljän maan suurlähetystöille yhtäaikaa toimitettuna..

  2. Äärimmäisen tärkeitä tekoja! Hieno osoitus siitä, miten valkoiset eurooppalaiset osaavat pitää vielä yhtä. Eläköön Pohjoismainen Vastarintaliike ja eläköön Kultainen Aamunkoitto!

  3. Eläköön kreikkalainen Kreikka ja Kultainen Aamunkoitto! Eurooppalaiselle yhtenäisyydelle!

  4. Vapaus Nikolaokselle HETI! Neuvosto-Eurooppa tulee vielä tuntemaan kanssallissosialismin mahdin! Eläköön voitto!

Comments are closed.