Koti Uutisia Kaleva: Vastarintaliikkeen johtaja todisti Magneettimedia-oikeudenkäynnissä

Kaleva: Vastarintaliikkeen johtaja todisti Magneettimedia-oikeudenkäynnissä

4

magneettimediajuutalaiset

Sanomalehti Kaleva uutisoi tänään, että Suomen Vastarintaliikkeen edustaja oli paikalla hovioikeudessa, jossa puitiin Magneettimedian julkaisemia kirjoituksia sionismista.

Jo viime vuonna Kansallisen Vastarinnan toimittajia oli Ylivieskassa seuraamassa, kun kolmea äärijuutalaisuutta ja sionismia kritisoinutta artikkelia käsiteltiin käräjäoikeudessa. Tällä kertaa Kansallisen Vastarinnan päätoimittaja Juuso Tahvanainen oli todistajan asemassa kertomassa eri maiden tiedotusvälineiden Israel-uutisoinnista, viimeisimmän Gazan hyökkäyksen synnyttämästä julkisesta keskustelusta sekä Israel-lobbausta käsittelevästä akateemisesta tutkimuksesta. Tahvanaisen osuus kesti noin puoli tuntia.

Oululainen sanomalehti Kaleva ei tälläkään kertaa kirjoittanut uutisessaan lainkaan Magneettimedian puolustukseksi esitetyistä argumenteista. Lukijoille ei siis tarjottu mahdollisuutta tutustua kuohuntaa aiheuttaneen julkaisun motiiveihin. Sen sijaan Kaleva todisti Magneettimedian väitteet valtamedian puolueellisuudesta ja uutisoi oikeudenkäynnistä sensaatiohakuiseen sävyyn. Paperilehden uutisen otsikko on ”Uusnatsijärjestön johtaja todistajana”. Lehti kertoo kaksipäiväisen oikeudenkäynnin ensimmäisestä päivästä:

Kärkkäinen vaati tiistaina, että vastarintaliikkeen johtaja saisi toimia hänen tukihenkilönään Kärkkäistä koskevassa kaksipäiväisessä hovioikeudenkäynnissä. Hän olisi halunnut tämän auttavan käymään läpi laajaa kirjallista todistusaineistoa, johon hän vetoaa saadakseen syytteensä hylätyksi ja jonka johtaja Kärkkäisen mukaan tuntee parhaiten.

Verkkosivuillaan Kaleva puolestaan mainostaa jostain syystä Vastarintaliikkeen Kadulle.com-kannatuskauppaa, jossa myydään muun muassa Adolf Hitlerin teosta Taisteluni. Myös Vastarintaliikettä käsitellyt sisäministeriön tuore raportti mainitaan uutisessa. Kalevan verkkosivujen uutisessa ainoastaan syyttäjä on saanut suunvuoron. Oikeudenkäyntiä seurannut toimittaja Susanna Kemppainen ei yrittänytkään keskustella syytetyn tai todistajien kanssa.

Magneettimedia on haastatellut tänään ainakin osaa paikalla olleista, joten tarkempi selonteko oikeudenkäynnistä julkaistaan todennäköisesti lähiaikoina sen verkkosivuilla.

 

Lue myös:

Kaleva: Magneettimedia julkaisi Kansallisen Vastarinnan kirjoituksen
Magneettimedia haastaa juutalaisjohtajan
Suomen juutalaisjohtaja murhaa sananvapauden

4 KOMMENTIT

  1. Jos tuon homman Kärkäinen ja Magneettimedia lopulta häviävät (ilman että heidän väitteensä todistetaan valheeksi) niin eikö se ole ihan sama juttu kuin jos vaikka Pentti löisi Uunoa turpaan ja Kalle kertoisi tästä muille ja sen jälkeen häntä syytettäisiin kunnianloukkauksesta ilman että edes tutkittaisiin onko hänen jutuillaan ehkä jotain perää…?

  2. Hyvä, toivottavasti Kärkkäinen selviää sakoitta ja sionistimedia saa edes pienen näpäytyksen. Juuso jos kuka on tämän kiistanalaisen aiheen asiantuntija. 🙂

  3. Voimia ”oikeudenkäyntiin”. Uskomatonta, että asioista ei saisi puhua.

  4. Jaksamisia J. Kärkkäiselle ”oikeudenkäynnin” prosessiin! Heh, Kalevan verkkosivujen kommentointiosiossa ylläpidetään ainakin ihan kohtalaista sensuuria.

Comments are closed.