Koti Uutisia Magneettimedia haastaa juutalaisjohtajan

Magneettimedia haastaa juutalaisjohtajan

6

Helsingin juutalaisen seurakunnan ja Suomen Juutalaisten Seurakuntien Keskusneuvoston hallintojohtaja Dan Kantor kertoi hiljattain kristillissionistisille julkaisuille pitävänsä verkkolehti Magneettimediaa “vakavana ongelmana”.

UK_magneettimedia_bannerikuva

Kristillissionistiset lehdet Ristin Voitto (RV) ja Seurakuntalainen kauhistelivat elokuussa juutalaisvastaisten asenteiden lisääntymisestä Suomessa. Jutussa haastateltiin Dan Kantoria ja luonnollisesti lähteenä käytettiin Anti-Defamation League -sionistijärjestöä.

Kantorin mukaan Magneettimedia on merkittävä suomalaisen antisemitismin pesäke. Juutalaisjohtajaa myös suututtaa se, ettei järjestelmä ole onnistunut lopettamaan lehden toimintaa. “Magneettimedia on vakava ongelma. Se kertoo monesta asiasta: siitä, että antisemitismiä on Suomessa, ja siitä, kuinka voimattomia sen edessä ollaan. Vaikka tehdään uusia tutkintapyyntöjä, koneisto on valtavan hidas ja kankea”, hän sanoo.

Nyt Magneettimedia kertoo tarjoavansa Dan Kantorille ainutkertaisen tilaisuuden. Jos Kantor voi todistaa, että eräät lehden perustavanlaatuisista juutalaisartikkeleista eivät pidä paikkaansa, hänen vastineensa tullaan julkaisemaan täysin sensuroimattomana Magneettimediassa.

Lue Magneettimedian artikkeli tästä linkistä.

6 KOMMENTIT

  1. Ja sitten voidaankin odotella, tehdäänkö Kärkkäiselle sama, joka tehtiin SDP:n toimesta VS-yhtiöille 1981.

    • Eivät tietenkään. He ovat juutalaisia eivätkä eläimiä kuten me.

  2. Eli toisin sanoen: sananvapaus on vakava ongelma, silloin ku sitä käytetään sionismille epäedullisen tiedon levittämiseen.

Comments are closed.