Koti Artikkelit Syitä tukea Palestiinaa

Syitä tukea Palestiinaa

60

Palestiina_AK

Ukrainan lentokoneturma tuli kuin tilauksesta Israelille, joka on teurastanut jo puolentuhatta gazalaista parin viikon aikana. Kansainvälinen huomio kääntyi kuin tilauksesta Eurooppaan, eivätkä lännen poliitikot ole kokeneet kiusallista painetta tuomita juutalaisvaltion toteuttamaa verilöylyä. Päättäjät ovat voineet läksyttää poliittisesti korrektissa hengessä Israelin sijaan Venäjää.

Selvin syy Israelin tuoreelle hyökkäykselle Gazaan on kahden palestiinalaispuolueen, maltillisen Fatahin ja radikaalin Hamasin keväällä solmima sovinto. Yhteistyöpäätös merkitsi loppua vuosia jatkuneelle palestiinalaisten keskinäiselle taistelulle. Asiantuntijat ennustivat, että yhtenäisen palestiinalaisrintaman syntyminen merkitsisi ilmapiirin “oikeistolaistumista” juutalaisleirissä. Israel päättikin rangaista Palestiinaa sovinnon vuoksi ilmaiskuilla, joiden jälkeen tilanne kärjistyi nopeasti ja huipentui maaoperaatioon Gazassa. Yli 500 palestiinalaista on nyt tapettu siksi, ettei Israel pitänyt Hamasin ja Fatahin välisestä sovinnosta.

Unicefin mukaan Israel on tappanut operaation aikana enemmän lapsia kuin palestiinalaissotilaita. Sionistit ovat myös estäneet lääkintämiesten toiminnan monilla alueilla. Maanantaina uutisoitiin Israelin pommittaneen Gazan keskussairaalaa. Juuri kukaan ei kuitenkaan puhu sotilaallisista väliintuloista, talouspakotteista tai Israelin ojentamisesta muillakaan keinoin. Koska sotajalalla on juutalaisvaltio eikä esimerkiksi Irak, Libya tai Iran, ei kansainvälinen yhteisö ole tehnyt käytännössä mitään väkivaltaisuuksien lopettamiseksi. Vaikka Israel on hyökännyt toistuvasti jopa Yhdysvaltojen kansalaisia vastaan, ilmaisivat amerikkalaissenaattorit yksimielisen tukensa juutalaisvaltiolle heti sen aloitettua maahyökkäyksen. Amerikkalaiset päättäjät syyttivät tuttuun tapaan palestiinalaisia kaikista alueen väkivaltaisuuksista, ja osa kannanoton allekirjoittajista vaati, että Yhdysvaltojen olisi kokonaan lopetettava taloudellinen tuki palestiinalaishallinnolle.

Kansainvälisen yhteisön viesti palestiinalaisille on selvä: Israel on tullut jäädäkseen, ja sen kanssa on tultava toimeen. Aina, kun Israel aloittaa uuden ristiretken naapureitaan vastaan, täyttyvät liberaalit länsimaalaiset lehdet toinen toistaan kummallisemmista ehdotuksista vuosikymmeniä jatkuneen konfliktin lopettamiseksi. Sanomalehti Kaleva julkaisi 20. heinäkuuta pitkän kirjoituksen kansalaisjärjestöaktiivi Fabio Morettilta otsikolla “Kohti modernia palestiinalaisvaltiota”. Tekstissä ehdotetaan, että kriisin ratkaisemiseksi palestiinalaiset voitaisiin asuttaa Israelin ulkopuolelle, esimerkiksi eteläiseen Syyriaan. Palestiinalaisten joukkopako (etninen puhdistus) Israelista olisi Morettin mukaan “win-win-tilanne kaikille alueen osapuolille”. Ehkä juurettomasta kosmopoliittinäkökulmasta katsottuna pakenemista kotimaasta voidaan kutsua “voitoksi”. Onneksi palestiinalaiset eivät kuitenkaan ole luovuttajia.

2000-luvulla Euroopassa on syntynyt puistattava trendi. Useat “kansallismieliset” ryhmät ovat valinneet uudeksi opikseen liberalismin ja Israel-ystävyyden. Tunnetuimpia esimerkkejä ovat Geert Wildersin Vapauspuolue, eurooppalaiset Defence League -ryhmät, UKIP, ruotsidemokraatit, perussuomalaiset sekä sukupolvenvaihdoksen myötä muuttunut Ranskan Kansallinen rintama. Joidenkin pitkäaikaisten vaikuttajien mukaan muutosta on tuettu kulissien takana rahallisesti. Liberaalit “kansallismieliset” ovat osoittaneet ymmärrystä “juutalaiselle nationalismille”. On todettu, että juutalaisilla on oikeus vaalia omaa identiteettiään ja puolustaa kotimaataan siinä, missä eurooppalaisillakin. Tällöin kuitenkin sivuutetaan kokonaan Israelin ainutlaatuinen syntytarina ja sionistisen aatteen tavoite. Me tuemme Palestiinaa, sillä juutalainen nationalismi on eurooppalaisten kannalta huomattavasti vaarallisempaa kuin arabinationalismi.

Israelin valtio syntyi virallisesti vuonna 1948, kun sadattuhannet palestiinalaiset häädettiin väkivalloin pois kotoaan juutalaisten tieltä. Palestiinalaiset kutsuvat tapahtumaa Nakbaksi eli katastrofiksi. Puolisotilaalliset juutalaisjärjestöt tekivät raakoja terrori-iskuja niin arabeja kuin aluetta aiemmin hallinnoineita brittejä vastaan vakiinnuttaakseen valtansa. Israelin puolustajien mukaan maa kuuluu juutalaisille “historiallisista syistä”. Väite on tietysti naurettava, sillä samoilla leveyspiireillä on vuosituhansien aikana asunut lukemattomia kansoja.

Ennen Israelin perustamista myös monet muut kuin sionistit suunnittelivat juutalaisten siirtämistä pois Euroopasta. Kautta historian on puhuttu “juutalaiskysymyksestä”, ja juutalaiset on häädetty kymmenistä maista heidän kantakulttuurille vihamielisen ja usein selvästi rikollisen toimintansa vuoksi. Juutalaiset ovat jatkuvasti olleet etnisessä konfliktissa isäntäkansojen kanssa. Esimerkiksi 1700-luvulla elänyt arvostettu englantilaishistorioitsija Edward Gibbon selitti antiikin Rooman juutalaisvainoja sillä, että juutalaiset ovat “antisosiaalinen” kansa. Gibbon kuvasi näitä “Rooman valtion ja kaikkien kansojen leppymättömiksi vihollisiksi”. Mikään muu ihmisryhmä ei ole herättänyt kautta vuosisatojen yhtä vahvoja tunteita. 1900-luvulla vastakkainasettelu Euroopassa vain voimistui, kun juutalaiset kehittivät valtakulttuuria rappeuttaneita aatteita, kuten kommunismin, psykoanalyysin, monikulttuurisuusajattelun ja Frankfurtin koulukunnan kulttuurimarxismin. Juutalaiset eivät ole koskaan olleet tyytyväisiä muiden kansojen arvoihin, perinteisiin ja etiikkaan, vaan he ovat pyrkineet tuhoamaan isäntäkansan kansallisen yhtenäisyyden. Sionismin isänä tunnettu Theodor Herzl oli itsekin sitä mieltä, ettei Euroopan juutalaisvastaisuus ole suinkaan irrationaalista, vaan luonnollinen reaktio juutalaisten toimintaan ja tapaan kohdella muita kansoja.

Monet siis uskoivat, että Euroopan voisi parantaa eristämällä juutalaiset omaan kotimaahansa toiselle mantereelle. Esimerkiksi Saksa tuki 1930-luvulla juutalaisten siirtolaisuutta Palestiinaan. Tavoitteena ei kuitenkaan ollut juutalaisvaltion perustaminen, vaan brittien hallitsema Palestiina, jossa juutalaisilla ei olisi erityisasemaa. Saksan ulkoministeri Konstantin von Neurath totesi vuonna 1937, että sionistien tavoitteet olivat vaarallisia; juutalaisvaltio ei eristäisi juutalaisia, vaan toimisi näiden kansainvälisenä päämajana, kuten Moskova toimi maailman kommunistiselle verkostolle. Tunnettu lehtimies Giselher Wirsing puolestaan varoitti “juutalaisen Vatikaanin” vaarasta. Skeptikot olivat oikeassa.

Kirjassaan Separation and Its Discontents psykologian professori Kevin MacDonald kirjoittaa sionismin roolista juutalaisyhteisön voimaannuttajana. Israelin ansiosta juutalaiset ovat kulttuurillisesti ja geneettisesti entistä kiinteämpi ryhmä maailmanpoliittisia toimijoita: “Evolutiivisessa mielessä sionismi on perinteistä heimopolitiikkaa […] Israelin avulla sionismi on kyennyt vahvistamaan maantieteellisen hajaannuksen heikentämää kansallistunnetta. Seka-avioliittoja ei-juutalaisten kanssa ei juurikaan solmita.” Kansainvälinen juutalainen yhteisö ei ole koskaan ollut taloudellisesti ja poliittisesti yhtä voimakas kuin Israelin perustamisen jälkeen. Oma kotimaa ja tiukan linjan nationalismi eivät ole tylsyttäneet ei-juutalaisiin kansoihin suunnatun kritiikin terää. Kommunismin, kulttuurimarxismin ja sukupuolivallankumouksen” rinnalle on kasvanut uusia juutalaisten luomia virtauksia, jotka haastavat länsimaiset arvot ja syövät resurssejamme antamatta mitään vastikkeeksi. Ensimmäinen niistä on monikulttuurisuus ja toinen länsimaiden ulkopolitiikkaa ohjaava, Israelin etua tavoitteleva uuskonservatismi.

Viimeistään 1960-luvulta lähtien kaikki merkittävät juutalaisjärjestöt ovat länsimaissa kannattaneet aggressiivisesti vapaata maahanmuuttoa ja monikulttuurisuutta. Edes se, että huomattava osa siirtolaisista on juutalaisvastaisia muslimeja, ei ole muuttanut tätä. Sen sijaan Israelissa juutalainen valtavirta kannattaa rotupolitiikkaa vaatien palestiinalaisten sekä mustien maahanmuuttajien eristämistä ja häätöä. Kyse ei ole jakomielitautisuudesta, vaan kylmästä käytännöllisyydestä. Juutalaisille myönteisintä ympäristöä ovat yhtäältä “puhdas” Israel ja toisaalta ulkomaailma, jossa kulttuurien täydellinen sekoittuminen on hävittänyt kasvualustan “rasismille” ja “antisemitismille”. Israelin ja länsimaiden päinvastaiset kehityssuunnat ovat siis myönteisiä juutalaisille, mutta tappavia eurooppalaisten kannalta. Oma lukunsa on tietysti Israelin valtion tukema länsimaihin suunnattu holokaustiteollisuus, jonka ainut tarkoitus on syyllistää eurooppalaisia ja vastustaa valkoisten kansallismielisyyttä. Lisäksi Israelin aiheuttamat sodat luovat jatkuvan Eurooppaan kohdistuvan siirtolaispaineen. Maallistuneessa lännessä yhä useammat toteuttavat juutalaisuuttaan uskonnon sijaan kannattamalla sionismia ja vastustamalla eurooppalaisten isänmaallisuutta (jonka pelätään johtavan lopulta antisemitismiin).

Perustamisensa jälkeen Israel on repinyt länsimaat lukemattomiin sotiin Lähi-idässä. Vaikka kansanmurhat, vallankumoukset ja esimerkiksi öljyn hinnan raivokas heittely ovat kaikkea muuta kuin länsimaiden intresseissä, ei juutalaisvaltion vaatimuksia ole uskottavasti kyseenalaistettu. Tämä johtuu siitä, että lännessä vaikuttaa voimakas sionistinen lobbauskulttuuri, josta esimerkiksi John Mearsheimer ja Stephen Walt ovat kirjoittaneet teoksessaan The Israel Lobby and U.S. Foreign Policy. Useiden vihamielisten valtioiden ympäröimä Israel on pysynyt maailmankartalla vain siksi, että se saa miljardiavustuksia, sotilaallista tukea ja modernia aseistusta Yhdysvaltojen, Saksan ja Yhdistyneen kuningaskunnan kaltaisilta valtioilta. Veronmaksajien rahojen ja aseiden lisäksi länsi on jo vuosikymmenien ajan lähettänyt myös omia kansalaisiaan kuolemaan Lähi-idän sodissa, jotka palvelevat ainoastaan Israelin etuja. Klassinen esimerkki tästä on Irakin sota, joka sytytettiin valehtelemalla, että Israelin inhoamalla Saddam Husseinilla olisi käytössään joukkotuhoaseita. Kuten Mearsheimer toteaa, kaikki suuret juutalaisjärjestöt antoivat tukensa hyökkäykselle Irakiin ja koko sota oli Israelille uskollisten uuskonservatiivien työn tulosta. Sota oli länsimaille taloudellinen katastrofi. Sen aikana kuoli tuhansia eurooppalaisia ja amerikkalaisia nuoria aikuisia täysin turhaan. Israel ja kansainvälinen juutalainen yhteisö vaativat nyt samanlaista tragediaa Iraniin. Gazan operaation aikana Yhdysvaltojen senaatissa on vaadittu, että valtion tulisi kaksinkertaistaa Israelin ohjustorjuntajärjestelmälle maksamansa tuet.

Kansallismielisillä ei ole siis hyvää syytä tukea juutalaisvaltiota. Israel vaatii tukemiensa kansalaisjärjestöjen ja painostusryhmien suulla monikulttuurista Eurooppaa sekä loputtomasti rahaamme, aseitamme ja sotilaitamme. Mikäli palestiinalaiset hallitsisivat Palestiinaa, ei koko ongelmaa olisi. Arabit eivät ole jatkuvasti lobbaamassa muuttaakseen länsimaiden kulttuuria sekä pakolais- ja ulkopolitiikkaa. Palestiina olisi itsenäisen kansan kotimaa, eikä tukikohta kansainvälisesti toimivalle ja Eurooppaa vihaavalle eliitille. Vapaa Palestiina olisi askel myös kohti vapaata ja eurooppalaista Eurooppaa.

 

Juuso Tahvanainen

60 KOMMENTIT

 1. Aivan erinomainen teksti! Kiitos paljon!

  Ja jälleen osoitus, kuinka tarvitaan KVR:ää (ja MagneettiMediaa) valottamaan kokonaiskuvaa. Valtamedian kautta Israelin toimintaa ei voi ymmärtää, koska Israel nimenomaan toimii valtamedian kautta.

  Medialukutaitoiset kansalaiset joutuvatkin itse yhdistelemään palasia toisiinsa.

  Esimerkiksi tästä haastattelusta saa eväitä.

  http://yle.fi/uutiset/professori_juusola_gazan_konfliktia_pyritaan_hallitsemaan_ei_ratkaisemaan/7366722

  Professori Juusola esittää asiat taitavasti, vaikka onkin harmi, ettei voi osaa/ halua/ voi puhua asioista niiden oikeilla nimillä.

 2. Magneettimedia tekee ansiokasta työtä juutalaisartikkelien eteen, mutta suurempi huoli on silti täydellistä disinformaatiota olevat terveysjutut. Syöpä parantuu sammalta popsimalla ja niin edelleen. Erittäin vaarallista kirjoittelua ja leikkimistä ihmishengillä. Sen takia en tue Magneettimediaa, vaan tuen sen kaatamista.

  • Ja sitäpaitsi nuo juutalaisia koskevat artikkelitkin on ikävästi käännetty agendan mukaisiksi. Lukisin mieluummin hyvin kirjoitettua faktaa kuin väkisin käännettyä agendaa. Ja kyllä, juutalaisista löytyy myös kriittistä kirjoitettavaa ilman disinformaatiota. Ja ei, se ei riitä syyksi valehteluun, että juutalaisten omistamakin media valehtelee.

   • “Liberaali”, et ole vieläkään todistanut mitään Magneettimedian juutalaiskirjoitusta valheeksi. Olet valittanut yhden artikkelin lähteistä, muttet silloinkaan kyennyt todistamaan mitään yksityiskohtaa valheeksi.

 3. Eikö muuten ollu kummallinen tämä lentokonehomma Ukrainassa. Ihan kuin olisi järjestetty homma, että saadaan touhuta Lähi-idässä. Kiitos Juusolle.

 4. Joka viides minuutti tapetaan kristitty, ja 99% näistä tapahtuu muslimimaissa kuten Gazassa, Egyptissä, Pakistanissa jne.

  Vuorokaudessa siis 1440 minuutta / 5 = 288. Kahdessa vuorokaudessa muslimaailma tappaa enemmän kristittyjä, kuin mitä Israel on tappanut tässä kauheassa kahdessa viikossa.

   • Johtuisiko siitä että islamin jumala toistuvasti käskee (koraanissa) tappamaan kaikkia ei-muslimeita? Ja kaikkia vääriä muslimeja- jos he uskovat väärin.

    Kirjoititte ( Patriootti) taannoin että ”maahanmuuttajat eivät saa mitään aikaan suomessa”. Siihen voisi lisätä palestiinalaiset. Ei väliä ovatko kotona Gazassa, Suomessa, Tanskassa, Ruotsissa tai muualla. Eivät kerta kaikkiaan pysty yhtään mihinkään. Tanskassa on julistettu että suurin maahanmuuttopoliittinen virhe, oli päästää palestiinalaisia maahan. Tästähän kirjoitti palestiinalaisnuori (Yahya Hassan) aika osuvasti.

     • Ei muuten tasan varmaan ole sama Jumala kristityillä ja muslimeilla!
      Mistähän aivokuolemasta sä ton ajatuksen oot repässy?

     • Samanlaiset pyhät kirjoitukset, joista osa täysin samoja. Enimmäkseen samat profeetat. Islamin alkuperä sekä Kristinuskossa että juutalaisuudessa.

      Miten ei olisi muka sama jumala?

 5. Itse kannatan finnien ja eestien syvenevää yhteistyötä asian ratkaisuksi. Ainoa tuntemani juutalainen asuu kivasti Kulosaaressa…

 6. ”Arabit eivät ole jatkuvasti lobbaamassa muuttaakseen länsimaiden kulttuuria”

  Eivät lobbaa, tekevät sen ihan konkreettisesti. Sitä ei voi olla huomaamatta. Tämä ”lobbaaminen” on tärkein palikka nykyhetkellä siinä että menetämme oman kulttuurin ja sivilisaatiomme

 7. ei tule ymmärtää väärin, minäkin tuen palestiinalaisia, en palestiinaa. Palestiina tarkoittaa Hamasia jolla ei ole mitään hajua mistään. Hamas laittaa raketteja ilmaan ja panee sit lapset sotalinjalle. Miehekästä!!

  Tukemalla Palestiinaa voi olla varma siitä että konflikti jatkuu seuraavat 90 vuotta, sitäkö te haluatte?

 8. Hamas charterin 8 artikla: ”Allah is its goal… death for the case of Allah its most sublime belief”.

  Tukeeko patriootti palestiinalaisten ja/tai hamasin itsetuhoa?

 9. Arabinationalismi ei ole olemassa arabien mukaan, vaan sellainen on haram.

  Voisiko päätoimittaja valottaa mitä on arabinationalismi, jos sellainen on olemassa?

 10. Miksi isänmaallisen ihmisen tulisi välittää kaukomaiden konflikteista? Miksi patriootit välittät tietoa konfliktista joka ei suomalaisille isänmaallisiille kuulu. Jopa sana israel tai palestiina tarttuu ajatuksiin. Johtuuko se aatteen kansallissosialistisesta luonteesta. Aatteenne ei ole aidosti muukalaisvastainen vaan lipsutte globalismiin. Aito Suomalainen isänmaallinen ei voi olla kiinnostunut lähi-idän konfliktista.

  • Artikkeli vastasi kysymykseesi, lue se uudelleen. Israel on uhka valkoiselle Euroopalle:

   “Kansallismielisillä ei ole siis hyvää syytä tukea juutalaisvaltiota. Israel vaatii tukemiensa kansalaisjärjestöjen ja painostusryhmien suulla monikulttuurista Eurooppaa sekä loputtomasti rahaamme, aseitamme ja sotilaitamme. Mikäli palestiinalaiset hallitsisivat Palestiinaa, ei koko ongelmaa olisi. Arabit eivät ole jatkuvasti lobbaamassa muuttaakseen länsimaiden kulttuuria sekä pakolais- ja ulkopolitiikkaa. Palestiina olisi itsenäisen kansan kotimaa, eikä tukikohta kansainvälisesti toimivalle ja Eurooppaa vihaavalle eliitille. Vapaa Palestiina olisi askel myös kohti vapaata ja eurooppalaista Eurooppaa.”

 11. Se on vain voitto kun silvottujen kikkelien klaanit tuhoavat toisiaan. Arabeista puhuttaessa on kuitenkin kyseessä samat tyypit jotka tuhosivat itäisen Rooman, valloittivat Espanjan, ryöstelivät Italiaa, yrittivät tunkeutua eteläiseen Ranskaan, ja piirittivät Wieniä. Arabit toteuttivat aikoinaan itseään ja toteuttivat itseään ja toteuttivat itsensä tyhjänpäiväiksiksi. Olisihan se vielä sentään edes idioottimaista mennä väliin kun hullut haastavat riitaa.

 12. Ukrainan lentokoneturmalla ja Israelilla oli yhtä paljon tekemistä keskenään kuin suomalaisen aivastuksella Islannin tulivuorenpurkauksen kanssa. Gazan sodan aloituksella ei ollut myöskään mitään yhteyttä Hamasin ja Fatahin yhteishallitukseen, jota onli yritetty aikaansaada riitojen kanssa vuosikausia. Paperinpalan allekirjoitus ei muuttanut suhdetta yhtään paremmaksi.

  Unicef ei ole siinä asemassa, että se voisi tuntea perusteellisesti uhritilaston, ja se pitää kaikkia alle 18- vuotiaita lapsina. Todellisuudessa 17- vuotias voi olla täysverinen taistelija, jonka takana on vuosien taistelukoulutus ja -kokemus. “Palestiinalaissotilas” ei käytä univormua pyrkiessään sulautumaan muuhun väestöön ja aiheuttaa tällä tavalla siviilien keskellä ampuessaan raketteja ympäristönsä suureen vaaraan tulevan vastaiskun vuoksi.

  Gazan pääsairaala on ollut ainakin kahden sodan ajan Hamasin johtokeskuksena. Siitä huolimatta Israel ei ole pommittanunut sitä.

  Gazan ja Israelin välillä ei olisi minkäänlaista konfliktia, ellei Hamas yhdessä muiden terroristijärjestöjen kanssa hyökkäisi Israelin alueelle. Valinta on täysin Hamasin kädessä.

  Israelin valtion syntyhistoria on hyvin toisenlainen kuin kuvaamanne, sillä sadattuhannet arabit lähtivät vapaaehtoisesti pakoon jo ennen sotaa sekä sen aikana. Rikkaimpien oli helppo lähteä sukuloimaan naapurimaihin odottamaan aikaa, jolloin juutalaiset olisi työnnetty mereen ja heidän asuntonsa olisivat tyhjinä. Jonkin verran arabeja ajettiin kodeistaan sodan aikana strategisilta taistelupaikoilta, mutta suurin osa lähti huolimatta juutalaisten nimenomaisesta pyynnöstä jäädä paikoilleen. Ne, jotka jäivät, elävät täysin kansalaisoikeuksin Israelin kansalaisina ja muodostavat jo n 20 % väestöstä.

  Väite Israelin kuulumisesta juutalaisille ei ole lainkaan naurettava vaan historiallinen tosiasia. Alueella ei ole koskaan sijainnut mitään muuta itsenäistä maata kuin juutalaisvaltio, jonka pääkaupunki oli jo 3000 vuotta sitten Jerusalem.

  • “Väite Israelin kuulumisesta juutalaisille ei ole lainkaan naurettava vaan historiallinen tosiasia. Alueella ei ole koskaan sijainnut mitään muuta itsenäistä maata kuin juutalaisvaltio, jonka pääkaupunki oli jo 3000 vuotta sitten Jerusalem.”

   Kanaanilaisilla oli omat valtionsa, ihan Raamatunkin mukaan.

  • “Jonkin verran arabeja ajettiin kodeistaan sodan aikana strategisilta taistelupaikoilta, mutta suurin osa lähti huolimatta juutalaisten nimenomaisesta pyynnöstä jäädä paikoilleen.”

   Nyt heitit kyllä sellaisen jutun että menin ihan sanattomaksi! 😀

   Ja kyllähän tuota “Pyhää maata” on asuttaneet monet kansat. Aiheesta on myös tehty loistava musiikkivideo: https://www.youtube.com/watch?v=-evIyrrjTTY

   • Niin Ville, nämä asiat ovat jääneet suurelta yleisöltä piiloon, koska aina toitotetaan arabien ulosajoa. Jos luet Israelin itsenäisyysjulistuksen, huomaat sen, kuinka arabeihin suhtauduttiin. Maaahan jääneitä 150 000 arabia ei suinkaan surmattu tai ajettu pois vaan he saivat kansalaisoikeudet ja muodostavat tänään 1,7 miljoonan hengen suuruisen vähemmistön Israelissa.

    Mitä tulee siihen väitteeseen, että pieni syntyvän Israelin valtion armeija olisi ajanut pois satoja tuhansia ihmisiä, tällä 5 min. videolla arabit kertovat itse, mitä tapahtui ja kenen käskystä he lähtivät…
    https://www.youtube.com/watch?v=cn4r7ZjG9Nc

   • No en nyt tuota videota loistavaksi kutsuisi…Maailma on ollut ja on sotaisa, ja varsinkin juuri tuo alue, joka yhdistää Afrikan, Aasian ja Euroopan, on ollut aina valloittamaan pyrkivien erikoisen mielenkiinnon kohteena. On merkillistä huomata, että minkään muun maailman valtion kohdalla ei aleta kaivaa sen historiaa tuhansien vuosien taakse ja miettiä, saisivatko ne ihmiset asua siellä, jotka nyt asuvat. Vain Israelia kohdellaan tällä tavalla.

    Kuitenkin harva maa pystyy todistamaan juurensa maahan, jossa asuu, niin pitkälle kuin Israel pystyy. Jo 3000 vuotta sitten tuolla alueella asuivat juutalaiset, puhekielenä oli hepreaa ja pääkaupunki oli Jerusalem. Maassa tehtävät sadat arkeologiset kaivaukset tuovat jatkuvasti esiin alueen juutalaista kulttuuria ja historiaa.

    Missähän suomalaiset olivat 3000 v sitten…

 13. On törkeää, millä tavalla yritätte osoittaa Euroopan kansojen vihamielisyyden juutalaisten omaksi syyksi. On totta, että he eivät sulautuneet muuhun väestöön vaan noudattivat omia tapojaan ja omaa uskontoaan. Jo tämä riitti herättämään vihan ja siitä kumpuavat valheet heitä kohtaan. Suurin tekijä lienee ollut kirkon suunnaton antisemitismi, joka kohteli juutalaisia jumalantappajina. Lutherin teesit synagogien hävityksistä ja juutalaisten pois ajamisesta osuivat ja upposivat kateelliseen ja taikauskoiseen väkeen. Juutalaisia syytettiin milloin mistäkin, rutosta,huonosta sadosta jne, -aivan kuten nykyäänkin.

  Ei ole totta, että Israel yrittää päästä eroon arabeista ja tummista maahantulijoista. Arabivähemmistöllä on kaikki kansalaisoikeudet eikä heitä olla ajamassa mihinkään. Ainoa Israelia huolestuttava tekijä on ollut laittomat Afrikan maiden sirtolaiset, joiden takia jouduttiin pystyttämään turva-aita Egyptin puoleiselle rajalle.

  Kirjoituksenne osa Israelin vaikutuksesta Eurooppaan on kuin suoraan Hamasin peruskirjasta, jossa maailman jokainen sota nähdään juutalaisten syynä. Israel ei aiheuta sotia, se vihaa niihin joutumista. Holokaustin muistamisen tarkoitus ei ole syyllistää eurooppalaisia ( Eurooppa syyllistyi holokaustiin!) vaan tarkoitus on juuri se mitä sanotaan: ei koskaan enää saa tapahtua mitään sellaista. Euroopan pitää pitää huoli siitä, että jokainen saa elää rauhassa ja pelkäämättä.

  Israel elää keskellä kuohuvaa Lähi-itää, jossa diktaattorit teurastavat satoja tuhansia ihmisiä ja mm. Syyriasta on paennut miljoonia ihmisiä. Miksi ette puhu näistä? Israelin puolustussodat eivät aiheuta siirtolaisuutta Eurooppaan.

  Suomalaisilla ja eurooppalaisilla on lukemattomia syitä tukea Israelia, joka taistelee olemassaolostaan omassa pienessä maasssaan lukemattomia vihollisia vastaan. Israel on jo kauan varoittanut Eurooppaa islamista, jonka radikaalin aineksen kanssa se on joutunut tekemisiin vuosisadan. Olisimmepa kuunnelleet ajoissa.

 14. Israel ei vaadi Eurooppaa kääntämään selkäänsä omalle kulttuurilleen ja arvoilleen ja avaamaan ovensa hallitsemattomalle tilanteelle. Eurooppa tekee niin aivan itse. Israel voisi antaa Euroopalle monta hyvää neuvoa siitä, kuinka vain vahvan oman identiteetin sälyttäminen antaa voimaa elää toisenlaisen identiteetin omaavien kanssa. Israel voisi neuvoa Eurooppaa, mitä tehdään sitten, kun tilanne riistäytyy hallinnasta ja kansalaisten henki on vaarassa. Se on mennyt läpi kaikesta, mikä Euroopalla on edessään.

  Israel ei halua aseitamme ja sotilaitamme. Se pärjää kyllä.

  “Mikäli palestiinalaiset hallitsisivat Palestiinaa, ei koko ongelmaa olisi.”
  Mikäli Israel olisi tuhottu niissä monissa sodissa, jotka sitä vastaan on käyty, koko alue olisi arabien taistelukenttää. Ei todellakaan olisi “Palestiinaa” vaan keskenään taistelevien islamistiryhmien järjetön sota siitä, kuka saa olla kalifaatin kuningas. Itsenäinen Israel on alueen vakauttava tekijä, rauhan ja hyvinvoinnin keidas. Toisin kuin väitätte ilman tätä keidasta koko Eurooppa olisi hyvin paljon epävakaampi.

  Juutalaiset eivät vihaa Eurooppaa. He rakastavat entisiä kotimaitaan eivätkä haluaisi lähteä esim. Ranskasta, mutta lisääntyvä antisemitismi islamin taholta pakottaa siihen. Euroopan uhkana on islamilainen terrorismi, joka alistaa muut valtansa alle- ei juutalainen sionismi.

  Toivoisin henkistä rehellisyyttä ja tietojen päivitystä. Perusteettoman Israel- vihan on aika kuolla.

  • Laitanpa muutaman mietteen kommentistasi ja muutaman linkin jonka sisältöön soisin sinun tutustuvan. Voisin laittaa linkkejä vaikka kuinka paljon mutta yritän pitää homman simppelinä. Huomaat ettei maailmasi olekaan niin mustavalkoinen.

   “Israel voisi antaa Euroopalle monta hyvää neuvoa siitä, kuinka vain vahvan oman identiteetin sälyttäminen antaa voimaa elää toisenlaisen identiteetin omaavien kanssa.”

   Vahva identiteetti ei tietenkään itsessään ole huono asia ja siihen on kaikilla kansoilla oikeus, juutalaisillakin.

   “Israel voisi neuvoa Eurooppaa, mitä tehdään sitten, kun tilanne riistäytyy hallinnasta ja kansalaisten henki on vaarassa. Se on mennyt läpi kaikesta, mikä Euroopalla on edessään.”

   Se tietää kyllä asian oikein laidan. Muttei tunnu suovan eurooppalaisille samaa oikeutta itsesäilytykseen: http://www.magneettimedia.com/sionismia-israeliin-monikulttuurisuutta-eurooppaan/

   “Israel ei halua aseitamme ja sotilaitamme. Se pärjää kyllä.”

   Kyllä pärjää, kiitos USA:n veronmaksajien ja sotilaallisen avustuksen. http://www.magneettimedia.com/israelilaispoliitikko-olemme-siionin-viisaita-ja-hallitsemme-amerikkaa/

   “Itsenäinen Israel on alueen vakauttava tekijä, rauhan ja hyvinvoinnin keidas.”

   Noh.. http://www.magneettimedia.com/kristillisdemokraattien-puoluesihteerilta-lipsahti-israel-sortaa-palestiinalaissiviileita/
   Ja vielä tämä: http://www.magneettimedia.com/miksi-juutalaiset-varastavat-palestiinalaisten-veden/
   Asiaa ISIS-terroristeista ja Israelista: http://www.magneettimedia.com/yk-paljastaa-israelin-tuen-isis-terroristeille/

   En tiedä oletko kristitty mutta jos olet niin voin yrittää ymmärtää miksi näet Israelin eurooppalaisten liittolaisena. Kuitenkin perehtyminen niin juutalaiseen uskontoon (tutustu Talmudiin)kuin juutalaisjärjestöjen politiikkaan paljastaa että suuressa pelissä kristityt ovat parhaimmillaankin vain hyödyllisiä idiootteja juutalaisille. Tietysti on aina myös niitä hyviä juutalaisia jotka eivät halua eurooppalaisille pahaa. (Jatkuu..)

   • (jatkoa edelliseen)

    En vain usko heidän poliittiseen vaikutusvaltaansa.

    “Toivoisin henkistä rehellisyyttä ja tietojen päivitystä. Perusteettoman Israel- vihan on aika kuolla.”

    Tervetuloa tutkimaan kanssamme näitä asioita ja ennen kaikkea perusteista! Laittamissani linkeissä on muita erittäin hyviä linkkejä jotka ovat jokaiselle aiheesta kiinnostuneelle tutustumisen arvoisia. Huomaat ettei kritiikkiämme kohdisteta Israeliin vain siksi että se on juutalaisvaltio. Kukin tuomitaan tekojensa mukaan. Suosittelen että pidät hieman taukoa kommentoinnistasi täällä ja käyt kaikessa rauhassa linkkejä lävitse. Olin joskus nuorempana kuin sinä… Sitten aloin havaita että maailmassa joka meille esitetään valtamedian kautta on jotain vikaa.. Aloin tutkia asioita.

    Toivoisin sinulta henkistä rehellisyyttä ja tietojen päivitystä. Perusteettoman Israelin palvonnan on aika kuolla.

    • Taisit arvioida minut aika tavalla väärin…kuinkahan vanha oikein mahdat olla 😀 No, sitä sattuu, mutta Israelin kohdalla toivoisin tarkempaa asioihin perehtymistä ja varsinkin asiallisista lähteistä, jotka kertovat faktatietoa esim. veden käytöstä ja vesikysymyksestä osana rauhanneuvotteluja ja – sopimuksia.

     Sanoit, että kukin tuomitaan tekojensa mukaan. Siihen olisin tyytyväinen, mutta näin se ei mene Israelin kohdalla. Se tuomitaan sen mukaan, mitä joku luulee sen tekevän. En todellakaan palvo Israelia ( vaikka kyllä suuresti arvostan ja ihailen sitä ) vaan odotan sille oikeudenmukaista kohtelua, joka perustuu oikeaan tietoon.

     Kuka nyt uskoisi valtamediaa…Alueella asuvat ihmiset tietävät parhaiten, mitä siellä tapahtuu. Jos haluan tietää, mistä Suomessa puhutaan, luen eri paikkakuntien uutislehtiä. Jos haluan tietää, mitä Israelissa tapahtuu, en lue Helsingin sanomia. Parasta on tutkia useita eri lähteitä ja oppia tuntemaan konfliktien osapuolet sisältäpäin, mieluiten tietysti paikan päällä.

   • Luen kyllä mielelläni asiallisia linkkejä, mutta Magneettimedia ei kuulu niihin. En ymmärrä väitettä siitä, etteikö Israel antaisi Euroopalle oikeutta itsesäilytykseen. Voisitko sanoa lyhyesti omin sanoin, mihin tällainen väite oikein perustuu? Eihän Israelilla, pikkuriikkisellä maalla Lähi-idässä, edes ole mitään valtaa Euroopan tilanteeseen.

    Israel ei ole ainut valtio, jota USA tukee. Se on myös suurin ns. palestiinalaisten tukija. Kun ottaa huomioon sen, että Israelin naapureista monet saavat suurta tukea rikkailta öljyvaltioilta, minusta on hyvin kummallista, ettei monien mielestä Israelilla saisi olla edes yhtä tukijaa puolellaan. Kukaan ei julkista lukuja muiden maiden saamasta tuesta, mutta Israelin saamasta tehdään jostain syystä suuri numero.

    Ei, Israel ei sorra palestiinalaissiviilejä eikä varasta heidän vettään. Mämä väitteet eivät ole totta. Oikeaa tietoa arabien kohtelusta, asioiden syistä ja seurauksista, jakavat mm. arabitoimittaja Khaled Abu Thoame
    http://www.gatestoneinstitute.org/author/Khaled+Abu+Toameh ja ihmisoikeusaktivisti, pal.arabi Bassem Eid, jonka terävän ja rakentavan kirjoituksen voi lukea esim http://blogs.timesofisrael.com/we-palestinians-hold-the-key-to-a-better-future/

    En heittele mielipiteitä aivan lonkalta, olen seurannut Israelia koskevia asioita useamman vuosikymmenen ajan ja perehtynyt asioihin hieman pintaa syvemmältä ja arvostan faktoja.

    Jk. monet juutalaiset eivät edes tiedä, mikä on Talmud. Juutalaisuuden ydin on 5 Mooseksen kirjaa, joita luetaan synagogissa jatkuvasti.

   • Huvittavinta tässä Ville on, että referoit magneettimedian uutisia 😀 Se on aivan sama kun perustelisit terrorismia oikeutusta viitaten koraaniin 😀 Dorka!

    • Mitä vikaa Magneettimediassa on? Haluatko kertoa jonkun lehdessä esitetyn väitteen, joka on valhe?

     • En tiedä mutta näissä nimimerkeissä täällä rupeaa olemaan tiettyä, itsetuntoani hivelevää vivahdetta.

 15. Israel on jo vuosia halunnut sotaa Iraniin väitetyn ydinaseohjelman varjolla. Iranin valtio ja antisionistit ovat jo vuosia sanoneet, että Israel valehtelee asiasta, koska kokee Iranin uhaksi itselleen (sama juttu Syyrian ja Irakin kanssa).

  Nyt jopa valtamedia joutui myöntämään, että Israel “liioittelee Iranin ydinaseuhkaa”. http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2015022419250418_ul.shtml

  Israel on alueen ainoa ydinasevaltio ja Mossad on toteuttanut useita salamurhia ulkomailla, tappaen muun muassa iranilaisia tiedemiehiä.

  Lähi-Idän sodat liittyvät olennaisesti Israeliin. Euroopan juutalaisyhteisö tukee Israelia lähes yksimielisesti ja Euroopassa toimivat juutalaisjärjestöt propagoivat monikulttuuri-ideologiaa goyimille.

  • On hyvin mielenkiintoista nähdä, kuinka moni länsimainen ihminen ei ymmärrä islamilaista maailmaa, jossa koko länsimainen kulttuuri nähdään arvonsa menettäneenä, halveksittavana yhteiskuntana, joka pitää alistaa islamin alle. Kun Iranin johtaja Ali Khamenei puhuu alaisilleen, hänen sävynsä on juuri tämä. Lainaan pätkän hänen puheestaan koskien Palestiina- kysymystä:

   “So you saw how the U.S. officials took stance regarding these martyrdom-seeking youth. I would like to say that such stands are futile. This sense of seeking martyrdom is not an emotional one. It is based on belief in Islam and the hereafter. Where there is real Islam it becomes a danger to the imperialists. To dominate Palestine, the imperialists need to fight against Islam which implies fighting against the Muslim world… It is clear now that the negotiation table and dialogue with the enemy is a useless thing.”

   Khamenei ylistää itsemurhapommittajia islamin taistelijoina keinona päästä eteenpäin neuvottelujen sijasta. Hänelle USA sekä Israel ovat vihollisia, ja vihollisia vastaan islamilla on keinonsa. Iran on julkisesti moneen kertaan uhannut poistaa Israelin kartalta. Se ei ole vain puhetta: Iran on vastuussa mm. Hizbollahin synnystä, se rahoittaa, varustaa ja kouluttaa terroristeja niin Libanonissa, Gazassa kuin Syyriassakin eli sen sormet ovat pelissä tiukasti kaikkialla Israelin ympärillä. Tähän asti se on jäänyt tappiolle, mutta ydinaseen myötä kaikki muuttuisi.

   En halua edes kuvitella ydinasetta Hizbollahin ja Hamasin kaltaisten terroristijärjestöjen käytössä.

   • Ei ole mitään Iranin ydinaseohjelmaa. Se on Israelin valhe, jolla yritetään saada goyim hyökkämään Iraniin taistelemaan juutalaisten puolesta, koska Israel kokee voimakkaan ja antisionistisen valtion olemassaolon uhaksi itselleen.

    Samanlaista lokaamiskampanjaa käytiin Syyrian hallintoa vastaan ja nyt Syyriassa on sisällissota käynnissä. Ja tuota sotaa käydään sionistisen USA:n kapinallisille lahjoittamilla aseilla.

    “Hajota ja hallitse” on sionistien noudattama taktiikka: yllytetään muut sotimaan keskenään, niin saadaan itse olla rauhassa.

    Aika kova väite tuossa toisessa kommentissasi, “Israel ei halua aseitamme ja sotilaitamme. Se pärjää kyllä.” Todellisuudessa Israel kaatuisi muutamassa kuukaudessa kuin korttitalo, jos USA ja Saksa laittaisi raha-hanat kiinni.

    • “Ei ole mitään Iranin ydinaseohjelmaa.” Tähänhän voi sokeasti uskoa, mutta millä todistatte tämän? Silläkö, että Iran sanoo niin?

     Israel ei yritä saada ketään hyökkäämään Iraniin puolestaan. Se pystyy siihen kyllä itse, ja saisi tarvittaessa apua jopa niiltä arabimailta, jotka eivät halua Iranille ydinasetta.

     On harhaanjohtavaa sanoa, että Israel “kokee” Iranin uhaksi itselleen. Iran on jo uhka kaikkialla Israelin ympärillä ja se toimii jo niin Gazassa, Libanonissa, Siinailla kuin Syyriassakin. Israelin rajojen ulkopuolella on tuhansia raketteja ja iranilaisten kouluttamia taistelijoita odottamassa seuraavaa hyökkäyskäskyä. Tämä on fakta.

     Israelin syyksi voi tietysti halutessaan vierittää maailman jokaisen sodan ja uhrin, kuten Hamas tekee (“There was no war that broke out anywhere without their fingerprints on it…”), mutta se vaatii kyllä sokeaa uskoa omaan agendaan tosiasioista välittämättä.

     Väite, että jos muut sotivat keskenään, saa itse olla rauhassa, ei pidä ollenkaan paikkaansa. Israel hyötyy tilanteesta, jossa sen naapurit elävät rauhassa keskenään, ei siitä, että esim. Syyriassa on kaaos, joka uhkaa joka hetki työntyä myös Israelin puolelle rajaa. Tällainen kaaos on kuin painekattila, josta ei tiedä, mihin suuntaan se räjähtäessään leviää. Vaaralliset aseet voivat joutua vääriin käsiin jne.

     Te väitätte, että Israel on uhka Euroopalle vaatiessaan aseitamme ja sotilaitamme. Millainen uhka Israel on Suomelle, mitä se haluaa Suomelta? Entä Euroopalta?

     Selviämiseen tarvitaan paljon muutakin kuin sotakalustoa.

     • “Tähänhän voi sokeasti uskoa, mutta millä todistatte tämän? Silläkö, että Iran sanoo niin?”
      Hahhah viikon vitsi! Eiköhän se todistustaakka tässä asiassa ole niillä, jotka väittävät Iranilla olevan ydinaseohjelma, eli käytännössä Iranin sotaa haluavilla sionisteilla. Israelin johtohan jäi viime viikolla kiinni aika räikeästä ja nolosta valehtelusta tässä asiassa.

      Iranissa on vieraillut useita kansainvälisiä tarkastusryhmiä, eikä sieltä ole löytynyt viitteitä ydinaseen kehittelystä. Ainoat, jotka jauhavat Iranin ydinaseista, ovat Israel ja sitä myötäilevät sionistit, jotka uskovat kaiken, mitä Israel sanoo. Israelilla sen sijaan on ydinaseita eikä se päästä kansainvälisiä tarkastajia maahansa.

      Mutta mikäli sinulla kuitenkin on jotain uutta tietoa tästä Iranin ydinpommiholokaustista, niin kannattaa vinkata Kansainväliselle atomienergiajärjestölle (IAEA) ja YK:lle, koska heillä sellaista tietoa ei ole.

    • Faktoja:

     1.Iran ei ole vuosien aikanapäästänyt tutkijoita läheskään kaikkiin paikkoihin, missä sen tiedetään kehittävän ydinvoimaan liittyvää teknologiaa. Sen toiminta on kaikkea muuta kuin läpinäkyvää.
     2. Iran valehtelee, kiertelee, salaa asioita, jopa kokonaisen Qumin läheltä löytyneen ydinvoimalaitoksen.
     3. Iran ei tarvitse läheskään niin paljon sentrifugeja, kuin mitä sillä mikäli se kehittää ydinvoimaa vain energiaa varten.
     4. Rauhanomaista käyttöä varten Iranin ei tarvitsisi opetella tekemään rikastetusta uraanista ohjukseen sopivaa kärkeä, kuten se on kuumeisesti tehnyt vuosia.
     5. Iranin ei tarvitsisi kehittää ohjusta, johon voi sijoittaa ydinkärjen, ja koeräjäyttää sitä 600 metrin korkeudella, ellei se pyri saamaan ydinräjähdettä taivaalle. Se on kehittänyt Shahab 3:n, jolla yltää kevyesti Israeliin ja Eurooppaan.
     6.Iran ei tarvitsisi ulkomaisia ydinase-eksperttejä laitoksiinsa, ellei se kehittelisi ydinasetta.
     7. Iranin johto uhkaa jatkuvasti eliminoida Israelin.
     8. Iran tukee terrorismia ympäri maalmaa ja varsinkin Israelin lähialueilla.

     IAEA:n loppupäätelmä pitkän raportin perässä: “Iran has carried out activities that are relevant to the development of a nuclear explosive device.” IAEA tietää, että Iranin touhut eivät liity rauhanomaiseen teknologiaan. Kysymys on enää siitä, mitä poliitikot ja johtajat tekevät tällä tiedolla.

     Suomalainen IAEA- tutkija Olli Heinonen:
     http://www.algemeiner.com/2014/11/11/former-iaea-deputy-chief-warns-iran-has-more-advanced-centrifuges-than-officially-declared/

     • Siis jauhatko sinä vieläkin siitä “Iranin ydinaseesta”?

      Iranilla ei ole mitään velvoitetta päästää maahansa yhtään ketään, mutta se on silti päästänyt vapaaehtoisesti riippumattomia tutkijoita, jotka eivät ole löytäneet ydinaseita. Iran ei ole tilivelvollinen sionisteille, mutta on silti useita kertoja osoittanut puheet ydinaseista valehteluksi. Sen sijaan kukaan ei ole todistanut ydinaseohjelman olemassaoloa!

      Israelilla sen sijaan on ydinaseita eikä se päästä riippumattomia tutkijoita maahan. Israelin toiminta on kaikkea muuta kuin läpinäkyvää: kun Mordechai Vanunu paljasti 80-luvulla maailmalle Israelin salaisen ydinaseohjelman, hänet vangittiin lähes 20 vuodeksi, eikä hän edelleenkään saa poistua maasta eikä vielä tänäkään päivänä saa puhua ulkomaisille toimittajille. Mitä Israel haluaa peitellä?

      “7. Iranin johto uhkaa jatkuvasti eliminoida Israelin.”
      Tämä väite perustuu Ahmadinejadin lausuntoon, jonka länsimainen media (lue sionistinen media) käänsi tahattomasti tai tarkoituksellisesti väärin. Saatiin sionisteille “todisteita” Iranin agressiivisuudesta.

      Kaikki muu tuossa kommentissasi onkin pelkkää spekulointia, jonka lähtö-oletuksena on, että Israel puhuisi totta. Heitit sitten loppuun vielä juutalaislehden artikkelin, jonka räväkkä otsikko ei vastaa artikkelin sisältöä.

      Ei Iran uhoa Israelille vaan Israel koettaa puhua koko maailman Irania vastaan. Ei Iranilla ole ydinasetta vaan Israelilla on. Ei Iran käy sotaa, mutta Israel on jatkuvasti sodissa, joissa se murhaa siviilejä.

      En jaksa keskustella kanssasi tästä olemattomasta Iranin ydinholokaustista, koska selvästi tämä on sinulle uskon asia.

    • Yrittäisit nyt argumentoida jotain järkevää…kun kaikki maailman johtajat näkevät vierestä, kuinka Iran kiivaasti rakentaa ydinaseohjelmaansa ja kieltää kansainvälisiltä tarkkailijoita pääsyn kyseisiin laitoksiin. Asian leimaaminen “Israelin valheeksi” on naurettava ja kertoo vain omasta asenteellisuudestasi. Kannattaisi lukea Maria Kasken kirjoitukset huolellisesti, niissä on faktaa luulojen ja asenteiden sijaan!

    • Ei Iranin uhka perustu valheisiin. Jos Mossad ja Netanyahu ovat eri mieltä siitä, kuinka nopeasti pommi valmistuu, ei se tee uhkaa tyhjäksi.

     Sitäpaitsi suhtaudun tietyllä varauksella sekä Guardianin että varsinkin Al jazeeran uutisiin, joista jälkimmäinen on enemmän propagandatuutti. Kun mukaan lisätään Etelä-Afrikan tiedustelu, seurauksena voi olla myös täyttä soopaa. Vai aikoiko Mossad todella kuivattaa Niilin?http://www.theguardian.com/world/2015/feb/25/spies-lies-fantasies-leaked-cables-lift-lid-intelligence-agencies

     • Sionistit ovat valehdelleet Iranin ydinuhasta varmaan viimeiset 10 vuotta. Ja koko ajan vaativat Iran-vastaisia pakotteita ja pyrkivät haittaamaan sopimuksien tekoa. Syitä voi vain arvailla, mutta todennäköisesti liittyy siihen, että Iranin olemassa olo pelottaa Israelia muilla tavoin.

      Israel on kuitenkin laitonta laajenemispolitiikka harrastava valtio, joka on rikkonut useita kansainvälisiä lakeja. Ymmärrettävästi kaikki eivät sitä hyväksy!

  • Sodilla, joissa arabit taistelevat keskenään vallasta ja murhaavat toisiaan, ei ole mitään tekemistä Israelin kanssa. Jos asia olisi Israelin päätettävissä, Lähi-itä olisi kehityksen, yhteistyön ja hyvinvoinnin tyyssija.

   Israel ei ole vastuussa siitä, että islamilaiset maat ovat päättäneet hävittää alueen ainoan juutalaisvalton, ja jatkavat yrittämistä kerran toisensa jälkeen. Israel on valmis rauhaan kaikkien kanssa, mutta se ei voi laskea aseitaan ennen kuin naapurit ovat siihen valmiita. Jordania ja Egypti olivat.

   Totta kai Euroopan juutalaiset tukevat Israelia. Minne muualle he voisivat suunnata katsettaan lisääntyvän islamilaisen uhan alla?! 70 vuotta sitten juutalaisilla ei ollut mitään paikkaa, minne paeta – nyt on, ja sitä ainoaa turvapaikkaakaan heille ei suotaisi. Vertailun vuoksi voisi mainita, että arabeilla on 21 valtiota (islamilaisia maita on muistaakseni 57), joiden pinta-ala on 600-kertainen Israeliin verrattuna.

   Israel ei uhkaile mitään tahoa ydinaseella, ei silloinkaan, kun Saddamin scudit lensivät Tel Aviviin. Israel ei muodosta vaaraa yhdellekään maalle, joka jättää sen rauhaan.

   • Israel epävakauttaa aluetta ja sodissa pommittaa siviilikohteita, Mossad murhaa Israelin vastustajia. Israel vaikuttaa pinnallisesti “sivistyneemmältä” sen vuoksi, että on saanut ja saa merkittävää rahallista tukea esim. USAlta. Samaan aikaan gazalaiset on ahdettu aidatulle alueelle, jonka infrastruktuurin Israel aina silloin tällöin murjoo romuksi. He rakentavat myös laittomia siirtokuntia ja laittavat puskutraktoreilla palestiinalaisten koteja maan tasalle. Ja sitten joku kehtaa höpöttää “hyvinvoinnista”.

    Ja mitä tulee tuohon kehitykseen, niin Euroopassahan juutalaiset itkevät antisemitismistä, jos heiltä kielletään lasten sukupuolielinten silpominen tai eläinten rituaaliteurastaminen. Israelissa tällaisia “juutalaisvastaisia kieltoja” ei luonnollisesti ole.

    Mitään Lähi-Idän kriisiä ei ollut olemassakaan ennen Israelin perustamista! Nyt siellä on päättymätön sodan kierre, joka tuo jatkuvasti Eurooppaan pakolaisia.

    • Et kyllä tiedä yhtään, mistä puhut…Suosittelen katsomaan videonpätkän, jossa Hamas- järjestön johtajan poika kertoo, mitä hän ajattelee Israelista.
     https://www.youtube.com/watch?v=ZmqGvxTM8AA&t=12

     Vai Mossadko se onkin suuri ongelma maanosassa, jossa on tapettu satoja tuhansia ihmisiä viime vuosien aikana! Jotain suhteellisuudentajua, kiitos.

     Israel tekee enemmän kuin mikään muu valtio maailmassa välttääkseen vahingoittamasta siviilejä. Gazalaisista puheen ollen kukaan ei ole ahtanut heitä Gazaan, kyllä he ovat sinne itse muuttaneet/ syntyneet. Mitä tulee ahtauteen, siellä ei ole sen ahtaampaa kuin suurkaupungeissa ja avaraa tilaakin on kyllä kaupunkien ympärillä.

     Israelin ei tarvitsisi käydä Gazassa, ellei sieltä ammuttaisi raketteja Israelin kylin ja kaupunkeihin, tuhansittain. Joka tekee sellaista, tietää varmasti, että vastaus tulee paluupostissa.

     Kyllä, Israel merkitsee hyvinvointia, ns. palestiinalaisillekin. Gazassa oli hyvä aika silloin, kun se oli vielä Israelin miehittämä. Nyt siellä pitää järjestystä terrrostijärjestö Hamas, joka ei välitä ihmisten hyvinvoinnista tuon taivaallista. Ihmiset ovat nappuloita sodassa Israelia vastaan.

     Juutalaiseen kulttuuriin kuuluvat asiat, kuten esinahan leikkaus eivät loukkaa ketään.Itseäänhän he puukollaa satuttavat, joten sen ei pitäisi haitata muita.

     • Valitat muiden lähteistä, mutta linkität itse AIPACin propagandavideoihin? Sinulle tuo video on todiste Hamasin pahuudesta, mutta minulle se on todiste tiedustelupalveluiden kyvystä manipuloida ihmiset, jopa perheenjäsenet, toisiaan vastaan.

      Sotia käydään poliittisista syistä ja Israelilla on erittäin merkittävä vaikutus alueen tilanteeseen. Kyllä Mossadkin tekee parhaansa hämmentääkseen soppaa Israelin eduksi. Kuten sanoin, Lähi-Idän kriisiä ei ollut olemassakaan ennen Israelin perustamista.

      Palestiinassa oli kaikki ok ja ihmiset elivät rauhassa keskenään kunnes sinne perustettiin terroristivaltio. Sen jälkeen tuo valtio on vielä laajentunut alkuperäisestä muodostaan.

      Hamasin vastarinta on täysin oikeutettua ja heillä on kansan tuki. Kyllä mikä tahansa kansa sanoo jossain vaiheessa, että nyt riittää! Palestiinalaisille ilmoitettiin Israelin perustamisesta, maahan alkoi valumaan juutalaisia ympäri maailmaa, palestiinalaisia häädettiin kodeistaan, Israelia laajennettiin, palestiinalaisia sorretaan ja murhataan päivittäin heidän omassa maassaan. Monella menee hermot paljon vähemmästäkin.

      “Juutalaiseen kulttuuriin kuuluvat asiat, kuten esinahan leikkaus eivät loukkaa ketään.Itseäänhän he puukollaa satuttavat, joten sen ei pitäisi haitata muita.”
      Tekevätkö juutalaiset siis tee-se-itse-leikkauksia? Todellinen harppaus lääketieteelle! Luulin, että Mohel suorittaa tuon pyhän rituaalin.

    • Yhdistelet maailman tapahtumia hyvin oudosti. Sotia ja valloituksia sekä pakolaisia on ollut yhtä kauan kuin ihmisiäkin. Maailma oli hyvin erinäköinen paikka 1900-luvun alussa kuin nyt. Tuskin asiat olisivat onnellisemmin, jos ottomaanivaltakunta olisi vielä pystyssä Lähi-idässä ja Suomi Venäjän suuriruhtinaskunta? Maailmansotien aiheuttamat pakolasvirrat ja itsenäistyvät siirtomaat muuttivat Eurooppaa, Afrikkaa ja Lähi-itää radikaalisti.

     Ei ole Israelin vika, että sen olemassaoloon suhteuduttiin vihamielisesti ja syntyvä valtio yritettiin heti tuhota. Ei ole Israelin syy, että vielä lähes sata vuotta myöhemmin arabit lyövät päätään samaan puuhun. Mikäli arabijohto olisi hyväksynyt Israelin, mitään sotia ei olisi tarvinnut sotia koko tänä aikana.

     Kun etsitään syyllistä Lähi-idän pakolaisvirtoihin, sitä pitää etsiä arabimuslimeista, jotka ovat tälläkin hetkellä sodassa toinen toistensa kanssa. Se sota jatkuisi kyllä ilman Israelin olemassaoloakin, mutta onneksi on Israel, hyvinvoinnin ja ihmisoikeuksien puolustaja epävakaassa hornankattilassa.

     http://www.globalis.fi/Tilastot/Pakolaiset-kohdemaittain

     • Miksi juutalaisille on niin tärkeää tukea juutalaista nationalismia ja apartheidia Palestiinassa, mutta vastustaa valkoista nationalismia Euroopassa?

  • “Euroopassa toimivat juutalaisjärjestöt propagoivat monikulttuuri-ideologiaa goyimille.”

   Voisitko antaa näytteen tästä propagoimisesta?

   Miksi muutin käytit heprean sanaa goyim? Se merkitsee muita kansoja kuin juutalaisia.

    • Luen mieluummin juutalaisten kommentit suoraan niiden alkuperäisestä linkistä ilman kommentointia, jossa kirjoittaja vetää oman näkemyksensä mukaiset johtopäätökset, jotka eivät liity mitenkään kyseessä olevaan asiaan.

     Olisi todella kummallista, jos – 70 vuotta holocaustin jälkeen- juutalaiset olisivat riemuissaan Adolf Hitleriä arvostavien puolueiden noususta.

     “The policies advocated by Jewish organizations will result in the death of European civilization.”
     Voiko joku laukoa jotain noin typerää aivan tosissaan? Naurettava väite.

     “Needless to say, there is no similar sentiment among Jewish organizations for multiculturalism and non-Jewish immigration in Israel.”
     Israelin kansalaisista yli 20 % ei ole juutalaisia. Juutalaisia on tullut maahan yli 120 eri lähtömaasta. Siellä asuu lisäksi lukemattomien eri uskontojen, kielien ja kulttuurien edustajia. On kuitenkin päivänselvää, että koska kysymyksessä on maailman ainoa valtio, jossa juutalaiset voivat itse päättää asioistaan ja puolustuksestaan ja jolla on kokoa vain 20 000 km2, muuttajiksi hyväksytään etupäässä juutalaiset. Samoilla periaattilla Suomikin hyväksyy paluumuuttajansa.

   • Tässä yksi näyte, jossa juutalainen kertoo avoimesti, että heillä on johtava asema Euroopan muuttamisessa “monikulttuuriseksi” ja hän pitää sitä tärkeänä tehtävänä. https://www.youtube.com/watch?v=MFE0qAiofMQ

    Juutalaisjärjestöjä merkittävämpi monikulttuurisuuden edistäjä on kuitenkin kansainvälinen valtamedia. Magneettimedia julkaisi hiljattain Who controls your mind?-kaavakkeen, joka havainnolistaa juutalaisten omistussuhteita kansainvälisessä mediassa. http://www.magneettimedia.com/kuka-hallitsee-kansainvalista-mediaa-2015/

    Britannian pääministeri kiittää juutalaisia monikulttuurisuudesta: http://www.thejc.com/news/uk-news/103867/david-cameron-wishes-jewish-community-a-happy-pesach

    USAn varapresidentti kiittää juutalaisia maahanmuuton, homoliittojen ja “kansalaisoikeusliikkeen” menestyksestä: http://www.washingtonpost.com/blogs/post-politics/wp/2013/05/22/biden-jewish-leaders-helped-gay-marriage-succeed/

    Käytin sitä sanaa, koska juutalaiset itse kutsuvat meitä sillä nimellä ja puhe oli juutalaisista. Heille on olemassa kahdenlaisia ihmisiä: jumalan valittu kansa ja goyim. Oletko muuten kristitty sionisti vai juutalainen itsekin?

    • Kaikella kunnioituksella, Barbara Lerner ei puhu ollenkaan sellaista, mitä kuulet hänen puhuvan. Hän toteaa, että Eurooppa ei voi olla sellainen kuin aikaisemmin, mutta että sen täytyy oppia elämään uudessa tilanteessa. Tämähän on päivänselvää. Euroopassa on miljoonia maahanmuuttajia, jotka eivät sopeudu uuteen kulttuuriin ja jotka tuovat mukanaan myös antisemitismiä. Juutalaisuus voi hänen mukaansa auttaa tässä vaikeassa tilanteessa, mihin en kyllä jaksa noin optimistisesti uskoa. Mutta juutalaisen kulttuurin elvyttämisessä en näe mitään huonoa, päinvastoin.

     Juutalainen kulttuuri on tuonut paljon monenlaista rikkautta jokaiseen maahan, jossa se on vaikuttanut. Mitä negatiivista pääministerin kiitoksessa on?

     Magneettimedian kirjoituksiin en ota kantaa, koska en niitä lue. Pitäydyn mediassa, joka pysyy tosiasioissa ilman vainoharhaisuutta ja paatosta.

     Sanat “goyim” ja “valittu kansa” ovat sanoja, joita käyttävät yleensä vain ne, jotka haluavat mustamaalata juutalaisia, vähän siihen tyyliin kuin ruotsinsuomalaisia mollaavat puhuvat “bättre folkista”. Minä en näe mitään syytä tällaiseen halventamiseen. Meille suomalaisillekin on olemassa Suomi ja muut maat. Oma maa mansikka jne.

     En ole määriteltävissä noilla käsitteillä. Olen vapaa ajattelemaan kaikesta kuten haluan.

     • Kyllä Barbara puhuu siinä videossa juuri siitä, mistä sanoinkin sen puhuvan. Sinä vain intät siitäkin huolimatta.

      Tosiasia on, että juutalaisyhteisö vastustaa eurooppalaisten kansallismielisyyttä, mikä näkyy juutalaisjärjestöjen kannanotoissa km-puolueiden menestykseen liittyen. Samalla he tukevat sionismia Israelissa. Tosiasia on myös se, että juutalaisyhteisö haluaa Euroopasta “monikulttuurisen” ja juutalaisilla on ollut johtava rooli kielteisten ideologioiden istuttamisessa valkoisiin maihin, esim. marxismi/kommunismi.

      Jos ennakkoluuloistasi huolimatta lukisit Magneettimediaa, niin huomaisit, että he merkitsevät lähteet artikkeleihinsa. Kukaan ei ole vielä pstynyt kumoamaan lehden juutalaisartikkeleiden sisältöä, ei edes oikeus tai juutalaisjohtaja Dan Kantor!

      Huvittavaa muutenkin, että vihjailet Magneettimedian juutalaistekstejä epäuskottavaksi, mutta omat argumenttisi perustuvat muiden keskustelijoiden lähteiden vääristelyyn (Barbara) tai omiin fiiliksiisi Israelin kansasta.

      “Goyim” ja “valittu kansa” on kyllä juutalaisten omia termejä, eikä mitään vanhentuneita sanontoja. Tuore video, jossa juutalaiset kertovat goyimin tulevaisuudesta Messiaan saapumisen jälkeen. https://www.youtube.com/watch?v=0Ji_Y7YEbKY

     • “Barbara Lerner ei puhu ollenkaan sellaista, mitä kuulet hänen puhuvan…”

      Taitaa Maria harrastaa ns. “pilpul”ia, aka hiusten halkomista.

      “Pilpul occurs any time the speaker is committed to “prove” his point regardless of the evidence in front of him. The casuistic aspect of this hair-splitting leads to a labyrinthine form of argument where the speaker blows enough rhetorical smoke to make his interlocutor submit…What is thought to be the Jewish “genius” is often a mark of how pilpul is deployed.”

 16. “On todettu, että juutalaisilla on oikeus vaalia omaa identiteettiään ja puolustaa kotimaataan siinä, missä eurooppalaisillakin. Tällöin kuitenkin sivuutetaan kokonaan Israelin ainutlaatuinen syntytarina ja sionistisen aatteen tavoite. Me tuemme Palestiinaa, sillä juutalainen nationalismi on eurooppalaisten kannalta huomattavasti vaarallisempaa kuin arabinationalismi.”

  Kuulisin mielelläni vielä selvennyksen siihen, mikä on se Israelin ainutlaatuinen syntytarina ja sionismin tavoite, joka sivuutetaan, miksi juutalainen nationalismi on vaarallista eurooppalaisten kannalta ja miksi ajttelette niin eri tavoin Israeliista kuin monet muut vastaavat järjestöt. Mieluiten omin sanoin, ilman Magneettimediaa, kiitos.

Comments are closed.