Koti Artikkelit Yhteiskunta Suomen juutalaisjohtaja murhaa sananvapauden

Suomen juutalaisjohtaja murhaa sananvapauden

10

gideon_bolotowsky

Suomessa asuva juutalaisaktiivi ja tunnettu liikemies Gideon Bolotowsky haluaa sensuroida puheen juutalaisten poliittisesta vallasta ja sionismista. Bolotowsky raivostui suomalaislehden teksteistä, jotka tarttuivat rohkeasti tabuaiheeseen.

Gideon Bolotowsky kuuluu Suomen näkyvimpiin poliittisiin juutalaisiin kokoomuslaisten Ben Zyskowiczkin ja Chaim Zabludowiczin sekä SDP:n Ruben Stillerin ja Ruth Hasanin ohella. Bolotowsky on hyökännyt rajusti suomalaisia Israelin kritisoijia vastaan – hän esimerkiksi syytti vasemmistolaista Paavo Arhinmäkeä vihapuheesta tämän todettua, että sionistisella Natolla ei tunnu olevan mielenkiintoa puuttua Israelin sotarikoksiin. Bolotowsky on myös puhunut Israelin raakaa sotilaspolitiikkaa puoltavissa keskustelutilaisuuksissa, kuten hirtehisesti nimetyssä Helsinki Peace Forumissa. Hän on militantti sionisti, eikä häpeile sitä. Liikemiehen uusin uhri onkin Kärkkäinen-tavarataloyrityksen johtaja Juha Kärkkäinen.

 

Räjähdysherkät juutalaiset

Kärkkäisen mainoslehti Magneettimedia on tunnettu poliittisen valtavirran kyseenalaistavista kannoistaan. Toisinajattelijalehti on toistaiseksi saanut toimia vailla sensuurin uhkaa, vaikka sen artikkelit ovat olleetkin välillä kovankin arvostelun kohteena. Se on suututtanut niin elintarvikejättejä, lääkevalmistajia kuin poliitikkoja. Kaikki ovat silti olleet yhtä mieltä siitä, että julkaisu on oikeutettu ilmaisemaan poliittisen mielipiteensä, olipa mielipide poliittisesti korrekti tai ei.

Suomen juutalaisyhteisön mielestä Magneettimedia astui kuitenkin näkymättömän rajan yli, kun se uskaltautui arvostelemaan länsimaiden poliittisista instituutioista pyhintä – juutalaista rotua. Suomen juutalaisten seurakuntien keskusneuvosto onkin vienyt Magneettimedian tekstit poliisille. Bolotowskyn mukaan myös Oulussa asuva “yksityishenkilö” on tehnyt lehdestä tutkintapyynnön poliisille. Oulussa asuu pieni mutta hyvin itsetietoinen juutalaisyhteisö, joka on aiemminkin pyrkinyt vaikuttamaan suomalaisten mielipiteisiin lehdistön kautta.

Tavoitteena on juridisesti tappaa keskustelu äärijuutalaisten poliittisesta vallasta heti alkuunsa. Avoin keskustelu ja poliittinen läpinäkyvyys kun ovat pahinta myrkkyä sionistien rikollisille tavoitteille.

Bolotowsky ja raivotautinen sionistien lauma syyttävät Magneettimediaa “vihapuheesta”. Yhdysvalloissa liberaalien lanseeraama käsite vihapuhe tarkoittaa yleensä syrjivää puhetta, joka kehottaa toimimaan rikollisesti jotain ihmisryhmää vastaan.

Seemiläisen itkuvirren perusteella Magneettimedian tekstit, joista toinen oli lainaus David Duken kirjasta Juutalainen ylivalta ja toinen käsitteli Yhdysvaltojen roolia sionistien sätkynukkena, kiihottavat siis suomalaisia hyökkäämään juutalaista yhteisöä vastaan. No, puhuvatko teksteistä suivaantuneet juutalaisaktiivit totta? Eivät toki.

 

Mitä Magneettimediassa kirjoitettiin?

Sanomalehti Kalevan mukaan Adrian Salbuchi -nimisen argentiinalaisen kirjoittama teksti “Maailmanmahti USA on sionistien sätkynukke” esittää “kovia” väitteitä siitä, että sionismi on pesiytynyt maailman valtarakenteisiin. Sanavalinta on naurettava. Israelin saama poliittinen, taloudellinen ja sotilaallinen tuki länsimailta ei ole uskonasia. Se on peittelemätöntä todellisuutta, joka selviää välittömästi seuraamalla kansainvälisiä sopimuksia, poliitikkojen julkisia puheenvuoroja ja maailmankauppaa. Se ei ole salaisuus, salaliitto tai “kova väite”, vaan poliittista arkea: Yhdysvallat, Israel ja EU muodostavat länsimaisen valtapoliittisen akselin, joka katsoo sionistien rikoksia miehitetyssä Palestiinassa lähes poikkeuksetta sormien läpi.

Miksi juutalaiset sitten tahtovat sensuroida poliittisen analyysin, joka ei yllytä väkivaltaan tai muihin rikoksiin mitään vähemmistöä vastaan? Eikö tämä kieli siitä, että sionistisessa politiikassa itsessään on jotain, josta juutalaiset eivät julkisesti tohtisi puhua – jotain, joka nolostuttaa heitä. Jokaisen on parasta lukea Magneettimedian molemmat tekstit ja peilata niiden sisältöä todellisuuteen. Teksteissä käsiteltävät henkilöt, historialliset tapahtumat ja sopimukset eivät ole keksittyjä. Ne löytää helposti hakukoneella ja tietosanakirjoista. Miksei niistä saisi siis kirjoittaa?

Salbuchin artikkelissa muistutetaan, että huomattava osa aikamme vaikutusvaltaisimmista ihmisistä ja instituutioista on juutalaisia tai avoimen Israel-myönteisiä ei-juutalaisia. Näitä ovat tekstin mukaan muun muassa “Bernanke, Goldman Sachs, Wolfowitz, Perle, Kissinger, Feith, Blitzer, Murdoch, Rubin, Summers, Wiesel, Rosenthal, Obama, Biden, Madoff, Lieberman, Bush, Cheney, Zuckerman, Clinton, Wall Street, Kristilliset Israelin puolesta, Amerikan juutalaisten kongressi ja AIPAC”. Artikkelin mukaan Yhdysvaltojen sodat itsenäisten valtioiden, kuten Libyan, alistamiseksi palvelevat sionistijohtoisen kapitalistisen markkinatalouden etuja. Yhdysvallat ahdistelee sionististen lobbareiden käskystä valtioita, kuten Serbiaa, Irania, Irakia ja Venezuelaa, jotta ne saataisiin lopulta pakkoliitettyä osaksi sionistista verkostoa. Ahdistelua, länsimaisten tiedustelupalveluiden toteuttamaa terrorismia ja ohjushyökkäyksiä kutsutaan “demokratisoinniksi” ja “vapautusoperaatioiksi”, jotta joukkomurhille saataisiin oikeutus. Sionismi on Salbuchin mukaan suurin uhka maailmanrauhalle.

Ei ihme, etteivät tekstistä loukkaantuneet suomenjuutalaiset ole kyenneet osoittamaan, mikä tekee tekstistä “vihapuhetta”. Terrorismin ja sodan vastustaminen kun lienee jotakuinkin vihapuheen vastakohta.

 

Ovatko juutalaiset kritiikin yläpuolella?

Kun Bolotowsky hyökkäsi Arhinmäkeä vastaan Nato-kysymyksessä, vetosi hän samalla myyttiseen holokaustiin, joka sionistien mukaan antaa juutalaisille etuoikeuden harjoittaa rasistista sortopolitiikkaa muita kansoja vastaan. “Holokausti” ja “antisemitismi” ovatkin taikasanoja, joiden turvin ylimieliset sionistit ovat tottuneet saamaan kaiken haluamansa. Jos joku vastustaa äärijuutalaisten poliittista valtaa, hän on valheellisessa sionistiretoriikassa antisemitisti, joka puheillaan valmistelee juutalaisten joukkotuhontaa. Uskomatonta, mutta totta.

Vuonna 2004 Suomen juutalaisten seurakuntien keskusneuvosto onnistui kieltämään Venäjän vallankumouksesta kertovan kirjan valtionsyyttäjä Jorma Äijälän avustuksella. Mikään muu rodullinen eturyhmä ei kykene maassamme samanlaisiin voimannäytteisiin. Robert Wiltonin kirjan suomennos Romanovien viimeiset päivät: kuinka tsaari Nikolai II ja hänen perheensä murhattiin toi kiihotussyytteen kirjan suomentajalle. Suomentaja oli kirjan esipuheessa muistuttanut, että kommunistien verinen vallankumous Venäjällä oli ennen kaikkea Venäjän juutalaisten aikaansaannosta. Hän luetteli esipuheessa myös muita historiallisia sotia, joiden synnyssä juutalaisilla on ollut todistetusti avainrooli. Jopa Suomen kaltaisessa “sivistysvaltiossa” historiallisesti täysin kiistämättömien objektiivisten seikkojen toteaminen voi siis kostautua jopa vankilatuomiona. Ainakin, jos kritiikin kärki osuu “valittuun kansaan”. Esimerkit häikäilemättömästä poliittisesta vallankäytöstä ja sensuurista ovatkin tärkeitä osoituksia siitä, ettei juutalaiskysymys ole uskonnollinen, vaan ennen kaikkea poliittinen ja kansallinen.

Äärijuutalaiset siis kokevat, että he ovat kritiikin yläpuolella. Kuin tätä alleviivatakseen he käyttävät ei-juutalaisista hepreankielistä sanaa goy, joka merkitsee ‘aivotonta karjaa’. Me ei-juutalaiset olemme ali-ihmisiä, joten meillä ei ole oikeutta arvostella juutalaisten tekemisiä. Jokainen ymmärtää, kuinka epäterveen pohjan tämä luo poliittiselle kulttuurille maissa, joissa juutalaisvähemmistöllä on huomattavaa yhteiskunnallista valtaa. Sionistinen politiikka on aina alistussuhteiden ja aggression politiikkaa.

Sionistit luottavat siihen, että he kykenevät jatkamaan väkivaltaista toimintaansa manipuloimalla ja kiristämällä. Ainut tapa vastustaa heidän toimintaansa on ottaa julkisesti ja häpeilemättä kantaa heidän toimintaansa. Sionistit vaativat hiljaisuutta, konsensusta ja sensuuria. Suomalainen – uskalla sinä puolestasi vaatia suoraa puhetta, rohkeaa toisinajattelua ja sananvapautta!

 

Aiheesta muualla:

Maailmanmahti USA on sionistien sätkynukke
Magneettimedian lainaus Juutalaisesta ylivallasta
Who Rules America
Kirjasensuuria

Aiheesta lisää:

Holokausti – uusi uskonto
Suomen juutalaisjohtaja: ”Antisemitismiä!”
Valtioterrorismia
Suomalaisyritykset tukevat sionistirikollisuutta
Kaikki Auschwitziin

Juuso Tahvanainen

10 KOMMENTIT

 1. Sairasta tuo sionistien touhu. Duken kirjassa kaikki tekstit ovat suoria lainauksia juutalaisten kirjoituksista, mutta kun niitä julkaistaan eri yhteydessä kun heidän omissa julkaisuissaan, välittömästi on kyseessä antisemitismi tai jotain muuta vastaavaa!
  Kaikkien kannattaa ehdottomasti lukea Duken Juutalainen ylivalta, juutalaisten tekstit ovat karmeaa luettavaa.
  P.s Loistava kuva, Heh heh

  • Mietein aluksi miksi Duke valitsi niin provosoivan ja vaikeuksia kerjäävän nimen kirjalleen, mutta loppusanoissa kiteytyy sen älykkyys: “Jopa kirjan nimellä on paljastava luonne, joka saa äärimieliset juutalaiset säpsähtämään joutuessaan mainitsemaan sen, vaikka vain hyökätäkseen sitä vastaan.”

 2. Loistava artikkeli median vaikenemasta aiheesta. Tätä on tuotava yhä enemmän ihmisten tietoisuuteen, jos ei heidän omistamien medioiden niin kaikkien vaihtoehtoisten medioiden kautta.

  Jatkakaa tällä hyvällä tiellä jatkossakin!

 3. Hyvä kiteytys M Hoffmann II:lta:

  http://hofflandia.wordpress.com/jew-communism-is-a-religion-%e2%80%93-by-hoff/

  “Political Correctness is jew communism

  Where Political Correctness rule you can do or say anything you want – except talk about jew political power. Do whatever you want – but don’t mention the jews in any bad context.

  Under jew run political correctness, obey the jews and you will get everything you want. Go against the jews and they will do everthing to ruin your life. Just the same as the jews did in Soviet.

  Political correcness is a jew made religion.”

  “Whatever the jews do … it’s all about the jews taking control of the state. And make you shut up about what the jews are doing. ln the jew run Soviet the jews just killed anyone that talked about jews that was in total control of the Soviet state.

  The jews can’t do that in America and all the western countries – yet. But the jews are working fulltime on that. ln Germany and a lot other countries in EU you will get five years in prison and heavy fines if you speak about the jews. Call a jew a lier – five year in prison and heavy fines.

  How the jews take control of us non-jews is that they write the laws. The first law the jews wrote when they took control of the russian state in 1917 was death penalty for all that said that the jews was in control of the state.”

 4. Tutkintapyynnön on tehnyt suomen juutalaisten seurakuntien keskusneuvosto ja joku yksityinen taho.
  Juutalaisten seurakuntien keskusneuvoston puheenjohtaja Gideon Bolotowsky sanoo, että kirjoitus oli hyvin antisemitistinen ja rasistinen.

  Kuka tekisi tutkintapyynnön juutalaisista koronkiskureista, jotka rahan avulla (velalla) aikovat orjuuttaa koko maailman. Nyt on menossa Euro maiden oamisuuden siirto “vastuunkannon” nimissä juutalasisille pankiireille, joille on annettu rahanluonti oikeus tyhmien päättäjien toimesta. Omasta Suomen valtion laskemasta valuutasta luopuminen oli, kuin lampaaan meno teuraalle ilman vastustusta.

  Sanat antisemitistinen ja rasistinen ovat kääntyneet jo aikapäiviä itseään vastaan -varsinkin rasistinen. Äärijuutalaiset itse ovat rasistisempia, kuin esim. palestiinalaiset, joita tappavat lähes huvikseen kenenkään siitä piittaamatta.

 5. Asiallista kritiikkiä paitsi etten hyväksy rotukäsitettä tässä yhteydessä. Juutalaisuus ei ole mikään “rotu”, kyseessä on uskonnollis-kulttuurinen traditio, jota käytetään sitten kyseenalaisiin tarkoituksiin. Mitään juutalaista rotua ei siis ole, vain jonkinlainen “sekakansa”, mutta näköjään sionistit ja vastaavat ovat omaksuneet erityisen rodun pelivälineekseen.

 6. Ei yllätä että Ben Zyskowicz on tuonut esille selvän kantansa, että ilmastonmuutoksen vastainen taistelu (globalisti-kapitalistien kärkihanke mikro-hallinnoida kaikkia maailman kansoja tyranniassa) on hänelle paljon tärkeämpää kuin köyhien auttaminen, estää köyhien kitumista liian pienillä tukivaroilla.

  http://benkku.fi/ymparisto-ja-ilmasto/

  Benkulla on neljä teesiä. Yksi niistä on juuri “ilmastonmuutos vaatii veromuutosta.” Ei ihme, sillä kiinteistövero, polttoainevero, ympäristövero jne. on ase jolla omakotitaloissa ja maatiloilla asuvat saadaan luopumaan reaaliomaisuudestaan, ja muuttamaan taajamiin vuokra-orjiksi.

  Miksi Benkku toimii taustalla, teeskennellen kaikkien kaveria, saadakseen vakoilla ja vaikuttaa huomaamatta, vahingoittaakseen Suomea maksimaalisesti? Se liittyy talmudiin ja raivoisaan kostoon siitä että “isänsä kitui keskitysleirillä”. Suomen sionistinen valtamedia on osaltaan piilottanut tätä Benkun pitkävihaista, laskelmoivaa raivoa, eli varmistanut että Benkku saa toimia kulisseissa, edistääkseen Kokoomuksen voittokulkua, vaikka presidentti Urho Kaleva Kekkonen varoitti, että Kokoomusta ei saa KOSKAAN päästää valtaan:

  http://benkku.fi/tausta/
  “Hänen (Benin) puolanjuutalainen Abram-isänsä (s. 1917) koki keskitysleirien kauheuden, mutta säilyi ainoana suvustaan hengissä Sachsenhausenin leirin vapauttamiseen 1945 saakka. Hirvittävät kokemukset leimasivat kuitenkin hänen loppuelämäänsä. Muistikuvat palautuivat mieliin jatkuvasti eikä entinen keskitysleirivanki saanut enää kunnon otetta elämästä.

  Sodan jälkeen Abram Zyskowicz siirtyi Ruotsiin, jossa tapasi Helsingissä syntyneen suomenjuutalaisen Ester Fridmanin. Yhteinen kieli oli jiddish..”

Comments are closed.