Koti Artikkelit Kaksi vuotta Turun monikulttuurisesta terrori-iskusta

Kaksi vuotta Turun monikulttuurisesta terrori-iskusta

3

Tänä viikonloppuna on kulunut kaksi vuotta Turun monikulttuurisesta terrori-iskusta. Sunnuntaina siirtolaisterrorismia ja väestönvaihtopolitiikkaa vastustavat suomalaiset marssivat 188-kulkueessa uhrien muistolle. Julkaisemme vuosipäivän kunniaksi vuoden takaisen puheen, joka pidettiin Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen mielenosoituksessa Turussa.

Viimeistään vuosi sitten syvimpäänkin poliittiseen apatiaan vajonneet suomalaiset pakotettiin ymmärtämään, että kansakuntamme on menettänyt viattomuutensa. Turun kaupunki ei kuitenkaan tahtonut tänä vuonna järjestää terrori-iskun uhreille lainkaan muistotilaisuutta, sillä poliitikkojen mukaan maahanmuuttokriittisyys on pahempaa kuin suomalaisiin siviileihin kohdistuva verinen monikulttuurinen terrorismi.

Sadistinen teurastus, jonka luulimme olevan osa arkea vain tuhansien kilometrien päässä etelässä sijaitsevissa katastrofivaltioissa, saapui tasan vuosi sitten Suomeen. Näin ei olisi tarvinnut tapahtua. Rajojen ei olisi tarvinnut olla auki. Tämä ei ollut luonnollista kehitystä. Tämä oli rikos, jonka pääsyyllisiä ovat Suomen, Euroopan ja koko läntisen maailman poliittiset ja taloudelliset vallanpitäjät.

Juha Sipilän hallitus syyllistyi tietoiseen kansanpetokseen päästämällä puukottajaterroristi Abderrahman Bouananen ja tuhannet muut laittomat tunkeutujat Suomeen nauttimaan veronmaksajien kustantamasta täydestä ylläpidosta. En kuitenkaan tahdo painottaa Sipilän, Paula Risikon ja muiden suomalaispoliitikkojen roolia liikaa – hehän ovat vain ulkomaalaisen rahan rakkeja, jotka ottavat Brysselin kansanmurhaajilta käskyjä vastaan auliisti euron ja dollarin kuvat silmissään. Nykyisessä poliittisessa järjestelmässä niin sanotut lainsäätäjät ovat prostituoituja. Mikäli tahdomme muutosta, on meidän selvitettävä, mistä he saavat rahansa.

Jos tahdomme tietää, ketkä ovat päävastuussa Bouananen ja muiden terroristien saapumisesta, on katse kiinnitettävä vallanpitäjiin, jotka tahtovat korvata Euroopan väestön ei-valkoisilla. Heistä tunnetuin on tietysti juutalainen George Soros, jonka Open Society -järjestö on syyllistynyt myös Suomessa kansalaisten monikulttuuriseen aivopesuun. Soros yrittää korruption avulla pitää Euroopan rajat väkisin auki. Unkarin kaltaiset maat ovat jo alkaneet taistella Sorosin mädätystyötä vastaan tiukalla lainsäädännöllä, mutta Suomi ja muut Pohjoismaat ottavat ulkomaalaiselta finanssielitistiltä edelleen käskyt vastaan täysin kyseenalaistamatta. Jokainen Sorosin rahaan koskenut eurooppalainen on kansanpetturi, jolla on terrori-iskujen uhrien verta käsissään!

Terrorismiongelmaa ei ratkaista, jos maahanmuuttovastainen liike keskittyy Suomessa oireisiin eikä perimmäisiin syihin. Mistä ääri-islamistit saavat rahat, aseet ja diplomaattisen suojan vuosikymmeniä jatkuneelle kansainväliselle terrorikampanjalle? Kukaan tuskin uskoo, että Isisin ja al-Qaidan taustavoimat ovat sarjakuvamaisia parrakkaita lammaspaimenia Afganistanin syrjäkylistä.

Toden totta, maailmankuulu tutkiva toimittaja Robert Fisk paljasti tänä kesänä, että Isis on ostanut Syyriaan aseita muun muassa länsimaiden poliittisesti vaikutusvaltaisimpien pankkien omistamalta asevalmistajalta. Isis-asekauppaa ylläpitävä Deutsche Bank lobbaa aktiivisesti Brysselissä Euroopan komissiota, joka puolestaan päättää Suomen lait – myös maahanmuuttoasioissa. Ulkomaalainen finanssieliitti aseistaa verenhimoisia islamisteja, ajaa arabimaat jatkuviin sisällissotiin ja tuo lopuksi pahimmat tappajat kylvämään kauhua Euroopan kaduille. Totta puhuakseni en edes tiedä, mikä rangaistus olisi tarpeeksi ankara suomalaisille poliitikoille, jotka antautuvat Isisiä aseistavan Deutsche Bankin lobbauksen kohteiksi. He ovat aivan yhtä pahoja ihmisiä kuin terroristit itse.

Fisk selvitti myös, että asekauppa muslimiterroristien ja lännen finanssieliitin välillä tapahtuu sotilasliitto Naton valvonnassa ja sen siunauksella. Virallisessa historiikissaan Nato kertoo, että sotilasliitto perustettiin toisen maailmansodan jälkeen alun perin torjumaan paitsi Neuvostoliitto myös eurooppalainen nationalismi. Nato suojelee ääri-islamistien asekauppaa ja samalla se miehittää Eurooppaa varmistaakseen, ettei mantereelle perusteta aitoja nationalistisia hallituksia, jotka voisivat sulkea rajansa maahantunkeutujilta täydellisesti. Nato on osa terrorismiongelmaa siinä missä Euroopan unionikin. Mikäli tahdomme estää tulevaisuuden terrori-iskut, täytyy Nato häätää kokonaan Euroopan rajojen ulkopuolelle, jotta nationalistiset ja ennen kaikkea kansallissosialistiset hallitukset voivat rautaisin ottein tehdä Euroopasta jälleen turvallisen meille valkoisille.

Aiemmin tässä kuussa Syyrian armeija löysi ääri-islamistien tukikohdasta Homsissa myös Israelin valmistamia aseita. Tässä vaiheessa on tärkeä muistuttaa, ettei islamistiterrorismi ollut lännen ongelma ennen kuin Rothschildin juutalainen pankkiirisuku lahjoi Britannian luovuttamaan Palestiinan sionisteille. Sionistit eivät suinkaan ole taistelleet ääri-islamistista terrorismia vastaan. Sen sijaan Israel on vaatinut länsimaita hyökkäämään muun muassa Irakiin, Libyaan ja Syyriaan, mikä on johtanut verisiin sisällissotiin, Eurooppaan kohdistuviin pakolaistulviin ja ääri-islamismin voimistumiseen. Myös Bouanane soluttautui Suomeen näiden pakolaisvirtojen mukana. Nyt Israel vaatii hyökkäystä Iraniin, ja mikäli juutalaisvaltio saa tahtonsa läpi, tulee verenvuodatus myös Suomen kaduilla taatusti lisääntymään Iranin sodan myötä.

Vuonna 2016 Israelin tiedustelupalvelu Mossadin entinen johtaja Efraim Halevy myönsi televisiohaastattelussa suoraan, että juutalaisvaltio tukee terroristijärjestö al-Qaidaa Syyriassa. The Washington Post on lisäksi myöntänyt, että Israel auttoi radikaali-islamistista Hamas-järjestöä kasvamaan tuhotakseen palestiinalaisten yhtenäisyyden ja heikentääkseen uskonnollisesti maltillista Fatahia. Huhtikuussa 2017 terroristijärjestö Isis pyysi Israelilta anteeksi ammuttuaan vahinkolaukauksia juutalaisvaltion maaperälle. Samana keväänä myös konservatiivinen The Wall Street Journal myönsi Israelin tukevan Lähi-idän sunniterroristeja.

Isisin ja al-Qaidan tärkeimmän valtiollisen tukijan Saudi-Arabian johtaja Muhammad bin Salman ilmaisi puolestaan tänä keväänä varauksettoman tukensa Israelille. Sattumoisin Suomen juutalaisten pää-äänenkannattaja HaKehila ehdotti numerossaan 1/2018, että Israel voisi tiivistää yhteistyötään Saudi-Arabian kanssa. Valtamedia väittää meille, että juutalaiset ovat ääri-islamistien ”uhreja”, mutta tosiasiassa Saudi-Arabian kanssa liittoutunut Israel on nykyisen kansainvälisen terrorismiongelman pääsyyllisiä. Israel tahtoo kaataa Lähi-idän arabinationalistihallitukset, minkä vuoksi se tukee Isisin ja al-Qaidan terrorismia, jonka uhreiksi myös me eurooppalaiset yhä useammin joudumme.

Kansainvälinen vyyhti, jossa ääri-islamismi, globalistipankit ja Israelin johtama sotapolitiikka voimistavat toisiaan, on julkinen salaisuus. Jopa Suomen presidentti Martti Ahtisaari sivuaa sitä Matkalla-elämänkertansa sivulla 637. Elämänkerrassa Ahtisaari kertoo, kuinka ”juutalaislobby” painostaa rahan avulla Yhdysvaltojen presidenttiä tekemään sionistista Lähi-idän-politiikkaa. Yhdysvalloista sotakäskyt kantautuvat myös Eurooppaan. Kun Amerikka aloittaa sodan Irakia, Syyriaa tai Libyaa vastaan, liittyvät myös Euroopan petturipoliitikot teurastustalkoisiin. Länsimainen liittouma kaataa Israelin vihaaman hallituksen tukemalla ääri-islamistisia terroristeja eli niin sanottuja kapinallisia. Osa terroristeista matkustaa sodan raivotessa Eurooppaan levittämään sairasta sanomaansa puukoin, pommein, pistoolein ja rekka-autoin. Näin käy yhä uudelleen ja uudelleen, kunnes kansa nousee ylös syöstäkseen pankkiireja ja sionisteja kumartelevat maanpetturit pois vallasta!

Suomen kadut ovat täynnä Abderrahman Bouananen kaltaisia vaarallisia eläimiä, ja on vain ajan kysymys, milloin ne alkavat saalistaa. Syyllisiä tragediaan ovat niin Sipilä kuin häntä määräilevä Euroopan komission puheenjohtaja, alkoholisti Juncker – mutta ennen kaikkea Junckerin rahoittajat, jotka tekevät rahaa Lähi-idän verenvuodatuksella. Poliittinen järjestelmä on siis läpikotaisin mätä. Tätä poliittista taustaa vasten on ehkä helpompi ymmärtää, miksi Suomen poliittinen eliitti tahtoo kieltää Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen, vaikka yhtään rikollis- tai ääri-islamistijärjestöä ei ole edes yritetty aiemmin kieltää. Osoitammekin tänään mieltä paitsi Turun iskun uhrien muiston kunniaksi myös Vastarintaliikkeen tulevaa kielto-oikeudenkäyntiä vastaan. Molemmat tapaukset ovat oireita samasta länsimaita vaivaavasta poliittisesta taudista, johon toimivat vain radikaalit parannuskeinot.

Poliittiset vallanpitäjät ovat itse Suomen suurimpia rikollisia ja murhaajia – siksi he tahtovat tuhota Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen ja muun kansallismielisen opposition. Me emme kuitenkaan luovuta ikinä! Yksikään kansanpetturi ei voi tuhota vastarintaa! Me emme unohda rikoksianne, emmekä taatusti anna anteeksi! Eläköön voitto!

3 KOMMENTIT

  1. Valtamedia on tosiaan naimisissa ääri-islamia tukevan pankkiirisektorin kanssa. Myös Suomen valtamedia. Albert Pikea guruna pitävät tahot hallinnoivat myös Suomea, tänään etänä nukkehallituksen välityksellä.

    Valtamediamme ei tule myöskään koskaan julkaisemaan kritiikkiä nykyisestä vieraan vallan hallinnoimasta velka-valuutasta, Eurosta. Paitsi jos… mutta se on todella suuri jos.

Comments are closed.