Koti Uutisia Sionismi Paikallismedia: Soros rahoittaa Hong Kongin mellakoita

Paikallismedia: Soros rahoittaa Hong Kongin mellakoita

1
George Soros.

Valtavirtainen kiinalaismedia Xinmin Evening News uutisoi hiljattain, että Amerikassa perustetut “kansalaisjärjestöt” ovat rahoittaneet ja lietsoneet Hong Kongin mellakoita. Hong Kongissa finanssikapitalismia kannattavat globalistit vaativat hallintoalueensa irrottamista Kiinasta, jotta hongkongilaiset voisivat lähentyä “liberaalia länsimaista arvoyhteisöä”.

Hong Kongin mellakat ovat saaneet länsimaissa tukea niin globalistiselta oikeistolta kuin vasemmistolta. Rahaeliitti vaatii Kiinaa avaamaan rajansa ulkomaalaisille sijoituksille, kun taas vasemmisto vastustaa yleisesti kiinalaista kansallismielisyyttä.

Xinmin-median mukaan globalistit ruokkivat Hong Kongin mellakoita erityisesti juutalaisen Carl Gershmanin johtaman National Endowment for Democracy -järjestön (NED) sekä juutalaisen George Sorosin johtaman Open Society Foundations -järjestön (OSF) kautta.

NED-johtaja Gershman on toiminut pitkän uransa aikana maailman vaikutusvaltaisimpiin lukeutuvissa juutalaisissa lobbausjärjestöissä, kuten B’nai B’rith’ssä sekä American Jewish Committeessa. Soros puolestaan tunnetaan esimerkiksi Euroopan pakolaiskriisin rahoittajana. Viime vuosina sionistieliitti on alkanut siirtää lobbaamisen painopistettä yhä voimakkaammin Itä-Aasiaan.

Xinmin kirjoittaa, että NED ja OSF ovat tukeneet mellakoitsijoita kulissien takana. Lehden mukaan molemmat järjestöt ovat myös pyrkineet soluttamaan omia asiamiehiään kiinalaisen yhteiskunnan avainasemiin esimerkiksi yliopistojen kautta.

Xinminin mukaan esimerkiksi NED on sekaantunut kaikkiin Hong Kongin merkittäviin levottomuuksiin aina vuodesta 2003 lähtien. Lehti toteaa, että NED tuki esimerkiksi huligaaneja, jotka tunkeutuivat Hong Kongin lainsäädäntöneuvoston rakennukseen heinäkuun alussa.

Soros ei ole tyytynyt pelkkään lobbaamiseen kulissien takana. Aiemmin tänä vuonna hän piti World Economic Forumin yhteydessä illallispuheen, jossa hän julisti Kiinan presidentti Xi Jinpingin olevan “maailman vaarallisin uhka vapaille yhteiskunnille”.

Sorosin mukaan “vapaus” merkitsee sitä, että valtiot luovuttavat poliittisen valtansa rahaeliitille, maahantunkeutujille ja homolobbaajille. Soros totesi puheessaan avoimesti toivovansa, että “liikemiehet ja poliittinen eliitti” kaatavat Kiinan nykyisen valtiojohdon.

Lähteet: China File, HKFP

1 KOMMENTTI

  1. Ihan hyvä vaihtoehtoinen näkökulma, mutta tässä tapauksessa Kiina ei kyllä ole kovin kehumisen arvoinen. Kummatkin ihan yhtä mätiä osapuolia. Ja perusjampan ja meidän suomalaistenkin kannalta katsottuna Hong Kongilaiset(ja Hong Kong) ovat kyllä tuhat kertaa parempaa sakkia kuin mainlanderit. Sisämaan metropoleissa ja talouskeskuksissa(eikä kyllä paljon missään muuallakaan) ei ole minkäänlaista moraalia missään. Honkkarit ovat sivistyneempiä kaikessa suhteessa. Miinus tietty tuo finanssieliitti joka siellä ajaa omaa agendaansa. Mutta suuri osa paikallisistakin tykkää assosioitua brittiläiseen järjestelmään enemmän kuin kommari Kiinaan. Tosin tuo pankkimafia ei sinänsä ole “brittiläinen” mutta tarkoitan muuta kulttuurivaikutusta.

    Tietty ihanne olisi jos koko Kiina, Hong Kong mukaan luettuna, saisi jonkun kolmannen tien järjestelmän, joka muistuttaisi kansalissosialismia enemmän. Nyky Kiinahan on Tiibetin tuhonkin takana eikä siellä ole mitään hengellisiä arvoja sallittu. Falung Gongilaisiakin vainotaan ja kidutetaan ja tapetaan rutiininomaisesti jne.

Comments are closed.