Koti Uutisia Sionismi Epsteinin kotoa löydetty maalaus Bill Clintonista transuna

Epsteinin kotoa löydetty maalaus Bill Clintonista transuna

2

Juutalaisen pedofiilijohtaja Jeffrey Epsteinin kotoa on löydetty perverssi maalaus, jossa Yhdysvaltojen entinen presidentti Bill Clinton esiintyy transuna. Clintonin tiedetään osallistuneen Epsteinin järjestämiin “pedofiililentoihin” lukemattomia kertoja, mutta toistaiseksi presidenttiä vastaan ei ole nostettu seksuaalirikossyytteitä.

Monet politiikan seuraajat epäilevät, että Epsteinin “itsemurha” oli todellisuudessa murha, jolla pyrittiin varmistamaan, ettei juutalainen pedofiilijohtaja kykene todistamaan esimerkiksi Clintonia vastaan oikeudessa. Epstein teki “itsemurhansa” sattumalta juuri silloin, kun vanginvartijat olivat nukkumassa eivätkä turvakamerat ilmeisesti olleet päällä.

Vielä ei ole tietoa siitä, poseerasiko Clinton henkilökohtaisesti homoeroottisen kuvan maalaajalle. Ei ole myöskään tietoa siitä, hankkiko Epstein taulun nöyryyttääkseen Clintonia vai siksi, että hän piti transukuvaa miellyttävänä.

Maalauksessa Clintonilla on yllään sininen mekko, joka on viittaus hänen uraansa tahrineeseen seksiskandaaliin. Skandaali käynnistyi, kun Clinton petti puolisoaan Valkoisessa talossa juutalaisen avustajansa Monica Lewinskyn kanssa. Clinton pyrki aluksi kiistämään suhteensa juutalaisnaiseen, mutta lopulta hänen siemennestettään löydettiin Lewinskyn siniseltä mekolta.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

2 KOMMENTIT

  1. Minusta huonionarvoista, että tuo sormella osoittava asento muistuttaa “Uncle Sam” hahmon “I Want You to Enlist” asentoa.
    Mitähän porukkaa mahtaa tuo Ucle Bill maalaus värvätä?

  2. Jos juutalaisten mielestä pikkupoikien silpominen on OK, niin tuskin heillä on ongelmaa pedofiiliankaan hyväksymisessä.

Comments are closed.