Koti Uutisia Kotimaa Sisäministeri Ohisalo hyökkäsi Turun iskun muistelijoita vastaan

Sisäministeri Ohisalo hyökkäsi Turun iskun muistelijoita vastaan

14
Maria Ohisalo.

Vihreä sisäministeri Maria Ohisalo on vihainen kansallismielisille, jotka marssivat viikonloppuna Turun monikulttuurisen terrori-iskun uhrien muiston puolesta. Reaktio oli odotettu, sillä Ohisalo on aiemmin ilmoittanut kannattavansa Isis-terroristien palaamista Syyriasta Suomeen.

Ohisalo kirjoitti ajatuksistaan Vihreiden kotisivujen blogiin. “Suomi on yksi maailman turvallisimmista maista. On huolestuttavaa huomata, kuinka turvallisuuden tunnetta pyritään rapauttamaan tarkoituksella”, sisäministeri julisti.

Kummallista kyllä, sisäministerin mukaan turvallisuuden tunnetta eivät rapauta Isis-terroristeja Suomeen haalivat poliitikot, vaan terrorismia vastustavat isänmaalliset. Ohisalo jyrisi, että terrori-iskun uhreja muistelleet suomalaiset ovat “väkivaltaan yllyttäviä äärioikeistolaisia”.

Sisäministeri käytti myös George Sorosilta kopioimaansa retoriikkaa kirjoittaen, että “äärioikeiston liikehdintä on uhka avoimelle ja vapaalle yhteiskunnalle”.

Lopuksi Ohisalo vaati toimia “vihapuheen” kitkemiseksi, mikä on kiertoilmaisu sananvapauden kaventamiselle. “Hallituskauden aikana toteutetaan poikkihallinnollisesti toimenpiteitä, joilla puututaan nykyistä vahvemmin järjestelmälliseen häirintään ja uhkailuun”, sisäministeri uhosi.

Lähde: Vihreät

14 KOMMENTIT

 1. Kuvottava kansanpetturi… tuota ei kansalaiset äänestäneet sisäministerin virkaan, tämä maa on täysin mätä. Onneksi tuon kansanpetturin ura on taputeltu tämän vaalikauden jälkeen, jokaisen suomalaisen veri, joka vuotaa väestönvaihtopolitiikan nimiin, on tämän suomalaisia vihaavan akan käsissä.

 2. Tuo naikkonen ei ole pätevä hoitamaan sisäministerin tehtäviä, kun ei ole sitä edes vielä sisäistänyt, että hänen tehtävänsä on huolehtia Suomalaisten turvallisuudesta. Ja nimenomaan poliisien ja rajavalvonnan osalta.

 3. No jo on maailmankirjat sekasin tällä naisella, kuinka edes voi olla sisäministeri.

 4. Mielenkiintoista, että henkilö joka sanoo kannattavansa koraania, joka käskee tappamaan mm vääräuskoisia ja homoja. Lisäksi koraani pitää naista jopa eläintä alemmassa olevassa asemassa. Eikös se ole oikeaa “vihapuhetta” ja rasismia. Eikös ne jotka puolusta rasistia ole itsekkin? Islarasism

 5. Totuuden esilletuloa ei voi estää nykymaailmassa ja valheelta tullaan katkaisemaan siivet.
  Entiset temput kansan ohjailemiseksi ei pitäisi toimia enään, en ymmärrä kuka näitä äänestää.

 6. Kertoo jotain Ohisalon sairaasta halpamaisuudesta käyttää terrorismin uhrien muistotilaisuutta oman agendansa tukemiseen, vihreille ja kulttuurimarxisteille tämänkaltainen käytös on hyvin tavallista, sillä pääsääntöisesti he ovat omissa unelmissaan leijailevia luusereita.
  Mutta että ministeriksi tällainen ihmisjäte, hyi helvetti.

 7. Jääprinsessa saatava pois viralta, ei itse tajua lähteä, sen ämmän pää ei tule kestämään kun tehokkaasti jatkamme painostusta, suomalaisten puolesta.

 8. Ohisalo ei vaan kestä, sen pää jäätyy jo nyt ja sopertaa ristiriitaista, tarkoittaa sitä että jatkakaa painostusta.

 9. Hyvähän se on sieltä pöntöstä huudella. Ei muuta kuin reipas jalkautuminen tiettyyn kaupunginosaa iltasella ja katotaan kauanko menee ennen kuin seksuaalisen ahdistelun merkit täyttyvät.

 10. Hutisalo vetää ministerinä pohjat. Noin suomalaisuutta vihaavaa ministeriä tuskin on ennen ollut valtioneuvostossa.

 11. On käsittämätöntä että tällainen maan petturi on päässyt sisäministerin tehtävään! Yhtä hyvin siihen voisi valita Stalinin tai Hitlerin, tms.. täysin pöyristyttävää ja oksettavaa. Tämä hallitus on kaadettava ja pian.

  • Hitlerhän juuri tulisi löytää tai valita. Maanpetturi hän ei ollut. Päinvastoin

Comments are closed.