Koti Uutisia Sionismi Brittitoimittaja jäljitti ääri-islamistien aseita – taustalla Nato ja pankit

Brittitoimittaja jäljitti ääri-islamistien aseita – taustalla Nato ja pankit

7

Arvostettu brittiläinen toimittaja Robert Fisk on alkanut jäljittää aseita, jotka on löydetty ääri-islamistien tukikohdasta Syyriasta. Veriset jäljet johtavat Fiskin mukaan länsimaihin, joissa pääsyyllisiä ovat sotilasliitto Nato sekä suurten pankkien omistamat asevalmistajat.

Länsimaat ovat tukeneet Syyrian sisällissodassa ääri-islamisteja, sillä Israel tahtoo näiden kaatavan Bašar al-Assadin arabinationalistisen hallituksen. Yhdysvaltojen ja Euroopan siviileitä uhkaava ääri-islamismi voimistuu jatkuvasti, koska lännen poliittinen eliitti on asettanut Israelin edun kotimaan edun yläpuolelle.

– En usko, että Natolla tai EU:lla olisi lainkaan mielenkiintoa selvittää Syyrian ja muiden Lähi-idän maiden ääri-islamistien käyttämien aseiden alkuperää, Fisk toteaa.

Fisk tutki muun muassa läntisestä Alepposta löytämäänsä ohjusta, jonka valmistajaksi paljastui Raytheon-yhtiön omistama Hughes Aircraft Co. Raytheonin tärkeisiin omistajiin puolestaan kuuluvat Deutsche Bank ja Bank of America, jotka lukeutuvat länsimaiden poliittisesti vaikutusvaltaisimpiin pankkeihin.

Jättipankkien omistamalla asevalmistajalla on Fiskin mukaan Lähi-idässä konttoreita esimerkiksi Israelissa, Saudi-Arabiassa ja Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa. Sen sijaan Israelin vihaamissa Iranissa, Syyriassa ja Libanonissa Raytheonilla ei ole toimintaa.

Toisin sanoen ääri-islamisteja aseistaa länsimainen yhtiö, jonka omistajia ovat finanssielitistit ja joka on liittoutunut avoimesti Yhdysvaltojen, Israelin ja Saudi-Arabian muodostaman sionistisen akselin kanssa antisionisteja sekä arabinationalisteja vastaan.

Fisk toteaa, että Nato ja Euroopan unioni tukevat tietoisesti asekauppaa ääri-islamistien kanssa, sillä ne eivät todellisuudessa vaadi asevalmistajia varmistamaan, etteivät näiden asiakkaat ole islamistiterroristeja. Fisk haastatteli artikkeliaan varten asevalmistajia, joiden mukaan “Nato ja Yhdysvallat ovat täysin tietoisia konekivääriensä ja kranaatinheittimiensä [ääri-islamistisista] ostajista”.

Kun ääri-islamistit murhaavat siviilejä esimerkiksi Euroopassa, tulisi kansalaisten vaatia verenvuodatuksesta tilille siis länsimaiden pankkiireja, poliitikkoja ja upseereita.

Lue myös: Al-Qaidan tukikohdasta löydettiin valtava määrä amerikkalaisia aseita Syyriassa

7 KOMMENTIT

 1. Rahoitan heti aseistukseni kuntoon! Kiitos näistäkin tiadoista.

 2. Poliittinen eliitti tukee ja suojelelee jihadisteja. Tämä on nähty Suomessakin päästämällä näitä sotarikollisia maahamme “turvapaikanhakijoina”

  • Ei pidä myöskään unohtaa trans, homo, abortti, plastiikkakirurgi, Botox ja muut aineet, kemikaaleilla täytetyt länsimaiset ruuat ja nykypäivän lääkkeet.

   Jostain syystä tuntuu että Valkoisista haluttaisiin eroon. Toki nuo etelän maat ei ole mitään lomakohteita, mutta silläkin on syynsä, miksi kaikki haluaa Eurooppaan, “Asylum”.

   Kaikki tämä on jo mietitty läpi verhostuksen takana. Systemaattista tuhoa, jokaisella osa-alueella.

 3. Hyvää työtä Robert Fisk! Nämä ovat tärkeitä paljastuksia, jotka ihmisten pitää saada tietää, vaikka riskeemalla oman terveyden ja hyvinvoinnin. Kaikki tietävät mihin CIA ja Mossad pystyvät. Arvostan!

 4. Joku joka osaa ja uskaltaa näitä sotkuja selvittää, asettaa itsensä melkoiseen vaaraan. Kymmenen pistettä hälle.

 5. Robert Fiskin artikkeli on vähän “kesy” ja siinä annetaan ymmärtää että “ääri islamistit” ovat joku oma ulkopuolinen ryhmä, jolle länsimaat myyvät aseita.

  Syyrian ulkoministeri sanoi kerran turvallisuusneuvoston kokouksessa suoraan niin kuin asiat ovat, eli sionistien orjuuttamien länsimaiden ja niiden sionisti-arabiliittolaisten salaisissa koulutuskeskuksissa koulutetaan, aseistetaan ja lähetetään tihutöihin satoja tuhansia terroristeja ja esim. Syyriassa, Syyrian armeijan tappamia terroristeja on tavattu tuleen sinne ainakin 83 eri maasta.

 6. NATO on juutalainen projekti. Se on de fakto syrjäyttänyt mamme oman puolustusvoiman Suomessa… isäntämaasopimuksen muodossa.

  Mitä se tarkoittaa jos joku taho on sopparin myötä kaiken kritiikin ja oikeustoimien yläpuolella kun muut eivät sitä ole? Se tarkoittaa että tuo taho on oikeasti se valtaapitävä taho maassa, ei mikään muu.

  ”Naton omilla kotisivuilla myönnetään, että sotilasliitto perustettiin tuhoamaan eurooppalainen kansallismielisyys. Natoa kannattavat globalistiset oikeistopopulistit eivät koskaan tahdo ottaa tähän kantaa, vaan he pyrkivät vaikenemaan koko asian kuoliaaksi.”

  Tästä ei valtamediamme politiikan tutkivat journalistit ole hiiskuneet sanallakaan. Jos tutkivat, niin myös tukkivat, suunsa.

Comments are closed.