Koti Uutisia Sionismi Al-Qaidan tukikohdasta löydettiin valtava määrä amerikkalaisia aseita Syyriassa

Al-Qaidan tukikohdasta löydettiin valtava määrä amerikkalaisia aseita Syyriassa

5

Syyrian puolustusvoimat on löytänyt valtavan arsenaalin amerikkalaisvalmisteisia aseita terrorisminvastaisen operaationsa yhteydessä. Asevarasto paljastui, kun armeija vapautti ääri-islamistien miehittämän Daraan kaupungin Da’el-kylän.

Yhdysvallat on Israelin käskystä tukenut avokätisesti Syyrian islamistiterroristeja. Strategian tavoite on pitää Syyria ja muut Israelia ympäröivät valtiot mahdollisimman heikkoina, jotta ne eivät muodostaisi uskottavaa geopoliittista vastusta juutalaisvaltiolle.

Aselöydöstä tiedotti parlamentaarikko Fares Shehabi, joka lähetti kourallisen sarkastisia Twitter-viestejä Yhdysvaltojen nukkepresidentti Donald Trumpille. Trump on toteuttanut presidenttikautensa ajan orjallisesti Israelin määräämää politiikkaa.

– Tahdomme kiittää Trumpin hallintoa valtavasta määrästä amerikkalaisia aseita ja patruunoita, jotka lähetettiin jihadistiradikaaleille Daraan kaupunkiin ja jotka Assadin hallinto on juuri takavarikoinut! Loput aseista ovat vielä al-Qaidan terroristien hallussa, mutta Syyrian armeija tulee keräämään ne kaikki, Shehabi lupasi.

Lähde: The New Observer

5 KOMMENTIT

 1. Assadille ilmaista arsenaalia. Olihan Suomenkin merkittävin asetoimittaja aikoinaan juurikin se vastapuoli. Kannattaa käyttää samoja kalibereita.

 2. Tämä Jihad on ihmetyttänyt alusta asti. Mistä muka lökäpöksyt olisivat saaneet käyttöönsä Tomahawk ohjuksia tai Apache helikoptereita heti sodan alussa. Ja kuka niitä käyttäisi? Lentäisi?

  USA on ollut mukana sodassa alusta asti. Israel on määrännyt niitä käynnistämään sodan lähi-idässä ja se on ollut USA:n tehtävä. Ja kun kaikki ei olekkaan mennyt kuten piti, niin nyt asioiden paljastuttua niitä yritellään salata ja käännellä parhain päin.

  On se hyvä että Assadin joukot saivat nuokin kiinni. Periaatteessahan sielä pitäisi olla sitä vanhaa Venäläistä kalustoa, mutta ei se amerikkalainenkaan pahaa tee. Jää tuotekehitys pois kokonaan ja voidaan siirtyä heti tuotantoon.

 3. ISIS ja Al-Qaida ovat USA:n ja Israelin liittolaisia ja niiden käskynalaisia. Hyvä homma, että Assadin joukot saivat terroristien aseet 😎

 4. “ISIS ja Al-Qaida ovat USA:n ja Israelin liittolaisia ja niiden käskynalaisia”

  Voisi vielä tarkentaa että ISIS ja Al-Qaida, yms. jihadistit ovat Usan ja Israelin palkka-armeijoita ja siis näiden alun perinkin perustamia, rahoittamia, aseistamia ja johtamia, mukana kuviossa häärii tietysti myös Saudi-Arabia, Turkki, yms. talmudistien ohjaamat roistovaltiot…

 5. Amerikkalaisten liittolaiset lähtivät munsalansoutuseuraan ja osa käpykaartilaisista löysi tien tänne. USA ja Irakin hallitus “liittolaisinen” hukkasivat Obaman ja Killary Klintonin massiivisen aseavun pohjoisirakissa. Se ero oli sotasaaliissa että Raatteen tiellä ja Lemeteissä ne saatiin taistelemalla, irakissa riitti kun sankarilliselle arabiarmeijalle sanoi pöö kuten eräs presidenttiehdokas niin seuraavaksi itkettiin yliluutnantin johdolla Oulussa kuinka puuro on pahaa. Minä olenkin aina ihmetellyt arabien juoksumarssia paraateissa mutta nythän tuokin tyyli on selvinnyt.

Comments are closed.