Koti Uutisia Sionismi Sionistit perustamassa ääri-islamistien “arabi-Natoa” Irania vastaan

Sionistit perustamassa ääri-islamistien “arabi-Natoa” Irania vastaan

9

Yhdysvaltojen sionistipresidentti Donald Trump tahtoo, että arabimaat muodostavat ääri-islamistien johdolla paikallisen “Naton” palvelemaan Israelia. “Arabi-Naton” pääviholliseksi Trumpin hallinto on nimennyt Iranin.

Yhdysvaltoja määräävän Israelin tavoite on Iranin hallituksen kaataminen, sillä Iran muodostaa sionismia vastustavan niin sanotun vastarinta-akselin Syyrian ja Hizbollahin kanssa. Vastarinta-akseli on ollut jo pitkään ainut sotilaallinen este juutalaisvaltion täydelliselle ylivallalle alueella.

“Arabi-Naton” idean nosti Reutersin mukaan ääri-islamistivaltio Saudi-Arabia, joka on Isisin ja al-Qaidan kaltaisten terroristijärjestöjen päätukija. Mikäli hanke toteutetaan, tulevat länsimaalaiset veronmaksajat tukemaan ääri-islamistista väkivaltaa entistä suuremmilla rahasummilla – vain, jotta sionistit olisivat tyytyväisiä.

Lähde: Reuters

Lue myös:
Lähi-idän mosaiikki
Israel: Iran aikoo murhata “kuusi miljoonaa juutalaista”

9 KOMMENTIT

  • Assad ja Netanjahu tuskin ovat saunakavereita. Mulla lähti luotto MVn uutisiin jokin aika sitten, vaikka joskus olenkin pitänyt niitä suht luotettavina. Nykyisin lähinnä Voice of Europen uutisia selailen.

   • MV:ssä on ajoittain ihan selaamisen arvoisiakin juttuja, mutta… Samoin kuin monissa “vaihtoehtomedioissa” ja miksei “kansanliikkeissäkin”..melko pro israel-henkisiä ihmisiä kynäilemässä 🙂
    Voice of Europe on ihan validi sivusto, mutta yllättävän usein “yllätän” itseni selailemassa Daily Stormeria, vaan siitäkin hiukan maku väljähtyi, kun de Witin haastattelun sieltä bongasin 😀

    • Joo no mietin kanssa. 🙂 On MV-lehdessä monia hyviä juttuja vieläkin, mutta kieltämättä olen itsekin kyllästynyt ainaiseen Trumpin perseennuolentaan, koshernationalistien seurantaan ja joihinkin Pro Israel juttuihin. Noi kun saataisiin pois tekisi se MV-lehdestä entistä paremman.

 1. En lukenut pienen vauvan petomaisesta murhasta, mutta jos joku uhkaa kiduttaa ihmistä viikkokausia niin sitä en ymmärrä. 😯

 2. Olen lukenut Chris Deggsin kirjan Black pope, Secrets of the Vatican. Todella mielenkiintoinen kirja auttaa hahmottamaan maailmanpolitiikan yhtä palapelin palaa.

  Muutoin luulen että Trump valitaan vielä uudelleen. Hän ei halunnut Amerikan joutuvan perikatoon, mutta en tiedä onko hän tavallisen kansalaisen puolella. Näyttää siltä että hän toi vain maailmalle 20 vuotta lisäaikaa ennenkuin pahat globalistien suunnitelmat toteutuvat.

Comments are closed.