Koti Uutisia Isis pyysi Israelilta anteeksi vahingonlaukauksia

Isis pyysi Israelilta anteeksi vahingonlaukauksia

3

Israelin entinen puolustusministeri Moshe Ya’alon myönsi juuri julkaistussa haastattelussa, että Israelin ja Isis-terroristijärjestön välillä on neuvotteluyhteys. Ya’alon vakuutteli haastattelussa Israelin olevan niin “neutraali” toimija alueella, että jopa Isis on pyytänyt sionistiarmeijalta anteeksi tulen avaamista vahingossa.

Ya’alonin mukaan Isis on ainakin yhden kerran pyytänyt anteeksi avattuaan tulen Israelin armeijan sotilaita kohti kiistanalaisilla Golanin kukkuloilla. “Äskettäin oli yksi tapaus, jossa Daesh [Isis] avasi tulen, mutta pyysi sitä anteeksi”, Ya’alon kertoi lauantaina Times of Israel -lehden mukaan.

Entinen ministeri ei kuitenkaan pyynnöstä huolimatta halunnut kertoa asiasta tarkemmin. Niin ikään Israelin armeija kieltäytyi kommentoimasta asiaa.

Esimerkiksi Syyrian presidentti Bašar al-Assad on lausunut useasti, että hän tietää Israelin avustavan Isis-järjestöä.

 

Lähteet: RT, Daily Stormer

Aiheeseen liittyen:

Israel myöntää: islamistiterroristit “ovat leirissämme”
Video: israelilaiset pelastavat jihadisteja
Netanjahu myöntää Israelin operaatiot Syyriassa
Israelilainen kenraali myöntää: Israel ja Isis tekevät tiivistä yhteistyötä

3 KOMMENTIT

  1. Johan ne YK-raportitkin paljastavat, että Israel ja ISIS tekvät yhteistyötä. Mutta sepä ei jaksa maailmanpoliisi-USAta kiinnostaa.

  2. Israel on ISIS:ksen läheinen liittolainen, ISIS:ksen lippukin on valmistettu Israelissa. Israel on Al Qaidan liittolainen. Jo New Yorkin v. 2001 World Trade Centerin terrori-iskun tapahtuma päivänä ja sitä ennen israelilaisia Mossadin palveluksessa olevaa väkeä “parveli” alueella. En usko, että ajelivat “sitä-rallia” noilla kulmilla. Eräs passipoliisi pysäytti israililaisten kuljettaman pakettiauton, joka pyrki alueelle ja tarkisti lastin. Auto oli rahdattu täyteen räjähteitä. Lisäksi isralilainen kuvausryhmä odotteli kuin lintubongarit sopivan matkan päässä erään kerrostalon katolla “saapuvia kuoleman lintuja”. Juutalaiset Talmud “ystävät” ovat samanveroisia vihollisia kuin muslimitkin valkoiselle rodulle. Vielä pahempia, koska heillä on kaksihaarainen kieli. Muslimit ovat tyhmiä ja suoria brutaalisuudessaan. Heidän “tunnistamiseksi” ja katerigoimiseksi ei ole mitään vaikeutta. He ovat tavallaan “rehellisiä”-
    Totuus on tarua ihmeellisempää.
    Pahaa sutaa ken pelkäisi, pelkäisi..

    • Enpä tiedä onko tässä mitään niin ihmeellistä, veikkaan ettei kaikki muslimitkaan – ihan tyhmiä – kuitenkaan ole, eikä kaikki muut taas niin fiksuja mitä saattavat esittää. Vihollisia on monenkirjavia, mutta sikäli olen samaa mieltä että asioihin enemmän perehtymättömälle on kyllä helpompi erottaa se muslimi jihadisti niistä muista uhkista.

Comments are closed.