Koti Uutisia Video: israelilaiset pelastavat jihadisteja

Video: israelilaiset pelastavat jihadisteja

2

UK_israelilaiset_jihadistit

Videolla raskaasti aseistautuneet israelilaiskommandot pelastavat Syyriasta haavoittuneen sotilaan. Sotilas ei kuitenkaan ole juutalainen, vaan jihadisti.

Israelin mukaan operaatiot Syyriassa ovat puhtaasti humanitaarisia. Analyytikkojen mukaan juutalaisvaltiolla on kuitenkin sopimus sunnijihadistien kanssa – jihadistit saavat tukea Israelilta vastineeksi tämän arkkivihollista Hizbollahia ja Irania vastaan taistelusta.

Raporttien mukaan Al-Qaidalle läheinen Al-Nusran rintama on kaapannut useita YK:n rauhanturvaajia ja joukkomurhannut kristittyjä Syyriassa.

Ei ole täysin selvää, miten Israel ja jihadistit hoitavat yhteistyönsä, mutta kun Israel saa tiedon, että rajan läheisyyteen on tuotu haavoittuneita jihadisteja, lähettävät he kommandot noutamaan näitä.

Kolmen vuoden aikana operaatio on pelastanut yli 2 000 jihadistia ja maksanut 50 miljoonaa shekeliä (11,7 miljoonaa euroa). Videon voi katsoa Daily Mail -lehden sivuilta: http://www.dailymail.co.uk/video/news/video-1235045/Heart-pounding-moment-Israeli-commandos-save-Islamic-militants.html

Lähde: Daily Mail

2 KOMMENTIT

  1. Viimeinen naula niitten hyödyllisten idioottien arkkuun jotka luulevat sionistien olevan vastavoima jihadismille. Kumpikin Euroopalle vieraita semiittisiä hiekkakultteja.

  2. Kukapa muukaan kuin jumalan valittu kansa on niin pyyteetön ja ihmisrakas, että lähettää eliittisotilaansa vaarallisiin tehtäviin pelastaakseen ihmishenkiä. THANKS JEWS!

Comments are closed.