Koti Uutisia Netanjahu myöntää Israelin operaatiot Syyriassa

Netanjahu myöntää Israelin operaatiot Syyriassa

5
Netanjahu ja Ya'alon.
Netanjahu ja Ya’alon.

Israelin pääministeri Benjamin Netanjahu on ensimmäistä kertaa myöntänyt Israelin joukkojen toimivan Syyriassa, missä hallitus taistelee Isisiä vastaan.

“Suoritamme silloin tällöin Syyriassa operaatioita, jotka estävät maata muuttumasta rintamaksi meitä vastaan”, Netanjahu kertoi toimittajille Pohjois-Israelissa. “Teemme kaikkemme estääksemme aseiden, erityisesti tappavien sellaisten, liikuttamisen Syyriasta Libanoniin”, hän lisäsi.

Israelin puolustusministeri Moshe Ya’alon on jo aikaisemmin myöntänyt Israelin tukevan Syyrian hallituksen vastaisia kapinallisia ja toimittavan näille tarvikkeita. Israel on myös hoitanut jopa tuhatta hallituksen vastaisissa taisteluissa loukkaantunutta kapinallista.

Lähteet: Daily Stormer, Times of Israel

5 KOMMENTIT

 1. Israel, sionistivaltio suoraan helvetistä, on syypää jotakuinkin kaikkeen Lähi-Idän kaaokseen. Se vain on niin.

  Yhdysvaltain koko hallinto syö AIPACin ja muiden sionistiorganisaatioiden kädestä. Kongressiin, senaattiin tai Yhdysvaltain presidentiksi ei pääse ennen kuin polvistuu sionistin edessä ja myy maansa kolmestakymmenestä hopearahasta.

  Ja tämä näkyy: USA on jo pommittanut jotakuinkin kaikkia arabimaita lukuunottamatta wahabisaudeja, jotka ylpeilevätkin olevansa “arabien juutalaisia”. Myös Qatar kuuluu suojeltujen tyhmään, mutta muuten Suur-Israel vaatii verta ja kaaosta, jotta juutalaisvaltio voi rauhassa kasvattaa valtaansa ja myöhemmin levittäytyä aina Iranin rajoille.

  Juutalaisvaltio on typerryttävän ultranationalistinen ja sionistien valta näkyy tässä ilmiössä selkeimmin: Juutalaiset voivat rauhassa toimia ultranationalistisesti ja siitä ei ole kenelläkään pahaa sanaa sanottavana, mutta annas olla jos jossakin Valkoisen Kansan maassa toimitaan samalla tavalla!

  Silloin ilmestyvät vankat sionistijohtajat moittimaan “holokaustin” ja “fasismin” noususta.

  Sionisteille varmaan maksetaan korvauksia seuraavat 500 vuotta, vaikka maailman juutalaisyhteisö on epäilemättä maailman rikkain yhteisö. Mutta kyllä sionisteille raha kelpaa, sillä saa Hellfire-ohjuksia. Ai niin, niistä ei tarvitse maksaa, ne maksaa USA.

  ISIS on sionistivaltion lempilapsi ja kas kummaa, tämä ultrajihadistinen liike ei kykene oikeastaan muuhun kuin viattomien toisten muslimien, tai kristittyjen, tappamiseen. Se on kumma, sionisti ei löydy ISIS-radarilta, sitä ei ole, mutta kristitty tai toinen muslimi löytyy, mistä tahansa maapallolta. On se vaan kumma se ISIS…

 2. Sehän juutalaisia kismittää kun Syyriasta liikkuu aseita Libanoniin Hizbollahille joka taistelee ISISiä vastaan ja suojelee kristittyjä, oy vey mikä holokausti! Maailma ohittaa olankohautuksella sen että Israel saa vapaasti marssia aseet laulaen mihinkä tahansa maahan, milloin tahansa ja ilman seuraamuksia.

 3. Juutalaisvaltioko, lienee tarkoitetaan Israelia?, ultranationalistinen?
  Israelissahan on jopa arabeja Knessetissä, todennäköisesti muslimeja.

Comments are closed.