Koti Uutisia 18 seurakuntaa nostaa veroprosenttiaan

18 seurakuntaa nostaa veroprosenttiaan

5

UK_auto_eroa_kirkosta

Ensi vuonna 18 seurakuntaa tai seurakuntayhtymää nostaa veroprosenttiaan. Kirkon tiedotuskeskuksen mukaan kirkollisveroprosentit pysyvät ennallaan suurimmassa osaa seurakunnista.

Vuodenvaihteen lähestyessä on syytä muistuttaa ihmisiä, että eroamalla kirkosta tämän vuoden puolella välttyy maksamasta kirkollisveroa ensi vuonna. Evankelis-luterilainen kirkko on yksi merkittävimpiä monikulttuurisuuspropagandan levittäjiä Suomessa, sionismista puhumattakaan.

Kirkollisverovaroin tarjotaan myös ylläpitoa niin sanotuille turvapaikanhakijoille. Seurakuntien tiloja käytetään turvapaikanhakijoiden majoittamiseen.

Syksyllä raportoitiin, että hallituksen leikkaukset ja pakolaistulva nostivat kirkosta eroamisen jopa nelinkertaiseksi normaaliin verrattuna. Kesällä puolestaan kirkosta eroaminen lisääntyi, koska monet olivat pettyneitä kirkon rooliin Helsinkiin suunnitellun suurmoskeijan tukijana.

Eroakirkosta.fi-sivuston kautta pystyy nopeasti ja vaivattomasti eroamaan evankelis-luterilaisesta ja ortodoksisesta kirkosta.

Lähteet: Kirkon tiedotuskeskus, MV-lehti

5 KOMMENTIT

 1. Voiko tämän turhuuden enää selvemmin ilmaista? Juurikin näin.

 2. Siis kuka Suomalainen uskoo ylipäätätänsä tommoseen Lähi-itäläiseen hiekkalahkoon tänä päivänä? Kristinusko tuotiin väkisin Suomeen ja suomalaisia pakanoita teurastettiin kylmäverisesti mikäli he eivät suostuneet kääntymään kristinuskoon. Tänä päivänä samanlaista Lähi-itäläistä, entistäkin sairaampaa ja barbaarimaisempaa hiekkalahkoa islamia väksin ängetään Suomeen, kaikkine rappiollisine terroristeineen.

  On todella surullista että alkuperäinen Suomenusko a.k.a Suomalainen muinaisusko hävisi lähes täysin tuon seemiläisen rappiollisen, alisteisen orjamaisen heikkoutta palvovan uskonnon takia.
  Seemiläiset uskonnot (Kristinusko, Islam ja Juutalaisuus) ovat olleet isoimpia katastrofeja ja karseimpia saasteita mitä Eurooppaan on koskaan iskeytynyt.
  Lalli kääntyisi haudassa, jos näkisi, että lähes 80% suomalaisista uskoo edelleen Eurooppaan kuulumattomaan Lähi-itäläiseen uskoon ja samaan aikaan Islam nimistä vitsausta ängetään Suomeen.

  Pidä Eurooppa Pakanallisena!
  Potkikaamme Kristinusko, Islam ja Juutalaisuus pois Euroopasta takaisin sinne Lähi-itään mihin ne kuuluvatkin.

  • “Kuka suomalainen uskoo?”

   “80% uskoo”

   Itse vastasit omaan kysymykseesi. Kristinuskon leviäminen oli aikanaan hieno asia, yhdisti kansoja ja barbaariset pakanauskonnot rappiollisine menoineen saivat väistyä. Se miten kristinuskoa levitettiin on sitten toinen asia mutta kaiken kaikkiaan hieno homma että levisi.

   Turha huudella siellä ihmisten uskonnoista yhtään mitään. Varsinkin kun olet vielä itse uskovainen. Ja Jeesus oli muuten henkilö joka aiheutti juutalaisille enemmän kuin vähän päänvaivaa, jonka he lopulta tappoivat tekaistuin perustein. Eli turha myöskään huudella sen kummemmin sionismista.

 3. Seemiläisiä uskontoja yhtä kaikki. Pois vaan täältä Pohjolasta.

Comments are closed.