Koti Uutisia Horst Mahler vangittu jälleen – viimeiset sanat julkisuuteen

Horst Mahler vangittu jälleen – viimeiset sanat julkisuuteen

5

Saksalainen 81-vuotias entinen asianajaja Horst Mahler tuomittiin 12 vuodeksi vankeuteen “holokaustin” kiistämisestä sekä “kansallissosialistien toisen maailmansodan aikaisten sotarikosten vähättelemisestä”. Hänet vapautettiin vuonna 2015, kun hän oli istunut rangaistuksesta kaksi kolmasosaa. Näin käytännön mukaan tapahtuu, mikäli vanki käyttäytyy hyvin.

Tästä asti Mahlerin vastainen oikeusprosessi on ollut kaiken aikaa aktiivinen; syyttäjät ja saksalaisviranomaiset ovat sitä mieltä, että Mahlerin tulisi istua myös jäljellä oleva kolmasosa määrätystä rangaistuksesta. He perustelevat mielipidettään sillä, että Mahler julkaisi vankeusaikanaan kirjansa Das Ende der Wanderschaft, mikä ei heidän mukaansa osoita hyvää käytöstä. Kirjassa Mahler siteeraa Talmudia sekä muita juutalaisten uskonnollisia alkuperäiskirjoituksia todistaakseen, että juutalaiset suorittavat kaiken aikaa muun ihmisyyden hävitystä maapallolta.

Mahlerin lääkäri on antanut lausunnon, ettei hänen terveytensä enää kestä passittamista takaisin vankilaan. Mahlerilta on diagnosoitu tähän mennessä 21 eri vammaa ja sairautta, näistä muiden muassa munuaisen vajaatoiminta sekä sydänvaivoja. Mahlerilta on ollut pakko amputoida vasen jalka. Tästä kaikesta huolimatta Mahler on määrätty suorittamaan tuomiostaan vielä kolme ja puoli vuotta.

Aloituspäivän piti olla 19. huhtikuuta, mutta Mahler ei ole suostunut palaamaan takaisin laitokseen. Hän on lähtenyt pakoon Saksasta muualle maailmaan ja piti 9. huhtikuuta puheen, jossa hän sanoi muun muassa seuraavaa:

“Totta kai tiesin, mihin olin ryhtynyt, siitä ei siis ole mitään syytä valittaa. Valitamme muutenkin jo aivan liikaa, meidän tulee sen sijaan alkaa taistella! Tämä on kirjaimellisesti taistelua olemassaolomme puolesta, selviytymisemme puolesta. Tässä ei ole kyse maailman muuttamisesta mukavammaksi paikaksi, vaan taistelusta ylipäätään sen säilymiseksi. Meidän on taisteltava säilyttääksemme kansan, oman kansamme, olemassaolon. Joko teemme sen nyt, tai kuolemme pois.”

Alle linkitetty saksankielinen englanniksi tekstitetty puhe päättyy sanoihin: “Kehotan nyt viimeisen kerran toimintaan: ryhtykää taisteluun ja olkaa voittoisia!”

Juuri tällä hetkellä on epäselvää, onko Mahler jo pidätetty vai edelleen pakosalla – julkisuudessa liikkuu molempia tietoja.

 

Lähde: Nordfront.se

5 KOMMENTIT

  1. Otsikko on harhaanjohtava mikäli hän on edelleen omilla teillään, eli ei ole käytännössä vangittu vaan ainoastaan määrätty vangittavaksi.

  2. Saksassa vaaditaan vangittavaksi kansalainen hänen omien mielipiteidensä vuoksi. Ei siis mitään uutta auringon alla.

  3. Onneksi Saksa vapautettiin demokratiaan 72 vuotta sitten, koska muutenhan maassa vallitsisi järjettömät mielipidevainot. Eiku…

  4. Maailmassa ei ole yhtään asiaa, jota ei voi, eikä saa kiistää. Jos Jumala on kiistettävissä ilman, että siitä lohkeaa kakkua. Silloin holokaustinkin voi kiistää, sillä Jumalaa suurempaa ihmismielen tuntemaa arvoa ei voi olla olemassa. Holokaus ei ole Jumalaa suurempi. Jumala on Holokaus. Ja juutalaiset ovat holokaust.
    Länsimaisen yhteiskuntaperiaatteen mukaisesti Tuomioistuimet ja politiikka on erottu toisistaan.
    Tuomioistuimen päätöksellä ei voi päättää poliittisesta asiasta tai määrittää sen oikeudellisuus tuomarin ja valmiesten harkitseman tulkinnan mukaiseen lopulliseen monoliittiseen itseisarvoon. Kyse ei ole fysiikasta tai taivaankappaleiden kiertoradasta, vaan ihmisten subjektiivisista mielipteistä ja koko ajan tutkimuksen sekä kuluvan ajan tuomien lisätietojen ja todisteiden muuttuva ketju.
    Tuomioistuinten harjoittama politiikka on kommunistista hallintoa ja stalinismia totalitarisenhallinnon “näytösoikeudenkäyntiejä, joiden istuinten tuomiot ovat jo ennalta päätettyjä käsikirjoitusten mukaisesti laadittuja näytelmäkappaleita, joissa jokaisella sätkynukella on oma osansa tässä makaaberissä näytelmässä.

Comments are closed.