Koti Uutisia Israel myöntää: islamistiterroristit “ovat leirissämme”

Israel myöntää: islamistiterroristit “ovat leirissämme”

2

UK_Israel_islamistiterroristit

Juutalainen Haaretz-lehti kirjoitti sunnuntaina, että Israel on “vaihtamassa lähestymistapaa” Syyriassa, kun Assad liittolaisineen on ajanut maata viisi vuotta terrorisoineet islamistit ahtaalle.

Suora lainaus artikkelista:

“Venäläinen väliintulo on kallistanut vaakoja niin, että Jerusalem on huolissaan [Syyrian] hallituksen voitosta, joka olisi myös voitto Iranille. Israelin viranomaiset uskovat, että tämän estämiseksi lännen täytyy myös liittyä konfliktiin kapinallisten puolella.”

Vielä paljastavampi kohta seuraa myöhemmin artikkelissa:

“Kolme asiaa tulevat esille Israelin päivittäessä kantaansa uusien tapahtumien valossa: Ensinnäkin Assadin voitto olisi huono asia Israelille, koska tämä olisi myös voitto Iranille ja Hizbollahille. Toisekseen raskaasta venäläisten pommituksesta ja sisäisistä ristiriidoista huolimatta Syyrian oppositio on vielä kaukana tuhotusta. Kolmanneksi lännen täytyy nousta passiivisuudesta ja yrittää lähettää oikeaa aseellista apua Israelin turvallisuusviranomaisten kuvaamalle ‘Kolmannelle joukolle’, vähemmän äärimmäisille sunnikapinallisille ja kurdilaisille miliiseille, jotta hekin voivat nousta taisteluun hallitusta, kuten myös Isisiä, vastaan.”

“Lähi-idän ainoa demokratia” Israel yrittää saada lännen taakseen taistelemaan Assadin joukkoja vastaan muslimiterroristien riveissä suojatakseen omia intressejään. Tämä ei tietenkään ole mitään uutta. Viime joulukuussa Israelin puolustusministeri Moshe Ya’alon ei peitellyt, millä puolella sionistit seisovat:

 

 

“Minusta vaikuttaa siltä että me, Israel, olemme sunnien kanssa samassa leirissä”, hän toteaa 12 minuutin kohdalla. Aikaisemmin hän oli myös todennut, että Israelille Isis on Irania parempi vaihtoehto.

Lähde: Russia Insider

2 KOMMENTIT

  1. “Isis on Irania parempi vaihtoehto”

    Johan on Israel sairas maa.

    Assad on ainoa järkevä vaihtoehto lähi-idässä.

  2. Onneksi ovat valittua kansaa, joten taitaa Daesh-hommatkin olla tosi jees, kun kerran ovat sitä mieltä…

Comments are closed.