Koti Artikkelit Kahden kerroksen ihmisroskaa

Kahden kerroksen ihmisroskaa

18

Pohjoismainen Vastarintaliike on Suomessa viettänyt viime päivinä huumeidenvastaista teemaviikkoa. Tietoa päihteiden aiheuttamasta rappiosta sekä suomalaisen kansanterveyden tuhosta on levitetty niin katukuvaan kuin verkkoonkin. Kampanja potkaistiin käyntiin katuaktivismilla Helsingin päärautatieaseman tuntumassa. Viikolla syntynyt “#Ihmisroska-kohu” ei olisi voinut osua parempaan ajankohtaan, joten peilatkaamme sitä kampanjamme teemaan.

Kuvakaappaus: Uusi Suomi.

Sote-yhtiö Pihlajalinnan alueellinen toimitusjohtaja sekä keskustan oululainen kaupunginvaltuutettu Riikka Moilanen sai mielipiteidensä vuoksi kunnian olla tämän viikon uhrilammas (sosiaalisessa) mediassa. Kuten me kaikki tiedämme, oikeamielisten toimittajien sekä älypuhelinaktivistien raati ristiinnaulitsee vähintään kerran viikossa kansalaisen, jolla on ollut otsaa kyseenalaistaa äänekkäimmin moderni tasa-arvouskonto.

Moilasen virhe oli, että hän repi puolueensa ja yhtiönsä kulissit alas. Vähäosaisten kärsimyksellä riettaasti rahastava Pihlajalinna ja köyhien köyhdyttämiseksi Suomea manipuloiva keskusta tuskin aidosti loukkaantuivat nokkanaisensa sosiaalidarwinistisista kommenteista. Koska länsimainen “demokratia” on kuitenkin rakennettu joukosta onttoja rituaaleja ja tabuja, riitti taikasana “ihmisroska” siihen, että Moilanen potkittiin ulos Pihlajalinnasta, minkä lisäksi hänen asemansa puolueessa joutui vaakalaudalle.

Oulun valtuustossa oltiin käyty keskustelua katujen saastaisuudesta. Ilmeisen sanavalmiina rouvana Moilanen äkkäsi, että retorisella aasinsillalla keskustelu voitaisiin ulottaa kaupungin keskustassa laahustavaan antisosiaaliseen ainekseen. Puheenvuorossaan hän kysyi, mitä kaupunki aikoo tehdä jätteiden ohella katukuvaa rumentavalle ihmisroskalle. “Siis tarkoitan niitä vähäosaisia, jotka käyttävät ammattimaisesti alkoholia, huumeita ja päihteitä ja ovat ottaneet Isokadun kodikseen”, hän tarkensi.

Moilanen ei tietenkään ole ainut oululainen saati suomalainen, jota nykyinen katukuvan rappio raivostuttaa. Maahanmuuttovastaista väkeä kuitenkin kummastutti, että juuri Pihlajalinnan johtaja päätti nostaa kissan pöydälle. Moilanen ja hänen yhtiönsä ovat nimittäin itse osasyyllisiä Suomen julkisen tilan rajuun muodonmuutokseen.

2015 Moilanen henkilökohtaisesti vannoi Oulun “kantavan vastuun turvapaikanhakijoista”, toisin sanoen pakolaiskriisin aallonharjalla surffanneista laittomista maahantunkeutujista. Hänen yhtiönsä rahasti kriisillä säälimättömästi perustaen tunkeutujille uusia vastaanottokeskuksia veronmaksajien piikkiin. Kun syyllisiä Suomen väestönvaihtopolitiikkaan tullaan aikanaan tuomitsemaan, on Pihlajalinnan johtoa varmasti edustettuna vastaajien penkillä.

Maahanmuuttajat kelpaava Pihlajalinnalle mainiosti, koska valtion takauksen ansiosta he ovat yhtiölle turvallinen rahasampo. Toista maata ovat kuitenkin tavalliset sote-palveluita tarvitsevat suomalaiset. Hiljattain Pihlajalinna lähti ovet paukkuen ulos hallituksen käynnistämästä “valinnanvapauskokeilusta”, jossa sosiaali- ja terveyspalveluita tarvitsevia suomalaisia yritetään patistaa yksityisten yhtiöiden asiakkaiksi. Euron kuvat silmissä hankkeeseen liittynyt Pihlajalinna joutui pettymään, kun se ei kyennyt rahastamaan suomalaisten vaivoilla tarpeeksi tehokkaasti. Pyyhe lensi nopeasti kehään.

Ihmisroskapuheita ei voi siis parhaallakaan tahdolla tulkita ideologiseksi kannanotoksi väestöllisen ryhtiliikkeen puolesta. Pikemminkin kyseessä oli monikulttuurisesta painajaisesta täydellisesti eristetyn rikkaan ja ylimielisen nihilistin freudilainen sammakko. Moilanen on politiikallaan aiemmin osoittanut, ettei kansan etu merkitse hänelle mitään. Hän voi ajaa Suomen väestönvaihtoa vailla huolen häivää, koska valtavan omaisuutensa ansiosta hänen ei tarvitse koskaan altistua afrikkalaistuvalle lähiöelämälle. Ainut syy ihmisroskapuheille oli todennäköisesti se, että Pihlajalinnan Oulun-toimipiste sijaitsee samaisella Isokadulla, jonka puhdistusta hän valtuustossa vaati.

Narkomaaneista ja ihmisroskasta puhuttaessa on hyvä pitää mielessä se, että yhteiskuntaa voi tarkastella niin yksilöllisellä kuin yhteisöllisellä tasolla. Yksilöllisellä tasolla useimmat meistä edellyttävät suomalaisilta maanmiehiltään ja -naisiltaan säntillisyyttä ja kunniallisuutta. Vaikka elämä potkii välillä päähän, ei se ole syy vetäytyä katuojaan opiaattipiikki kourassa. Harvan sydämessä asuu niin suuri humanisti, että örveltävä narkomaani näyttäytyy hänen silmissään tasavertaisena kansalaisena verrattuna oman elämänsä ohjaksista lujasti kiinni pitävään terveeseen, älykkääseen ja suoraselkäiseen suomalaiseen. Moilanen puki tämän sanoiksi, mikä julkisesta kohusta päätellen kolkutti melko kovaa itsepetoksessa uiskentelevien kulttuurimarxistien omaatuntoa. Se koira älähtää…

Yksilötasolla ihminen kantaa siis vastuun itsestään. On kuitenkin turha kiistää huumeongelman yhteisöllistä tasoa. Huono politiikka ajaa yhä useammat ihmiset huonoihin yksilöllisiin päätöksiin. Hyvä politiikka sen sijaan kannustaa ihmisiä kehittämään itseään ja elämään vastuullisesti, kuten muutamat esimerkit 1930-luvun Euroopastakin osoittavat. Kun poliittinen valta on ylikansallisen rahaeliitin käskyttämillä kokoomuksella ja keskustalla, on turha toivoakaan, että niin sanotun ihmisroskan määrä vähenisi. Riistopolitiikka johtaa siihen, että katuojissa on tulevaisuudessa entistä kovempi tungos.

Juuri tämän vuoksi Moilasen kommentit olivat raivostuttavan tekopyhiä. Alemman tason “ihmisroskaa” paljon suurempi ongelma on yläluokkainen ihmisroska, jonka harrastama kaverikapitalismi rikastuttaa rikkaita ja köyhdyttää köyhiä ajaen kasvavan joukon suomalaisia kuilun partaalle jo lapsena. Kansallissosialistina pidän Moilasta ja hänen inhoamaansa Isokadun kommuunia saman kolikon kääntöpuolina. Ainoa ero piilee siinä, että Moilanen on rahansa ja valtansa vuoksi paljon katunarkomaaneja vaarallisempi.

Vastarintaliikkeen huumevastaisen viikon materiaalissa paneuduttiinkin päihdeongelman todellisiin taustoihin artikkelissa “Sionismi ja kansainvälinen huumekauppa“. Huumeet ja rappio eivät tulleet tänne itsestään, vaan ongelman aiheuttivat ylikansalliset pankit, tiedustelupalvelut ja korruptoituneet poliitikot, jotka ymmärsivät salaisen päihdekaupan olevan oiva keino pestä rahaa, riistää kansalaisia taloudellisesti ja levittää Israelin sotaisaa ilosanomaa maailman jokaiseen kolkkaan. Huumeverkostojen keskellä on kansainvälinen veroparatiisijärjestelmä, jonka Yhdysvallat ja Iso-Britannia rakensivat ja jonka kiistaton kuningas on nyt juutalainen Goldman Sachs. Yläluokkainen ihmisroska synnytti alaluokkaisen ihmisroskan.

Moilanen kuuluu suomalaisen politiikan oikeistoporvarilliseen lohkoon, jonka epävirallisia esimiehiä ovat Elinkeinoelämän keskusliiton lobbaajat. Pyramidin valtakunnallisella huipulla komeilee Nordea-pankki, joka pääsi tänä vuonna otsikoihin pestyään yli 134 miljoonaa euroa likaista rahaa huumeliigojen hyväksi. Huumerahan pesu oli jatkunut Nordeassa viranomaisten ja osakkeenomistajien varoituksista huolimatta. Kyseessä oli toisin sanoen globalistipankin tietoinen päätös tukea huumeliigojen toimintaa. Samat pankkiirit kertovat lobbausillallisten yhteydessä Suomen päättäjille, millaista politiikkaa maassamme on tehtävä. Eikö parlamentarismi olekin hienoa?

Kun kadulla tulee siis seuraavan kerran vastaan likainen narkomaani, ajattele sille hetkeksi Björn Wahlroosin, Riikka Moilasen, Jean-Claude Junckerin tai David Solomonin kasvot. Katutason ongelmista ei nimittäin päästä eroon ennen kuin yhteiskunnan ylätasolla on tehty radikaaleja muutoksia.

 

Jari Rajala

18 KOMMENTIT

 1. Asioista ei saa puhua niiden oikeilla nimillä ilman sanktioita. Kohta ei esimerkiksi lyhytkasvuista ihmistä saa enää sanoa lyhytkasvuiseksi, tai vielä törkeâmmin pätkâksi, vaan täytyy käyttää ilmaisua “vertikaalirajoitteinen”.

 2. Mietitäämpäs miksi meillä yhteiskunta ylläpitää ja edesauttaa alkoholin suurkäyttöä.

  Poikkeuksetta alkoholin suurkäyttäjät ovat rumiillisen työn tekijöitä. He kuluttavat paljon alkoholia viikola ja varsinkin viikonloppuisin. Tästä huolimatta he pystytvät tekemään sen oman työnsä kohtuulisesti, jopa hyvin. Se kun ei usein tarvitse suurta ajattelua eikä ihmistä haluta päästää ajattelemaan.

  Kesälomien aikaan alkoholin käyttö on jatkuvaa josta syystä lomien loputtua toiset eivät saa putkeaan poikki ja siksi hakeutuvat “katkolle”. Nämä katkolle hakeutuvat ihmiset pääsevät kaikkien potilasjonojen ohi ja nukkuvat sen kolme päivää tai viikon. Sen jälkeen he ovat jälleen valmiit työelämään.

  Valtiovallan taholta nämä ihmiset ovat mitä parhainta väestönosaa. He tekevät työtä josta saatu varallisuus tuhlataan valtion monopolilaitoksen tuotteisiin ja veroihin. Näin heidän työpanoksensa palautuu täysimääräisenä valtiolle. Ja koska yhteiskunta ei toimi ilman tällaisia ihmisiä, heidät pitää saada lomien jälkeen pikaisesti työelämään. Ja siksi he pääsevät heti katkolle terveyskeskuksiin ja sairaaloihin.

  Kuten se yksi pankkiiri sanoi, jokaisen ihmisen EU:ssa on laskettu tuottavan 500 000e koko elämänsä aikana. Niin tämä alkoholin suurkulutuksen salliminen ja ylläpitäminen on vain yksi tapa. Muita ovat matkustelu, polttoaineet, ajoneuvot, kiinteistöt jne.

  Kuka muuten tiesi että Suomen valtio maksaa jokaisesta lentokoneen istuinpaikasta joka käy Suomessa ko. lentoyhtiöle? Oli se sitten tyhjä tai täynnä niin siitä maksetaan verovaroistamme lentoyhtiöille, että ne suostuvat lentämään maahamme. On siis taloudellisesti järkevää lopettaa lentomatkustelu koska se on saastuttavin liikennemuoto ja jokainen veronmaksaja joutuu osallistumaan mm. halpoihin lomalehtoihin. Jos ei ole asiakkaita, niin lentojenkin määrä vähenee. Ja sen myötä verotaso laskee. Tai, ei ainakaan nouse.

  • Hyviä havaintoja. Lisäksi nämä perjantain ja sunnuntain välisen yön kittaajat harvemmin jaksavat kiinnostua politiikasta ja ovat täten helposti pidettävissä virallisen totuuden piirissä.

   Nämä lentoyhtiöt taas maksavat suolaiset lentokenttämaksut joka vierailustaan. Yhtiö käyttää rahaa palkanmaksuihin, kunnossapitoon ja (tietysti) voitonmaksuihin sijoittajille. Näin sama raha siirtyy lentokenttäyhtiöiden kautta osittain veroina takaisin valtioille, osittain niille, joilla jo on enemmän kuin tarpeeksi..

   Yhteenveto: Perjantaipullot jätetään Alkoon, ostetaan pari pulloa kotimaisen pienpanimon olutta saunakaljoiksi, pysytellään selvin päin ja tehdään jotain hyödyllisempää. Kun on muutamankin viikonlopun selvin päin, saattaa avautua ihan uudenlainen maailma…

   • Nyt ymmärsin väärin. Siis Suomen valtio maksaa lentoyhtiöille, lentöyhtiöt eivät maksa Suomen valtiolle.

    On totta että mediassa puhutaan lentokenttämaksuista mutta Suomen valtion kassasta annetaan paljon enemmän lentoyhtiölle että se edes vaivautuu lentämään Suomeen. Tai muualle eurooppaan. Tämä on vaiettu asia. Ja juuri siksi esim. Lappeenrantaan ei lennetä koska Lappeenrannan kaupunki tai Suomen valtio eivät halua maksaa siitä että mahdollisesti venäläiset ryhtyisivät käyttämään sitä kenttää matkustaessaa eurooppaa. Siksi sinne ei lennetä ja kenttä on käytännössä tyhjä. Tai no… Viimeksi kun ajoin siitä ohi niin siinä oli lentokone joka toi ainakin kaksi bussilastillista eritrealaisia Lappeenrantaan. Mutta sekin lento maksoi, ja paljon.

    • Juu, eivät lentoyhtiöt maksa valtiolle, vaan kutakin kenttää ylläpitävälle yhtiölle. Suomessa se on Finavia Oyj, joka on kylläkin osakeyhtiö, mutta kaikki osakkeet omistaa Suomen valtio. Tätä kautta sitten osa rahasta palautuu valtiolle veroluonteisten maksujen muodossa, muttei läheskään kaikki. Suomen tapauksessa tietysti enemmän, kun Finavian ainoa osakkeenomistaja on sama joka maksaa yhtiölle; rahan siirtoa taskusta toiseen.

  • Kyllä niitä suurkäyttäjiä löytyy yhtä paljon Akateemisestakin porukasta joka ei tee “ruumiilista työtä” joten ei kannata yleistää.
   He joko juovat tylsyyteensä tai epäonnistumiseensa, syitä löytyy aina.
   Ruumiillisen työn tekijät ovat harvassa, koska heitä ei tapaa kuin patologian laitoksella, joten parempi puhua fyysisen työn tekijöistä.
   Suurempi osa fyysisen työn tekijöistä kykenee tekemään työnsä erittäin hyvin kun verrataan intellektuellin työn tekijöistä, koska fyysisen työn tekijät tekevät em. visiot mahdolliseksi ja realistiseksi omilla taidoillaan joista visionääreillä ei ole mitään kokemusta useinkaan.
   Aivan samnlaista ajattelutyötä joutuu tekemään fyysisessäkin työssä kuin piirrustuslaudan/tietokoneen ääressä, funktio vain on erilainen, pitää kyetä muuttamaan toisen aivoitukset realistisiksi, toimiviksi asioiksi. Ei siinä tyhjäpää pärjää alkuunkaan, jos vain zombiena kelkoo menemään edestakaisin.
   On toki fyysisiä töitä, joissa ei tarvitse päätään vaivata, ne ovat joko hyvin yksinkertaisia tai sitten opitun rutiinin kautta yksinkertaisia suorittaa ns. selkärangalla.
   Alkoholin käyttö ja kulutus on opittua kaikissa kansankerrostumissa, ikuinen myytti perjantaipulosta on muuttunut realistiseksi kohtalaisen kokoisen joukon kesken ja he pitävät huolen rahavirrasta valtion kassaan, “pakko ottaa viikonloppukänni kun on raskas työ” on vanha klisee sille että voidaan juoda.
   Kuitenkin enemmiställä on raskaan työn jälkeen muita aktiviteetteja elämässä, joilla joko pääsee eroon työstä ja sen rasituksista pariksi päiväksi tai muuten vain harrastaa muuta kuin viinan juontia ja krapulapäiviä.
   Nämä läträäjät eiuvät useinkaan ole kovin aktiivisia työelämässä, pari päivää menee puhallellessa hukkaan tehokkaasta työstä, usein syytetään vielä muita kun projekti ei etene vaikka se on omalla vastuulla ja omasta panoksesta kiinni.
   Taasen kun katsotaan jotain “paperinpyörittäjää” joka voi aika vapaasti olla pikku päiväkaljassa työpaikallaan ja tehdä “inhimillisiä” virheitä, sössiä toisten asiat mielivaltaisesti ilman palkoa että mitään soosoota suurempaa sanktiota tulisi, kun taasen kohteena olevat henkilö/ henkilöt kantavat kertoimella seuraukset tästä älykkötoiminnasta, parhaimmillaan lopun elämäänsä.
   Ihmetellään miksi jossain vaiheessa alkaa joillekkin se kuppi maistua, kun toiset ovat esimerkillisellä tavalla saaneet asiat sekaisin byrokratian rattaissa, joillakin ei vain voimat riitä siinä rumbassa ja luovuttaminen kaiken suhteen voi olla henkilökohtainen optio.

   Flyin’ Finnin kanssa täysin samaa mieltä.

 3. “Poliittinen valta” niin de jure kuin de factokin ei ole tässä maassa Keskustalla tai Kokoomuksella. He eivät tee mistään yhtään mitään päätöksiä. Kaikki tulee Brüsselistä, Strasbourgista, Lontoosta jne.

 4. Ylempi ihmisroska on usein täysin halujensa vietävissä. Milloin kalliit huumeet, milloin luksuskonsumerismi turismin, autojen, veneiden tai kiinteistöjen muodossa. Joskus ihan pelkkä alkoholismi, usein prostituoidut ja yleinen biletyselämä. Sääliksi käy näitä, ja vielä enemmän niitä keskiluokkaisia jotka haaveilevat siitä roskaväen elämäntavasta tai elävät sen miniatyyriversiota.

  Ylemmällä ihmisroskalla ei ole valtaa edes omista haluistaan tai tuntemuksistaan. Yksi tälläinen ilmeisen varakas ihmisroska kädet täynnä merkkiliikkeiden kasseja tiuskaisi minulle Turussa, että vie likainen lappusi pois, kun jaoin huumeidenvastaista tietoa sisältävää flyeria. Apuahan nämä ihmiset tarvitsisivat, jotta he pystyisivät kohoamaan orjan asemasta ylemmäs ja näkemään napaansa pidemmälle.

  “Whether we give vent to rough words or not obviously depends on the degree to which we allow other people to put us in a temper, to reach our spirit and wound it as if it can be wounded. It is, then, essentially a problem of interior mastery and of awareness. Besides, only an individual who is not carried away by anger or irritated by insults can succeed in putting a presumptuous man in his place.” -Julius Evola

 5. Ihmisroskasta löytyy myös lääkäreitä, diplomi insinörejä. Suomalaisia miljoonan dollarin koulutuksella. Aikamoista pillunpaukutusta hoitoalan kylmäköltä. Pultsarit pakolaiskeskukseen neekerihölmöjen sekaan. Kyllä raetistuu.

 6. Erinomainen kirjoitus jälleen kerran.

  Artikkeli on sekä perusteltua asiaa, että kieliopillisesti hyvin kirjoitettu, jolloin sitä on helppo lukea ja ymmärtää. Kannattaa linkittää kautta vapaan uuden median.

  Vastarintaliikkeen materiaali poikkeaa edukseen paskamedian valheista ja vedätyksestä.

 7. Todella hyvä selkeä artikkeli sekä kommentit! Jaettu on moneen paikkaan!

 8. Jeesus haluaa pelastaa Suomen kansallissosialismiin harhautuneet, = PVL-ihmiset. Rukoilen puolestanne. Kukaan ihminen ei ole roskaa. Repent!

  • Ihan vinkiksi, jesse kupsahti parituhatta vuotta sitten joten ei paljoa auttele lähimmäistään tänä päivänä.
   Tietty jos olet saanut jampalta henkilökohtaisen kirjeen jossa lupailee, mutta uskoisin sen olevan pilailua hyvin pitkälti em.asiaan viitaten.

  • Parahin Erkki Hänninen, kansallissosialismiin ei juurikaan harhauduta, vaan nykyisessä asenneilmapiirissä se on tietoinen valinta.
   Samaa ei voi sanoa puusepän seuraajista. Tämä, liki rikollinen, osin juutalaiseen perinteeseen nojaava uskintokunta on pakkosyöttänyt aatettaan sylivauvasta vaariin täällä pohjolassakin kohta 1000 vuotta

  • “Kukaan ihminen ei ole roskaa.”

   Kyllä on, ja valitettavasti nykyään aika iso osa tämän maailman ihmisistä:

   People Who Are Trash (Pastor Steven Anderson)
   https://www.youtube.com/watch?v=hk14dShQMlY

   Jeesus kyllä pystyy ja tulee pelastamaan kaikki jotka häneen uskovat. Se on jokaisen ihmisen oma tietoinen valinta uskoa koko sydämmestään Jeesukseen, eikä siihen (kristinuskoon) pysty kukaan toista ihmistä pakottaa esim fyysisesti. Siihen ei voi harhautua. Juutalaisten perinteilläkään (talmudilla) ei ole mitään tekemistä kristinuskon kanssa, vaikka jotkut silloin tällöin muuta väittävät.
   Juutalaisuuden opit ovat todella Raamatun sanoman vastaistaisia.

Comments are closed.