Koti Uutisia Pohjoismaat Globalistipankki Nordeaa epäillään huumekauppaan liittyvästä rahanpesusta

Globalistipankki Nordeaa epäillään huumekauppaan liittyvästä rahanpesusta

2

Globalistipankki Nordea on tullut tunnetuksi siitä, että se boikotoi kansallismielisyyttä ja Pohjoismaista Vastarintaliikettä. Sen sijaan rahanpesu ja kansainvälinen huumekauppa eivät ole ristiriidassa pankin arvojen kanssa.

Tanskalainen TV2 selvitti, että Nordea toimi useiden vuosien ajan rahan välittäjänä järjestäytyneiden rikollisten ylläpitämiin valuutanvaihtokonttoreihin. Valuutanvaihtopisteissä pestiin huumekauppaan liittyvää rahaa.

Nordean täytyi olla tietoinen vähintään rikollisen toiminnan potentiaalista, sillä huumeliigat siirsivät suuria rahasummia 500 euron seteleinä. Pankkivalvontaviranomaiset olivat vuosien ajan varoitelleet rahoituslaitoksia siitä, että rikolliset suosivat 500 euron seteleitä. Nordea ei kuitenkaan tahtonut puuttua moneen vuoteen liigojen toimintaan.

Huumeliigat pesivät Nordean kautta noin miljardin Tanskan kruunun edestä rahaa. Euroopan keskuspankki kielsi 500 euron setelit viimein vuonna 2016.

Tänä keväänä Nordean yhtiökokouksessa puhunut tanskalainen osakkeenomistaja kertoi ihmetelleensä, miksei pankin johto ollut kuunnellut viranomaisten varoituksia.

Lähde: Kauppalehti

2 KOMMENTIT

  1. Mossad ja CIA ja FSB ovat samaa lafkaa ja pyörittävät maailman järjestäytynyttä rikollisuutta. CIA:n huumepellot olivat taannoin Vietnamissa, kunnes pääpaino siirrettiin Kolumbiaan ja sitten Afganistaniin.

Comments are closed.