Koti Uutisia Aktivismi Kuvia Tampereen “natsivastaisesta” mielenosoituksesta

Kuvia Tampereen “natsivastaisesta” mielenosoituksesta

37

Tampereella järjestettiin 15. syyskuuta “Meidän Tampere ilman natseja” -niminen mielenosoitus, joka kokosi Jugendtorille noin sadan henkilön epämääräisen ryhmittymän äärivasemmistolaisia. Tyypilliseen tapaan osallistujat koostuivat kasvonsa peittäneistä marxisteista, jotka hokivat iskulauseissaan samaa mantraa kuin ennenkin.

Mielenosoitusta oli seuraamassa muutama Vastarintaliikkeen aktivisti, ja paikalla tavattiin myös muutama Soldiers of Odinin (SOO) edustaja. Olipa paikalla kansallismielinen striimaajakin. Kulkueen lähdettyä liikkeelle SOO:n edustajat kertoivat, että mielenosoituksesta oli tultu jo huutelemaan tapahtumaa seuraaville ihmisille, jolloin poliisi oli puuttunut tilanteeseen. Vastarintaliikkeen aktivistien luo tuli myös juttusille (oletettavasti) intialaista syntyperää oleva mies muutaman ystävänsä kanssa kysyäkseen mielenosoituksen tarkoituksesta. Hänelle selvitettiin, että kyseessä on kommunistinen mielenosoitus, jolloin hän kertoi kuulleensa eräästä kommunismin vastaisesta tapahtumasta Hervannassa.

Kulkueen edettyä Hämeenkadun remontissa olevalle sillalle ratsupoliisi käskytti kansallismieliset pysähtymään väliaikaiselle kapealle jalkakäytävälle ja jatkamaan matkaa vasta, kun kulkue on toisella puolella siltaa. Tämä siitäkin huolimatta, ettei kansallismielisillä ollut mitään tavoitetta provosoida tai aiheuttaa häiriötä, vaan ainoastaan seurata kulkueen etenemistä. Ilmeisesti liian lähellä oleminen loukkaa äärivasemmiston safe spacea. Alla on muutamia kuvia tapahtumasta:

37 KOMMENTIT

 1. Ryhdikästä sakkia, tulee ihan puna-armeijan paraatimarssi mieleen. Ainoa, jonka tunnistin, oli Masi-sarjakuvasta kaikille tuttu Hönö, vaikka hänellä olikin siviilivaatteet ja harmaa liina naamiona. Havaittu myös muutamiakin sätkiä, varmaan jotain terveysyrttiä… 😀

  • Akateemsen ryhdikästä, rivit vapaan näkemyksen mukaan suorassa ja hurmos aatteen puolesta katossa kun kännykkäkin on mielenkiintoisempi.
   Ei tainnut olla matkalla suurempia mäkiä, koska rangattomat eivät kykene valumaan ylämäkeen (fysiikan laki tulee luonnnollisesti vastaan).
   Kuin yöllä ja päivällä eroa PVL:n marssiin, jota sivustakatsojatkin seurasivat mielenkiinnolla.
   Itsekin olen armoton ketjupolttaja, mutta ei tehnyt tuskaa Turun marssilla olla polttamatta, puheetkin tuli kuunneltua ilman sätkää ja vasta Akatemian alueelta poistuttuani pistin pokstonin palamaan, sen verrran korkealla kunnioitus aatetta ja tapahtuman järjestäjiä kohtaan.

  • Siellä on muutamilla selvästi ääni käheänä ja silmät pyöreinä valvotun yön jälkeen.

   Antifan crème de la crème kyseessä.

   VAPISKAA, “NATSIT”‼

 2. No joo… Olipas “värikästä” porukkaa. Nyt kun he pääsivät ajamaan omaa agendaansa julkisesti niin miksi juuri kukaan ei hymyillyt? Ja miksi ihmiset poikkeuksetta kulkivat pää painuksissa? Miksi heidän piti naamioitua jos kerran haluavat yksityishenkilöinä julistaa omaa ilosanomaansa? Kuinka monta tupakanpolttajaa huomasit joukosta? Ja kuinka moni heistä räpläsi kännykkäänsä sen sijaan että olisi keskittynyt omasta mielestän tärkeään tapahtumaan?

  Ehkä tuo poliisin käskytys siinä sillalla oli sitä varten ettei näiden ego olisi saanut kolausta. Nythän ne sai marssia koko kadun leveydeltä. Mutta olihan ne lähtöpaikan valinneet: Jugendtorin 🙂 Kai niiden olisi pitänyt marssia Lenin-museolle tai “ryssän kirkolle”. Ai niin… Ryssön kirkollepäin mentäessä olisi ollut ylämäki ja olisi pitänyt kääntyä oikealle.

 3. Noin marssittiin polpolle kiitosta, että huumeiden ja lgbtpn sekainen elämä saa jatkua ennallaan. Nämä usein takinkääntäjä stalinistien jälkeläiset pitäisi viedä afrikkaan perseeseen pantavaksi. Saatana että vituttaa kuinka tampere on pilattu.

  • Neekerithän siinä touhussa saisivat AIDS:in.

   Riviin vain nuo ja väh. .500-kaliberisella kaalista läpi letkaa.

 4. Aika kattava otos 😀 😀 Siinä näkyi koko mielenterveysongelmien kirjo, sekä jokunen eksyksissä oleva porvarisperheen tytär, jotka larppaavat duunaria 😀 Nippu soija-poikia ja muita sukupuolia… Löytyipa joukkiosta sen meemiksi kohonneen tuhdin feministitytönkin kaksoissisar 😀

  Kiitän sydämestäni tilaisuuden järjestäjää, tästä spektaakkelista!!! Naurua ei maailmassa ole koskaan liikaa 😀 😀 😀

  • Behold! Ihmisroskaa 😃 Kun vastustajat, äärivasemmistolaiset kaduilla ovat tuota luokkaa niin ei ole kyllä mitään hätää. Ihmisoletettuja, hinttejä, transuja ja muita “muunsukupuolisia” ja muuta saastaa. Hihi, näistä saa aina hyvät naurut. 😄

    • On kyllä ihan hyvä näin huumeiden vastaisella viikolla näyttää ihmisille millaisia on narkomaanit, Tässä olisi poliisillekin hyvää opetusmateriaalia kun käy kouluilla puhumassa huumeista niin miltä ne huumepeikot eli nistit näyttää. 😃

    • Voisiko olla harvinainen ja harvoin havaittu chileläinen hippitirriäinen?

    • Taitaa tuo kääpiöeukko olla niitä Rojavan taistelijoita. 😀

     On tullut tänne neuvomaan paikallisia antifasisteja siitä kuinka vihollinen tapetaan nauruun. Porukasta huomaa että opit on otettu selvästi heti käyttöön. 😀

    • Ihan vitun sama mitä nuo ovat. Ei oikeastaan enää mikään yllätä, kun on puhe noista. Joku perulainen neljä jalkaa korkea mummo? Aivan sama.
     Napalmia koko paskan päälle. Sama käsittely myös Flow-festareille, kiitos. Maan HI-V- ja huumetilastot pienenisivät huomattavasti.

  • Katsokaapa tämänvuotisen Oulun Pride-kulkueen videota (löytyy varmaan mv-lehden kautta). Mansessa ehkä oli huono sää, mutta silti Oulun poppoo oli vielä vähemmän huolestumista aiheuttavaa.

 5. Suomalaiset poliisit eivät taida tuntea lakia tai sitten eivät välitä siitä.
  Rikoslaki 17.luku 13a§:
  Laiton naamioituminen
  Joka yleisellä paikalla järjestettävän yleisen kokouksen tai yleisötilaisuuden yhteydessä taikka muussa yleisön kokoontumisessa yleisellä paikalla esiintyy tunnistamattomaksi naamioituneena ilmeisenä tarkoituksenaan ryhtyä käyttämään henkilöön kohdistuvaa väkivaltaa tai vahingoittamaan omaisuutta, on tuomittava laittomasta naamioitumisesta sakkoon tai vankeuteen enintään kolmeksi kuukaudeksi.

  • Mutta tuossa pykälässä sanotaan näin: “… ilmeisenä tarkoituksenaan ryhtyä käyttämään henkilöön kohdistuvaa väkivaltaa tai vahingoittamaan omaisuutta,”. Eli ymmärtäisin tuon niin että ei se naamioitumunen ole laitonta vaan se jos on mahdollista että teet rikoksia naamioitueena.

  • Aina on mahdollisuus että nuo haisevat paviaanin sikiöt alkavat riehua.

   Saavathan rättipäät ja somaliapinatkin naamioutua. Kahdet lait Suomessa.

 6. Noiden anarkopunikkien olemuksen kuvailemiseen riittää yksi sana: Roska-DNA.

 7. Lauma nistejä, alkoholisteja, sodomiitteja ja matuja, mitään muuta en odottanutkaan.

   • Kauneus sisältää muutakin kuin pelkän ulkoisen kuoren, kuten varmaan olet tähän vaiheeseen elämässäsi päästyäsi jo huomannut. Jos henkilö marssii tuollaisen alimman paskasakin joukoissa, niin eihän sitä voi arvottaa enää kovin kaksisilla standardeilla sitä ihmistä.

    https://www.vastarinta.com/wp-content/uploads/2018/09/tre5.jpg ← Tuo harmaapaitainen näyttää ihan kivalta, mutta tuskin on sitä.

   • Lainaus Jussin postaamasta linkistä:

    “Oikealla etualalla tunnistamattomat henkilöt, jotka saattoivat olla Tampereen mielenosoitusta muunsukupuolisten oikeuksien puolesta häiriköineet natsit.

    Eli pelkkiin oletuksiin perustuen etsitään henkilöitä, jotka ovat saattaneet olla paikalla tai sitten ei. Ja mitähän aikovat tehdä, jos löytyy? Kuolemanpartio kimppuun? Kaappaus, kidutus, tunnustus ja teloitus varmaan…

    • He soittavat Radinettiin Hörökorva Holapalle joka hyppää bätmobiiliinsa ja tulee pillit ulvoen paikalle estämään nuorten radikalisoitumisen. 😄

  • Niin kuin poikani sanoi nähtyään valokuvan runoilijasta ja tämän isästä oluttuoppien ja reseptilääkkeiden parissa: “Tuonkin voisi tiputtaa niin kuin säkillisen paskaa.”

   Olen ylpeä pojastani.

   Luulevatko nämä sosiaalipummit että me pelkäämme heitä? Ei siellä muutama aivonsa käräyttänyt, kaulatatuoitu fatta all-starsilainen kauheasti täällä ainakaan pelkoa herätä. Tosipaikan tullen tuollaisista ei ole mitään vastusta selvälle ja selväpäiselle kansallisosialistille, jonka elämässä on muutakin sisältöä kuin huumeet, tupakka ja alkoholi.

   Saasta kuuluu alas viemäristä.

 8. En tiennytkään että Tampereella asuu nykyään vain noin vajaa sata asukasta. Sillä eikös luotettavien vasemmistolaisten tietojen mukaan koko Tampereen pitänyt vihata natseja, mutta siitä huolimatta vain se kaikista surkein jämäsakki vaivautui paikalle. Aina sama juttu kovan someuhon päätteeksi.

  Sitten tuollainen paskasakki arvostelee kansallismielisten suomalaisten ulkonäköä. Hah hah hah! 😀

  • Varisverkoston rupusakilla on tapana suurennella vajaasta 100 henkilön “mielenosoituksesta” yli 300 henkilön tapahtumaksi. Tai Turussa 200:sta antifan paskahoususta kasvoi yli 1000, ja tottakai valemedia komppasi. 🙂

  • Älä yritä etsiä mitään järkeä tahi logiikkaa vasurimätäpäiden sanomisista tai tekemisistä, sillä se olisi pelkkää ajanhukkaa.

 9. Muutamia Hervannan ja Tesoman liimanhaistelijoita ja Pispalan piripultsareita.jo artikkelin kirjoittaminen oli hukkaan heitettyä energiaa.samalla energialla olis niistä tehty latumerkkejä

 10. Kusisten porttikongien piripäät ja humanistinen tiedekunta liittyneet yhteen. Eläköön psykoosit!

 11. Aivan loistavia valokuvia! Ollaan puhuttu pojan kanssa eläintarhaan lähtemisestä ensi viikonloppuna katsomaan apinoita ja aaseja, mutta kun katseltiin yhdessä näitä valokuvia, niin todettiin yhteen ääneen poikani, tyttäreni ja vaimoni kanssa, että eiköhän tässä ole jo tarpeeksi naurettu apinoille ja aaseille tälle vuodelle ja käydään eläintarhassa vasta ensi vuonna.

Comments are closed.