Koti Uutisia Kulttuuritaistelu Uusi dokumentti katuvista sukupuolenvaihtajista

Uusi dokumentti katuvista sukupuolenvaihtajista

5

Billy, Rene ja Walt syntyivät miehinä USA:ssa. Muun muassa heille nuoruudessa tapahtuneen seksuaalisen väkivallan seurauksena he alkoivat kuitenkin tuntea epämukavuutta ja hämmennystä biologisen sukupuolensa suhteen.

Niin kutsuttujen sukupuolen korjaavien operaatioiden jälkeen he luulivat, että heidän sekavat tunteensa sukupuolestaan katoaisivat. Naiseksi “muuttuminen” toi kuitenkin kolmikolle mukanaan entistä enemmän ongelmia, katumusta ja lopulta vihaa itseään kohtaan.

Aiheesta kuvatun dokumentin on tehnyt RT.

 

5 KOMMENTIT

 1. Näinhän se on. Myös se hormoonilääkkeiden määrä jotka pitää ottaa, ei ole leikin asia. Joutuu popsimaan niitä päivittäin vuosien ajan…

  Rikkaiden ja hullujen hommaa tuommoinen.

  • Ja jälkikäteen katumapäälle tulleita on varmasti paljon, mutta heidät on tähän asti vaiettu kuoliaiksi, koska se on kulttuurimarxistisen ideologian pettämistâ ja sitähän ei suvaita.

 2. Kuinkakohan monta kertaa voisi pomppia edestakaisin? On taatusti rankat mömmötykset ja muut hoidot edessä, kun sukupuoli on “vaihdettu” ihmisen toimesta. Ei ihme että niin moni yrittää tappaa näistä itsensä. Taatusti hyvin moni tajuaa sen viimeisen, peruuttamattoman leikkauksen jälkeen, että mitä oikein tulikaan tehtyä. Eli nuo täytyy myrkyttää niin rankasti, etteivät ala epäilemään. Itsensähuijaamisen jalo taito myöskin nousee pintaan jälleen kerran. Mutta sairaita ihmisiähän nuo henkisesti ovat, ei kukaan muutoin alkaisi kapinoimaan omaa luontoaan vastaan tuolla tavalla.

 3. Sukupuolta ei voi “korjata”, eli siis leikkauksilla muuttaa.
  Yhdellekään miehelle EI ole saatu vaihdettua pippelin tilalle toimivaa pimppiä.
  Eikä yhdellekään naiselle toimivaa pippeliä.
  Hormonihoito vaikuttaa jotenkin mutta tuloksena on epämääräisiä “lähes miehiä” tai “lähes naisia”. Nämä silvotut eivät enää edusta kumpaakaan sukupuolta vaikka kuinka haluavat.
  Koko hässäkkä saa alkunsa korvien välistä, siellä ei ole kaikki kunnossa. Oikea “hoito” olisi hoitaa korvienväliä.

 4. Muistutus juutalaisesta nimeltään Magnus Hirschfeld, joka sata vuotta sitten puski trans-järjettömyyttä Weimarin tasavallassa.

  Magnus Hirschfeld (May 14, 1868—May 14, 1935) was a jewish physician and sexologist based primarily in Germany. Hirschfeld founded the “Scientific Humanitarian Committee”. This group has been described as having carried out “the first advocacy for homosexual and transgender rights”.[1]
  https://en.metapedia.org/wiki/Magnus_Hirschfeld

  “Under the more liberal atmosphere of the newly founded Weimar Republic, Hirschfeld purchased a villa not far from the Reichstag building in Berlin for his new Institut für Sexualwissenschaft (Institute of Sexual Research), which opened on 6 July 1919. ”
  https://en.wikipedia.org/wiki/Magnus_Hirschfeld

Comments are closed.