Koti Uutisia Ulkomaat Puola aikoo estää EU:n yrityksen viedä Unkarin äänioikeudet

Puola aikoo estää EU:n yrityksen viedä Unkarin äänioikeudet

8


Euroopan parlamentti äänesti äskettäin äänin 448 vastaan 197, että Unkaria vastaan käynnistetään artikla 7:n sanktiot. Tämä tarkoittaisi sitä, että Unkari menettäisi äänioikeudet EU-parlamentissa. Päätös perustuu Unkarin maahanmuuttopolitiikkaa vastustavaan politiikkaan ja maan päätökseen estää juutalaisen George Sorosin Open Society -säätiön toiminta maan rajojen sisällä.

Jotta EU maalta voidaan evätä äänioikeus EU:n asioissa, vaatii tämä sen, että 80 prosenttia parlamentista äänestää tämän puolesta. Puola on nyt ilmoittanut, ettei se aio hyväksyä sitä, että artikla 7 otetaan käyttöön Unkaria vastaan.

– Puola näkee EU-parlamentin päätöksen käyttää seitsemättä artiklaa Unkaria vastaan erittäin huolestuttavana. Kaikilla mailla on oikeus päättää ja toteuttaa sisäpoliittisia reformeja, jotka ne näkevät itselleen hyödyllisiksi. Sanktioiden käyttöönotto toisia maita kohtaan hajottaa EU-jäsenmaiden suhteita. Puola tulee äänestämään kaikkia niitä mahdollisia sanktioita vastaan, joita harkitaan Unkaria vastaan, kertoo Puolan ulkoministeri Jacek Czaputowicz.

Lähde: Nordfront

8 KOMMENTIT

 1. Erään maan parlamentissa äänestettiin uhkapelilaista. Vastustajat käyttivät veto-oikeutta.

  Tosi tarina.

 2. Italian johto on Puolan kanssa samoilla linjoilla, toivottavasti rintamaan liittyy muitakin.

 3. En tiedä miksi olen yllättynyt. EU:n pahuudella ei ole mitään rajaa. Juutalainen ylivalta ei voisi EU:ssa tämän selvemmin tulla ilmi. EU:n tarkoitus olikin vain toteuttaa kansanmurha, eli sama tarkoitus kuin liittoutuneilla.

  Jotkut kehtaavat sanoa kommunismia ja kansallissosialismia viime vuosisadan haamuiksi. Todellisuudessa mikään oleellinen ei ole muuttunut. Kylmän sodan jälkeen anetttiin löysäö, Unkari meinasi päästä karkuun, nyt ne vetää sitä takaisin. Talutushihnaa päästetään löysälle jos vangin suunta on oikea. EU-maat ovatkin menneet “oikeaan” suuntaan ihan “vapaaehtoisesti”, joten vapauden illuusio on voitu suoda heille. Mutta Unkari lähti vääräön suuntaan, pois liittoutuneiden alkuperäisestä päämäärästä, joten se otetaan takaisin kovin ottein.

  40-luvun jälkeen Eurooppa on ollut liittoutuneiden kansainvälisten sionistien talutushihnassa. Älkää unohtako sen hihnan olemassaoloa. Eurooppa hävisi jo vapautensa ajat sitten. Sionistit päättelivät aivan oikein, että vanki on tehokkaampi kun se luulee olevansa vapaa.

  • EU (Jewropean Jewnion) antaa aina jonkun maan olla vuorollaan “puheenjohtajamaa”. Eikös se olekin nastaa?

   Meidän on ÄKKIÄ päästävä pois eurosta ja EU:sta.

 4. Loistavaa! On ilo nähdä vielä munakkaita miehiä ja järkeä täynnä olevia kansakuntia, jotka tietävät
  mitä heille itselleen on parasta, eivätkä perseile itseään päättömiksi ruumiiksi vain siksi, että maan johtajat ovat myyneet kansansa ja koko olemassaolonsa muutamasta halvasta kehusta, joka saadaan Saksan Liittokansleri Angela Merkelin anuksen lipsuttelusta.

 5. https://mvlehti.net/2017/07/22/sunniva-drake-jarjesti-afgaaneille-suurlahetyston-sellon-kirjastoon/ ← Irvokasta että juuri afgaanirottia tungetaan kirjastoon, sillä nämä ruskeat parasiitit eivät taatusti osaa lukea. Tutkitusti Lähi-idän pahin, kouluttamattomin ja typerin saasta tulee tuolta. ÄO on sama kuin keskivaikealla Downin syndroomasta kärsivällä. Eli ei riitä henkinen kapasiteetti edes hampurilaisten flippaamiseen. Mitenköhän nämä ovat Suomen ja Euroopan pelastus? En osaa kuvitella. Somalinaaraitakin kun olen joskus kaupungeissa nähnyt, niin eivät osaa työntää lastenvaunuja törmäämättä kaikkiin mahdollisiin tolppiin ja liikennemerkkeihin. No, heistä onkin turvalliset 100 % työttöminä Suomessa.

 6. En vaan ymmärrä miksi Puola ja Unkari ovat vielä EU:ssa…Tai miksi mikään maa on siinä.

Comments are closed.