Koti Aktivismiraportit Aktivismia Helsingissä

Aktivismia Helsingissä

22

Viikolla 37 Helsingin ryhmä aloitti Vastarintaliikkeen huumeiden vastaisen kampanjaviikon jakamalla lentolehtisiä ohikulkijoille.
Paikalla käytiin useita keskusteluita ihmisten kanssa, jotka olivat kiinnostuneita asiastamme ja jotka jakoivat näkemyksemme huumausaineisista.

Tule sinäkin mukaan taisteluun Pohjolan kansojen hyvinvoinnin puolesta. Ota yhteyttä: helsinki[at]vastarinta.com

22 KOMMENTIT

 1. Hienoa että huumeidenvastainen viikko aloitettiin Helsingin yhden tunnetuimman narkomaanin muistopaikalta.

  • Ihminen muiden joukossa. Sä oot ali-ihminen, joka pitäis likvidoida ja pyyhkiä jopa sun mutsis muistista.

   • Jimi Karttunen oli täysin turha narkomaani jota sinä ja sinun hinttikaverisi käyttää pelkkänä poliittisena keppihevosena. Niinpaljon sinä “välität” kyseisestä ali-ihmisestä.

    Tule likvidoimaan. Sinä vitun reppana et pysty tappamaan ketään koska sinä olet humanisti, ja humanistit ovat heikkoja pelkureita.

 2. Huumeiden vastainen viikko. Todella hienoa toimintaa Vastarintaliike! 🙂👍

 3. Pitkään ihmettelin, miksi “läntiset” valtiot suhtautuvat huumeisiin niin suvaitsevaisesti.
  Esimerkiksi Afganistanissa Talebanin vallan aikana oopiumin tuotanto melkein loppui – mutta kun USA hyökkäsi maahan – tuotanto oli kasvatettu ja laajennettu, ja heroiinistä tuli maan talouden moottori.
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/5c/Afghanistan_opium_poppy_cultivation_1994-2007b.PNG
  USA läsnäolollaan selvästi suojelee oopiumin tuotantoa, vaikka se voisi lopettaa sen kokonaan: levittämällä lentokoneista steriilin unikkolajikkeen siemenet (sellainen lajike on olemassa). Mutta sellaista ei tehdä. Miksi?

  Sitten välähti: Juutalaisten pankkijärjestelmä pysyy pystyssä niin pitkään, kun vain tyhjästä luoduille dollareille on kysyntä. Heroiiniaannokset “lännessä” ovat hyvinkin kalliita, ja kauppaa käydään pääasiassa juutalaisissa dollareissa. Ja se pakottaa narkomaanit hankkimaan dollareita – joten dollareiden kysyntä kasvaa! Koko huumebisneksen liikevaihto on kymmeniä miljardeja dollareita josta USA hyötyy koska juutalainen FED luo “US dollarit” tyhjästä ja USA sotavoimalla varmistaa että muuta kuin dollareita kaupanteossa ei olisi käytetty.

  Follow the money – ja törmäät Ikuiseen Judeen.

  • Näinhän se on. CIA kontrolloi huumevirtoja, eli voisi sanoa, että huumekartellien takana on CIA, ja CIA:n takana on USA:n sionistihallitus. Huumekauppa on USA:n tärkeimpiä tulonlähteitä. Eternal jew – lonkerot ulottuvat kaikkialle.

   • USA:n sionistihallituksen “huumeiden vastainen sota” on yhtä näytösmäistä kuin “terrorismin vastainen sota”. Todellisuudessa on USA ja Israel kontrolloi kumpaakin, niin ISIS ja Al-Qaidan terroristiverkostoja kuin huumeiden tuottamista ja huumekartelleja.

    • Venäjä, Syyria, Iran ja antisionistinen vastarintaliittouma Lähi-idässä ovat varmaankin ainoita, jotka oikeasti käyvät terrorismin vastaista sotaa.

     • Alkaa olla takkutukkien MoniQuolisten trollinistin larppaus aika epätoivoista. Ymmärrän kyllä että sinua pelottaa ja on syytäkin. Tuo verbaalisen ulosannon lahjakkuus ja pseudonymien runsaus kertoo, että joko pelko tai narkkaus on vienyt viimeisetkin rapsuttavat osat korvien välistä.

      Jatka vaan jos helpottaa, se tuskin tulee suurestikaan horjuttamaan PVLn organisaatiota ja saadaanpahan ainakin nauraa.

 4. Aku Louhimiehen kasipallo kertoo todella rankan ja realistisen kuvan huumeidenkäyttäjistä. Se on kaukana mistään huumeiden ihannoinnista vaan päinvastoin. Myös Aku Louhimiehen Pahamaa kertoo ahdistavan realistista kuvaa päihteidenkäytöstä Suomessa.

  • Naulan kantaan. Lisäksi Louhimiehen Vuosaari -elokuvassa nähdään pilkahduksia huumemaailman koukeroista johon myös ulkomaiset toimijat ovat sekaantuneet. Samassa elokuvassa myös raapaistaan pintaa siitä kuinka myös hyvin toimeentuleva väestönosa on saanut osakseen kulttuurimarxistien mädätystä.

 5. Pirkanmaalla
  07.09.2018
  Sisä-Suomi
  Sisä-Suomen poliisi on vuoden alussa asettanut yhdeksi toiminnan painopisteeksi huumausainerikollisuuden paljastamisen kenttävalvonnassa. Saadut tulokset osoittavat, että huumausaineita liikkuu todella paljon ja niiden saatavuus on helppoa.

  Kokaiinin, amfetamiinin, marihuanan ja huumaavien lääkkeiden käyttö on yleistä. Erityisen vaarallisia huumeista kokaiini nousee räikeästi esille. Takavarikoiden perusteella viime vuonna vastaavana aikana ( 1.1 -2.9) oli tavattu kokaiinia yhdeksän kertaa, kun tänä vuonna luku on 167. Amfetamiinin osalta kehitys on ollut suurin piirtein samalla tasolla, nousua on 102 tapausta. Marihuanaa on takavarikoitu lähes 600 kertaa enemmän kuin edellisenä vuonna ja erilaisten huumausaineiden ja huumaavien aineiden esinetakavarikot ovat nousseet yli 7600:lla. Pirkanmaalla vain Kihniössä ei ole tehty huumausaineisiin liittyviä takavarikoita vuonna 2018.

  Huumausainerikosten kokonaismäärä on nousussa.

  Törkeitä tekomuotoja on tällä hetkellä tilastoitu 50, mikä on vain yksi enemmän kuin viime vuonna, mutta tilastossa ei näy kaikki poliisilla tällä hetkellä tutkinnassa olevat törkeät huumausainerikokset. Kokonaismäärä onkin tältä osin selvässä kasvussa ja luku on tällä 70 – 80 välillä. Perusmuotoiset huumausainerikokset ovat nousussa myös ja kokonaismäärä on kasvanut 70:llä. Käyttörikokset ovat kasvaneet eniten 263 kappaleella. Kokonaismäärä osoittaa 263 tapauksen nousua ja nyt ollaan1504 rikosilmoituksessa.

  Kenttävalvonnan yhteydessä tehtyjen rikosilmoitusten määrä on noussut lähes kahdellasadalla kappaleella rangaistusvaatimuksia on kirjoitettu yli sata, etsintäkuulutettuja tavoitettu 80 enemmän ja kiinniotettujen määrä on noussut 160 henkilöllä. Heistä nuoria, alle-18 v on seitsemän enemmän.

  Yhteenvetona voidaan todeta, että valvonnan suuntaaminen tuo esille realistisen kuvan huumausaineiden käytön yleisyydestä. Huumausaineiden maahantuonti, levitys ja käyttö on lisääntynyt ja arkipäiväistynyt. Kuvaavaa on se, että mm. Blockfestin aikaan koirilla tehty etsintäoperaatio tuotti lyhyessä ajassa sellaisia tuloksia, että asioiden käsittely ruuhkautui muutamassa hetkessä.

  Lähde: poliisi.fi

 6. Hei, huumeiden vaarallisuutta on hyvä tosiaan tuoda esille. Minua jäi mietityttämään mitä keinoja Kansallinen Vastarinta kannattaa huumeongelman vähentämiseksi? Huomasin flaikussa oli viittaus kovempiin huumetuomioihin. Rangaistavuus toki voi auttaa, mutta miten kitkeä huumeongelmasta heistä, jotka siitä kärsivät? Olen itse ollut taipuvainen ajattelemaan, että juuri tarjoamalla mahdollisuuksia katkaisuhoitoihin, kaduilla tehtävällä etsivällä sosiaalityöllä ja tarjoamalla matalan kynnyksen paikkoja saada apua, puututtaisiin tehokkaimmin huumeongelmaan ja näin lisättäisiin myös muiden kaupunkilaisten turvallisuutta, kun huumeiden käyttö ei olisi niin räikeää kaduilla. Olenko ajatellut asiaa ysin eri näkökulmasta vai mitä olette mieltä?

  • Jätät ne vitun flaikut lukematta ja painut vaan suorinta tietä omiin matkoihisi.

 7. Seuraavan kerran kun partioitte, sylkäisen naamaan ja ette muuten käy päälle. Te ootte ihmissaastaa kun tykkäätte potkia maassa makaavaa. Jos omistaisin rynnäkkökiväärin, lahtaisin ensiksi Peppu Torniaisen. Parempi vaan, että menette helvettiin keskustasta. Jos satun paikalle ja vittuilette, sylkäsen. Älkää muuten vaan menkö vittuilemaan Pikku-Roopelle, se on kerrasta mora keuhkossa ja miltä sit tuntuu!

  • Voi meidän pikku transureppanaa.. eikö eilinen sairaalanvaltaus oikein mennyt putkeen vai?

   Taisi jäädä hinttimusta-helsinki vain haaveeksi. Koitahan sivarihinttari opetella käyttämään sitä rynnäkkökiääriä ensin ettei kiväärinperä potkaise sinua naamaan kun vedät liipasimesta.

   Vastarintaliike on nyt ja jatkossakin asema-aukiolla narkkari-karttusen huumekuoleman vuosipäivänä juuri siksi koska sinusta ei ole häätämään heitä yhtään mihinkään, nettisoturi.

 8. Mikä kumma lajityypillinen ominaisuus se on arabeille, narkoille, sekä LGBT-saastalle tuo ainainen räkiminen…minua ainakin pelottaa vallan saatanasti. Mielummin ottaisin kokovaippaa vatsaan, kuin hepatiitin

  • Biokemiallinen ase, hepatiitin ja tuberkuloosin yhdistelmä. Evoluution tulos, vähän niinkuin skunkilla hajurauhaset, näillä limakeuhkot. Kun eivät muuhun ulosantiin kykene.

 9. mikä on jengin mielipide hitlerin harrastamasta narkkauksesta?

Comments are closed.