Koti Uutisia Ulkomaat Kreikan entinen valtionvarainministeri varoittaa demonisista poliittisista voimista

Kreikan entinen valtionvarainministeri varoittaa demonisista poliittisista voimista

8

“Kansanmieliset ja näennäisen fasistiset voimat ovat nousemassa Euroopassa”, varoittaa Kreikan entinen valtionvarainministeri Giánis Varoufákis, joka tunnetaan entisenä Radikaalin vasemmiston liiton eli Syrizan jäsenenä ja nykyisenä DiEM25-kansanliikkeen johtohahmona.

Varoufákis sanoo näiden voimien luovan postmodernin version 1930-luvun fasistisesta Euroopasta. Hän kertoo kyseisten oikeistolaisten liikkeiden olevan suurin yksittäinen uhka Euroopalle, unohtaen Eurooppaa köyhdyttävän ja tuhoavan muukalaisvirran sekä Euroopan unionin aiheuttaman taloudellisen syöksykierteen.

Lähde: Euronews

8 KOMMENTIT

 1. Rahavallan kätyri Varoufákis on huolestunut: Euroopalle tulee vapautus Globaalisen Parasiitin otteesta, ja EUvostoliitolle tulee loppu. Mistä parasiitin kätyri saa sitten elantonsa?
  Joutuu onneton kätyri mennä oikeisiin töihin. Oy vey & gewalt!

 2. Huvittaa, kun kautta euroopan, nämä vihervasemmistolaispoliitikot ovat ajaneet kansaa ahdinkoon..milloin tuottamalla rotumuukalaisia riehumaan ja raiskaamaan ja vuoroviikoin ajaneet valtioita pankkien syliin ja nyt ollaan kauhuissaan ja hämmästyneitä, kun “äärioikeisto” nousee 😀
  Tuleeko minun elinaikanani hetki, jolloin poliitikot miettisivät “mitä tein väärin” Vai onko tämä “pimeyden voimien” nousu vain ja ainoastaan kansan vika

  • Joo “pimeyden voimat” eli “äärioikeisto” nousee Euroopassa. Miksi nämä vajakit käyttävät sanaa “äärioikeisto” aina? Kansallissosialismi EI ole äärioikeistoa. Everybody – Join The Dark Side 😃

 3. Kreikalla menee niin loistavan hyvin sekä taloudellisesti että kamelikuskien uudelleensijoittelussa, että on varaa alkaa neuvomaan toisia. Ja kansan vika, jos poliitikkojen hienot puheet eivät pidä paikkaansa, sillä jokaisessa poliitikossa asuu pieni savolainen; kun savolainen puhuu, siirtyy vastuu kuuntelijalle.

 4. Jaa jaa… Varoufakis varoittaa siitä että eurooppa saattaa nousta jaloilleen. Hän mieluummin näkisi euroopan heikkona ja polvillaanm koska hän on kommunistisessa järjestelmässä johtopaikalla. NO, Neuvostoliitossakin kansa nautti konjakkinsa edustajiensa välityksellä.

  Mitäs se Churchill sanoikaan aikoinaan:”The fasits of the future will call themselves anti-fasists”. Epäilen että joku muu on laittanut sanat ukon suuhun. Miten muuten alkoholisoitunut vesivärimaalari olivi voinut keksinä noin hyvän ajatuksen. Kenties kännipäissään…

 5. Kreikkalainen Allesandro Panagoulis vastusti diktatuuria. Hänet vangittiin vuosikausiksi, häntä kidutettiin, mutta kuitenkin selvisi. Demokratian tultua maahan hänet vapautettiin ja valittiin parlamenttiin Keskusta Unionin jäsenenä.

  https://d33wjekvz3zs1a.cloudfront.net/wp-content/uploads/2018/09/Allesandro-Panagoulis.jpg

  Panagoulis huomasi, että juuri ne samat henkilöt, jotka olivat kiduttaneet häntä, olivat edelleen vallan kahvassa. Nyt demokratian kannattajina.

  Allesandro ryhtyi tutkimaan korruptiota poliisissa ja maan hallituksessa. — Kaksi päivää ennen kuin hänen oli määrä julkistaa tutkimuksensa hänet murhattiin.

  https://www.armstrongeconomics.com/international-news/greece/pattern-repeats-political-imprisonment-followed-by-leadership/

  Kreikan kohtalona on vaeltaa edes ja takaisin Spartan ja Ateenan väliä — diktatuurin ja demokratian välillä.

  Vallankumouksen jälkeen uudet johtajat haetaan vankilasta.

 6. Kreikkalainen ALLESANDRO PANAGOULIS vastusti diktatuuria. Hänet vangittiin vuosikausiksi, häntä kidutettiin, mutta kuitenkin selvisi. Demokratian tultua maahan hänet vapautettiin ja valittiin parlamenttiin Keskusta Unionin jäsenenä.

  Panagoulis huomasi, että juuri ne samat henkilöt, jotka olivat kiduttaneet häntä, olivat edelleen vallan kahvassa. Nyt demokratian kannattajina.

  Allesandro ryhtyi tutkimaan korruptiota poliisissa ja maan hallituksessa. — Kaksi päivää ennen kuin hänen oli määrä julkistaa tutkimuksensa hänet murhattiin.

  https://www.armstrongeconomics.com/international-news/greece/pattern-repeats-political-imprisonment-followed-by-leadership/

  — Kreikan kohtalona on vaeltaa edes ja takaisin Spartan ja Ateenan väliä — diktatuurin ja demokratian välillä.

  — Vallankumouksen jälkeen uudet johtajat haetaan vankilasta.

Comments are closed.