Koti Uutisia Kotimaa Raportti Savon musiikkitapahtumasta

Raportti Savon musiikkitapahtumasta

4

Reilu viikko sitten Kansallinen Vastarinta uutisoi siitä, kuinka valtamedia hyökkäsi kansallismielistä musiikkitapahtumaa vastaan. Pohjois-Savossa 31.8.–1.9. nyt neljättä kertaa järjestetty Apocalyptic Rites -festivaali suututti erityisesti Savon Sanomat, Karjalaisen ja Iltalehden.

Mediahuomiosta ja pienestä viranomaispainostuksesta huolimatta tapahtuma sujui hyvissä tunnelmissa. Musiikillisen vastakulttuurin äänitorvi Veriyhteys on julkaissut sivuillaan tapahtumakertomuksen ja valokuvia tästä pahamaineisesta festivaalista.

Veriyhteyden raportin voi lukea osoitteessa http://veriyhteys.tumblr.com/post/177762901370/apocalyptic-rites-j%C3%A4rjestettiin-nelj%C3%A4nnen-kerran

4 KOMMENTIT

  1. Harmi kun en päässyt mukaan. Sain tietää tästä festivaalista liian myöhään. 😣

  2. Heh heh… Ja kukas se Karjalaisen omistaakaan (Painotalon puna-musta)? Ettei vain olisi koukkunokkainen Laakkosten suku.

  3. Taas jaksettiin rummuttaa kamalasta natsifestarista, vaikka tapahtuma sujui – niinkuin raportissa mainittiin – hyvissä merkeissä. Samaan aikaan vaietaan esim. Seinäjoen hip-hop festareista, joissa esiintyi väkivaltaa ja huumeittenkäyttöä…

  4. Savon Sanomissa oli vielä jälkipuheita tapahtumasta, kun joku vanhuudenhöperö toimittaja kirjoitti kliseillä, valheilla ja olkiukoilla ryyditetyn kolumnin aiheesta.

Comments are closed.