Koti Uutisia Kotimaa Savon Sanomat hyökkää kansallismielistä musiikkitapahtumaa vastaan

Savon Sanomat hyökkää kansallismielistä musiikkitapahtumaa vastaan

15

Kulttuurimarxistinen Savon Sanomat on ottanut silmätikukseen Savon alueella 31.8.–1.9. järjestettävän musiikkitapahtuman, jonka esiintyjäkaartiin kuuluu myös kansallismielisiä nimiä. Lehden ajojahdista tekee kummallisen se, että tapahtuma on yksityinen tilaisuus eikä se ole koskaan aiheuttanut häiriötä ulkopuolisille.

Mustamaalausartikkelia varten media oli kaivanut sosiaalisesta mediasta tietoa muun muassa tapahtuman järjestäjästä, jota kuvaillaan uutisessa “uusnatsiksi”. Uutisen viesti on, ettei “uusnatseilla” tulisi olla lupaa järjestää edes yksityisiä konsertteja, mikäli tapahtumissa esiintyy poliittista väärinajattelua. Uutisen kuvituksessa myös vihjaillaan, että Pohjoismainen Vastarintaliike kuuluisi tapahtuman järjestäviin tahoihin, mikä ei ole totta.

Savon Sanomia raivostuttaa, että neljättä kertaa järjestettävä konsertti “on kasvanut – – nopeasti ja siirretty siksi isompiin tiloihin”. Valtamedia ei ole kyennyt kovasta yrityksestä huolimatta tappamaan suomalaisten lisääntyvää mielenkiintoa niin kansallismieliseen politiikkaan kuin nykykulttuuriinkaan.

Lehden haastattelema poliittinen poliisi (PolPo) totesi “keräävänsä tietoa” ja “seuraavansa” tapahtumaa, vaikka siihen ei liittyisi mitään suoranaisesti laitonta. “Tilaisuutta ei aiota kieltää tässä vaiheessa”, lehti summasi.

Lähde: Savon Sanomat

15 KOMMENTIT

 1. Nyt myös Iltalehti on lähtenyt paskamyrskyyn, ja “ylentänyt” tapahtuman olevan suurin lajissaan Euroopassa 😀 olisikin, mutta huhhuh mitä sontaa valtamedialta taas.

  • Tikusta vääntävät tukkia. Vaan kommenttiosio Iltiksessä sisältää pääosin erittäinkin realistisia mielipiteitä ja poliisikin tuntuu lausunnon perusteella tietävän, missä mennään. Selkeästi sensaatiohakuista toimittajaa ärsyttää poliisin mielipide.

 2. Selailin paikallismedian ja somen kommentteja vielä, ja aika välinpitämättömän asiallisesti suhtautuvat tapahtumaan suurimmalti osin. Ihmettelevät lähinnä miksi media ottaa tällaisen yksityistilaisuuden, olkoonkin sitten kuinka suuri tahansa, silmätikuksi 😀

 3. Kiitos Savon Sanomat, jos en olisi sieltä lukenut tästä olisi mennyt täysin ohi.

  Nimimerkillä “kahden päivän liput ostettu”

  😸

  • Ei ole hyvää julkisuutta, eikä huonoa julkisuutta 😀 On vain julkisuutta 😀

 4. No voi perse, luin tämän aivan liian myöhään, olisin halunnut mennä.😭

 5. Harmi etten pääse. Marderia ei koskaan näe liikaa.

 6. Selvästi Media pyrkii herättämään vasemmiston ja antifen mielenkiinnon tapahtumaa kohtaan, puhtaasti väkivallan lietsontaa.

  • Mutta täytyy muistaa että se on sitä parempaa väkivaltaa. Kysy vaikka Li Anderssonilta.

 7. Konserttiin menijät, muistakaa: Savolaiset ovat maailman kierointa kansaa ja kun he puhuvat, vastuu heidän sanomisistaan on kuulijalla. Mutta uunilämmin muikkukukko, nam, siinä vasta herkku, joten annetaan heille anteeksi.

 8. Olipa kyllä veikeä tapahtuma rennossa kansallismielisessä ja paikallisidentiteetin sävyttämässä hengessä! Tämä neljäs kerta vei voiton jopa edellisestä.

 9. Yle Kuopio kirjoitti muutama päivä sitten tapahtumasta fiksumman uutisen.

Comments are closed.