Koti Uutisia Pohjoismaat Ruotsidemokraattien poliitikkoa ammuttu viikonloppuna

Ruotsidemokraattien poliitikkoa ammuttu viikonloppuna

7

Maanantai-iltana poliisi tiedotti julkisesti ruotsidemokraattien poliitikon ammutun bussissa Skaraborgissa viime viikonloppuna. Sekä poliisi että puolue itse ovat kuitenkin hyvin vaitonaisia ammutun poliitikon henkilöllisyydestä. Alueellisen tutkintayksikön päällikkö Helena Trolläng vahvisti kuitenkin sen, että tapahtumahetkellä on ollut “uhkatilanne”.

Kyseinen poliitikko istui lauantain ja sunnuntain välisenä yönä bussissa kahden muun henkilön kanssa. Yhtäkkiä henkilöauto ajoi bussin kiinni, ja sillä hetkellä autosta osoitettiin bussia kohti aseella ja ammuttiin. Poliitikko tai kukaan muukaan ei kuitenkaan haavoittunut tilanteessa.

Poliisi tiedotti myöhemmin sivuillaan, että he ovat tulleet asiassa siihen tulokseen, ettei mikään viittaa ampumisella olleen mitään tekemistä poliitikon eduskuntavaaliehdokkuuden kanssa. Törebodan kunnanjohtaja Per-Ola Hedberg kommentoi, ettei hän tunne tapausta ja jatkaa, ettei eduskuntapoliitikoilla ole ollut viime viikonloppuna Törebodassa kokousta.

Rikosta selvittää tavallinen poliisi, mutta se tullaan todennäköisesti siirtämään “viharikos- ja demokratiaosastolle”. Rikosnimikkeenä käytetään törkeää laitonta uhkausta, mutta poliisilla ei ole käsissään tällä hetkellä ainuttakaan epäiltyä.

Lähde: Nordfront

7 KOMMENTIT

 1. Törkeä laiton uhkaus? Eikö tapon yritys olisi kumminkin oikea rikosnimike. Loukkaantuiko tuo rappiodemokraattien ehdokas?

 2. Toivotaan että ensi kerralla tähtäävät vähän paremmin. Kukaan ei jää kaipaamaan maanpetturikansanmurhaajia..

 3. Tollaset pienet drive by shootingit kuuluu rikkaaseen Ruotsistanin arkeen. Ei kannata kenenkään säikähdellä pienten haasteiden edessä!

 4. Ruotsin poliisin viiltävän terävää rikosteknistä analyysiä jälleen: Mikään ei liity mihinkään ja kyseessä ei ole rikos, ja jos olisikin niin se olisi yksittäistapaus ja nuorten tekemä kepponen.
  Tuonne pitäisi lähettää suomesta muutama naispoliisi näyttämään mallia miten ammutaaan ja pamputetaan, meillä osaa naisetkin laittaa räyhääjät kuriin.

  • Mulla on vartijataustaa ja samalla harrastan ampumaurheilua ja kuntonyrkkeilyä. Voisin olla ihan vapaaehtoinen. Eiköhän kulttuurin rikastajat pelkää kun jotkut parimetriset korstotkin ovat alkaneet kiroilemaan lähes 180 cm naisen punattuine huulineen ottaessa kiinni ja kovin ottein vielä. Tai sitten laitetaan se yksi naiskauppias, joka hoiti homman paremmin verrattuna poliiseihin.

 5. Lopputulos: SD poliitikko saa syytteen kansanryhmän kiihottamisesta sekä rasistisesta viharikoksesta. Ampuja on traumatisoitunut pahasti tajuttuaan ampuneensa kohti pahaa rasistia ruotsidemokraattia.

  Kollektiivisena rangaistuksena valkoihoisuuden synnistä kaikille ruotsalaisille goyille lätkäistään katumusveroa joka pidätetään joka palkasta, eläkkeestä ja etuuksista. Rahat käytetään tietysti ei-valkoisten hyysäämiseen kuten bordellikäynteihin ja muuhun seksiterapiaan jota feministisiskot innoissaan tarjoavat.

Comments are closed.