Koti Uutisia Kotimaa Kurdien “rauhanomainen” mielenilmaus työllisti poliisia Helsingissä

Kurdien “rauhanomainen” mielenilmaus työllisti poliisia Helsingissä

17

Kulosaaressa Iranin lähetystön edustalla eilen järjestetty rauhanomaiseksi ilmoitettu kurdien mielenilmaus vaati poliisilta lisävoimia ja johti neljän ihmisen pidätykseen.

Noin 150 henkeä kerännyt protesti johti muun muassa Iranin lipun varastamiseen lähetystön alueelta ja sen polttamiseen, poliisin kuvauskopterin heittelyyn kivillä sekä virkamiehen väkivaltaiseen vastustamiseen.

Protestin taustalla lienevät Iranin viimeviikkoiset kurdeihin kohdistuneet pommitukset Irakin rajaseuduilla sekä vangittujen kurdien teloitukset.

Lähde: Helsingin Sanomat

17 KOMMENTIT

 1. No kurdit käyttäytyivät ihan heille normaalilla tavalla. Ei tuolta roskasakilta voisi enempää vaatiakkaan.

 2. Paljonko se täällä auttaa riehua jos omilla rajoilla tapahtuu. Painuis sinne auttamaan maamiehiä.

  • Kurdit ovat terroristeja ja rottia, pelkureita jotka tosipaikan tullen juoksevat häntä koipien välissä karkuun. Joo onhan se hyvä täällä turvallisen pitkän välimatkan päässä öyhöttää. Paskahousut löytää toisensa, anarnistit ovat kurdien kamuja.

  • Ketkä siellä sotii, kun kaikki Turkin ja Irakin “sotilaat” ovat täällä?

  • Hyvä kommentti. Todellakin, täälä mölyäminen ei auta ahdingossa olevia maanmiehiä. Jälleenrakennukseen ja maan rajojen turvaamiseen tarvitaan maan kansalaisia. Ovatko nuo täälä mölyävät kentien maan pohjasakkaa? Paskahousuja? Pelkureita? Vai eivätkö ne uskokkaan että marttyyrinä kuoleminen veisi neitsyitten taivaaseen?

   • https://www.youtube.com/watch?v=8AddGZ79eOA

    Nämä ruskeat parasiitit ovat lain yläpuolella tässä maassa. Yhdessä videossa he hyökkäsivät kahden suomalaisen tytön kimppuun. Tytöt juoksivat rautatieasemalle R-Kioskiin sisään turvaan. Poliisi katselee vierestä että hyvinhän tämä menee. Ei Jeesus…

 3. Nykyään nämä mielenilmaukset ovat aina vain useammin rahalla ostettuja. Tämäkin ilmaus lienee osa USA:n operaatioita pohjoisessa Iranissa.

 4. Mistä syystä nämä kurdien käpykaartilaiset räyhäävät täällä eivätkä ole taistelemassa oman valtionsa itsenäisyydestä siellä missä vanhat naisetkin osallistuvat taisteluun?
  Ällöttää katsella näitä sotaa paenneita “sankareita” jotka marssivat kurdien taistelujoukkojen lippujen kanssa täällä, kun samaan aikaan heidän äitinsä ja jopa isoäitinsä taistelevat noissa joukoissa.

  • On katsos helpompaa olla “taistelija” pohjolassa, kun jopa virkavalta kohtelee silkkihanskoin…kotikonnuilla voi vaikka kuolla 😀

   • Ja minulta, harmaapäiseltä vaarilta nuo rumpuja paukuttavat “sankarit” tulevat kadulla isolla joukolla vaatimaan “rispektiä”!
    Mutta hehän ovatkin kommunisteja, ja jo isävainajanikin opetti että kommunistilla ei ole kunniaa (eikä isänmaata).

 5. Jos yksi neekeri tekee rikoksen, se ei tarkoita että kaikki neekerit ovat rikollisia. Jos yksi kansallisosialisti tekee rikoksen, se ei tarkoita että kaikki kansallissosialistit ovat rikollisia. Kuitenkin tilastot puhuvat karua kieltään: esim. nk. “steissin somalit” tekivät suurimman osan näpistyksistä, taskuvarkauksista ja muista rikoksista edes suhteuttamatta heidän prosentuaalista määräänsä koko väkilukuun! Näin kävi poliisipäällikkö kertomassa jo 90-luvulla YLEn K. Tervo -ohjelmassa.

  Jokainen rotumuukalainen on kuitenkin mielestäni liikaa täällä. He kuuluvat omiin maihinsa: somalit Somaliaan, afgaanit Afganistaniin, turkkilaiset Turkkiin, irakilaiset Irakiin, iranilaiset Iraniin jne. Hyvin yksinkertaista, siis. Silti suvakki, mätäpää, vassari, “liberaali” ynnä muu henkiheikko ei tajua tätä. Me olemme itse tästä maasta ja sen vapaudesta sotineet sekä infrastruktuurimme itseämme varten verta ja hikeä vuodattaen rakentaneet. Ilman rajoja ei itsenäisiä valtioita olisi lain, joten tämä koko antifa-pellejen ideologia ei seiso minkään päällä. Ei noissa hiekka-aavikkomaissakaan mitään mielisairasta ei rajoja -politiikkaa harrasteta — päinvastoin! Pelkureita noissa maissa tosin riittää: sen voimme todeta pelkästään katsomalla sotilaskarkureiden määrää, jotka rynnivät elätettäviksi Suomeen ja muualle juutalaiseen Eurooppaan. Me olemme tätä menoa pian vähemmistö omassa maassamme. Mitä SeTa-porukka ja pellenenät siihen sanovat? Taitaapi tulla lynkkaus sateenkaarijengille.

  Yksinään noista “pakolaisia” Eurooppaan puskevista maista ei ottaisi meitä valkoisia eurooppalaisia loisimaan omiin nurkkiinsa. Olisi edessä jälleen se lynkkaus — aivan taatusti. Suvakkipa ei siis myöskään koskaan uskaltaisi repiä huomiontuskissaan järjestäytyneiden uskontojen edustajista vaikkapa juuri sitä islamin pyhää kirjaa koraania julkisesti. Eikä tulisi kuuloonkaan että saisimme heidän luonaan täyden ylläpidon, paremmat etuudet kuin he itse sekä oikeuden möykätä, osoittaa mieltä, tehdä rikoksia, tappaa ja julistaa uskoamme! Olisiko mahdollista, että meillä olisi vaikkapa Somaliassa “suomalaisten liitto ry”, joka saisi rahoituksensa Somalian verovaroista ja ajaisi siellä häikäilemättömästi Suomen ja suomalaisten etuja! Tulisiko kuuloon, että siellä Afrikassa meistä suomalaisista miehistä olisi 60 % työttöminä — valtion täysinä elätteinä — ja naisista 100 % tekisi kotiäidin virkaa — täydellä elatuksella? No, ei tietenkään. Mutta näin somalit kuitenkin vastaavasti elävät täällä Suomessa meidän rahoillamme.

  Terve muukalaisviha on luonnollista ja normaalia, ja se on juuri se voimavara joka meidät suomalaiset ja muut Euroopan kansat on itsenäisinä aikain saatossa pitänyt! Meidän tulee olla kiinnostuneita vain itsestämme, eikä kaikista maailman muukalaisista tuolla jossakin. Joskus tietysti saa apua, kuten Suomi sodassa Saksalta: Hitler pelasti meidät kolme kertaa juutalaisen “Josef Stalinin” pyrkimyksiltä vallata ja tuhota Suomi. Hitlerille täytyy heti saada liputuspäivä: hän on suurin sankari ja pelastajamme! Mutta kuten kaikki tiedämme, oli kyseessä poikkeustila ja sota juutalaista maailmanvaltaa vastaan. Olkaamme ylpeitä yhteistyöstämme, liittolaisuudesta sekä yhteisestä historiasta Saksan kanssa.

  Eli kun hyytelöniskainen suvakki paasaa “vapaasta maailmasta” ilman kansoja, rotuja ja rajoja, niin teroita itsellesi vain tätä uskossasi samalla lujana pysyen: Suomi kuuluu suomalaisille — vain ja ainoastaan suomalaisille. Me kansa päätämme kuka tänne tulee ja kuka ei. Näin lukee perustuslaissammekin, perkele! Antaa jälkijättöjen punavihersokeiden yrittää perustella, miksei meidän omaa maa muka meille kuulu ja miksemme sitä saisi myös hyökkääjiltä sekä tuntemattomilta uhkaajilta puolustaa! Näin tekevät monet muutkin maat — ja menestyksellisesti! Eli Suomi kuuluu meille, ennen kuin toisin todistetaan. Aivan kuten rikoksestakin epäilty on syytön, ennen kuin hänet syylliseksi kiistatta pystytään toteamaan.

  Nationalismi, isänmaanrakkaus ja kansallissosialismi ovat meidät pelastava. Eläköön voitto!

 6. Järki voittaa hulluuden, voima heikkouden ja totuus valheen!

 7. Kamalaa rotuun kohdistuvaa ennakkoluuloa! Olen aivan järkyttynyt….

  Jos neekereiden, musulmaanien ja muiden loiseliöiden osuus on (päättäjien mielestä häpeällisen alhainen) vain jokunen prosentti…ja kuitenkin vangeista heidän osuutensa lasketaan jo kymmenissä prosenteissa.
  Jos ruskeanmusta ihmisoletettu raiskaa lähemmäs 20% enemmän, kuin ihminen…

  Ei riitä eduskunnassa, tai valtioneuvostossa kellään pallit, tekemään ihan vanhanaikaista listaa, jossa plussat ja miinukset…jos alettaisiin ihan faktapohjalta fundeeraamaan, niin huomattaisiin, että me “inhat rotutietoiset” <-hebreaksi rasistit..olemme teeseinemme aika likellä totuutta

 8. Menkööt paskapäät sinne Irakin rajalle mekkaloimaan, siellä sentään nämä jäteläjät hoidellaan asiaan kuuluvalla tavalla.

 9. Mikä yhdistää Neuvostoliittoa ja EU:ta? Milloin MV-lehti lopettaa umpikujaan juoksemisen ja pään hakkaamisen seinään? Milloin suomut lähtevät visuualisten havaitsimiemme l. silmien päältä? Pystyn vastaamaan ainakin tuohon ensimmäisenä esitettyyn knoppiin.

  Prologi: Kesäkuun 13, 2013 Venäjän presidentti Vladimir Putin piti puheen Moskovan “Juutalaisessa museossa ja suvaitsevaisuuskeskuksessa”. (Juutalaiset ja suvaitsevaisuus – haha!) Puheessaan hän sanoi että lokakuun 1917 vallankaappauksen jälkeen ensimmäisessä Neuvostoliiton hallituksessa oli juutalaisia 80–85 %. (Suurin osa oli laivattu suoraan maailman juutalaisimmasta maasta eli USA:sta!) Jewish Telegraphic Agency ¹siteerasi Putinin englanniksi käännettyä puhetta ja viittasi ²”rabbi” Joseph I. Schneersonin – Chabad-Lubavitch-liikkeen johtajan – kirjastoon: “Tämän kirjaston siirtämisen valtion omistukseen teki ensimmäinen Neuvosto-hallitus, joka koostui 80–85 %:sesti juutalaisista.” Jos jollakulla on pääsy dokumentteihin, jotka todistavat nämä lukemat oikeiksi, se on Vladimir Putin.

  “Nykyajan kovat asenteet kumpuavat pelosta.” Tuollaista sontaa yrittävät kansainvälisten sionistien omistamat valemediat pakkosyöttää ihmisille päivä toisensa jälkeen. Itse olen sulkenut TV:n – tuon juutalaisen nurkkajumalan (suuren suomalaisen revisionistin, lääk.tiet. lis. Vesa-Ilkka Laurion keksimä ilmaus!) – sekä heittänyt roskalehdet pois jo vuosikausia sitten. Saunaa ja takkaa lämmittäessäni näen kuitenkin päivittäin otsikoita, jotka ovat Bilderberg-kokouksissa ohjeistettuja – niin pienestä paikallisläpyskästä suuriin mielipideautomaatteihin. Vanha hegemonia ja mielipidemonopoli ovat kuitenkin murtumassa ja valejournalismin linjoja onkin hiotutettu sionistien toimesta entistäkin räikeämmäksi valehteluksi! Kaikenlaisia maahantunkeutujien ja pakoloisten “pop-up-basaareja” ynnä muuta järjenköyhyyden hedelmää esitellään joka numerossa. Tämä parasiittien väitetty moniosaajuus on samaa kastia todenperäisyydessään “holokaustin” (valhe, jonka ympärille koko läntisen maailman mätä moraalinen selkäranka kietoutuu) kanssa: molempia onkin median pakko tuputtaa lakkaamatta erikoisjulkaisuissaan Saksaa demonisoiden ja liittoutuneita (USA ja Juudea) ylistäen, jotta ihmiset saataisiin uskomaan niihin törkeisiin valheisiin. Pelkoa ja empatian puutetta tämä kaikki siis on valemedian mukaan. Minä pelkään vain sitä vääjäämättömän tuhon tietä, jolla kotimaani on. Suomalaisten empatian puutteesta johtuvat myös muslimien radikalisoituminen ja terrori-iskut?

  Valhetoimittelijat kehittelevät lehdenturjakkeissaan vähintäänkin luovan mielenkiintoisia teorioita kansakuntaamme sekä koko sionistista EU-helvettiä kohtaavista ongelmista. Esim. Kansallisen Vastarinnan jäsenet, tukijat tai heidän aatemaailmansa jakavat ovat kaikki automaattisesti syrjäytyneitä, kouluttamattomia ja tuosta aiemmin mainitusta “pelosta” ja “hädästä” kärsiviä. (Haitta)maahanmuuton vastustaminen on siis vain nuorten miesten hätähuuto omasta pahoinvoimisestaan! Sanoja laitetaan isänmaallisten, kansallismielisten ja kansallissosialistien suuhun surutta ja uutisia keksitään suoraan omasta päästä. Tämä on sitä valalla vannottua parempaa journalismia! Itse en ainakaan huomannut nk. “hippejä” tai muitakaan habitukseltaan fatta all-starsilaisia Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen marssilla Helsingissä 6.12.2016, seuraavana itsenäisyyspäivänä tai Turussa kesällä 2018. Päinvastoin – kovin skarpin näköistä ja oloista porukkaa oli liikenteellä: mm. suomalaisia, venäläisiä ja ruotsalaisia.

  Sionistinen roskalehdistö toistaa myös kehitysmaalaisten ehdottomasti meille suoman rikkauden ja holokaustivalheiden lisäksi erästä kolmatta asiaakin: nimittäin omaa rehellisyyttään ja oikeanlaisen, totuudenmukaisen journalismin tekemistä. Kyllä, tätä on joka läpyskässä ja tötterössä, olen huomannut sivuja tulisijaan tunkiessani. PISA-tulosten laskemisen syytä nämä omaa “totuuttaan” toitottavat saunansytykkeet eivät kuitenkaan suostu kertomaan eli maahantunkeutujien ynnä muiden loisten jälkikasvun suoranaista älyllistä alikehittyneisyyttä! Suomeen importoidaan — antakaa anteeksi sanavalintani paremman vaihtoehdon puuttuessa! — saastaa: lähi-itäläisten paikallinen “peruskoulutus” kestää 11-vuotiaaksi asti eli se vastaa Suomen viidettä luokkaa nimellisesti. “Korkeastikoulutetut” iranilaiset käyvät koulunsa tuohon asti n. 90 %:sesti. Afgaaneilla vastaava luku on vain n. 25 %. Suomeen roudataan vielä kaiken lisäksi ovelasti Afganistanin tadžikeja, uzbekeja ja turkmeneja, jotka ovat mongoloideja ja joita on maassa 13,5 miljoonaa. Maa onkin täydellinen esimerkki siitä, ettei monikulttuurisuus toimi. Nyt näitä kulttuurimarxistisen ³väestönvaihdon hedelmiä roudataan siis Suomeen! Meillä on tilaa – vai miten se menikään… Toimeentulo ja leppoisat päivät taataan näille parasiiteille omalta kansalta leikkaamalla aina vain rajummalla kädellä.

  Pellepartiolaiset ynnä muut hyytelöpäät ehkä eivät tajua, että tässä ollaan tuhoamassa Euroopan sivistystä, kulttuuria ja perinteitä – puhumattakkaan itsemääräämisoikeudesta sekä vapaudesta. Suomeen siis importoidaan saastaa. Meillä on jo omasta takaa klovneja, mielisairaita, älykääpiöitä ja muita punavihersokeudesta kärsiviä sosiaalipummeja riittämiin! Euroopan Maahanmuuttoverkoston ⁴tutkimuskin sen myöntää: nämä ruskeahipiäiset ja oudolla kielellä möykkäävät kädelliset ovat varsin turhia; mihinkään kelpaamattomia. Seuraavassa faktaa – jokaisen ammattimädättäjän, suvakin ja sionistin pahinta vihollista – Suomea kohtaavasta rikkauden aallosta.

  “Kansainvälistä suojelua tarvitsevat” eli maahantunkeutujat eli elätettävät verrattuna muualta EU:n ulkopuolelta tulleisiin ihmisiin:

  • neljän ensimmäisen vuoden aikana tunkeutujien työllisyys nousee 27:ään prosenttiin
  • yhdeksän vuoden aikana 40:een prosenttiin
  • neljässätoista vuodessa 60:een prosenttiin ja
  • 20–30 vuoden aikana 66:een prosenttiin – eli yhä 34% työttöminä!

  Nuo ovat pelkkää käytöstavatonta, kouluttamatonta elintasoturistimassaa, kuten jo mainitsin. Tuovat tänne kaikin puolin sopimattoman ja täysin tarpeettoman olemuksensa meidän riesaksi, vaikka oma kansa tekee kuolemaa keinotekoisesti avustetun budjetti-itsemurhan avulla. Eivät osaa lukea, kirjoittaa saatika ymmärrä muita kieliä tai kulttuureita – siis oikeita kulttuureita. Noiden sotiminen, sotkeminen, meluaminen ja tuhoaminen eivät ole kulttuuria, vaan pelkkää verotaakkaa meidän näkökulmasta, kuten nuo “kulttuurinsa” tuotokset itsekin. Heidän aikaansaamisiaan kotimaissaan tai täällä ei voi missään valossa siis esittää tai arvottaa kulttuurina tai minkäänlaisena sitä korvaavana vastikkeena – ikinä! Jokainen hiemankin tervettä järkeä omaava yksilö ymmärtää välittömästi, ettei niiltä yksinkertaisesti voi odottaa mitään positiivista. Rajalla jokaisen pääsy tänne tulisi ehdottomasti estää. Tänne jo päässeet on kaikki palautettava välittömästi. Ei penniäkään enää noihin kamaliin taakkoihin tai pian Suomikin voidaan lukea nk. “kolmansiin maihin”.

  Nyt tulee paras kohta: tutkimuksen mukaan “turvapaikan” saaneiden elättien työllistyminen on ratkaisevan tärkeää, jos hyvinvointivaltion palveluita halutaan vielä ylläpitää. Eli heitä tuodaan ylläpitämään tulevaisuuden Suomea itselleen? Mitä kummaa minä juuri luinkaan? Se on virallista nyt: tämä kirottu maa on menettänyt järkensä lopullisesti. Vielä kerran: importoidaan sosiaalipummeja (koska omiahan ei ole tarpeeksi) kehitysmaista rasittamaan yhteiskuntaa ja sitten itketään, kun nämä juotikkaat juuri rasittavat sitä systeemiä? Huh-huh – ei voi muuta sanoa. Myönteisten päätösten prosentti kasvaa myös kohisten: 2015 52 % hyväksyttiin, kun 2010 luku oli vasta 25 %. Entäs tämä: kaikissa EU-jäsenmaissa iilimadoille on lain mukaan pääsy työmarkkinoille. Se ei kuitenkaan takaa työllistymistä ja EU-maiden välillä onkin suuria eroja työllisyyspalveluiden tarjoamisessa. Suomi saa kansainväliseltä poliittiselta eliitiltä kiitosta tarjotessaan luku-, kirjoitus- ja kielitaidottomille loisijoille koulutuksen. Suomalaisten koulutukseen määrärahat taasen ovat nk. “melko finito”. Ammattitaidon (ihan kuin näillä alkeellisilta tai jopa brutaaleilta hiekka-aavikkoilta tulleilla sellaista olisi!) arvioinnista suitsutetaan myöskin, kuten asunto- ja talousneuvonnasta sekä vuokravelkojen järjestelemisestä.

  Kaiken saavat loiseläjät suomalaisten ohitse ja ylitse – törkeää! Suomalaisia juoksutetaan luukulta toiselle, kunniakansalaisille sen sijaan annetaan tulkit, henkilökohtaiset virastotädit, maksetaan kaikki ja näytetään vielä porsaanreiät, jotta kuppaaminen olisi täydellistä. Kävin paikallisesta sosiaalitoimesta kysymässä suvakkivirkailijalta, miten on mahdollista että näille verenimijöille maksetaan kaikki. “Ei niille mitään kaikkea makseta!”, oli vihamielinen vastaus tältä suvaitsevattarelta. Häikäilemätön meininki jatkuu, kun miehittäjille maksetaan ⁵autot ja ajokortitkin – aivan kuten 90-luvun somalilaumoillekin. Vai luuleeko joku heidän autoilleen tänne Afrikasta? Vuokravelkojen järjestelyillä on estetty muun muassa useita käännytystapauksia, tutkimus kertoo. Kelan maksama perusturva sekä helposti haettavissa olevat sosiaalietuudet nostetaan myös esille. Että voikin kismittää ihmistä tällaisen sonnan lukeminen. Mikä tätä maailmaa vaivaa? Kansaneläkelaitos – mitä ihmeen tekemistä sillä on karuista, sivistymättömyyteen taantuneista aavikko-“kulttuureista” tulleiden islamisti-jihadistien kanssa? Mitä eläkettä nämä muka ovat meiltä ansainneet? Suomalainen saa kyllä elää alati syvenevässä kurjuudessa. Kuolkoot pois, niinkö?

  Kansainvälisen eliitin ideana on kommunistinen EU-liittovaltio, josta meidät tuhotaan pois ja orjiksi otetaan lähi-itäläisiä ja afrikkalaisia eli typerimpiä eliöitä, joita tämä planeetta päällään kantaa. Nuo em. olennot eivät pysty mihinkään organisoituun vastarintaan (juutalaisia) sionisteja ja heidän kätyreitään vastaan, kuten on nähty heidän kotiseutujensa “kukoistuksen” tilasta. Albiinonegridejä eli “anarkisteja” eliitti käyttää juoksupoikinaan, kuten hyvin tiedetään. Mutta joutuessaan vähemmistöksi suvakit huomaavat vihamielisten lemmikkiotustensa kääntyvän heitäkin vastaan. Silloin sateenkaariviittaiset pellenenät lentelevät katoilta alas vessaharjoineen. Kun kommunisitien eli bolševikkien eli marxilaisten eli ⁶ortodoksiJUUTALAISTEN toteuttamat, promotoimat ja sponsoroimat vallankumoukset eivät saaneetkaan maailmanlaajuista työläistöä halutulla tavalla mobilisoiduksi, oli sionistisen maailmanvallan keksittävä uusia kanavia ja façadeja sen agendan ajamiselle.

  Tässä vaiheessa kuvioihin astuu feminismi, monikulttuurisuus sekä sateenkaarisyöpä. Se, mitä tarjotaan emansipaationa naisille ja seksuaalivähemmistöille, ei tähtää todellisuudessa mihinkään muuhun, kuin kulttuurimarxistisen agendan mukaisen eurooppalaisten tuhoamisprojektin toteutumiseen ja Paneuroopan eli homogeenisen, helposti hallittavan Euroopan liittovaltion luomiseen! Kulttuurimarxismi, jossa feminismillä on keskeinen rooli, edustaa kansa- ja perhevihamielistä arvomaailmaa. Feminismillä ei ole mitään tekemistä tasa-arvon tai yhdenvertaisuuden kanssa! Sillä pyritään vain hajottamaan ydinperhe ja korvaamaan se seksuaalipervertismillä ja sairaudella. Nämä kaikki vahingolliset ja mielisairaat ideologiat ovat juutalaisia keksintöjä. Samaan syssyyn voi manita tietysti vielä “antifasisminkin”. Koko tämä sionistinen mädätys todellisuudessa johtaa kaiken ainutlaatuisen ja korvaamattoman monimuotoisuuden katoamiseen!

  Kun näitä “yksintulleita lapsia” eli 30–40 vuotiaita koiraita tänne lappaa ovista ja ikkunoista, niin ovatko mädättäjät huomanneet että 20–30 vuoden työllistymisaikahan tarkoittaa sitä, että nämä saavat jatkaa vapaamatkustamistaan suoraan eläkeputkeen täydellä ylläpidolla! Nämä partalapset ovat kotoisin valtavista maista, joissa on niin tilaa kuin mittaamattomia luonnonvaroja eli rikkauksiakin, mutta he eivät ole siltikään saaneet aikaiseksi kuin tuhoa, hävitystä, kurjuutta ja esimerkiksi AIDS-epidemioita. Emme kaipaa Suomeen mitään noista “kulttuureista”! Miten on taas suomalaisten opiskelijoiden laita: valmistumisaikoihin ja opintolainojen takaisinmaksuihin vaaditaan jatkuvasti kiristyksiä. Nämä pakko-loiset — EU:n lahja meille — saavat kuitenkin KAIKEN ILMAISEKSI, eikä haittaa vaikka vie 30 vuotta koulutuskin. Taas rikotaan tasavertaisuusperiaatetta räikeästi, eli kaikki EU:n ihmisoikeuslöpinät ovat pelkkää paperia. Oliko isokin yllätys? Muslimit ja muut vieraslajit saavat kiduttaa eläimiä halalin/kosherin ja ties minkä älyllisesti kehitysvammaisten tasolla olevan, keskiaikaisen pelleilyn nimissä. He saavat naamioitua julkisilla paikoilla riepuihin ja rätteihinsä, sekä he suomalaisia vastaan rikkoessaan eivät joudu koskaan kovennetulle tuomiolle “rasistisen” motiivin takia. Haiseeko täällä MÄDÄTYS? Ja jos tämä monikulttuurisuus eli väestön pakkosiirto on niin normaalia ja kannattavaa, niin miksi sitä pakkosyötetään aivopesun lailla jatkuvasti meille? Katsokaa ympärillenne ja kuunnelkaa: sateenkaaritörkyä ja alkukantaisia, barbaarisia hiekkakansoja ylistävää mielipuolista valehtelua kaikki valta- eli valhemediat tulvillansa! Tämä ei lopu, ennen kuin Eurooppa on yksinkertaisesti täynnä näitä raakalaisia. Ei, meidän on noustava ylös ja huudettava. Meidän on alettava toimia konkreettisesti.

  Junat ajavat ohi asemalla, bussit ja posti eivät kulje, veroja nostetaan, palkkoja pienennetään. Asioista ei saisi valittaakaan, eikä varsinkaan kaikkien kurjuuksien todellista aiheuttajaa – juutalaista korollista velkarahaa yksityispankeilta – saisi mainita. Moni kohdistaa vihansa vain näihin elintasoturisteihin, jotka ovat globaalin eliitin pelinappuloita. Mutta terve muukalaisviha on toki se voimavara, joka juuri on meidät itsenäisinä pitänyt! Meidät myrkytetään, orjuutetaan ja lopulta tapetaan meidän omassa maassa, meidän omilla rahoillamme. Milloin suomalainen nousee sortoa vastaan? Eikö meillä vielä mene tarpeeksi huonosti? Sitten vasta kun se viimeinen, tappava sopimus turkkilaisten ja juutalaisen Erdoganin kanssa on tehty Timo “Israelin ystävä” Soinin toimesta? Liian myöhäistä.

  Epilogi: MV voisi ottaa hieman mallia esim. Totuusblokista, Kansalliselta Vastarinnalta ja Magneettimedialta siitä, miten asioista puhutaan ja kirjoitetaan suoraan. Vai meinaatteko vain hamaan loppuun asti vaikertaa: “miksi, miksi, miksi?” ja “kuka, kuka, kuka?” Ei kai MV pelkää “rasistin” leimaa? “Rasismi”-termin, muuten, keksi juutalainen Lev Davidovich Bronstein eli tuttavallisemmin “Leon Trotsky”.

  Alussa esittämääni kysymykseen palaten: Suomi ei koskaan ollut sodassa (II maailmasota) venäläistä slaaviveljeskansaamme vastaan, vaan N-liitto oli alusta asti suunniteltu juutalainen xenokratia eli muukalaisten vallassa oleva entiteetti – aivan kuten EU:kin.

  Lähteet:
  ¹ (http://www.jta.org/2013/06/19/news-opinion/world/putin-first-soviet-government-was-mostly-jewish)
  ² Matt. 23:8 (“Älkää te antako kutsua itseänne rabbiksi, sillä teillä on vain yksi opettaja ja te olette kaikki veljiä.”)
  ³ Richard von Coudenhove-Kalergi (Paneurooppa-ajatuksen ja EU:n oppi-isä) – Praktischer Idealismus (1925)
  ⁴ Euroopan Maahanmuuttoverkoston (European Migration Network) tutkimus
  http://uutismaailma.com/valtio-maksaa-lieksan-vastaanottokeskuksessa-oleville-nuorille-ajokortin-autokoulun-tulkin-ja-polttoaineet/ ja https://suomimedia.wordpress.com/2014/12/06/yhteiskunta-maksaa-mamujen-ajokortin-ja-autokoulun/
  https://totuusbloki.wordpress.com/2013/07/07/totuus-neuvostoliitosta/

Comments are closed.