Koti Artikkelit “Juutalaisvastainen” satiiripiirros ennusti Britannian kehityksen 80 vuotta sitten

“Juutalaisvastainen” satiiripiirros ennusti Britannian kehityksen 80 vuotta sitten

3

Poliittisen satiirin purevuus perustuu yleensä stereotypioille ja tarkoitukselliseen liioitteluun. Ikävä kyllä Euroopan monikulttuurinen ja sionistinen korruptio on edennyt niin pitkälle, että 1900-luvun satiirisesta huumorista on tullut painajaismaista todellisuutta valkoiselle väestölle.

The Fascist -lehden piirros vuodelta 1937.

Marraskuussa 1937 “juutalaisvastaisuudesta” tuomittu The Fascist -lehti julkaisi viranomaisten mielipidevainolle irvailleen pilapiirroksen. Kuvassa juutalaisia edustava tuomari ilmoittaa lähettävänsä ajatusrikollisen 10 vuodeksi pakkotyöhön, koska tämä on lausunut kielletyn sanan juutalainen julkisesti.

81 vuotta myöhemmin 12.11.2018 Daily Mail -lehti uutisoi, että “antisemitistinen” pariskunta on tuomittu Britanniassa 10 vuoden vankeusrangaistukseen “terroristisista” ajatusrikoksista. Tuomio oli tismalleen yhtä pitkä kuin The Fascistin satiirissa. Samalla valtio kidnappasi pariskunnan nuoren lapsen, joka pakotetaan kasvamaan erossa vanhemmistaan.

Vaikka pariskunta tuomittiin “terrorismista”, ei heitä epäilty väkivallan tai tuhotöiden suunnittelusta. Sen sijaan pariskunnan “terroriteko” oli juutalaisia lobbausjärjestöjä ärsyttävä ajatusrikollisuus, joka käsitti muun muassa Israel- ja maahanmuuttokritiikin.

Tuomioistuimen mukaan poliittinen poliisi (PolPo) kykeni selvittämään pariskunnan sähköistä viestiliikennettä vakoilemalla, että nämä kuuluivat “terroristiseksi” luokiteltuun National Action -järjestöön. National Action luokiteltiin vuonna 2016 “terroristiseksi”, koska ryhmä järjesti näkyvää aktivismia muun muassa pankkiireita, sionisteja sekä rikollisia maahantunkeutujia vastaan. Sen sijaan järjestöä ei epäilty aidosta terrorismista eikä väkivallasta.

National Action joutui vaikeuksiin 2016, kun juutalaisjärjestöt Community Security Trust, Campaign Against Antisemitism, Conservative Friends of Israel sekä International Holocaust Remembrance Alliance alkoivat vaatia poliitikoilta kovempia otteita valkoista kansallismielisyyttä vastaan.

Helsingin Sanomat ei kritisoinut valeuutisessaan sitä, että tuomio perustui mielipiteisiin eikä “terrorismiin”.

Koska Britannia on korruptoitunut oligarkia eikä demokratia, upporikkaat lobbausjärjestöt saivat nopeasti tahtonsa läpi. Vaikka National Action ei historiansa aikana syyllistynyt yhteenkään väkivaltaiseen iskuun tai edes ilkivaltaan, sionistit pakottivat “oikeusjärjestelmän” määrittelemään järjestön “terroristiryhmäksi”.

Terrorismiluokituksen myötä Britannian PolPo on tekaissut useita orwellilaisia rikostutkintoja juutalaisjärjestöjen vihaamia kansalaisia vastaan. Nuorimmat “terroristeiksi” perusteettomasti leimatuista valkoisista ovat olleet alaikäisiä.

Suomessa muun muassa juutalaisen Erkko-suvun omistama valemedia Helsingin Sanomat on ottanut ilon irti Britannian “uusnatsien terrorismituomioista”. Helsingin Sanomat mustamaalasi viimeksi eilen Suomesta Britanniaan muuttanutta miestä, joka tuomittiin kahdeksaksi vuodeksi vankilaan National Action -jäsenyyden vuoksi. Lehti ei tietenkään kritisoinut sitä, että Britannia jakaa kansalaisille vuosien ehdottomia vankeustuomioita näiden mielipiteiden perusteella.

Se, mikä oli vielä 80 vuotta sitten “juutalaisvastaiselle” The Fascist -lehdelle satiirinen ja liioiteltu dystopia yhteiskunnan korruptiosta, on vuonna 2018 todellisuutta, jota juutalaisomisteisen Helsingin Sanomien sidosryhmät ylistävät lihaksi tulleena utopiana.

Jari Rajala

3 KOMMENTIT

 1. Maailma on muuttunut. Noin 80 vuotta sitten juutalaisia halveksittiin yleisesti. Jos vaikka tuli katovuosi tai sairasteltiin paljon niin kaikesta pahasta ja negatiivisesta syytettiin “ulkomaalaisia”, joka oli tuollin normaali synonyymi juutalaisille. Samaa sanaa “ulkomaalainen” käytettiin yleisesti manner euroopassakin. Ja loppujen lopuksi, Jack The Ripper oli yksi syy miksi niitä halveksittiin tapojensa vuoksi kautta koko euroopan.

  Nykyisin jos on armeijan palveluksessa, ei saisi omistaa mitään mikä viittaa aseelliseen konfliktiin. Ja toisaalta, jos haluaa ajaa oman rodun agendaa siinä maassa missä asuu (maiden rajat on kuitenkin sodittu aikoinaan kunkin maan asukkaille) niin nykyään “yllytetään rotusotaan”.

  Ehkä nuo toimittelijatkin joskun havahtuvat totuuteen. Ja siihen että niiden luoma maailma ei ollutkaan niin hieno ja toimiva kun se ensin tuntui. Muistelkaa Janus Putkosta ja Kilvenmaa-projektia.

 2. Juutalaisten valta ilmenee selvimmin siinä, että ihmiset karttavat sanaa juutalainen yleensä kaikissa yhteyksissä. Sen tekee itsekin lähes vaistomaisesti, vaikka kuinka tiedostaa asian.

  Toisaalta moni tavallisen kansan ihminen puhuu juutalaisista tyyliin “sekin on yksi juutalainen”. Tällöin lähes aina viitataan juutalaisten rahanhimoon ja saituuteen, tai ylipäätänsä heidän suhtautumiseensa rahaan.

  Olen tätä toistanut kyllästymisen asti, mutta koska uskon olevani oikeilla jäljillä, toistan sen taas.

  Nykyisin puhutaan paljon ns. polarisoitumisesta, jolla viitataan yhteiskunnan jakautumiseen erilaisiin ryhmiin eli esim. ihmisiin, jotka “suvaitsevat” ja sitten ihmisiin, jotka ovat “natseja yms.”. Tämä esitetään pahana asiana, mutta voin vakuuttaa, että sionistieliitti ei tiedä parempaa kuin nimenomaa jakautuminen.

  Heillä on selkeästi kaksi toimintasuunnitelmaa:

  Jos noudatamme heidän tahtoaan ja alistumme sekoittumaan afrikkalaisiin, arabeihin ja muihin vastaaviin niin “saamme elää”. Mutta jos emme alistu tähän, he tulevat, tästä olen vuorenvarma, aloittamaan, taas kerran, “Vallankumouksen”.

  Nimenomaan sionistit (mm. juuri Marxin “ideologian” mukaisesti) rakensivat olosuhteita suotuisiksi, kun “proletariaattia” alettiin pelastamaan. Tätä rakennettiin kymmeniä vuosia 1800-luvun lopulla ja 1900-luvun alussa. Maltilla, sillä kun sionisti saa rauhassa toimia, hän toimii sukupolvien yli.

  Kuinka kävi työväen Venäjällä ? Kuka välitti? Sallikaa minun nauraa. Koko “vallankumouksen” ainoa funktio oli, että sionisti pääsi tappamaan sen ryhmän ihmisiä, joka “alisti” (ts. ei tehnyt niin kuin sionisti halusi) heitä. Työväestö oli tärkeä vain alibina tappamiselle.

  Nyt mustat, arabit jne. ovat samanlainen alibi (jos sitä tarvitaan, jos siis emme alistu) samanlaiselle tappamiselle. Ja sionisti vain rakentaa pelikentän, manipuloi ja medioi, mutta tappajiksi löytyvät, yllätys, yllätys, juuri nämä “sorretut” maahanmuttajat. Mustat ovat jo Afrikassa oppinet periaatteen ja islam ei ole sen rauhallisempi, kun ääripäät päästetään valloilleen.

  Meidän keskuuteemme rakennetaan murhaa, kansanmurhaa.

  Tämä on esim. mustan ainoa funktio sionistin maailmassa. Hän ei voisi muuten vähempää välittää ns. mustasta. Aivan kuten sama nähtiin Neuvostoliitossa. Työläinen oli tärkeä vain, kun luotiin konfliktia, kun haettiin syytä päästä tappamaan “riistäjiä”.

  Näin tämä ah niin ihana ryhmä toimii.

 3. Kiitos, Pekka, että valaisit tämän minulle. En ole tätä ihan näin ymmärtänytkään.

Comments are closed.