Koti Uutisia Rikos PolPo kidnapannut jälleen kansallismielisiä “ajatusterrorismista” Britanniassa

PolPo kidnapannut jälleen kansallismielisiä “ajatusterrorismista” Britanniassa

3

Britannian poliittinen poliisi (PolPo) on kidnapannut jälleen nuoria kansallismielisiä, joiden epäillään syyllistyneen ajatusrikoksiin. Juutalaisten lobbausjärjestöjen työn ansiosta kansallismielinen väärinajattelu on Britanniassa nykyään terrorismirikos.

Vierasta miehitysvaltaa edustavat aseistetut miehet hyökkäsivät yhteensä viiden kansallismielisen asuntoihin tällä viikolla. Kaikki kansallismieliset vietiin eristyksiin rangaistukseksi siitä, etteivät nämä allekirjoita maata hallitsevan rikolliseliitin sionistisia, kulttuurimarxistisia ja globalistisia arvoja.

Nuorin kidnapatuista on vasta 17-vuotias. Muut PolPon uhreista ovat 22–28-vuotiaita. Kidnappaajat syyttävät heitä kuulumisesta National Action -järjestöön, joka luokiteltiin vuonna 2016 “terroristiseksi”, koska ryhmä järjesti näkyvää aktivismia muun muassa pankkiireita, sionisteja sekä rikollisia maahantunkeutujia vastaan.

Lähde: BBC

3 KOMMENTIT

  1. Nämä “ajatusterrorismirikoksien” tuomiot ovat kyllä aivan sairaita Britanniassa(kin), kuten Suomalainen sai 8 vuoden vankilatuomion kaasupurkista ja parista tarrasta.

    • Orwell 1984. Oli kirjana hyvä ja leffana lähes ahdistavan ennustuksellinen.

  2. Ne jotka katselivat dokumenttia huumeiden käyttäjistä Iso-Britaniassa ymmärtävät että maan johto ei halua ottaa kantaa oikeisiin ongelmiin tai estää niitä. Dokumentissa Englannin huumeparooni joka on tuout maahan tonneittan huumeita ja saanut niistä miljoonia voittoa, oli pikahaastateltavana. Tätä huumeparoonia ei poliisi löydä mutta “ajatusrikolliset” löydetään.

    Voisi kuvitella että valtaapitävät haluavat pitää ihmisten mielet turrutettuina ja suorittaa sähköisen lobotomian niin että ihmiset itse maksavat siitä. Mutta sehän olisi jo salaliittoteorisoitia ja foliohatun rakentamista.

Comments are closed.