Koti Artikkelit Yhteiskunta Britanniassa juutalaisjärjestöjen ärsyttäminen nyt “terrorismia”

Britanniassa juutalaisjärjestöjen ärsyttäminen nyt “terrorismia”

16

Kuten valtamediaa seuraavat ovat huomanneet, on Pohjoismaiseen Vastarintaliikkeeseen julkisuudessa liitetty suomalaismies saanut Britanniassa kummalliset “terrorismisyytteet”, vaikka hänen ei epäillä suunnitelleen saati toteuttaneen yhtään väkivaltarikosta. Kyse on Britannian uusista korruptoituneista ajatusrikoslaeista, joiden puolesta juutalaisjärjestöt lobbasivat ahkerasti vuosi sitten.

Vastarintaliike järjesti noin vuosi sitten solidaarisuusaktivismia National Actionille. Lisää kuvia alempana.

Yhteensä neljä brittisotilasta on joutunut politisoituneen poliisin sekä “oikeusjärjestelmän” kynsiin hiljattain vain siksi, että heidän epäillään “syyllistyneen” väärinajatteluun sekä salaiseen jäsenyyteen valtion väkisin lakkauttamassa National Action -kansallissosialistijärjestössä (NA).

Kuten olemme aiemmin uutisoineet, NA joutui vaikeuksiin vuosi sitten, kun juutalaisjärjestöt Community Security Trust, Campaign Against Antisemitism, Conservative Friends of Israel sekä International Holocaust Remembrance Alliance alkoivat vaatia poliitikoilta kovempia otteita valkoista kansallismielisyyttä vastaan.

Koska Britannia on korruptoitunut oligarkia eikä demokratia, upporikkaat lobbausjärjestöt saivat nopeasti tahtonsa läpi. Vaikka NA ei historiansa aikana syyllistynyt yhteenkään väkivaltaiseen iskuun tai edes ilkivaltaan, sionistit pakottivat “oikeusjärjestelmän” määrittelemään NA:n “terroristiryhmäksi”. Kuvaavaa on, että kymmenien vuosien ajan todelliseen kansainväliseen terrorismiin syyllistynyt Jewish Defence League saa edelleen jatkaa toimintaansa Britanniassa samalla kun lainkuuliaisilta valkoisilta riistetään kokoontumisvapaus.

Suomalainen lehdistö tarttui kansainvälisen valemedian oikeudenkäyntiuutisiin välittömästi; pitihän kansan huomio kääntää pois Turun maahanmuuttajaterrorismista. Muun muassa juutalaisen Erkko-säätiön omistama Helsingin Sanomat uutisoi 12.9. näkyvästi “terrorismista syytetyn uusnatsin” yhteydestä Pohjoismaiseen Vastarintaliikkeeseen. Juutalaisomisteinen lehti ei tietenkään kertonut lukijoille, ettei oikeudessa puida väkivaltaisia iskuja vaan sitä, että syytettyjen poliittiset mielipiteet sattuvat ärsyttämään esimerkiksi International Holocaust Remembrance Alliancen upporikkaita rahoittajia.

Vaikka valemedia on liittänyt NA:n Jo Cox -nimisen liberaalin brittipoliitikon murhaan, ei järjestöllä todellisuudessa ollut mitään tekemistä Coxin kuoleman kanssa. NA:n jäseniä ei edes missään vaiheessa epäilty osallisuudesta henkirikokseen, joten aiheen käsittely on vain keino kääntää kansalaisten katseet pois Britannian politiikkaa korruptoivista lobbausjärjestöistä.

Kun ääri-islamistiset maahanmuuttajat murhaavat valkoisia Euroopan kaduilla, valtamedia vaatii, ettei kansa anna “pelolle valtaa” vaan pitää rajat auki maahantunkeutujille. Kun valkoinen toisinajattelija kirjoittaa Telegram-palvelun kautta ystävälleen yksityisviestin, joka suututtaa viestiliikennettä vakoilevat sionistit, revittelee valtamedia otsikoita “terrorismista”. Tiedotusvälineiden valehtelun sekä poliisin mielivallan kärjistyminen on osoitus siitä, että eliitti pelkää nyt enemmän kuin koskaan valkoisessa kansallismielisyydessä piilevää poliittista voimaa.

Valtamedian mukaan poliisin kidnappaamat ja “oikeuteen” raahatut kansallismieliset valmistelivat “rotusotaa” Yhdistyneessä kuningaskunnassa kirjoittamalla “vääriä mielipiteitä” keskusteluryhmiin. Todellisuudessa “rotusota” julistettiin saarivaltiossa jo vuosia aiemmin, kun irlantilainen Goldman Sachs -pankkiiri ja YK:n maahanmuuttovastaava Peter Sutherland käytännössä vaati, että Euroopan tulisi järjestelmällisesti hävittää ainakin osa valkoisista geeneistä, koska mantereemme on liian valkoinen. “Rotusotaa” ovat ylläpitäneet myös petturipoliitikot, jotka ovat suojelleet maahanmuuttajien ylläpitämiä raiskausliigoja ja joiden mukaan ääri-islamistien terrorismiin täytyy “vain tottua”.

Jopa liberaalit kansalaisjärjestöt ovat viime kuukausina alkaneet varoitella, että Euroopan eliitti pyrkii tekemään poliittisesta protestoinnista ja toisinajattelusta laitonta. Viranomaisten urkintavaltuuksia ja uusia “terrorismilakeja” kannattavat “maahanmuuttokriittiset” populistipuolueet vain pahentavat tilannetta tarjoamalla uusia juridisia aseita kulttuurimarxistiselle poliisille. Elämme Euroopassa, jossa yhtäältä väkivallaton kansallismielinen toisinajattelu on “terrorismia” ja jossa toisaalta poliisi syyttää kansalaisia “jihadismin demonisoinnista”.

Koska edes Brexit-kansanäänestys ei onnistunut sulkemaan Britannian rajoja, yhä useampi valkoinen etsii nyt ulkoparlamentaarisia vaikuttamiskanavia. Vallanpitäjät ovat kehityksestä peloissaan. Entistä orwellilaisemman ja sairaamman poliittisen kulttuurin ei tulisi kuitenkaan lannistaa vaan kannustaa kansallismielisiä: vihamielinen eliitti pitää juuri meitä vakavimpana haastajanaan!

 

Toimitus

16 KOMMENTIT

 1. näin se homma toimii valitettavasti! pahalta näyttää että euroopasta tulisi ikinä enää mitään ellei kaikkia muslimeja neekereitä mustalaisia ja muita paskoja saada ulos vaikka armeija apuun oli suomen “kansalainen” tai ei!!

 2. EU puskee nyt liittovaltioprojektia läpi todenteolla ja en usko että britit edes ehtivät erota (tuskin edes eroavat) EU:sta, ennen kuin EU:n oma armeija on valmiudessa ja mielipidelait ajettu läpi ympäri EU:ta. Vähänkään valveutuneita kansalaisia tullaan hiljentämään keinolla millä hyvänsä. “Demokratia” tullaan unohtamaan täysin, se on vain peitetermi peitearvoilla. Sota on tulossa aivan tasan varmasti, olkaamme voitokkaita.

 3. Kaikki mukaan lokakuun 21. päivä vastustamaan tätä hulluutta, joka Suomeenkin on kovaa vauhtia leviämässä.

 4. National Actionilla oli selvästi toimiva taktiikka, kun eliitti päätyi kieltämään poliittisen järjestön, jonka rikos oli levittää väärää sanomaa.

 5. Jälleen muutamia syitä lisää olla ostamatta mitään englannin lipun alla valmistettua tai heidän myymäänsä tuotetta. Sama koskee tietysti juutalaisten tuoteperheitä.

  Mahtaa juutalaisia harmittaa kun Hugo Boss suunnitteli Saksalaisten uniformut toisen maailmansodan aikaan. Oli ne näyttävän näköisiä ihmisiä istuvine ja toimivine vaatteineen.

  Siksi yhä edelleenkin, Merkelistä huolimatta, teen kauppaa saksalaisten kanssa. Se on valtio joka on kautta aikain tukenut Suomea. Valtasuhteisiin voi vaikuttaa hyvin paljon jokapäiväisillä ostoksillaan. Raha on ainoita asioita joka pitää oligarkit vallassaan. EI tarvita kuin 15% muutos kassavirtaan niin suurin osa tuhoutuu.

  • Siksi pitääkin rakentaa kansallismielinen rinnakkaisyhteiskunta, joka ohjaa rahat rikollisilta hyvillle ihmisille 😉 Eli älä tue valtioita, mikäli ne eivät ole kansallismielisiä – tue kansallismielisiä tahoja!

 6. Eichmann, Göbbels ja Himmler näyttävät mielestäni juutalaisilta. Olisiko niin että oudoimpina pidetyt ideat joita kansallissosialisteilta tuli, olivatkin juutalaisilta? Miksi heitä sitten olisi päästetty kansallisosialismin ytimeen vaikuttamaan? Uskon syyn olevan sama, miksi Putinin lähipiirissä on juutalaisia tai oligarkkeja: hänkin tarvitsee agendansa ajamiseen rahaa, vaikutusvaltaa sekä suhteita, sillä tietääkseni Venäjällä ei vielä kukaan printtaa Putin-seteleitä… “Natsi” on juutalaisen Konrad Heidenin 30-luvulla keksimä termi – tarkemmin sanottuna poliittinen epiteetti – jolla viitattiin Saksan kansallissosialisteihin. Sana on loukkaava foneettis-etymologisten syiden takia, eivätkä kansallissosialistit koskaan käyttäneet itsestään tätä termiä.

  “Lopullinen ratkaisu” on sionistien ja juutalaisten keksimä termi. Tästä löytyy näyttöä jo niinkin aikaiselta ajalta kuin aivan 1800-luvun lopulta! 1900-luvun alussa – siis jo ennen maailmansotia! – juutalaisten omistamat painotalot ja kustantamot kirjoittivat aiheesta aikakaus- sekä sanomalehdissä ynnä muissa kirjallisissa tuotoksissaan. Tämäkin idea siis jo “ajettiin sisään” ihmisten mieliin hyvissä ajoin: juutalainen eliitti yritti pakottaa jo kuuden miljoonan talmudistisen uhrilahjamyytin maailman tietoisuuteen I maailmansodassa, muttei siinä onnistunut: aika ja maailmanlaajuinen mediakenttä l. tiedonvälitys eivät olleet vielä kypsiä ja tarpeeksi toimivia tähän. Nykyisin kaikenlainen fiktio ja semifiktio saadaan kaulittua hyväuskoisten idioottien kalloihin kuin Magnum 44:n luoti kuplavolkkarin konehuoneen lävitse. TODELLINEN Lopullinen ratkaisuhan olisi ollut juutalaisten sionistien siirtäminen pois pilaamasta länsimaisia yhteiskuntia koronkiskonnalla ja myrkytyksellään. Heitä ei kuitenkaan saatu pidettyä aisoissa ja Israelin edeltäjä, Juudean valtio, liittyi sotaan lopun ollessakin jo historiaa.

  • Itse en usko Hitlerin ja Eva Braunin kuolleen bunkkerissa. Se on taas yksi näitä Hollywoodin kynäilemiä eksytystarinoita vailla järjen tai logiikan hiventäkään. Venäläiset toivat bunkkerista leukaluun, joka oletettavasti kuului Hitlerille, joten hänen oli pakko olla kuollut. Paitsi että leukaluu oikeasti kuuluikin naiselle, jonka DNA-testi pystyi myöhemmin osoittamaan. Tällaisten testien mahdollisuutta tulevaisuudessa ei voinut kansainvälinen juutalainen eliitti rikollisine lakeijoineen kuvitellakaan. Jälleen paljastui valheiden verkostoksi kaikki totuutena toitotetut asiat. Nürnbergin “natsioikeudenkäynnitkin” olivat pelkkää teatteria, jossa piti saada äkkiä (anheita ja moraalittomia kun aina ovat olleet) SYNTIPUKKI koko maailmalle – ei siis todellista syyllistä.

   Todistusaineistoa siitä, että “6 000 000 kärsivän juutalaisen” tarinat ympäri maailmaa ovatkin vain pelkkää valetta ja panettelua, saatte etsiä aivan itse. Samaten koskien sitä, että Adolf Hitler ja Eva Braun seilasivat kahdella sukellusveneellä joko Espanjaan tai Argentiinaan. Älkää minua uskoko vaan etsikää! Mitä esimerkiksi FBI oli mieltä tästä mahdollisuudesta? Mitä mieltä sinä olet?

   Neuvostoliitto oli juutalainen ksenokratia ja vallankaappauksen jälkeen 1917 oli ensimmäisen hallituksen senaattoreista jopa 85 % juutalaisia, joista suurin osa oli laivattu suoraan USA:sta – maailman juutalaisimmasta valtiosta! Suomalaisten sota venäläisiä; slaavilaista veljeskansaamme vastaan ei olisi koskaan edes ollut mahdollinen tapahtuma. Ei, me olimme sodassa sionistista vieraanvaltaa vastaan. Venäjä kaapattiin, aivan kuten kansainvälinen, sionistinen yksityispankkimafia on kaapannut nyt meidän halituksemme lukuisien muiden Euroopan maiden joukossa.

   • Kolme parhaiten tunnettua kirjasarjaa II maailmansodasta —

    • Dwight D. Eisenhower: “Crusade in Europe” (New York, Doubleday/Country Life Press, 1948),

    • Winston Churchill: “The Second World War” (London, Cassell; 6 osaa, 1948–1954) ja

    • Charles de Gaulle: “Mémoires de Guerre” (Paris, Plon; 3 osaa, 1954–1959) —

    sisältävät enemmän kuin 7000(!) sivua II maailmansodasta, kuitenkaan mainitsematta KERTAAKAAN nk. “holokaustia”, joka on kaiken lisäksi jo alunalkujaan erheellinen ja harhaanjohtava termi, sillä se tarkoittaa (kreik.) “kaiken polttamista”. Ei lausettakaan ole kirjoitettu niin väitetystä juutalaisten joukkotuhonnasta kuin kansallissosialistien kaasukammioistakaan! Toki ihmisiä kuolee internointileireillä aina sodissa ja juutalaisväestön keskuudessa oli valmiiksi paha keltatäpläkuume-epidemia, sillä he elivät tunnetusti usein sangen epähygieenisissä oloissa. Kaiken lisäksi liittoutuneet (USA, Juudea & Iso-Britannia) itse pommittivat vankileirien huoltoyhteydet, jolloin ihmisiä kuoli tarpeettomasti ruoan, veden ja lääketarpeiden pulaan. Suositeltavaa lukemistoa: https://moranen.blogspot.fi/2008/02/auschwitz-matkani-pleiri.html

 7. Miten voi olla rangaistus jostakin, jota ei ole koskaan tapahtunutkaan? Silti Hollywood on täynnä näitä sairaan mielen kostofantasiatuotoksia. Aivopesu toimii. Samaa järjenvastaisuutta ja sulaa hulluutta ovat vasemmistolaisten harhakuvat siitä, että esi-isämme, mukamas, kohtelivat esim. orjia väärin (globaalisti ajateltuna) ja se kelpaa oikeutukseksi käynnissä olevaan valkoisten joukkotuhontaan avoimien rajojen sekä sateenkaaripolitiikan avulla. Kuitenkin nämä samat vasemmistotahot kieltävät valkoisten kansanmurhan tapahtumisen par’aikaa, mutta samaan aikaan siis toisaalta oikeuttavat sen keksityillä verukkeilla menneisyydestä. Miten voi oikeuttaa asioita jollakin, jota ei ole olemassa? Näiden hyysäämiin laittomiin, maahantunkeutuviin kehitysmaalaisiin ei myöskään päde samat lait. Esimerkkeinä mainittakoot halal- ja kosher-eläintenkidutus, naamioitumiskielto (islamisteille laillista) ja “rasistinen” motiivi kovennettuna rangaistusperusteena väkivaltarikoksissa – pelkästään valkoisen SUOMALAISEN ollessa syytettynä! Termin “rasismi” keksi juutalainen “Leon Trotsky” eli Lev Davidovich Bronstein, joka oli erittäin tärkeä tekijä Neuvostoliitossa sen jälkeen kun viimeinen keisari perheineen oli murhattu tämän saman rikollisjoukkion toimesta.

 8. Miettikää esim. “holokaustin” kieltämistä ja kansallissosialismia koskevia lakeja Euroopassa: sionistinen eliitti ja rikolliset juutalaispankkiirit selvästikin pelkäävät totuuden leviämistä, kun kutsuvatkin sitä “vihapuheeksi”! Valheita sen sijaan tulee kutsua “totuudeksi” ja niiden levittäminen EI ole rangaistava teko. “Unelma” takoittaa yhteiskuntarauhan tuhoutumista, kaaosta, anarkiaa ja konkurssia, jolloin sattuu myöskin “seksuaalisen hätätilan” manifestaatioita eli kansankielellä ilmaistuna raiskauksia. Hirveä salailun, peittelyn ja painostuksen ilmapiiri. Pahinta myrkkyä sionisteille ja vapaamuurareille on juutalaisten itsensä esittämä epäusko koko holokausti-valhetta kohtaan. Tutustukaa esim. sellaiseen herraan, kuin revisionisti David Cole! Monet juutalaiset koomikot ovat myöskin käsitelleet väitettyä holokaustia ihmeen kevyesti, joka ei sovi mitenkään sodan voittajien kirjoittaman “virallisen totuuden” vaatiman painoarvon kanssa yksiin. Juutalaiset ovat itsekin myöntäneet että “tuhoamisleirejä” kaikista keskitysleireistä oli vain muutama eli siellä ei monella uunilla ole poltettu edes heidän mukaansa. Ihmisen krematointi vie kahdeksan tuntia. Jos 10 000 000 ihmistä poltettiin, siinä olisi mennyt 80 milj. tuntia. Jos uuneja näillä tuhoamisleireillä olisi yhteensä ollut kymmenen, olisi polttamisessa mennyt yli 913 vuotta! Jos uuneja olisi ollut sata, olisi polttamisessa vieläkin mennyt yli 91 vuotta! Jos uuneja olisi ollut tuhat(!), olisi polttamisessa mennyt siltikin yli yhdeksän vuotta! Melkoinen savupilvi Euroopan yläpuolella! Väestönosa, joka on auvoisista ajoista asti hallinnut maailman rahataloutta ja täten politiikkaa, lastattiin junavaunuihin kuin teuraseläimet? Ei vaikuta tippaakaan realistiselta. Onneksi internetin syntymistä edes “Protocols of Zion (Sionin viisaiden pöytäkirjat)” ei pystynyt ennustamaan. Kuten hakkerietiikan ensimmäinen sääntö kuuluu: “Information wants to be free!”

  • Ylläolevista jokainen voi miettiä mikä on mahdollista, todennäköistä tai edes uskottavaa. Huonosti käsikirjoitettu Hollywood-satu jälleen kerran Uutta maailmanjärjestystä rakentavalta eliitiltä. Aukkoja täynnä kuten “kuulennot” tai WTC/911. Liian kova kiire ahneilla sionisteilla. Missään vaiheessa tietoja ulkomaailmalle näistä “lopullisen ratkaisun leireistä” ei siis kuitenkaan tihkunut: ei saksalaisten, kansallissosialistien, juutalaisten tai kenenkään muunkaan toimesta! “Band of Brothers (Taistelutoverit)” -tyyliset semifiktiiviset Hollywood-propagandatekeleet sitten kertovat maailmanlaajuisesti kansalaisille “miten homma oikeasti meni”. Hollywood ja kansainväliset, juutalaisten omistuksissa olevat tietotoimistot ovat niin uskottava auktoriteetti – joka on itse itsensä oikeuttanut ristiviittauksillaan ja “faktoillaan” – että suomalainen uskoo. Kun TV:stä eli juutalaisesta nurkkajumalasta tulee ne iltauutiset, joissa kaksi ankkuria vuoroin toljottaa suoraan sinun sieluusi ja vuoroin toisen ankkurin sivuprofiiliin samalla valheita leperrellen, niin suomalainen uskoo. Suomalaiset mediat ja suomalaiset ihmiset on saatu lepertelemään idioottimaisesti indoktrinoituina näitä “naisen euro on 80 senttiä” -roskapuheita sekä käyttämään esim. täysin käsittämätöntä sanaa “ikärasismi”. Tulkoon tässä mainituksi, että termin “seksismi” keksi juutalainen Margaret Feldman.

   “Holokausti” on se mätä selkäranka, jonka ympärille koko läntisen maailman rapautunut moraali kietoutuu, vaikkei materiaalista tai dokumentaarista todistusaineistoa teosta ole pystytty osoittamaan. Löytyy vain silminnäkijälausuntoja ja toisenkäden kuulopuheita, jotka ovat juridisesti tarkastellen kaikkein epäluotettavimpia todisteita, sillä ne ovat alttiita vääristelylle, liioittelulle ja suoranaiselle valehtelulle, jonka tarkoituksena voivat olla esim. panettelu, propaganda sekä poliittisen immuniteetin tai taloudellisen hyödyn tavoittelu.

   • Juutalaisista vielä muutama sana: he ovat oikeasti kasaareja ja juudalaisia Juudan autiomaan mukaan, jossa he ovat historiallisesti asuneet. Juutalaisen Moritz Steinschneiderin keksimä termi “antisemiitti” on myöskin täysin mieletön, sillä juutalaiset eivät ole semiittisiä! Niitä olemme ME – valkoiset eurooppalaiset – Nooan valkoisen pojan, Seemin mukaan, josta myös maamme on nimensä saanut. Antisemiittinen ei siis tarkoita mitään muuta kuin anti-valkoista ja tässähän ei ole taaskaan mitään tolkkua. Juutalaiset ja arabit ovat Nooan ruskean pojan, Jaafetin jälkeläisiä. Mainittakoon vielä että neekerit ovat mustan pojan, Haamin (“palanut”) perillisiä. Raamatullisesti katsottuna juutalaiset ovat edomialaisia ja lopetankin kirjoitukseni Sanaan:

    »Muista, Herra, Jerusalemin tuhopäivä, kosta se Edomin lapsille [=juutalaisille], jotka sanoivat: “Hajottakaa se, hajottakaa perustuksia myöten!”
    Tytär Baabel, sinä häviön oma, autuas se, joka sinulle kostaa kaiken, minkä olet meille tehnyt!
    Autuas se, joka ottaa sinun pienet lapsesi ja murskaa ne kallioon!»
    Psalmi 137:7–9

    »Te [juutalaiset] olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä.»
    Joh. 8:44

 9. Itseasiassa, Euroopan nationalistit pitäisi saada tuikkaamaan toistensa liput tuleen.

  Joo, kuvainraastoa huutaa pappa haudastaan.

  Samat tahot sitten yhteisen lipun alle kuvastossa. Ei voi luoda uutta jos ei ensin tuhoa vanhaa ja sairasta.

  Idea on hyvä ja sen myöntää oikeaksi enemmistö ehkä joskus

 10. Andrew Anglinista on kehittymässä oikein Kyber-ajan Robin Hood.
  Mikä on PVL kanta Daily Stormer -jupakkaan?

Comments are closed.