Koti Uutisia Aatos Erkon juutalaisuus vahvistettiin Magneettimedia-oikeudenkäynnissä

Aatos Erkon juutalaisuus vahvistettiin Magneettimedia-oikeudenkäynnissä

9

UK_Aatos_Erkko

Magneettimedia julkaisi perjantaina artikkelin julkaisun hovioikeudenkäynnistä. Todistajana ollut Ilta-Sanomien entinen päätoimittaja vahvisti Helsingin Sanomien edesmenneen omistajan olleen juutalainen.

Keskiviikkona todistanut mies oli Ilta-Sanomien entinen päätoimittaja Martti Huhtamäki. Magneettimedian mukaan Huhtamäki kertoi paitsi Aatos Erkon suvun juutalaisuudesta myös Helsingin Sanomien ja Helsingin Guggenheim-tukisäätiön johdon päällekkäisyydestä. Magneettimedian mukaan oikeudenkäynnistä uutisoinut sanomalehti Kaleva ei maininnut Huhtamäestä artikkelissaan sanallakaan, sillä sionismikritiikistä tahdotaan antaa mahdollisimman marginaalinen kuva. Huhtamäki sai vuonna 2006 valtion journalismipalkinnon. Hän on kertonut taistelleensa menneinä vuosikymmeninä aktiivisesti taistolaistoimittajia vastaan suurlehtien toimituksissa.

Erkkojen juutalaisuus on ollut jo vuosia julkinen salaisuus ja siitä on kirjoitettu myös Kansallisessa Vastarinnassa. Aihetta puitiin oikeudessa, sillä Magneettimedian julkaisemassa David Duken “Juutalainen ylivalta” -tekstissä puhutaan paljon juutalaisten yliedustuksesta suurissa länsimaalaisissa tiedotusvälineissä.

Erkkojen mediavallalle on Pohjoismaissa vetänyt vertoja ainoastaan ruotsinjuutalaisten omistama Bonnier-yhtiö.

 

Aiheesta lisää: Toimittajat tilille

9 KOMMENTIT

 1. Hänet muistetaan miehenä joka kuollessaan oli niin katkera Suomen kansalle että perusti säätiön, jottei markkaakaan hänen omaisuudestaan käytettäisi sen kansan hyväksi, joka on häntä taloudellisesti tukenut. Katkera ja ahne. Ja ehkä kateellinenkin.

 2. Tämä selittää taas niin monta asiaa ja avaa uutta tutkittavaa aivan valtavasti.

  Kuten kuvasta näkyy, niin aikamoinen koukkunokkahan hän on.

  Googlesta löytyy lisää:
  http://kuvat.kaleva.fi/default/6bf3ceea-980c-11e1-8459-12313b053908/xlarge-erkko7.jpg

  Varsin erikoista on myös, että wikipedian mukaan “suomalainen” Erkko on Knight Commander of the British Empire.

  Ritarikunnan tunnuslause on For God and the Empire (‘Jumalan ja imperiumin puolesta’).

  Milläs perusteella näitä jaetaan? “Lupaan mokuttaa Hesarissa ja tuhota suomalaisuuden.”?

  • Ajatus selkenee kun ymmärrät että GOD ei tarkoita sitä hyvää jumalaa joka kristityillä on. Se on Vapaamuurauriuden jumala joka on piilossa kunnes pääsee sinne ylimmmille askelmille. Siksi esim. Amerikan yhdysvalloissakin puheet päätetään “So help me God” tai “God bless You”. Näin sanoessaan he eivät tarkoita hyviä asioita hallintoalamaisilleen, vaan oman umalansa ja heidän agendansa toteutumista.

 3. Olihan Erkon juutalaistausta julkinen juttu jo 2000-luvun alun keskustelufoorumeilla, ei mitään uutta tämän taivaan alla.

Comments are closed.