Koti Uutisia Talous Italian nukkehallituksen talousministeri: “Emme eroa eurosta”

Italian nukkehallituksen talousministeri: “Emme eroa eurosta”

3

Italiassa on kuohunut viime viikkoina, sillä vaalit voittaneet EU-kriittiset populistipuolueet eivät saaneet lupaa nimittää EU-kriittistä valtiovarainministeriä. Finanssieliitti totesi italialaisille, ettei demokratia tarkoita sitä, että kansalla olisi oikeus päättää EU- ja raha-asioista.

Lopulta eurokraatit nimittivät uudeksi valtiovarainministeriksi Giovanni Trian, jolla ei ole mitään tekemistä vaalivoittajapuolueiden kanssa. Tria antoi selvän viestin populistipuolueille irtisanoutumalla julkisesti näiden hallitusohjelmasta. Käytännössä uusi hallitus on siis nyt EU:n panttivanki.

Tria totesi italialaiselle Corriere della Sera -lehdelle, että voittajien vaalilupauksista huolimatta “emme [hallituksessa] keskustele mistään euroerosuunnitelmista”. Tria totesi, että hallitus tulee sitoutumaan talouspolitiikkaan, joka pitää Italian mahdollisimman tiukasti kiinni EU:ssa.

Tria lupasi myös toteuttaa tiukkaa talouskuripolitiikkaa, vaikka voittajapuolueet tahtoivat alun perin parantaa vähävaraisten oloja. EU:n vaatimuksesta Italian rikkaat tulevat kuitenkin rikastumaan ja köyhät köyhtymään.

Globalistipankki JPMorganin kansainvälisen markkinastrategian johtaja Mike Bell kiitteli mediassa uuden valtiovarainministerin epädemokraattista politiikkaa ja kuvaili Italian tilannetta “helpotukseksi”.

Lue myös:

Euroopan keskuspankki kiristää Italian populistihallitusta
Juutalainen suursijoittaja teki huippuvoitot Italian kriisillä
Italian populistit antautuivat – eivät kannatakaan eurokriittistä talousministeriä
Italian presidentti hajotti hallituksen ja nimitti pankkiirin johtoon – Rothschildin Macron kiittää

3 KOMMENTIT

 1. Niin kauan kuin EU on olemassa, Euroopan tuho jatkuu. Äänestämällä ei voi vaikuttaa EU-totalitarismissa.

 2. Se on totta.Eu on kuin pirunnyrkki, Brexit on isoin osoitus siitä ja ihan jokaisen jäsenmaan näennäinenkin demokratia on jo muuttumassa diktatuuriksi.Suomen eduskuntalaitos on suuri ja kallis marionettiteatteri, johon sinisilmäisimmät ja tyhmimmät vielä uskovat ja luottavat.Peli on vanhakantaisessa muodossa jo hävitty kun rajat vuotavat kuin seula.En usko että todellisista elintasosiirtolais määristä enää edes vaivauduta kertomaan.Turussa sen näkee tiettyjä reittejä kulkiessa että jo kahden kuukauden periodeissa varsinkin afrikkalaisten määrä lisääntyy kokoajan mutta eipä arabitkaan kauaksi jääne määrissä.On se perkele kun ei mihinkään enää pääse etteikö somaliloinen, mehmetti ja nyt jo runsaan vuoden aikana näitä keskiafrikan rullaturpia on ilmestynyt enemmän kuin sieniä sateella ja nimenomaan perheitä kun mehmetit ovat mieslaumoissa.Ironista kun vielä vajaat neljä vuotta sitten puhuttiin “kiintiöiden” nostamisesta joillain sadoilla kun niitä tulee tuhansittain eläteiksi ilman suurempia huomioita.

 3. Italiassa nk. “oikeistolaisten” oli pakko tehdä kompromissi, sillä EU:n globalistit ja federalistit Neuvostoliiton kaltaisella hallinnollisella voimalla käyttäen hyväkseen maanpetturi Italian presidenttiä täytyi antaa periksi pakon edessä, sillä toisena ja EU:n tavoitteena oli kaataa Italian kansan parlamentarismin sääntöjen mukaisen äänestystuloksen, joka oli EU:ssa niin legendaarinen “väärä” vaalitulos ja josta on hullunkurisena (irvokkaana) seurauksena “demokratian kriisitila”.
  Tarkoitus oli kaataa oikeistopuolueiden / EU-kriittisten hallituksen rakentelu heti alkuunsa, josta olisi seuranneet uudet vaalit ja kenties mieluisempi tulos EU:n federalistien ja globalistien kannalta. Joka tapauksessa ainakin vielä ensimmäisten tietojen mukaan Italiaan pursuava “pakolais”virta on tyrehdytetty tavalla, josta Suomessa voi nähdä vain unta.
  Ainoa yksiselitteinen keino on vallankumous, jossa vanha hallinto kaadetaan yksiselitteisen absoluuttisesti ja samalla erotaan EU:sta radikaalilla tavalla. Tämä ei ole parlamentarismissa mahdollista tai ehkä olisi ilman EU:n neuvostoliittolaista hirmuhallinto -kulttuuria, joka kumpuaa suoraan kommunismista kaikkine diktatoorisine ilmiöineen aina sananvapauden, ihmisoikeuksien, vapaan poliittisen toiminnan kieltäminen, poliittinen poliisin käyttö / “turvallisuuspalvelu”, joka katsoo sisäänpäin sekä vielä EU:ssa olematon armeija, joka kääntää kiväärin piipun omaa kansaa vastaan, jonka tehtävänä on suojella vallanpitäjiä eikä kansaa miltään ulkoiselta uhalta. Paras esimerkki on Kiinasta v. 1989 opiskelija mielenosoitusten ajalta Tiananmenin aukion maan armeijan avatessa tulen mielenosoittajia vastaan käyttäen myös raskasta kalustoa eli panssarivaunuja.
  Kuten tunnettua EU ei ole milloinkaan tuominnut kommunistisen hallinnon tekemiä, käyttäen äärimmäisen lievää ilmaisua -rikoksia maailmassa.
  Ennen wikipediassa tapausta luonnehdittiin olleen verilöyly, mutta nyt se lievennetty “välikohtaukseksi”.
  Tietääkseni häissä voi olla välikohtaus mutta se, että ajetaan satojen opiskelija mielenosoittajien yli, jotka vaativat “demokratiaa” (joka ei edes kriteereiltään länsimaista) panssarivaunuilla ja ammutaan hengiltä ei ole mitenkään selitettävissä “välikohtaukseksi”!

Comments are closed.