Koti Uutisia Talous Italian presidentti hajotti hallituksen ja nimitti pankkiirin johtoon – Rothschildin Macron kiittää

Italian presidentti hajotti hallituksen ja nimitti pankkiirin johtoon – Rothschildin Macron kiittää

13
Macron iloitsi IMF-pankkiirin nimittämisestä demokraattisesti valitun hallituksen tilalle.

Juutalaisessa Rothschild-pankissa aiemmin työskennellyt Ranskan presidentti Emmanuel Macron esitti julkiset kiitoksensa italialaiselle kollegalleen, koska tämä on taistellut viime päivinä ahkerasti demokratiaa vastaan. Italian presidentti on asettanut EU-eliitin äänestäjien tahdon yläpuolelle.

Italian presidentti Sergio Mattarella päätti hajottaa maan uuden “EU-kriittisenä” pidetyn hallituksen jo ennen kuin hallitus pääsi varsinaisiin töihin. Mattarella nimitti uuden hallituksen muodostajaksi globalistisen IMF-pankkiirin Carlo Cottarellin.

Olemme jo aiemmin uutisoineet siitä, etteivät presidentin vastustamat Pohjoisen liitto ja Viiden tähden liike edes ole radikaaleja EU-vastaisia puolueita. Ne luopuivat jo hallitusneuvotteluiden aluksi EU:n pankkieliittiä raivostuttaneista valuutta- ja velkavaatimuksistaan.

Puolueiden takinkäännöstä huolimatta niitä pidetään edelleen “liian EU-vastaisina”. Rothschild, IMF ja EU pitivät huolen siitä, etteivät edes potentiaalisesti pankkivastaiset ja kansallismieliset voimat pääse valtaan demokraattisten vaalien kautta.

Lähde: The New York Times

13 KOMMENTIT

 1. Taas näimme miten valeoppositio toimii. Kaiken takana on juutalainen. 🙂

  • Juutalaisuudellahan sillä on tosi paljon tekemistä…Suosittelen että hankkisit elämän!

 2. uutisointi on sikäli merkityksellinen että siitä näkee hyvin kuka eurooppaa johtaa. Aikaisemmin johtaja ja sunnannäyttäjä oli lapseton Mama-Merkel. Mutta viime syksyn vaalien sekoilujen aikana, vallan nappasi niin ikään lapseton Macron. Joka jostain syystä tuo mielleyhtymän negrofiliasta.

  Nämä lapsettomat henkilöt euroopan johdossa ovat tuleville sukupolville erittäin vaarallisia koska niiden ei tarvitse ajatella huomista eikä eurooppaa oman kuolemansa jälkeen. Sekä mama-Merkelistä että Macronista tulee Nurmisia joku päivä. Kysymys onkin siitä paljonko ne ehtivät tuhoamaan eurooppaa ja eurooppalaisia sitä ennen. Ja miten eurooppalaiset taistelevat niitä ja muita Liikasia/Rhenejä vastaan.

  • Joo, tämähän on selkeästi lapsettomien salajuoni maapallon tuhoamiseksi.

   • Sori, totuudesta ei saa naurua vaikka yrittäisi. Myötähäpeä on sitäkin suurempi.

 3. > Ne luopuivat jo hallitusneuvotteluiden aluksi
  > EU:n pankkieliittiä raivostuttaneista valuutta-
  > ja velkavaatimuksistaan.

  Selkeästi tässä ei ole kyse hallituksen ohjelmasta vaan siitä mihin sukuun henkilö kuuluu.

  — Suku, klaani, puolue. Se on ihmisen luonto. Se on osa geneettistä perimää.

  Hyvän näkökohdan tilanteeseen toi Martin Armstrong blogissaan
  https://www.armstrongeconomics.com/international-news/europes-current-economy/euro-crisis-unfolds-as-politics-in-italy-views-they-are-now-an-occupied-country/

  — Italia on miehitetty. Maan oma laki ei enää määrää valtion alueella.

  Informaatiosodankäynnissä maa voi tulla miehitetyksi ja ulkomaan lain alaiseksi vaikka yksikään sotilas ei astu maan kamaralle. Loppupelissä kuitenkin määräysvalta on sillä, jonka sotilailla on vapaa liikkumisoikeus valtion alueella.

 4. Noniin, sitten vihdoinkin fasistit nousuun Italiassa, sitä tarvitaan kipeämmin kuin koskaan aiemmin.

  • En usko että haluaisit sitä, jos eläisit vaikka Mussolinin Italiassa.

 5. Eu on luotu alunperinkin korporatismiin, joten Italian nukke tekee sitä, mitä siltä odottaakin. Eu on lume-demokratia, tosin onko se edes sitä lumetta…

 6. Kaikkihan tietävät, että demokratia toimii parhaiten silloin, kun kansan äänistä ei välitetä ja eliitti saa tehdä oman mielen mukaan.

Comments are closed.